we'resohappy ; -



gud, den här låten gjorde min sista dag det här året.  den beskriver mig och erik så bra.

andalltheroadsthatleadsyoutherearewinding ; -

så sa man hej då och gott nytt år (tror inte jag sa det, men ändå) till korre som tog bussen till stan nyss. igår var riktigt trevligt. tjockisdate på dallas med sofia innan vi träffade korre på busstationen. cyklade/gick hem till mig för att vänta på små barn. några timmar senare kom de med; elin och LuddeB_. efter ett tag kom även paatise. det var en sån där myskväll som bara är trevlig, och kanske lite kul. en sån som man blir glad av. det måste typ göras om.

inatt ska det nya året firas, och vilket sätt är bättre än i en källare med två pangbrudar?

jag har bestämt att i år kommer bara gå ut på att mysa, och nästa år har jag helt andra planer. vad säger ni om att vi drar ihop någonting då? jag menar, typ klassen, kanske lite "utomstående", skaffar en lokal, och sen... inväntar det nya året. absolut inge supa skallen av sig, men finklätt, champagne (pommac för de som inte gillar champagne), ja, allt det där. jag har en bild i huvudet, men jag vet inte riktigt om ni förstår den, men det är rätt bra i alla fall. någon som är på?

aaaaaah. det spelas en låt på TV som heter 'let's dance to joy division'. jag älskar mitt liv!

nothineverhappens,andIwonder ; -


är det bara jag som har tänkt på den här killen? hur fan får han vara på tortilla-förpackningarna? jag ber om ursäkt om det är eventuellt någon släkting till den här mannen som läser, men egentligen bryr jag mig inte, för jag har förmodligen stört mig på honom i mer än ett år. vad säger blicken egentligen? verkar den här mannen vara frisk egentligen? det är bara en massa frågetecken, och jag får inga svar. men någon dag, någon dag ska du banne mig få.

en lördag-kväll, och vad gör man?

ingenting.


thismomentwilllast ; -

andra dagen på stan den här veckan. jag hade egentligen inga planer på det, men runt tolv så ringer telefonen och spfoa i princip skriker "kom till stan NU!", och efter lite kompromiss så fick jag 45 minuter på mig. självklart ignorerade jag det och tog min tid, så det tyg typ 80 minuter att göra allt jag skulle och cykla till ibibblan. så då fick hon för att hon väckte mig. (fastän jag är någorlunda tacksam för det).

nu har jag tryck i mig mina sista två skeå-chicken burgers från mcdonalds. sista dagen. vi kommer att sakna sig, donken.

och förresten så ringde jag pappa och frågade om sofia kunde följa med till umeå. då började han prata om att axel inte skulle kunna ha någon kompis då, och det skulle bli orättvist och bla, bla, bla. jag vet att han bara vill att vi ska trivas i umeå, men vafan ska jag göra när jag inte har något socialt umgänge boendes där. ska jag gå runt på stan och hoppas på att någon börjar prata med mig. nej, jag far dit, klipper mig, sover över, köper björns julklapp och far hem. mer än så pallar jag inte.

I'mnotafraid ; -

image251

bravur för amdy. hon och träningscykeln är bästa vänner nu.
30 minuter/dag, hellyeah.

jag ska till umeå nästa vecka, någon som vill göra mig sällskap?
jag ska banne mig se till att det finns en extra sovplats.

wllsitdownmywickedsonandletmetellyouastory ; -

jag drömde att vi hade innebandyturnering.
jag var den enda tjejn i killarnas lag.
jag var nära att göra ett mål.
det var någon random dude i vårat lag som jag pratade med.
helt plötsligt stod jag och några ettor och sjöng 'goder morgon mitt herrskap' på innebandyplan.
jag fick proppar för båda öronen, och kunde knappt höra något.
jag fick panik.
en bildlärare var sjuksköterska och hade sitt kontor i C11.
vi satt på hennes kontor, och helt plötsligt kommer sofialu in med en bricka med typ ost och annat snacks.
tänk er henne klädd som på eos.
jag fattade inte ens varför.
någon annan gång var jag i rummet med typ... zappe, peter och dalle, och spelade dataspel.
jag upptäckte att hoggy var aktivt igen.

någonstans där så började mina drömmar att spåra och komma in på annat. jag vaknade elva av att pappa ringde, somnade om, och vaknade igen tjugo över ett. kan någon bara få mig att förstå att man inte måste vara uppe till fyra på morgonen bara för att man har lov? och äntligen är förkylningen på gång, den jag har hållit ute de senaste veckorna. idag tänkte jag inte göra någonting, för jag har ändå ingenting att göra.

nu är jag ett kapitel (som inte ens är nödvändigt) från att det ska vara slut för gott. hoppas det går bra för dem.

och hoppas ni får en trevlig dag.

nowthatI'mnearyouI'mclosetotears ; -

mellandagsrean är över för min del. vad är fel med mig? man far dit för reans skull, och ändå köper jag saker som inte är på rea. men jag är nöjd måste jag säga. måste bara fundera över den där H&M-tröjan. jag och karro har givit oss in i köp-slag, och vunnit för det mesta. här och där stötte vi in i sötnosar, såsom carro, bobban, dahlqvist och korre. jag har stolt kommit hem med både en ny plånbok och en väska som jag lär ska använda på andra mellandagsreor. tänkte också nämna att jag älskar den cardigan som jag har på mig nu.

nu till dagens roligaste; 18.30 satt jag och sofia i biosalongen för att se filmen 'Förtrollad'. jag vill dela med mig av min åsikt; den är lätt värd att se, tycker jag i alla fall. jag skrattade gott många gånger. under filmen kom vi fram till att den ungefär var som mitt liv, och alla karaktärer stämde in på människor runtomkring mig.

för att se den slutgiltiga rollistan så hänvisar jag till denna sida; http://camerawhore.blogg.se

jag vill egentligen bli emo just nu, men orsaken är så patetisk att klaga över så att folk skulle tänka att jag var störd i huvudet på riktigt, så jag lämnar det bara där =).

ha en bra kväll.

och jag tror att sjukdomen är påväg nu.

(enmelodisomkarrospeladepåfiolen) ; -

ihhh, karro bjöd ut mig till stan nyss, så caroline, om du läser det här.... call me om du vill hänga på staden med oss =)

puss.

