whocouldaskforanymore? ; -

så sitter/ligger man här i umeå då,och drömmer tillbaka till stockholm, och drömmer till sommaren då det sägs att panic at the disco ska komma tillbaka för en spelning (jag litar på spencer). far vill nog helst av allt att jag på något sätt ska ta mig ut på stan och sätta mig i ett hörn på ett kafé och se intressant ut. får man mycket vänner då? han verkar tro det. nej, jag tänkte överge datorn snart för att prata med dem lite, för det här börjar bli sjukt drygt.

att tillägga så svängde vi förbi robertsfors på vägen hit och stannade för att hälsapå johannes, lotta och såklart lilla tilde. de fick min julklapp till slut, och tilde verkade sjukt glad över att se mig. johannes och lotta kommenterade till och med att hon aldrig hade varit så glad över att se en 'ny' människa förut. åh, hon kommer bli min ögonsten.

peace.

timemademeforgetandI... ; -

jag hör nu och då att det pratas om en fest ikväll.

mer än det vet jag inte.

men det kanske är meningen...

Ican'thelpit ; -

vatten. mycket till frukost, eller inte. idag ska jag göra typ allting samtidigt. jag hoppas verkligen att vi får sitta vid datorn på kuttehitten så jag kan skriva lite på min engelska-recension, annars gör jag det på rasten. men då ska jag och bella kirra vår MuKo-redovisning, + att jag måste snabbträna lite på gitarr-läxan. men sen är det loooooov.

det blir robertsfors -> umeå -> skellefteå -> ELIN!

hon skrev det här i sin blogg med, men hon har lösenord så ni kan inte läsa det. jomen, vi har som aldrig varit med varandra bara vi två, men det borde nog inte vara något stort problem. jag tror nog vi ska lyckas ha roligt vad som än händer. bara man har glass så löser sig allt.

update ;
sitter bredvid johanna på kuttehitten och vi ska visst söka fakta om Dadaismen (helt sjukt namn).

inamostpeculiarway ; -

h j ä r n s l ä p p . . .

vad ska man välja. espri är klappat och klart. och cambridge med. men som andrahandsval då? matematik C? företagsekonomi A? jag ser varken ut eller inte. men engelskan borde ju inte vara så svårt att få. jag vet typ 2 hittills i min klass som ska läsa det. imorgon ska jag lämna in det, så jag har natten framför mig att tänka...

lookhowtheyshineforU ; -

just under efter tårtan så hörs 'nine in the afternoon' från min mobil, och till min förvåning är det gunnar dagnå som ringer. var typ rädd för att det skulle handla om att det hade blivit nåt krångel med huset, typ att nån hade snott nyckeln eller nåt. som tur var så ville han bara veta hur allt hade gått, och hur konserten var. jag gav honom små hintar om att pappa satt mittemot mig, men helt plötsligt skulle vi lägga på. när jag väl gjorde det så blev pappa lite besviken över att han inte fick något ord med gunnar, så jag skickade ett SMS till honom där det stod;

'Far blev upprörd över att du inte ville prata med honom :).'

gissa vad han svarade......

'Hälsa att jag älskar honom!'

säga vad man vill om den mannen, men han har humor. förövrigt fick jag just veta att camelot ger mig och sofia 1000 kr i bidrag till västerås-resan. jag blir jätteglad =) nu ska jag försöka kirra engelska-recensionen och sen förhoppningsvis ett kapitel till 31in. ^^

givemeyourattention ; -

okej, sista nudå. för jag har bara en sak att säga,

j a g  v a r  d ä r !


ifyouarenotmine ; -

bara en film-recension som ska skrivas, och en MuKo-uppvisning som ska planeras. förresten så är jag ledsen att verkligen ALLT har handlat om Panic at the Disco den senaste veckan. jag ska sluta prata om det helt och hållet, för jag vet att man blir trött på sånt snack. det blir jag själv. jag har mina bilder, autografer och filmer. det kan jag njuta av i min ensamhet, eller med mina konsertvänner i alla fall.

MEN det blir mer bilder på bdb och på apberget sen. dock inte så mycket här på bloggen. det är här och nu. och då kan jag passa på att tacka min älskade bror som var riktigt h4x igår och fixade mitt internet. han förvandlas mer och mer till en hunk varje dag.

tjarrå.


