I'mahighwaystar ; -

åh, jag är så säker på vad jag vill göra med resten av mitt liv. jag finner inga ord för vilken känsla man får när man väl står på scenen och ska få uttrycka sina känslor helhjärtat. jag trodde verkligen att skulle suga när jag väl kom till dallas, alla hade ätit och jag stod där, själv och visste egentligen inte vad jag skulle göra. det blev hämtmat, och bella blev min räddare i nöden. sen blev det dags att byta om och jag upptäckte till min fasa att jag hade glömt byxorna hemma, så det blev som klänning och strumbyxor, och jag måste säga att jag ungefär aldrig bär enbart klänningar som slutar över knäna och strumpbyxor, (mest för att jag har komplex över mina ben). det var som bra stämning hela kvällen tycker jag. faktiskt så kom det en massa folk och lyssnade, och... vi lyckades.

ES-musik är något speciellt.

tack för att ni är så underbart bra som ni är <3

it'sbeentheruinofmanypoorboys ; -

hej fotolektion, du för med dig livsglädje.

 söta tjejor.  
 söta pajkar.
 söt pääätrik.
 snälla, berätta för mig varför jag envisas med att ha ena ögat stängt varje gång jag ska posa.
 det började oskyldigt.
 och slutade i synd.
 söt klas.

tagga inför konserten ikväll.

I'ebrokentoomanyhearts ; -

dagens citat;

Viktor Dahlqvist angående 'The Victorian Period'; 'That's my period!  I have a period!'

utan att överdriva så skrattade simon löfstedt åt det i säkert tio munter efteråt.

thisishowyouremindme ; -

karro tycker att jag uppdaterar bra, riktigt great betyg där alltså.

inget lol-gehörsprov i gemu idag alltså; martin är sjuk, och det är såklart synd om honom, men till skillnad motför alla de andra i min grupp så är jag extremt opeppad på det här provet. känner att jag behöver en underbar vecka till för att slå in intervall, rytmer och ackord i min arma hjärna.

nu står sofia här. myyyyyyys.

herrå.

'causeit'snineintheafternoon ; -



sjukt mkt pepp <3 26 februari

'causetheyarelittlelovebirds ; -

jag tror att jag ska be Gud välsigna onsdagarna ändå. lektionerna flyter på fastän matten vill mig ont och canalen på kvällen fulländar allting. kvalitetstid med lill-sofia är inte så dåligt heller. och alla skratt med elin får en att bubbla av lycka. åh, låt varje dag vara som denna. nu ska jag kanske försöka lyckas skriva klart min fotohandbok för nybörjare. eller så gör jag klart det imorgon på 2-timmarshålet. hursomhelst så måste jag få klart det. och vads ka man egentligen ha för kläder imorgon? svart nertill vet jag, men resten?

kanske boka biljetter hem från stockholm imorgon? måste få tag på sofia.


:'*




whenwe'reoutotgethercheektocheek ; -

fan ta den här känslan egentligen.
jag vill inte veta av den.
jag vill inte veta av mina egna känslor.
jag vet hur det blir i slutändan.
jag är inte bra nog åt någon speciell.
ta bort de där tankarna nu tack.

Ica typ nu... sen matten.

whycan'twejustrewind ; -

KARROOO, du måste skicka en låt till mig ikväll! :/

giverherasmilewhenshecries ; -

det är bara dålig stämning. jag har ingen matlust. stirrar nästa på fisken. jag vet att pappa är orolig, men han tror väl förmodligen att det är p.g.a allt det med Marcus etc, men jag har på något sätt kommit över det litegrann. nu är jag bara trött. det kan bero på datorn, så det kanske blir sängen tidigt ikväll.

jag hatar svackor....

andarythmcalledblues ; -

jag kommer in genom dörren.
tar av mig ytterkläderna.
går uppför trappan med min väska.
suckar över det stökiga rummet.
blir påhoppad av en överentusiastisk fader.
sätter på datorn.
sätter på TV:n.

sen är jag förlorad. jag hatar att vara hemma egentligen, för jag gör inget annat.  jag längtar tillbaka till skolan redan. vet som inte vad ajg ska göra ikväll. spela icytower kanske. eller göra en tripp till ica. ge mig något att se fram emot.

it'sthepickofdestiny ; -

helt sjuk dag idag, men jag älskade nästan varje sekund av den.

först innebandy, som jag trodde skulle bli pest och pina. men jag insåg att det var kul att springa runt barfota, och speciellt med underbara lilla carro. och se att jag fick glänsa i målet på gula laget var inte illa. lågstadietakterna sitter i fortfarande. helt seriöst så älskar jag när jag verkligen lyckas med någonting och folk lägger märke till det och kommenterar det. om det här var sista innebandy-lektionen ever så gick jag ner med flaggan i topp.

balder nästan, där jag träffade lill-sofia, korre och korre's vän sofia. som jag uttryckte det så var lillan och korre där för att träffa sina lovers medan jag var där för att klottra på skåp, och visst klottrade jag på skåp. skrev 'Erkänn att du vill ha sexualkunskap med moi!!! /Andy' på elin's skåp. lol, det ville hon då allt.

sen var jag tvungen att skriva på hampus skåp med. elin föreslog att jag skulle skriva samma sak som på hennes skåp. ja, jag gjorde det, men gissa vems namn jag skrev under.