...andthingsthatgo'uuhhh' ; -

alltså... jaha.
what to do? ska du på stan idag, caroline, eller  blir det inget av för att du var där igår? jag suger på att ringa folk för jag är alltid rädd för att jag typ ska väcka dem eller ringa mitt i middagen (vilket inte skulle hända nu). jag har någon olycka som hände för ett antal år sen, då jag råkade ringa hem till vissa personer kl 8 på en lördagmorgon för att fråga vad de ville ha på sina hamburgare (vi skulle ut på kvällen). jag kan säga att jag har fått höra myyycket om det senare.
om du inte ska på stan då... hoppas jag att någon annan vill följa.

som det ser ut nu så är jag fast i eddie izzard innan jag ska äta frukost och sen göra allt annat man måste göra innan man kan visa sig för världen officiellt. jag kanske tar mig mod att ringa dig, och får hoppas att jag inte väcker dig ur din skönhetssömn.

hihi, känn dig speciell, det här blev typ som ett personligt brev ^^

nuédevinter,nuédevinter ; -

värsta sara-ruset jag fick under det här veckan. jag märker att jag inte har varit med henne på riktigt på år och dagar. time to catch up =). vi är visst påväg mot max, dels för glassens skulle och dels för att se om det är roligt på nova eller inte. håll tummarna för att det går bra för oss.

I'llbeyoursuperheronumberone ; -

hej.
jag är lycklig, och jag kan inte direkt säga en anledning. jag for till sara vid halv tolv igårkväll för att se mysiflm med henne, vilket brukar sluta med att vi båda slocknar i hennes säng. när jag gick där vid vägkanten så fann jag mig själv med att skutta glatt, medan jag lyssnade på musik. jag är nöjd helt enkelt. hoppas ni också är nöjda. åhh, vilken optimist jag är idag! det känns som att inget kan gå fel.

runt halv 4 så kände jag att det som var dags att sova, men nej, då ska sara börja prata om björn gustavsson, och deras kärleksbarn tror jag. alltså, hon när hon är trött är bland det roligaste man kan tänka sig.

vi vaknade vid tolv-tiden, åt frukost i lugn och ro, med en massa pålägg på bordet. jag är inte speciellt förtjust i julbord, så sara fick det för sig själv. sen kom sara's kusin oskar förbi och satte sig ner med oss och småpratade. han gick upp till david och jag och sara satte oss vid hennes dator och kollade igenom bilder. hon har myyycket bilder vill jag lova! oskar återvände till slut, och var med oss och kollade igenom italien-bilder och lite dylikt. sen ville han kolla i våran skolkatalog; han gick igenom estet och sa hur han trodde att vissa personer var. (att tillägga är att han skrattade gott åt tobias i skuggorna.)

lilla gumman maja är påväg mot gran canaria och vi fick i uppgift att gå ut med petson. den hunden alltså. när vi kom tillbaka blev det hockey-tittande för mig, och sen... ja, då skulle de till sin mormor. en dag hos lindbergs. för en gångs skull så skriver jag utförligt vad jag har gjort under en dag så jag hoppas att ni är nöjda...

ni behöver inte läsa egentligen.

så sjukt söta.

jag förväntar mig inte att göra nåågot alls ikväll, och det känns bra. jag känner mig på stan imorgon faktiskt. så caroline? kanske något? jag vet inte om jag är den bästa shopping-typen, men jag tror jag är bra som moralt stöd (dock inte med åsikter och så.) aja. HEJSVJES!

Iheardtherewasasecretchord ; -

det blev ju bra i alla fall.

nu ska jag till sara och se film, och Gud vet när vi somnar. jag älskar henne.

inäratvåtusendeår ; -

jag pallar inte skriva något om julen.

faktum är att jag är bitter när det gäller den här bloggen. men det kanske har att göra med att jag hellre vill ha ett socialt liv såhär i juletid? nej men, helst någon att vara med. sen så är det så mycket jag vill skriva så att det bara skulle låta riktigt, riktigt lamt om jag skrev "och sen, och sen, OCH SEN-!". fattar ni?

det enda jag kan säga om den här julen är att jag ska skaffa mig en LP-spelare, och allsång är INTE kul (eftersom alla förutom du envisas med att sjunga en överstigande kvart över det du sjunger + att de oktaverar ner).

nu sitter jag här i min ensamhet och önskar mig mest av allt sällskap i vinterkylan. just nu är carola min enda vän. hon sjunger om jesus och att han älskar oss. okok, han kan vara min bästa vän.

y'know, har ni inget för er under mellandagarna så finns jag mer än gärna över telefon. call me.

hetoldmethatI'ddonealright ; -

nu är det ljus här i vårt hus, julen är kommen hoppfalalala.

det känns ganska bra. för första gången i mitt liv har jag inte spenderat en julmässa i landskyrkan utan i umeå stadskyrka. hihi, såklart håller man utkik efter kap, och vilka är de enda pojkarna i min ålder som är där om inte två av bandmedlemmarna i fox talbot. jag gillar ödet ibland. nu ska vi fira jul med faders släkt ikväll, och om jag inte får se julkalendern ikväll så vet jag inte vad jag gör. eller.... jag kan se den nu!

cheilla och ha en riktigt bra dag alla ni som jag håller varmt om hjärtat och även ni som bara tittar förbi. puss.

ifIcouldbesweet ; -

julen är officiellt igång när vi nu har öppnat de första julklapparna. och jag fick ändå vad jag önskade mig;

PROPPEN HAR SLÄPPT (L)

nu har jag varit teknik-geni och hjälpt mor med hennes nya mp3-spelare som hon är så lycklig över. om några timmar så anländer kusinerna och vi skall ha våran traditionella lek med tärningar och så. sen bär det av till umeå för att vara med far och de andra kusinerna. jag har på känn att det här kommer bli en mycket lugn och sansad jul

vad jag hoppas att ES2a har det bra under jul nudå. estetarfest någon gång?

tostopdropandroll ; -

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
duh, vem gör inte det lixom......................... >.<
Titta på dig själv i spegeln: åh, det är som ett tvång. ibland gillar jag vad jag ser, och ibland inte.
Gnälla: jag vet inte om jag skulle säga det själv. jag håller oftast munnen stängd när jag känner att det är påväg, för vem gillar en gnällpelle?
Skrika: det händer, men väldigt sällan.
Sova: några timmar varje natt bara. jag önskar att det vore mer. kanske på jullovet.
Ha ångest: mer än vad jag vill ha.
Skada dig själv med flit: det hör inte ens till min värld. jag fattar inte hur folk kan göra så egentligen.
Ta mediciner du inte borde ta: nej.
Vilja dö: jag använder uttrycket, men inte så bokstavligt talat.
Drömma mardrömmar: väldigt sällan, som tur är.
Drömma sexdrömmar: i så fall omedvetet.
Ta droger: inte vad jag vet. men jag har minnesluckor dock, och jag vet inte riktigt vad jag gjorde då.
Försöka vara annorlunda: jag har haft såna perioder, men de är i stort sett över nu. nu vill jag bara vara jag.
Klä dig i svart: som om det skulle vara en synd?
Gå till kyrkan:
jaGudja.
Gå i skolan: om jag inte har något annat skäl, som till exempel tandläkarbesök, men nu ska jag ju inte dit på två år, så jag är på skolan i princip hela tiden.
Röka: NÖJ!
Ha sex: nej.
Ljuga: inte mer än növändigt.
Hata folk: jag är inte sådan.
Lita på folk: jag brukar vara bra på att välja de jag litar på, men det har blivit fel någon gång.