Iwannagowhereeveryonegoes ; -


That Green Gentleman ;


thatgreengentleman ; -

Brendon: Okey this song is about... okey I'm gonna be honest. This song is about SEX!!!!
Publik: WOOOOOOOOOOOOOOH
Brendon: I think you're old enough to know what it is!
Publik: Woooooooooooh
Ryan: But brendon.... y shouldn't have sex before marriage!
Brendon: You're right Ryan.... Kids dont have sex before marriage!
Publik: woooh
Panic: asg.

pictures?



Amdy;
Brendon, could y pose?

Brendon;
Yeah, definitely!








fucking evidence ->

we'resosorrywe'vebeengone ; -

8,5 timmar ute i regn och mulet väder.
dock lekar med underbara människor.
trängas bland okänt folk, - luft. det sög.
jag äger en officiell panic-T-shirt. yes!

hela helvetet var värt det eftersom jag har allas autografer PLUS ;
jag har...
skakat hand med jon, och high-fivat med honom efter att jag sa att vi hade varit där sen 10.
faktiskt pratat med spencer, sett honom i ögonen och fått veta att de förmodligen kommer tillbaka i början av sommaren.
ehm, haft ögonkontakt med ryan?
sagt 'could y pose?' till brendon, och han gjorde det faktiskt. personligt bild på min mobil. <3

jag älskar livet. snart kan jag dö lycklig.


sweartoshakeitupifyousweartolisten ; -

ladies and gentlemen, t'day's the day.


dagnås har en fin liten bärbar dator som vi kom på att vi fick använda, så därför gör jag det. snart tar vi pendeltåget in till stockholm C och buss vidare till gröna lund och TYROL. några timmar köande och sen är vi inne!


jag kan berätta om gårkvällen. vi träffade sebbe på stan, och det visade sig att saxen inte skulle följa med honom för han skulle städa. vi blev i alla fall inbjudna till saxen's hem för att se film eller något.  så vi for direkt från stockholm C till trångsund, träffade några jag kände, några ingen av om oss kände, men det var riktigt trevlig. så sofia, nu har jag sett saxens hus ^^,

hoppas er dag blir riktigt riktigt bra, för nu ska jag sticka och träffa PANIC!


älsklingidinförstakyss ; -

så sitter jag här på en pressbyrå stockholm. sofia sitter vid min sida (och nu kom amanda), och snart ska vi gå till centralen där vi ska träffa sebbe och saxen. hittills har allt gått extremt otroligt bra (förutom att jag lyckades glömma mitt kreditkort hemma hos dagnås' så jag ska vara sofias slav idag).

allt jag har att tillägga är att gunnar dagnå ser ut och låter som en äldre version av alex schulman, vilket var jättekul, i alla fall för mig. men det var en riktigt trevlig familj. hihi, kul med en sjukt snygg kusin från mexiko också = )

PANIC IMORGON! har gått med i tre tävlingar om att få träffa dem nu. bara att hoppas.

herewecome ; -

image337

here we come, loverboys. underbart att de kommer se ut ungefär sådär på tisdag med. ÅH, JAG FATTAR DET INTE! klockan 8 ska jag upp imorgon för att ta planet vid 10. 6 timmars sömn.

HA DET UNDERBART I SKELLHELL OCH SAKNA MIG : ) för jag kommer sakna er. <3

andthisishowitfeelswhenI... ; -

image336jag tror inte att jag kommer kunna sova speciellt mycket inatt. jag vet inte ens om jag vill det. 10.15 går planet imorgon till svea rike huvudstad, och hittills är nästan allt packat. det är inte precis samma sak som att resa till polen, men nästan.

för övrigt så är jag bara förbannat störd på parlino som förstör allt som handlar om min telefon. jag orkar inte gå i på vad det handlar om. det är ett riktigt kasst mobiläckelabonnemang i alla fall.

nu ska jag till canalen och fundera över varför jag verkligen är där. jag vill verkligen se open jam också, men blir det av? nej, absolut nej. allting ska hända på samma jäkla veckan. efter det här kommer jag verkligen att andas ut.