VEM:
Saknar du:
hm, det finns folk, men just nu henrik, men han kommer jag få träffa imorgon ^^.
Vill du döda: eehh, bossen i supermario!
Rörde dig sist: mor, när hon skulle förklara glädjen av att köpa julklappar till sina barn.
Vill du slå: vet inte riktigt.
Kysste dig sist: hur ska man tolka det? en nätt puss på munnen? mamma tror jag. en riktigt kyss? har aldrig hänt i hela mitt liv. var är du egentligen?
Vill du kittla: mitt första val skulle nog vara hampus, men det kommer ju aldrig hända på tusen år så det får bli elin istället för hon vill i alla fall träffa mig.
Kramade du sist: mamma igen tror jag.
Vill du prata med: henriiiik. imorgon, imorgon, imorgon.
Skrek du på sist: bf, mitt på stan. fan vad arg jag var.
Vill du vara som: ge mig bara adriennes liv så är allt bra (det inkluderar hela henne själv också).
Sårade dig sist: ödet. alltså, inte det ödet. ödet som fick mig att inte hitta bellas hus från början och sen komma försent med skivan så det inte blev något intro.
Vill du bli galet full med: billie joe armstrong, vem annars? ok, mer realistiskt då. björn typ.
Gjorde dig riktigt glad senast: soofiaa när hon lekte tomte och plingade på, gav mig en julklapp och sa 'hohoho'.
Fick du sms från senast: sofia igen.
Ringde dig senast: eh, sofia ^^
Är vackrast på jorden: av männen; bj. av kvinnorna; adrienne.

HAR DU:
För många vänner:
jag har alldeles lagom med vänner som jag finner värdefulla.
Förföljelsemani: hahaa, ja, typ, de senaste månaderna har varit skrämmande.
Tvångstankar: inte seriösa, men jag har saker som jag måste göra ibland.
Någon annan psykisk sjukdom: inte vad jag vet, men jag är typ störd på något sätt.
Någon fysisk sjukdom: jag lär ju få dålig rygg någon gång i mitt liv.
Någon skada: nej.
Färgat håret: tonat det mörkare typ två gånger.
Brutit några ben: bara fått sprickor etc.
Några piercings: bara hål i öronen så här långt.
Bra självförtroende: skulle inte säga det, men det beror helt på situationen jag befinner mig i. gör jag något bra och allas ögon är på mig så har jag extremt bra självförtroende.
Köpt kondomer: bara fått.
Tagit nakenbilder: eh, neeeej.
Sagt jag älskar dig till någon idag: faktiskt inte.
Bjudit ut någon: nej.
Varit kär: ja, och det suger.
Dumpat någon: hihih, faktiskt, tro det eller ej, men amdy har dumpat en pojkstackare, I SJUAN!
Stulit någonting: jag är ingen snattare.
Lämnat landet: jaa, några gånger.
Tuttat eld på nått: har jag väl gjort i mina unga dagar.
Gjort något olagligt: hihih, tänk för att jag har det.

HUR:
Går du:
det känns ibland som att jag går fult och ibland fint, så jag vet inte. någonstans i mitten av det? annars det ena benet före det andra och vice versa.
Svarar du i telefonen: "hej det är amanda boström."
Fördriver du tiden: sitta vid datorn typ. det är sorgligt.
Mycket pengar har du: förvånandsvärt mycket för den här månaden. men drygt 4000 på ett sparkonto.
Tjänar du pengar: det går uselt. jag VILL ha ett jobb, men ica är gaygaygay.
Ofta diskar du: någon gång i veckan när det behövs.
Ofta städar du: extremt sällan. men idag i alla fall.
Många stör du dig på: fler än vad du kan tänka dig. jag är inte en person som tror gott om alla. jag är egentligen en person som vill tro gott om alla men misslyckas.
Ofta träffar du din familj: när jag tänker efter ganska sällan. jag är som bara hemma och äter och sen så sitter jag vid datorn eller ser på tv. sorgligt.

TROR DU:
Att du kommer bli något:
har det som på känn, för jag känner att jag har potential.
På gud: han finns där när ingen annan finns där, fastän jag ibland tvivlar och känner att jag måste klara det själv.
På rymdvarelser: jag tror ju inte att vi är ensamma i universum.
Att folk tycker om dig: förhoppningsvis så tycker de väl någorlunda bra om mig.
På ett liv efter detta: jag tror inte det skulle vara helt omöjligt ändå. eller så återföds man.
Att fiskar kan tänka: jag tror starkt på guldfisksminnet.
Att du kommer leva länge: faktiskt. i alla fall tills jag blir gammal och grå.


så, nu har jag fördrivit tiden lite, och min nacke tar livet av mig. nu är det i varje fall dan före dopparedan, och vi har lilla julafton men kusinerna, så det blir julklappsöppnande om nårga timmar. jag längtar.

stillshecan'tfindherheartgonelost ; -

det släppte fortare än vad jag trodde. nu är jag en sån punkt där jag känner att jag verkligen måste be om ursäkt för mitt hiskerliga beteende, för att jag på något sätt har haft på känn att folk har tittat snett på mig för att jag har haft en svacka i livet. förlåt </3.

fredag kväll var så chill som jag behövde. for till sara. jag har inte varit där på evigheter, vilker försannades så jag inte riktigt kunde vänja mig vid tanken av att en hel vägg var borta. i alla fall så såg vi bruce den allsmäktige med hennes kusin. engberg kom till slut. efter filmen så gick vi tre upp till övervåningen och satt i hennes soffor och pratade om skolan, människor och övergick till något slags kuddkrig. erik skulle fara vid tolv, så jag gick då med, för jag var sjukt trött.

dum som jag var när jag kom hem så satte jag mig vid datorn. påbörjade på något sätt en konversation med oskar, sara's kusin. han skulle kolla om jag hade köpt en tom waits-skiva till henrik i julklapp, men det hade jag inte. sen så fortsatte vi prata, och konstaterade en massa saker. trevlig pajk det där.

vad hände med snön?

nu har mormor anlänt till gröna skellefteå så jag ska väl se till att duscha och rensa i rummet. god fortsatt dag.

pullmeunder,I'mnotafraid ; -



en riktig fröjd för öronen.

butinmyheartisspring ; -

ok, jag ångrar mig nu.

ha ett bra jullov.

oryourredtide ; -

baby's in her hour of darkness.
everything she feels is hopeless.
disconnected from the dance hall.
trippin' on her heart of purple.

sjung för mig som du brukade, okej?


det är för svårt att säga det rakt ut.
det är fel att säga det rakt ut.
men det tär som fan.
jag går sönder.
fyfan.
aj.

det var inte någons fel, men jag kan inte säga att det inte tog hårt på min självkänsla. det är lättare att skriva det såhär, för så känns det inte som att jag anklagar någon personligen.

jag får försöka sova bort det. och om det inte går så kommer jag inte palla skola imorgon.

sov gott.

ps. jag kommer ångra att jag skrev det här imorgon.

everythingshefeelsishopeless ; -

Dagens humör: goda försök till att vara lyckligt, som för det mesta har lyckats.
Dagens mående: förjävligt.
Dagens borde: slå in julklappar.
Dagens frisyr: pippilotter eller vad det heter.
Dagens klädsel: pappas rutiga skjorta som definitivt ska lånas igen.
Dagens planer: se avsnitt 20 av julkalendern och sen gärna dö på något fridfullt sätt.
Dagens materiella vill ha: en mjukis-enhörning på lek&hobby.
Dagens längtan: att den jävla vaxproppen ska släppa.
Dagens fundering: var är jag påväg i livet? spelar jag en innebandymatch för andra eller för mig själv som person?
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: missa ES1d's intro.
Dagens tidning: norra västerbotten.
Dagens låt: the grouch - green day.

youcouldbemyvalentine ; -

awfanihelvete. det har inte varit min dag idag.

comeon,it'son ; -

image248

jag skulle vilja må sådär nu.
men verkligheten är äcklig.
huvudont och brus.

lord, have mercy.

he'slikeadetunedradio ; -

Kommentarer
Postat av: caroline

WIHOOO ! VI KLARAT' ! VI GJORDET' !

jag menar det!
no more lektioner för oss det här året. nu vankas bara en innebandyturnering imorgon. jag ska göra comeback som målvakt (jag var riktigt ambitiös på idrottlektionerna där i 4-5:an). men frågan är fortfarande hur vi ska göra imorgon. ska vi göra grease? funkar det? ska jag fixa något speciellt? det kommer bara gå utför, utför, utför.

det bruuusar i min öron.

DAGEN D;



STARKT JOBBAT POJKAR







can'tstopthisfeeling ; -

det är bara sjukt när man är tvungen att ringa sin pappa för att fråga om hur man får fram @ på en mac-dator. det här är visst hemliga formeln;

alt + 2

bra karro, där lärde du dig nog något nytt allt. nu sitter jag hursomhelst i studion och väntar på att tiden ska gå; vi har ju våran sista konsert ikväll. inga fler vanliga lektioner det här året alltså. fett skönt. de andra är inne i EF93 och leker med instrumenten och mickarna.

det blir jättemycket bilder sen har jag på känn.

älskade ES2a



inyourhead,inyourhead ; -

så kan man fördriva tiden; genom att göra testet som alla andra har gjort (snodd från carielle såklart <3) ;

Öppna din SMS inkorg..
· Tryck neråt fem gånger.
· Öppna sms:et och läs.
· Detta är ditt svar på första frågan.
· Upprepa på nästa fråga, osv.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
vad var det han skulle skrika på?

Vad gillar folk bäst hos dig?
Det gör du inte alls! haha jag ska inte vara med:p

Vilken raggningsreplik faller du för?
God natt Sötnos!

Vad var det första du sa imorse?
dDet gör jag med. hihi.

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Oh det låter jobbigt! dan ligger i sin säng och Ontar i huvudet... har du gjort idag?

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Jag ska ta det lugnt...
Kolla film :) du då?

Så vad säger du under förspel?
hei.
hur ser din dag ut?=)

Och efteråt?
Ok kul? :) jag är me Sanna å vi har supertråkigt

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Aha, hur ska jag kunna veta? :-P

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Närvarhur?

Och näst sista. Dina innersta tankar?
Vem?

Sista. Vad sjunger ditt favoritband om?
Ofta jag får gå?

ok, det var sjukt tråkigt. inget passade ihop med något (förutom raggningsrepliken)



  hade mina ögon blivit bättre hade jag varit sjukt förälskad i den bilden för jag hade varit kool.

singforthemoment ; -



tack för att det gjorde mig lycklig för dagen.

couldn'tlookyouintheeye ; -

jag har en klump med fetvadd i örat.

fan, sugig jävla dag. en sån då du kände dig ensam för att alla gick ifrån dig. då du inte kunde göra det du skulle ha gjort rätt rätt. en dag då allt du kände var meningslöshet. du var helt enkelt inte bra nog.

inte en svacka nu igen.

Ilivealifethat'ssurreal ; -

ett sista blogginlägg för att summera dagen i korta drag.
  • sovmorgon (+)
  • trekamp på gympa (-)
  • moses och iSmon's dans, se nedan (+)
  • långt hål (+)
  • film på svenskan (+)
  • details (+)
  • svettigt cykeltur hem (-)
  • laga för mycket mat (-)
  • übermysig msn-konversation med abaddon hela kvällen (+)
  • aww-moment med carro (+)
  • sett sebbe's filmer (+)
  • CSI NY (+)
  • julkalendern (+)
visst verkar det inte så kasst inte? och imorgon börjar vi 9.30 vilket betyder en liten sovmorgon till, och som sagt, skulle vi inte ha någon mentorstid så skulle det inte göra något för då kunde vi chilla med varandra.

caroline, please, lär mig att leva. nejmen, hur gör man textstorleken större för läsaren egentligen?

bipbibeido ; -



kanske det sjukaste idag, men duktiga pojkar i alla fall. ett stort tack till iSmon och moses för den underhållande dansen. det må inte bli apberget-material av den, men för all del blogg-material.

andIlovefeelingcheap ; -

det här börjar bli den roligaste kvällen i mitt liv, fastän jag är allmänt skabb och jag har ett illabådande lock för vänstra örat. det lär nog bli örondoktorn senare i veckan, om inte imorgon. nu ska jag fortsätta mina intressanta konversationer, innan jag sätter mig i soffan och ser de julkalenderavsnitt som jag har missat hittills. jag pallar inte nu. godnatt (U).

ps. jag har godis.

welcometomylife ; -

image234

måste det sägas att jag blev fnittrig som bara den? för saken är ju den att han inte är en sån där random dude som skriver så bara sådär, utan en person vars film jag kommenterade från början. ibland inträffar det man minst väntar sig. ÅÅWww, han gjorde min kväll :)

nowIknowthatIcan'tmakeyoustay ; -

image233

vem väljer köld och ensamhet när andra sover gott?
vem väljer mörkrets enslighet och herdens hårda lott?
vem tänker sig att härda ut och värna om de små?
vid nattens ljud och vindens tjut, vem önska vaka då?

så var åter ett halvår avklarat med espri, och jag förväntar mig nästa ett mvg. efter konserten så gick jag, lillsofia och emelie in till staden där vi först satt på mcdonalds och sedan förflyttade oss till dallas. emelie skulle få skjuts hem till bureå med sin pappa med bara Gud visste när han skulle vara klar, så vi gick till hemmakväll för att se om de hade boondock saints inne, och visst hittade vi den. vi for hem till sofia, såg den och bestämde att jag och emelie skulle sova hos sofia.

runt ett så bestämde sig sofia för att gå upp och lägga sig, och lämnade mig och emelie nere i sin källare. vi började prata med allt om himmel och jord. det verkade som om tiden stod stilla när vi satt där. ibland kom det dåsiga tillbaka, men det försvann nästan direkt. till slut så sa jag att jag egentligen inte vågade kolla på klockan.