singasong ; -

martin är min saviour. förklarade för honom snabbt att jag förmodligen inte skulle hinna göra gemuläxan så bra, men att jag ändå skulle försöka. han sa ungefär direkt att jag skulle skita i den i så fall, jag måste ju få leva också. så därför gjorde martin min stressade sinnesstämning lite mindre stressad. nu ska jag bara öva MuKo-läxan mentalt, och så borde jag göra pianoläxan med.

det känns som att de senaste gångerna vi har haft ledarhelg så har jag varit tvungen att svika martin på något sätt, och det är inte speciellt kul. men jag hoppas han tycker om mig i alla fall. nu väntar kören, tjing.

we'resosorrywe'vebeengone ; -

jag har hittills gjort klart halva gemu-läxan, och min harmonisering suger som den alltid gör. sedan så har jag lyckats skriva klart rubriken och en nästan en full mening på den s.k 'uppsatsen' om någon renässans-dude. da vinci och columbus ska få sig ett snack, och nu vet ni att da vinci faktiskt skapade en lyckad tidsmaskin, men han tyckte det var ett misslyckande så han kastade skiten åt sidan.

gunnar dagnå har inte heller svarat på mitt mail om beskrivning, vilket jag förstår litegrann, och camelot-tjoffset har inte heller svarat om bidrag, så vad fan ska jag göra? jag vill ner till västerås men jag har inte tid att fixa allting till på måndag, som är den sista anmälningsdagen, så sofia, om du läser det här, hjälp mig med intiativet.

sen så funderar jag fortfarande på om jag är passande som ledare eller inte. det lutar åt nja, mest nej. jag kan inte förbättra canalen på det sättet som folk vill förbättra det på. jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. jag kan inte våga. min tid kanske är över, om den ens fanns. jag ska sova på det, men inte förän jag är klar med den här jävla skiten.

godnatt.

skinerpåbarnetistalletsvrå ; -

hih, tittar jag väldigt mycket till vänster så ser jag en.... connor i datasalen. pretty, very pretty. can't complain.

nu visar det sig att det väller nya saker att göra över mig. till imorgon ska jag alltså har fixat;

  • kuttehitte-uppsats om två karakärer i historien.
  • gemu-harmonisering av sjörövarfabbe.
  • en låt att mima till på MuKo;n.

+ att jag ska tillbringa kvällen med att vara på canalen och typ diskutera saker och ting. jag pallar inte. det här kunde inte bli en sämre vecka för allt att komma samtidigt på. så jag tänker fara till stan, köpa mina skor, gå till canalen, kanske vara där ett litet tag, men sen åka hem, för jag behöver tid till skolarbetet. så....


mem'rieslightthecornerofmymind ; -

ny bästa 'hemlig' vän ; joffelito

I'veneverfeltthiswaybefore ; -

image335 med risk för att låta som en modeblogg så ska jag försöka att göra det här så snabbt och smärtfritt som möjligt. det jag nu siktar in mig på 'klädesmässigt' är de underbara skorna till vänster. för två somrar sen bestämde jag mig för att införskaffa mina första converse. trodde aldrig att jag skulle passa i dem, men det visade sig ändå vara fel på något sätt. jag köpte ett par svarta, de var med mig nästa överallt. folk skrev på dem. de fick följa med till spanien och göteborg. tillslut var de för slitna. då var det dags att skaffa ett nytt par. den gången körde jag på bruna, och jag fick ju en skokompis på köpet. fastän de nu inte är lika klottriga som de svarta, så är de förmodligen exakt lika slitna. så denna gång så ska det bli något helt annat. vi kör på rosa. elin ville det, så varför inte. 300 kr på stadium, och mamma sa att hon kunde betala.

w h y  n o t ?

baradugåröverängarna ; -

jag förstår mig inte på mig själv. myzan är tillbaka, men jag är fortfarande orolig. förmodligen gäller det stockholm eller liknande. det känns som att jag har tusen saker att fixa, så nu ska jag göra en lite checklista för att det ska bli lättare (för mig alltså) ;
  • skriva mejl till vistelsefonden om bidrag till camelot-lägret.
  • skriva mejl till gunnar dagnå om typ... beskrivning till hans hem i sollentuna.
  • göra gemu-läxan. ( ska påbörjas i stort sett efter jag har skrivit klart det här. )
  • någon lol-grej i kuttehitte som vi fick förra lektionen som jag inte var på.
  • bli nöjd med mig själv.
det får räcka så för tillfället.

sedan finns det att tillägga att jag känner att jag nästan inte klarar av ledarveckan. mjo, mitt sinne pallar någon till med diskussioner osv, men sen när det finns personer som jag inte förstår mig på så börjar det stå stilla. jag får knappt ut ord, jag bara lyssnar och försöker ta in. jag funderade asmycket på om jag verkligen passade som ledare. jag menar, jag är kass på att starta konversationer med nytt folk som kommer, och jag är nog inte speciellt trevlig heller. vad gör jag för nytta egentligen? skjut dig själv.

jagvoreingentingomduintefanns ; -

image334

runt elva får vi ett samtal. några minuter senare så kommer mamma in och säger att hon ska gå och se om det är myzan de har hittat. jag sitter och väntar vid datorn. dörre öppnas igen, jag sneglar fram genom dörröppningen och ser till min fullständiga lycka att mamma håller en katt i armarna. gumman är tillbaka.

det är svårt nu, eftersom hon är i sånt chocktillstånd, lite försiktig, och hon har något slags sår på benet, men hon har i alla fall haft sitt livs äventyr.

perscribedpills ; -

fucking falskalarm. det går runt en annan katt på området, dock mer vit och brun. ingen myzan än. mor informerade mig om kattens instinkt och att den typ på coola sätt hittar ställen att till exempel övernatta. så även om myzan är dum så borde hon ju klara sig. det enda man egentligen ska oroa sig för är typ bilar etc. imorgon ska mamma ringa polisen och gå till dagiset för att se om de har sett någonting. värsta detektivarbetet det hära...

komigennu! ; -

update;
nyss inkommet samtal från en man som var ute med sin hund. jag säger bara en sak; KATTJAKT!

tystnadensmygersomenkatt ; -

M y z a n - u p d a t e (för alla som bryr sig en gnutta) ;

en tjej som bor i våran trappuppgång hade alltså hittat myzan på andra våningen, helt lost. hon frågade personerna på våningen om det var deras katt och gissa vad människan gör sen?!

jo, hon släpper ut kattskrället. vem skulle inte fråga alla i huset om det var deras katt först om de hittade en? det måste vara det dummaste någon har gjort någonsin. mamma ville så gärna säga det till henne i telefon men hon stod emot. sen så pratade jag med en gammal tant idag, som hade sett en svart/vit liten katt igår, och hade rätt ovårdad päls, men hon trippade iväg. så, vad vi vet så kanske hon är vid liv i alla fall.

jag lyckas tro att det är mitt fel....

whatthehellamIdoinghere ; -

min jävla katt är borta, och det är ett jävla mysterium. jag är ledsen/frustrerad/förvirrad och kanske lite arg för att det har blivit såhär. tänk om jag aldrig får se henne igen? tänk om jag bara får minnas henne nu? de gånger hon kom om kvällarna och inte kunde bestämma sig om hon ville ligga under mitt täcke eller inte. de gångerna hon hoppade upp och satte sig på datastolsryggen och verkade tycka att det var bekvämt. alla de olika ställen hon hittade att ligga på, om det än var i skokartonger. det är som att få hjärtat utslitet. det är som att mista en bästa vän.

Gud, jag har delat ut min första nattvard, var lite schysst och låt myzan hitta hem.... snälla.

Ijustwannabreakyoudownsobadly ; -

image333

 kan du inte bara komma fram? jag saknar en del av mig själv....

Iwantyoutogetdownonyourkneesknees ; -

pain.

varför skapade Gud oss såhär? en gång i månaden måste jag stå ut med smärtan. herregud. jag pallade inte att gå upp klockan sju imorse för kuttehittens skull, så nu tar jag bussen om en halvtimme istället, för engelskan vill jag egentligen inte missa. och klockan fyra ska sofia komma till skolan med dan och daniel, så äntligen får jag träffa dem igen. hallelujah! sen ska vi förhoppningsvis gå till anderstorpskyrkan och lämna deras grejer och be mor att hämta oss, så vi kan fara hem och äta middag. sen blir det väl förmodligen canalen. vad jag har sett fram emot den här helgen.

ps, borde typ göra något åt klockan. den går i fel tidszon......... eller nåt.


somethingmustbreakt.