"04.31"

eh, klockan var plötsligt halv fem. helt sjukt. jag har känt tjejen i inte ens en vecka och ändå så är det så lätt att berätta detaljer om allt. det är bara läskigt det här.

ikväll ska jag dra mig till ica för att köpa lösvikt-godis, sätta mig framför datorn och se de julkalenderavsnitt som jag har missat. hoppas ni har en trevlig tredje advent. bara en vecka kvar till jul nu.

sleepwellllittlechildrenwheneveryouare ; -

ett okänt nummer ringer till min mobil, jag svarar och möts med; hej, det är martin.
hah, lite rädd blev jag, men han sa att mika hade ringt återbud om konserten och han funderade på att sätta mig i altarna ikväll. jag hade som inget emot det. sen började han prata om varför han bollade så mycket med mig, och att han som inte kunde göra det med någon annan. jag blev sjukt rörd. han bad om ursäkt för "misshandeln" som pågick, och jag sa att jag ändå kände mig hedrad. han skulle ta stånd med hur maja reagerade på det.

så började vi prata om sammanhållningen i kören, att folk ändå hade lärt känna varandra och att det var en bra stämning (för det tror jag att det är). jag ska säga att han blir sjukt glad när han får veta sånt, och inte bara utgå från vad han själv ser. iiih, martin är min vän.

närjuldagsmorgonglimmarjagvilltillstalletgå ; -

jag ljög; jag är inte alls peter pan. jag är en random tjej som tror för mycket om sig själv. det är alldeles för sent på kvällen för att jag ska kunna le, förutom när dalle, michael, zappe och peter sjunger gudomligt i mitt öra på youtube. annars så vill hela jag vara trött och äcklig och seg. mitt rum har aldrig varit en större röra som det är nu; kläder precis överallt.

jag har upptäckt de senaste veckorna vad mycket folk jag har runtomkring mig som jag verkligen kan känna mig trygg med. vi pratade ju om det idag på lunchen, det här med att det är alltid någon av oss på skolan så man känner sig aldrig ensam i princip, men det ser ut annorlunda i mitt sinne. skolan gör mig så avslappnad. jag behöver egentligen inte göra mig fin varje dag som jag ska till skolan, utan det räcker med att ha ett leende på läpparna, så får man något i retur. jag gillar det.

shit, det är verkligen vi tre nu.


loveisknowing ; -

j a g  ä r P E T E R  P A N !

så fuck you.

maythewindbealwaysatyourback ; -





jag är grymt imponerad av att viktor klarade av att komma tillbaka till tonen klockrent fastän han fick en svacka i rösten.

ifyou'realowdownbass ; -



för bra för att vara sant.

maytheroadrisetomeetyou ; -

nu var det slut. slut på lucia-sjungandet. nu kan jag lika gärna bli sjuk. nej vänta, efter på lördag är det fritt fram att dra sig på en förkylning, som räcker till tisdag, för då drar repet för julkonserten igång. man har verkligen ingen tid att vara sjuk nu i juletid.

så agerade man 'dirigent' idag för de små barnen i ES1d. jag vet inte om jag lyckades göra ett sånt bra jobb. det känns som att jag inte har någon puls i kroppen at all, och så ska man vifta med handen i ett vettigt tempo, och missta tretakt för fyrtakt. det spårade bara. de var duktiga i alla fall.

och nu är det inte så mycket skam över breden väg, eftersom vi har en start som klår i kasshet med hästlängder; DECK THE HALL. det sjukaste jag har varit med om. som tur var så räddades vi lite i mitten, men ack för sent. fan, det som skulle ha blivit så bra.

jag får nöja mig med att när juldagsmorgon glimmar funkade bra i alla fall.

under de här dagarna har jag spenderat så fruktansvärt mycket tid med sofia och 'korre', som jag bara har känt i kanske tåvå dagar men verkar nu framstå som ÖDET 2. någon dag ska jag skriva upp allt som för oss samman. det är bara sjukt.

godnatt...

I'mgonnadrownmysorrow ; -

j a g  ä r  s å  t r ö t t !

tärd är ett annat fint ord som johan och christer använde. det kanske var dumt att mig att inte vara sprudlande glad som jag borde ha varit, johan försvinner ju ett halvår, men jag hade ingen kraft kvar alls. han ville ha tillbaka boondock saints, så jag var tvungen att ta farväl av the love of my life. hur ska vi nu få tag på den tills på söndag? amdy löser allt.

lucia-tåget gick ju riktigt bra. jag har inte så mycket mer att säga om det. men mycket filmer på youtube sen säger jag bara.

vem är e.?

'tistheseason ; -

ändå gullig tanke av martina, what d'ya say, girls?

gimmegimmegimmegimme ; -

en dag kvar till första lucia-konserten, och jag längtar så. jag ska berätta varför; mest för att jag verkligen högt uppskattar att sjunga när juldagsmorgon glimmar, och för att jag har på känn att den akustiska konserten före kommer bli en riktig succé.

varför tappar jag suger för att skriva? jag tror det måste ha något att göra med att jag har för mycket annat för mig, eller så är det för att jag aldrig lyckas formulera mig någ snyggt. det är ju en sak som man tänker på när man skriver; undrar vad läsaren tycker och tror om det jag skriver? det är förmodligen väldigt tråkigt att läsa om mitt liv som det är, och jag klandrar denne inte. hursomhelst så don't kill me om jag inte skriver lika ofta som jag vill. kanske får jag tillbaka suget om några dygn. jag borde egentligen inte sitta vid datorn, utan more likely öva på ensemble B-låten.

jag tänkte gå och lägga mig vid tio ikväll. duktig jag.

youcouldbemyvalentine ; -

alltid roligt när man hittar femkronor i BH:n.

förövrigt har lillsofia så rätt om orrekorre; man får verkligen ett sug att berätta allting om hela sitt liiiiiv. jag vet inte om man ska prisa eller gråta över den förmågan.