  • fixat praktik på Ica Kvantum.

buthey'rejustoldlights ; -

hmm.....

jag kan försöka återskapa mina tankar just under de sekunderna;

"AH! NEJ! FAN! FEL ACKORD! SHIIIIT! Emma kommer vara ledsen på mig på grund av det här. fanfanfan! de kanske inte märkte något. MEN FEL ACKORD IGEN! lika bra att ge upp..."

det blev flopp, flopp, flopp. i alla fall i våra ögon. vi ville briljera, men kände oss inte smo vinnare alls. nu är det inget vi behöver oroa oss över heller. glöm, glöm, glöm.

gladast blev jag av att carri och bobban dök upp med sina vackra nunor. ni gör en bara lycklig.

nu ska jag dumpa den här klänning, ta på mig en t-shirt och bara göra ingenting resten av kvällen. godnatt

IMORGON!

sokotei ; -

SUG PÅ DEN! MVG i Gemu A. vilket chock det blev när martin släppte bomben. 'alla i den här gruppen får MVG.' jag har inget emot det eftersom jag enbart vinner poäng på det. nu ska jag slänga in mina tankar i Gemu B's magiska värld.


längtar.

muchadoaboutnothing ; -

kaaallllttttt.
jag höll både på att blåsa bort och frysa ihjäl imorse när jag väntade på bussen. sen att a-torpbussen bara kör förbi varje jäkla gång är inte någon tröst heller. tur som var så stannade den andra bussen som går direkt till atorp. men det är fortfarande för kallt för mig överallt. jag är spanjor. men nu har jag lyckats skriva klart uppsatsen om Shakespeare och jag blev ändå hyfsat nöjd med helheten, annars några delar. nu är det bara gemun, engelskan och foton kvar och sen kommer nervositeten inför 'konserten' ikväll. pengarna går ändå till välgörende ändamål så lite värt är det att se mig och emma spela/sjunga. 

det är alla hjärtans dag idag. I haven't noticed. tur det.

IMORGON och 11 DAGAR! 

allyourplans ; -

s h i t !

1 8 u n i k a b e s ö k a r e .

7 4 r a n d o m s .

fattar inte riktigt vad som hände.


youthinknoonehearsyou ; -

image332

honom gillade jag. flyttar nästan till finland bara för det.
helt seriöst så var jag in deras hemsida och skolan lät inte helt fel alls.
finland är faktiskt ett alternativ.

ps. panic's förband.

'linkmelodin' ; -

där försvann the love of my life. jag ska ta mig till finlands för att hitta honom.

nejmen seriöst, asfräscha trummisen som var här och spelade men sina, typ, klasskompisar från finlands och spelade. han var just hyfsat bra på trummor med. utseendemässigt var han som en blandning mellan jonas lawes och sara's kusin oskar, men klädesmässigt så såh han ut som oskar, håret med. ihk, inte dåligt.

ensemblen gick bättre än jag trodde. sången gick sämre än jag trodde. nu väntar bara ett rep i aulan med emma, en baslekton, en pianolektion och en mattelektion. till sist ska vi repa for real inför konserten imorgon. godnatt....

WOHO! ; -

älska den nya designen, eller vad sääääger ni?

all cred åt carro -> http://carielle.blogg.se

under som sagt.

I'm in love.

<3

bringbackmybonnytome ; -

hihi, nu har caroline varit in och snokat och stökat, så snart kanske den nya designen shows up. jag ser bara visningsbilden än så länge, och den nya klickan. och carro, hon ser ALLT. helst av allt vill jag sitta uppe tills allt visar sig men någonstans ska gränsen går. några minuter till, och sen måste jag få mina 7 timmars skönhetssömn. jag ska alltså lyckas ta mig upp imorgon, dra mig till bussen och sen väntar en dryg ensemblelektion, där jag ska lyckas spela något slags bassolo på pianot. kommer spåra.

tjejen gör under alltså. tack stockholm, tack.

manitfeelsgoodtofeelthisway ; -

hahahhaha, jag och mamma har våra moments. detta är alltså ett mejl som jag ska skicka till min kusin som går i åttan;

"kusin amdy här. mor bad mig skicka det hon hade spelat in av felicity* i söndags, so here I go.

gå in på följande länkar och försök klura ut resten sen (ta hjälp av en skribent från norran om du failar stort.)