I'mfromamissionfromGod ; -

snart har jag varit sjutton levnadsår i ett helt dygn, och på något sätt känns det väldigt bra. finns inte så mycket att säga förutom ;

NI ÄR BÄST FLICKOR! TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL. MASSA PUSSAR OCH KRAMAR!

känn ironin, fanimej. men visst fanns det sanning.



vad jag tänkte. pappa ringde och grattade, följt med att han berättade att han och fausta nästan hade blivit överkörda igårkväll av antingen en gammal gubbe eller rattfyllo (äckligt med tanke på dagens föreläsning). han kom körandes mot dem i hög hastighet, hade inga lampor på och bromsade inte in. pappa hann se honom när han var tio meter ifrån dem.

han hann tänka; "är det såhär det ska sluta?"

i sista sekund tryckte han fausta åt sidan och hoppade själv undan. hade han inte upptäckt bilen hade de.....

det gör bara ont att tänka på det. jag gråter så att det ont bara av att tänka på det. jag ville släppa ut det tidigare, men det gick inte. synd att ni som var hos mig måste få läsa om det såhär. men jag ville inte förstöra stämningen.

'cause'Iloveyou'snotenough.I'mlostforwords ; -

För exakt 17 år sedan slocknade en stjärna på himmelen och började istället lysa på jorden.
Den växte väldigt fort i början av åren, och gör det fortfarande.
Den växer i ömhet och skänker så mycket kärlek. Gud har planer för denna själ.
Den värmer och glädjer. Det kommer den att göra under hela livet här på jorden.
Den stjärnan är fortfarande ett barn och har just börjat sin egen resa.


Ja, du tänker rätt. Denna stjärnan är just DU!

Grattis min kära Amanda! <3

sara är lätt bäst på den här jorden.

Idon'twannagodown.

"det är ju du som är glassätarn."

jag blir bara lycklig när jag påminns om den natten. hur dryg han än må vara nu, så kommer jag aldrig ångra att jag for ut för hans skull (för vem gör det för en glass egentligen?). sen att jag fick veta vad hans ventrilo-kompisar verkligen hade trott om mig var en helt annan sak. jag måster verkligen göra något åt det dåliga meddelandet på hans skåp, utveckla lixom. ja, det är precis vad jag ska göra.

nu är det 31 minuter kvar.

andthenwe'llmissourdestination ; -

jag får inte gå in i köket. man kan ju undra varför....

nu ska jag abra photoshoppa klart 5 bilder till och sen fara till sofia för att ha en efterlängtad date.

thisiswhoIamwhenIdon'tknowmyselfanymore ; -

runt fem på eftermiddagen gick ungdomarna in i folkparken och blev visade till sin loge. riktigt mysigt. de fick öva en gång på att gå runt övervåningen, nerför trappan och fram i till mitten av scenen. med hjälp av karro's stämgaffel och zappe's inräkningar så sjöng de igenom några låtar. det gick någorlunda bra, och efter det så tog de sig till tre kronor för att äta middag tillsammans.

jag vet inte varför jag skriver det här i tredje person.

pizzorna gick ner (typ i alla fall), pojkarna lämnade flickorna, och flickorna fick skjuts med karro's far tillbaka till folkparken. där var det nu ungefär bara att vänta, prova sjunga igenom låtarna och träna in texter. lite kasst kändes det att sjunga efter Voicebox, men egentligen var de som bara ett litet luciatåg, och en hyfsat bra luciatåg om man jämför med andra.

och nu såg jag att jag kommer få tusen kronor av pappa i födelsedagspresent. så går det när man inte önskar sig något.

till slut klockan nio så släcktes alla ljus ner, ungdomarna var klädda i vita skjortor, flickorna hade glitter runt midjan och lucians krona var äntligen tänd. så skred de fram på övervåningen, sjungandes sankta lucia, och stämningen var magisk....



okej, ungefär så gick det till. det var rätt stämningsfullt, och bortsett från att zappe ibland räknade in i tretakt när det skulle vara fyrtakt, och starten på bereden väg blev den sämsta i världshistorien så gjorde vi ändå ett bra jobb, tycker jag. fick höra idag av olov att hans föräldrar som var där hade sagt något i stil med "hon som stod i mitten av sopranerna, hon verkade grymt säker och var nog jättebra". jag blev sjukt lycklig av att höra det.

vi fick pengar för det i alla fall, och majoriteten drog till ZooTour, medan jag, karro och anton hade i uppgift att lämna luciakronan till erika i trean. sen så gick vi in till stan. anton fick för sig att tända sitt ljus (->), och fick också för sig att sjunga när det lider mot jul, så det blev trestämmig sång i vinternatten. vi chillade ett tag utanför ZooTour och såg en hel del folk som vi kände.

till slut blev det lite för drygt (men vissa ville ju stanna liite längre), så karros pappa kom och hämtade oss utanför max, skjutsade anton till guffe och sen hem till karro. vi satt och pratade vid hennes köksbord säkert någon timme, med tända ljus och pepparkakor. det var mysigt kan jag lova.

hoppas att alla hade mysigt på ZooTour med, och att mange schmitd rockade fett.

wecantakeawalkaroundthelake ; -

födelsedag, lucia, jul och nyår närmar sig med hastiga steg, och jag blev just så lycklig som jag kan bli i stort sett utan att visa det. jag gråter innombords av hans röst. jag gråter innombords av deras musik. det har gått två år nu.

foxboro hot tubs - oh, mother mary, take my hand.
 
ikväll blir det lussejazz, och vi får be till gud att viktor dahlqvist (som karro kallar honom så fint) hittar en luciaskjorta på maxi. och undrar hur jag ska ha mitt hår ikväll. och undrar hur det blir efteråt. jag och karro kommer väl bli chillarna medan alla andra drar till zoo tour.

jag vet inte vad det är med min mamma och att skämma bort mig. idag var vi och köpte kläder, och det fick blir som en tidig födelsedagspresent. jag vet att det blir svårare och svårare för föräldrar att fråga vad deras barn önskar sig, men jag mår egentligen inte bra när hon vill betala för allting. hon kan väl använda de pengarna till något annat? äh, jag vet inte. jag får dåligt samvete helt enkelt när jag känner att jag blir bortskämd.

aswegoonwerememberallthetimeswehadtogether ; -

dagens inslag av ödet var det mest klockrena den här veckan ; just bredvid i matsalen. vet inte hur jag ska förklara det, men carrooo knows what I'm talking about (U).