[random länk]

* ha i åtanke om att din kusin var med och startade kören och att den är döpt efter ellen bernadssons mamma och ingen annan.

ps. skakiga sekvenser grundas på nervositet hos en medelålders kvinna som har lyssnat på för tok för mycket joy division. (samma medelålders kvinna vill specifikt hälsa det till anna-maria.)"

hahaha, vi kan ha så sjukt kul när vi vill. stackars flicka.

it'sgoodtobe3 ; -

såhär ser det ut framöver. ikväll tänker jag lyckas genomföra;
  • en kladdkaka först och främst.
  • lyssna sönder 'du måste finnas'.
  • gå till mamma.
  • lära mig watermelon man. ryyyyyytm! eeeeckel!
önska min lycka till......

menmenmenmenlymenlymen ; -

hej mattelektion...




och hej KutteHitte...

image331


youngmollywholivedatthetopofthehill ; -

nu har jag sett det caroline har gjort hittills på bloggdesignen och det ser sjukt snyggt ut! kan inte vänta tills den är helt klar och färdig att användas. hon är ett geni, den tjejen :')


ensemble snart. uhhh....

readysetgoit'stimetorun ; -

efter att jag hade sett videon imorse så visste jag i stort sett att det skulle bli en bra dag idag, vilket det blev. lol-race med rullstolar först och indiansmyg sen på gympan. uppsatsen på svenskan orkar jag inte ens nämna i stora drag, bara att det var om a dude named shakespeare. sen så stoppade jag martin i korridoren någon gång under dagen för att fråga om jag fick bli sopran i espri, och han blev rent av sagt överlycklig, och sa att jag var något slags 'skänk från ovan'. så då gjorde man någons dag med :'), om man inte räknar med hur glad maja blev också.

a m d y g o e s s o p r a n i g e n . . .

och nu är jag typ ännu gladare för carro sa att hon skulle göra en design åt mig ikväll. no preassure, men jag blir så glad. tjejen gör världens snyggaste designer, i alla fall till sig själv.



backtotheroomwhereitallbegan ; -



videon till ' nine in the afternoon' är nu officiellt ute på youtube .
jag är så sjukt lycklig ! okokok? brendon in my heart <3
jag kommer vara glad resten av dagen.
men nu ska jag ej missa bussen.

whatislove? ; -



hahaha , han är så sjukt het.

Icriedtomydaddyonthetelephone ; -

det är saturday night live på femman nu.

seth meyers , weekly update-killen , är ungefär viktor dahlqvist , men ett antal år äldre.  så sjukt lika.

inthepalmofHishand ; -

e n  k l a d d k a k a  s e n a r e . . .

det är otroligt vad man kan sakna en människa. speciellt en man delade i stort sett varje dag med i ungefär 9 år. men när man väl träffas på riktigt igen så kommer det alltid att vara samma sak. man skrattar fortfarande med varandra. man delar fortfarande minnen med varandra. man delar fortfarande bördor med varandra. vi förändras, och är väl medvetna om det, och det är absolut ingenting man kan göra åt det. so what? livet är för kort för samma personlighet. utvecklas. lär dig nya saker. men vet alltid vad och vilka som står dig närmast. minns alltid din grund.

amdy blev djup för ett moment. nu är hon back on tracks, blandar in engelska uttryck i varannan mening, men vem kan complain lixom? nu väntar gig om några timmar, och det finns lite pepp där. imorgon ska ni får smaka på hennes tyska, men avslöja inte vad texten handlar om egentligen, för det ligger någon slags synd i det.

den största frågan är nu; a m d y  g o e s  s o p r a n  i g e n ?



looksliketheendofhistoryasweknown ; -

jag är superduperglad just nu, för maja ringde för ett tag sen, och frågade om vi kunde hitta på något ikväll. jag träffar henne aldrig, för jag tycker inte espri, och när jag är på hennes skola räknas alls. så det ska bara vara hon och jag ikväll, och en vänner-box. tänk om jag får för mig att baka något gott till det med. min specialty, kladdkaka, muy bien.

nu måste jag klä på mig och shit, ska vara på stan snart för att träffa pappa och fausta, och så ska de få träffa sofia och amanda som jag ska till stockholm med så de i alla fall vet vad det är för typer. ciaoooooo!

jag tror de är de enda bilderna då det bara är du och jag, men det var askul.


Iswearbythemoonandthestarsandthesky ; -

björn totally räddade mitt humör ikväll. några timmar med honom gör en glad lätt.

nu ska jag börja peppa inför spelningen imorgon (+ att panic's nya video har premiär) och att dan och daniel, även kända som gullungarna, kommer till skellhell nästa fredag, och det är nästan så sjukt underbart så att det inte är sant.

dan
daniel.

kanske sömn nu, kanske inte, vi får se.

willyouwillyouwillyou ; -

sakta men säkert går det över...

men jag har världens sämsta samvete för att jag tog ut det över sofia. känns som att jag måste gottgöra henne på något sätt. dvs att det troligtivs kommer bli ett nytt kapitel i helgen (hoppas jag). annars så ska jag träffa björn ikväll, min allra bästaste vän.  jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men något är det i alla fall. arvidsjaurjävlen drar utomlands i typ tre månader och jag har egentligen ingen aning om varför. typ... hoppas han får en fin solbränna.

jag tänkte på en sak på MuKo;n idag. är inte caroline och åsa riktigt, riktigt lika varandra? de skulle kunna vara systrar typ. det kan ha varit sättet carro såg på åsa när hon stod där uppe och pratade efter att carro hade läst sitt manus. nåja, det var bara en tanke jag fick, sen kan den vara hur fel som helst.

imorgonkväll, någon?


ifyouheldyourselfuptothelight ; -

snälla, rädda min helg. alla människor som jag umgås med på helgen vanligtvis kommer typ fly landet, i alla fall staden. vad ska jag göra då? jag känner mig sjukt hjälplös. nog för att jag först kommer ha emma i nån/några timmar imorgonkväll, och sen björn, men resten då? jag får bara panik av att tänka på det. jävla lycksele. nästan fy för saras stuga.....



jag pallar inte skriva. jag pallar inte trycket. hur mycket jag än vill att mina fingrar ska flyga över tangentbordet så kan det inte komma ut något nytt. ni ger mig bara 'JAG ÄLSKAR DET!' eller 'MEEER!'. ni får underhållning och jag får någon slags kärlek i gengäld. jag kanske borde lägga av helt och hållet och se var det bär egentligen. inga vänner. ingen kärlek. ingenting. allt som gäller är den där jävla hallonet och 'ostkakan'.

jag tror att jag måste inse nu att jag får klara mig själv, för hur man än försöker så kan det bara vara två i slutändan.

den här veckan kan ta sig....

thedaythatyouslippedaway ; -

äckligt. bara äckligt. jag är meningslös på gehör. provet idag sög verkligen. någonstans där bland rytmerna ville jag bara rymma, gömma mig i en loge och aldrig komma ut igen.

ödet återvänder minute by minute.

nu visar media någon serie på monitorerna, som faktiskt är ganska intressant. och elevråd snart.

uh...

ImustconfessIstillbelieve ; -

idag har jag i stort sett varit i vägen. punkt.

andyoucan'tstandit ; -

jag vill egentligen inte höra ditt snack om att det är lugnt i matten, lelle. jag vill vara bättre, men jag kan inte vara det eftersom jag inte förstår, och det finns som inget som kan göra så att jag riktigt förstår ändå. jag kanske borde lägga ner Ma B helt och hållet? eller så får jag förstå geometrin bättre helt enkelt.

alltså, sånt händer.


tre veckor, förbannat.

ett till kapitel borde komma upp ikväll, så jag kan göra folk glada någon gång i alla fall. ajdö.

är det bara jag som gillar resultatet av verdana?

noIthinknot ; -

image321han är blond igen.
han crowdsurfar.
han spelar på en undergroundklubb.
han är skabb.
hans rötter syns.
han har fler detaljer på sina tatueringar.
han sjunger ut sitt hjärta.






jag minns varför han är så viktig för mig.

mylonelinessiskillingme ; -



<-- typ, snälla, ge mig honom ?

she'samaneater ; -

hhahahhaa, lilla nickeliten då :')

richmotherfucker ; -

jag är inte bitter, caroline, chilla.

idag har jag tagit hand om hälften av allt shit som jag skulle ta hand om.