så här sitter jag nu då, och försöker redigera en julgransboll i photoshop, och det går askalas, eller det suger rättare sagt eftersom allt jag vill göra vill inte photoshop göra och jag försöker verkligen lära mig, men inte ville den hjälpa mig på traven inte. så nu sitter jag här i datasalen på skolan och jobbar och jobbar. och sen ska jag dels göra en powerpoint-presentation och ett CV. jag får skrota något av det. tror det blir CV:t. jag vet att jag ska försöka skaffa ett jobb nu, men mitt arma hjärta hinner inte med allt det här + skolan. veckan är hatelife.


jag hatar photoshop.

wedon'tneednoeducation ; -

var försvann min gnista för engelskan?

det var så bra förut, och nu poof, så känner jag nästan ingen livsglädje.
jag fick VG på det oförberedda provet, och på något sätt suger det verkligen. jag siktade på ett MVG. kaske inte ett högt, men ett MVG i alla fall. simon var rent sagt förvånad när jag sa att jag inte hade fått det, han var till och med säker på att jag skulle få det. det går bara nerför och nerför.

what'sitlikeinNewYorkCity? ; -

image228

hahaha, första gången i mitt liv som jag får mejl från löwis och då skriver han så?

letmeknowthatI'vedonewrong ; -

image227

fan ta mig och mitt egoistiska jag.
jag försökte i alla fall se smal ut....

andthebibledidn'tmentionus ; -

Bella; "Vad är det som är kladdigt i matteboken?"

Amdy; "Pythagoras sats Blodet efter att Erik tagit livet av sig över era matteläxor?"

ibland är även amdy en rolig filur. MEN HON KAN INTE HITTA SLADDEN TILL KAMERAN. dödödö.

stackarsmannenmedmedaljer ; -

jag tänkte uppdatera mig själv när det gällde Alex Schulman's blogg, dvs, att jag läser om inläggen helt enkelt. förövrigt känner jag pressen nu faktikst. imorgon efter att jag har slutat ska vi pallra oss till en datasal (helst H77) och sitta och nöta photoshop, redigera bilder och så. också ska jag skriva ett CV som jag kan lämna på Ica Kvantum, + att jag tänkte gå förbi fonus begravningsbyrå och kolla med dem om det finns möjlighet att sjunga på begravningar. det skulle vara ett bra sätt att utvecklas på faktiskt. och jag ska göra en powerpoint-presentation om auschwits som jag ska visa för ledarna på canalen på måndag. och jag ska fixa fika till måndag också? sen har vi espri-sjungningen på söndag också. just ja, lussesjungningen också! jag har ingen koll på någonting känns det som.

och inte mår jag bättre av att ha fått IG på refereat-skrivningen på svenskan. jag vet att det inte kommer att påverka mitt betyg, men det var en riktig boost för att sänka mitt självförtroende. och jag, som verkligen inte kan hitta kläder som verkligen är Amdy, tänkte att jag skulle köpa en tröja, och så jag gjorde. kanske ska ha den imorgon. inget speciellt. men så fort jag kommer att sätta foten innanför atorp's murar så kommer alla bekymmer att försvinna och jag kommer att känna det där underbara lugnet.

hihi, seth cohen är precis som mig. gamla OC var bra det.

itcantearyouupinside ; -

farder min agerar ängel, vilket ger mig lite tid till att blogga innan jag får skjuts till skolan.

jag gick och la mig 00.00, och det var efter att jag hade sett det jag skulle se. KB is the love of my life. hans röst är nog det som lättast får mig att skratta. nej, vem försöker jag driva med? den dagen jag verkligen hittar det jag tycker är roligast i mitt liv så ska jag säga till.



först tänkte jag som ta kortet för att visa hur lik tobias blev dalle efter att han hade klippt sig, men på den där bilden är han bara skrämmande lik mike, så det lyckades på något konstigt sätt ändå.

längar till idag då vi ska öva när juldagsmorgon glimmar. varje gång man får höra dalle sjunga är en fröjd för öronen. hiskerligt mycket jag får sjunga med honom helt plötsligt. men va, vem klagar?

kissedme'tilthemorninglight ; -

nu har jag alltså försökte att lista ut ackorden till running out of time. precis samma ackord som i good riddance (time of your life). riktigt, riktigt simpelt, dvs, följande; G, C, D. men sen har vi ju en följande refräng vilken går; G, C, Em, D. hihiih, bra gjort pojks.

f u c k s h i t f u c k f u c k

jag vill gå och lägga mig tidigt ikväll! jag vill, jag vill, jag vill. tobias går ju till och med och lägger sig halv elva helt naurligt, men jag måste sitta vid den här skitdatorn för länge för mitt eget bästa. så, såhär ska jag göra, och jag är stenhård. det här är det sista jag skriver ikväll, för när jag kommer hem från canalen ska jag bara se sista avsnittet av myggan och de avsnitt jag har missat av julkalendern, och sen tänkte jag sova. helt seriöst. mörda mig om det blir annorlunda.

så.... ha en bra kväll allesammans.

ps, just ja, blir typ ingen mange schmidt (eller nu hur hans jäääkla namn stavas)

expectationshighorlow ; -

nejnej, inte tidigt ikväll inte. jag som hade tänkt att det skulle vara mitt nya kännetecken; 'hon som vill ha en god natts sömn lix', men neeeeeeeeeeej! utan jag pratade med sandra istället, vilket egentligen var värt det, men att jag var dum nog att inte lägga mig direkt efter istället. så här sitter jag alltså. men snart kallar sängen. kvällen har resulterat i en riktigt trevlig konsert, trevliga biltur fram och tillbaka med karro, carro och viktor dahlqvist (om det nu är så han stavar det och inte på något annat sätt),  nötning av sångläxan som fortfarande inte sitter någorlunda bra.

har tänkt gå upp vid 6 imorgon. vi får se hur det ska lyckas.

ahhahahha, och sandras bror tyckte att jag var sweet. känns som något bra.

JAMEN GODNATT!

odlabananer,odlabananer,odlabananer ; -

To; Boström Amanda (abo1210)
Lundström Linda (llu1203)

Hej

Har nu kommit fram till att eftersom vi ska ha två killar som gemensamt sjunger barytonsolot så vill jag ha två tjejer till sopransolot också.

Det blir ni två som får den äran.

(åsså nå jibberijabberi)

Väl mött. Kixan


och sen tänker hon att vi ska öva den dels på min sånglektion (och det är nu det sjuka kommer) och efter kören på fredag, med killarna också, precis när vi ska öva med deck the hall. huuur tänkte hon att det här skulle gå?

nä, nu tröstar jag mig med running out of time faständet inte är på repeat.

sittightI'mgonnaneedyoutokeeptime ; -

såhär klär jag mig nuförtiden bara om jag verkligen känner för det, eller för att espri har konsert ikväll, eller av båda två anledningarna.

nowI'mcomingoutofmycage ; -

jag somnade alltså 22,30 igår kväll, vilket är extremt bra för att vara jag. jag vet att jag skulle ha ringt sandra,  men jag mådde så dåligt, så jag ville verkligen ha den sömn jag behövde.   så alltså från 22,30 till 8.00. inte dåligt, visst? 9½ timme. det kanske är min nya grej att gå och lägga mig någorlunda tidigt.

jag vet inte vad det är med mig och skriva jättejättelite, men det är så jag får ut allting; i små portioner, så ni kan ju vara glada att det inte kommer sällan och och mycket och istället ofta och kompakt. tihi. det är utarbetat.

nu ska jag gå och stryka mitt luciaband. varför jag ska ha det? jo, deru....

havealittlefaithinme ; -

... sjukt äckligt. aldrig den maten mer.