  • hämtat ut via mysica-biljetter till mig själv, sofia, dan och daniel.
  • postat brevet till Spanien, innehållandes ida's julkapp!
  • fyllt på busskortet med tio resor.
  • köpt en William Martin-tröja till sofia från HM.
  • blivit påhoppad av sofia, p.g.a extrem lycka.
  • lämnat Tom Delonge-affischen till daniel.
  • kollat med praktik på Ica Kvantum.
  • kollat om sommarjobb på kyrkholmen.

ja. ciao.

 


IthinkIjustshotherson ; -

somnade klockan 8 i morse. mer behöver jag nog inte säga om den saken, mer än att det var kul.

jag fick ett glädjerus för några timmar sen. jag har haft glädjerus nästan hela dagen. först och främst är skitbiljetterna till stockholm bokade och betalade nu. vi kommer oss iväg i alla fall. sen så började mor prata om en massa filmer som vi visst hade på vinden. väl uppe så upptäckes det att vi också hade en hel låda med filmer från min barndom. inte filmer på mig alltså, men filmer som jag såg, som jag har starka minnen från. när jag väl trycker på play så kan jag känna igen ljud, rörelser som bara ger mig gåshud och lycka.

nostalgi är härligt shit.




andwe'refeelingsogood ; -

lillsofia ringde och väckte mig imorse, eller, hon gjorde mig nog pigg för att gå upp ur sängen. hennes ärende var i  alla fall att hon undrade om jag kunde byta 'skift' med henne ikväll på canalen. det ska visst vara monty python-maraton hemma hos bf och antagligen skulle väl jag fara. sofia ville hursomhelst det, och jag gick med på att byta.

jag tror att jag gjorde det för att sofia skulle få vara med elin. i så fall är det hellre hon än jag. går väl dit efter att canalen har stängt. han bor ju ändå som bara vid balder. hoppas det blir trevligt ikvll.

image318

oyeah



everything'sgonnabealright ; -

ödet är tillbaaaakaaa.

eller, det var dagens pinasmma händelse i alla fall. helt lugnt och sansat skulle jag gå och lämna min KutteHitte-bok i mitt skåp. connor och två av hans klasskamrater kom gåendes förbi, med ett helt intervjukit i händerna. jag skulle just fly när jag upptäckte att min handske hade ramlat ut ur skåpet och det kändes lite dumt att bara låta den ligga. så när jag skulle lägga tillbaka den så frågar en av connor's klasskamrater om jag vill vara med i en intervju om skolmaten. det var ju som 10 minuter kvar tills engelskan började så jag sa 'visst.' då var jag alltså tvungen att stå och titta in i kameran som connor höll i medan en ställde frågan, och sen se in i den andra kameran när jag skulle svara. från början så var jag helt lost och var tvungen att be dem ta om, och så gjorde de det, och den här gången skulle jag bara ordbajsa så att de kunde klippa. helt sjuuuukt. 'vad tänkte du på om jag säger ris?' RIS?! inte vet väl jag vad jag tänkte på. slängde ur mig 'chiliconcarne' av någon dum anledning, och kom sen på att jag skulle ha sagt 'Hitlers risgrynsgröt' (ni som har sett myggan vet vad jag prata om.) 'vad är din kommentar till ryktet om att mattanterna späder ut kebabslitgrytan med råttor?' vafan!? när existerade det ens ett rykte om det.

i alla fall så var det hyfsat pinsamt, och han slog mig med micken efter varje gång han hade ställt en fråga. han började som med att slå i sidan, men sen slog han mig på huvudet och till sist på munnen. fattade som inte vad som var dealen med det.

jag måste säga att connor verkar vara världens blygaste kille. hans klasskompisar pratade som, och han stod bara där och log, såg söt ut, och sa 'tack' efter att det var klart. han inget emot att han går på min skola. ögongodis <3

ikväll ska jag mysa med i alla fall sara, och erikx2.

RSS 2.0