Itriedtoholdyoubackbutyouwerestronger ; -

när jag kom in genom dörren blev jag riktigt jäkla illamående. alltså, sådär så att man tror att man ska spy nästan, och det enda man kan tänka på att göra är att kyla ner sig själv. så, nu sitter jag här alltså, med fönstret öppet, tröjan uppdragen och en kall cola. vet inte riktigt om det hjälper, men litegrann i alla fall. mitt mål är att innan kvällen är slut ha skrivit klart det näst sista kapitlet av my little raspberry, sen blir det slutet, och kanske ett alternativt ett.

imorgon tänkte jag vara "fin" på skolan; dvs, att jag ska klä mig i klänning, som är första gången på några veckor. oh, sheit, vad patetiskt det låter.


I'mrunningoutoftime ; -

just när jag lämnade datasalen, och gick runt hörnet för att möta emma så var jag påväg att krocka in i... hjalmar heter han visst. jag blev riktigt rädd. han med. sen kom jag på att han och connor är ungefär samma person, eftersom de går i samma klass och sheit. carro höll med. i alla fall, det emma undrade var om jag ville spela piano på en välgörenhetsgala, och hon skulle sjunga till. samson med regina spektor ska jag nu lära mig. jag har ju absolut inget emot det.

running out of time på repeat, och jag SKA ha texten, för man hör ju lixom inte vad de sjunger. nu ska jag leta ackord.

jag ljög; jag spelar super mario.

theysayI'mallaboutthewordplay ; -

 (man blir aldrig så arg som man blir när blogginlägget som man skrev inte funkade)

så sätter man sig ut i vintermorgonen i hopp om att det finns goda plogare i staden Skellefteå. jag trodde det, och jag hade fel. så ursäkta mig om jag för några sekunder visar min vrede över  det; GUDFÖRBANNATJÄVLASKIIIT!

nu är jag på lite bättre humör. att fota var någorlunda befriande. men jag har fortfarande i stort sett inte ätit någon frukost. bara ett glas o'boy, och hur länge räcker det? vafaaaaaaaaan.

           

FOTONÖRDAR!!!

ca fem minuter innan jag skulle fara så upptäckte jag att vi hade gympa idag... så det blev inge av.

bornisthekingofIsrael ; -

det känns alltså inte som att jag har sovit en blund inatt, vilket kommer att göra att jag mår sjukt dåligt idag. okej, kanske inte. men jag mår fortfarande inte bra. tur är vaknade jag av mig själv (om man nu kan kalla det vakna), och det gör att jag inte kommer att missa julkalenderna.

ja, jag tänkte följa den i år.

hoppas ni har en bra dag i alla fall.

haveyoulistenedtoasinglewordI'vesaid? ; -

kan inte klaga på någonting.
okej, där ljög jag.
det var i alla fall trevligt ikväll med lill-sofia, paatrik och VK. boondock saints är och förblir den bästa filmen ever made, fastän det finns en maaassa tabbar under hela tiden. men vem bryr sig egentligen?

askel har för konstig sittställning när han spelar WOW.



ska förmodligen se ett till avsnitt av myggan ikväll. nu är jag på nummer 8. snart sett klart hela skiten.
och kan knappt bärga mig tills deck the hall imorgon ^^



ifyoucouldgivemeadrinkofwater ; -

är det bara jag som tror att årets julkalender faktiskt kan bli något riktigt stort. den gamla känslan av jul finns där någonstans. och tomten ger mig rysningar. nästan så att jag börjar tro igen. så alltså är planen nu att ta på mig varma kläder och plumsa i snön bort till mor, hämta kläder, gå med dem till pappa, ringa rancho, gå dit och hämta en pizza kanske, gå hem och äta, och sen vänta på att folk ska rulla in. cheill tycker jag.

slog över till MTV när jag såg på TV idag, och till min stora förtjusning spelade de When I come around med green day. snart två år sen de blev mitt allt. nostalgikänsla hela dagen idag.




let'sgive'emsomethingtotalkabout ; -

tänkte inte skriva så mycket, utan bara lägga in bilder som i stort sett får prata för sig själva, eller, ok, jag ska lägga kommentarer med..

maja. sweethearts. oskar. liten modell där kanske. hon gillar faktiskt småbarn. tittut. lätt framtida musikare. ello. någorlunda obekväm.


imorgon (söndag) ska paat, VK och sofia komma och se boondock saints här hemma hos mig. paat har aldrig sett den. bäst för honom att han tycker om den, med tre citerande boondock saints-älskare i rummet.

nåw, nu är dan framme igen; "(F) en blomma till damen"

tror att jag ska se ett avsnitt myggan innan jag går och lägger mig. är på avsnitt 7 nu vad jag vet.






Ionlywannashareitwithyou ; -

I've been lonely. I've been waiting for you. I'm pretending and that's all I can do.
the love that I'm sending ain't making it through to your heart.
you've been hiding, never letting it show. always trying to keep it under control.
you got it down and you're well on the way to the top, but there's something you forgot;


what about love, don't you want someone to care about you?
what about love, don't let it slip away.
what about love, I only want to share it with you.
you might need it someday.

I can't tell you what you're feeling inside.
I can't sell you what you don't want to buy.
something's missing and you got to look back on your life.
you know something here just ain't right.

fanimej äckliga ord.

Icasegnavarorsomvigjortsjälv ; -

jag upptäckte nyss att det är december nu, första december, vilket betyder att jag har missat första avsnittet av julkalendern. även fastän jag förmodligen inte kommer att följa den är det ju ändå som spännande att se vad den kommer att handla om. och detta betyder ju också att det är 9 dagar kvar tills jag blir 17 livsår. jag fattar det faktiskt inte. det enda som får mig att se fram emot det är att flickorna kommer att komma hem till mig på fika på kvällen (efter espri så klart). jag längtar.

HAHAHAHHA, elin, du är ju sjuk på riktigt. jag vet inte riktigt om jag ska göra sms:t know to världen, eftersom det är liiite för porrigt. kanske någon dag.

jag ska skriva klart näst sista kapitlet av my little raspberry snart.



RSS 2.0