Erkänn att du vill ha sexualkunskap
med mig. /Mogetsomfan

du + jag+ negern + criminal minds (+glass!)?
/Amdy
yeah, men det blir inte criminal minds, men det blir glass.

kören gick lagom fort fram, och nu är jag hemma. mina ben tar död på mig. ska försöka göra klart ett kapitel ikväll, och kanske lägga mig tidigare. jag vill verkligen inte stressa.

yo.


youneverlearnwhenyoucommitacrime ; -

fucking attans våg. fråga inte, för jag har vägs mig minst 4 gånger den här helgen. en gång igår, lalala, det funkade ju. sen idag hade jag vips gått ner ett kilo. 'okej?' tänkte jag. en timme senare så kollade jag igen. då hade typ... två kilo försvunnit. men nu när jag kom hem så var jag tillbaka på original-vikten igen. jättekonstig dag idag.

imorgon blir nog ganska bra. en lektion, vilket kommer innehålla innebandy. sen blir det dusha, och försöka dra med sofia och förhoppningsvis korre till balder och för min del klottar på skåp ( de får väl hälsa på sina lovers ). ingen svenska, hallelujah, men espri sen. kanske smart att ta hem matteboken? vi har ju faktiskt prov på onsdag(?)

kanske dags att skriva nu. godnatt.

duipduipduididididup ; -

image306

äntliiiiiiigen


Idon'tknowwhyIdidn'tcome ; -

här sitter jag, en vanlig söndag, just läst en überbra fiction, har en burk (till min besvikelse) krossad ananas, och funderar  på att bli kreativ med mitt skrivande igen. det måste komma ett till kapitel snart, annars får lillan psykbryt p.g.a det.

så, ja, det är väl bara att sätta igång.

sonoonecanseethatheismand ; -

image305 jag tror det här är min favorit-film av alla disney-filmer. det är något riktigt speciellt med törnrosa. antingen är det på grund av hur själva filmen ser ut; hur det är ritat etc, för det är sjukt snyggt, eller så är det själva kärleks-historian som är så underbar. hursomhelst så vill jag att verkligheten ska vara så. när man såg på filmerna så bestämdes det hela tiden vem som var vem. först var jag och sara två av de goda feérna (axel var det tredje). sen blev det snack om törnrosa. jossan slängde ur sig att det var jag som skulle vara henne. som väntat så frågade jag 'varför egentligen?' hon uttryckte det som att jag skulle ta det som en komplimang, och visst gjorde jag det, visst blev jag asglad. vem skulle inte ha velat vara så vacker när man bara var 16 år? men frågan inom mig sen var; vem var prinsen i så fall?

jag har lånat den, och pocahontas med, av becky, så jag ska se dem någon dag framöver hade jag tänkt. så otroligt mycket man ska sakna den gamla goda tiden, så fantasin var viktigast för oss. då ingenting spelade någon roll förutom om prinsen fick prinsessan eller inte. ja, många saker var bättre förr. får jag bara bli lite nostalgisk då och då så kommer jag att vara nöjd. om några timmar ska jag upp, och då vankas det att planera en tid för att träffa sofia eriksson, och sen få veta närhurochvar om kvällens date. några timmars sömn. förlåt för för mycket text och  godnatt.

youcan'thandleme ; -

min far har sina brister, men i slutändan så räddar han dagen hursomhelst. och egentligen älskar jag när han blir nostalgisk. när han berättar hur han och hans kompis liftade till indien när de var 21 (indien var ju i en annan galax för dem på den tiden), och hur de klarade sig hem på en finländares hundring. hur orolig farmor var, och hur mager pappa hade blivit när han kom hem. jag kommer aldrig att göra en sån resa, om jag gör det så flyger jag.

tack vare far så är bostad i sthlm typ kirrat. jag längtar så fruktansvärt.

image304

'causeyou'retherealstar ; -

inte ett blogginlägg fyllt av bara sorg igen. idag fanns det riktigt otroliga saker att skratta åt, som den där konserten som livade upp stämningen lite. Igudesman & Joo var något att komma med, faktiskt.

tyvärr kommer den där illamående känslan tillbaka igen när man är ensam med sina egna tankar. jag har sovit i mammas säng 2 nätter av alla dagar den här veckan, för jag blir bara rädd för det jag själv tänker på. hennes säng är den skönaste som finns, och man vill inte stiga upp på morgonen, utan man vill draaa sig. aja, kutte-hitte får man väl inte missa.

jag vet helt seriöst inte mer vad jag ska skriva mer än att jag längtar till imorgon för då är det disney-filmer som visas på cu, så kom förbi om ni vill bli lite nostalgiska. jag tror att det blir en tung andakt imorgon om den får bli som jag vill att den ska bli, med ljus etc.

äckligt att när jag kollade på efterlyst nyss så pratade de om ett mord som hände på anderstorp här i skellefteå för 15 år sedan. jag har då aldrig hört talats om det förän nu.



Marcus Adrian Degerman
1990-01-11 - 2008-01-20
Jag vet att du är hos Gud,
men varför just nu?

anotherdayispassingby ; -

åh, förlåt, men jag måste skriva av mig.

jag vill gråta på riktigt, för det har jag inte gjort ännu. men varje gång jag är på kanten till det så måste jag fråga mig själv; har jag rätt att gråta över det här? jag menar, jag känner inte marcus. jag har rätt att känna sympati, empati etc, men att gråta? är inte det för dem som har någon slags relation? ändå tar jag åt mig så hårt, som om han faktiskt är en del av mitt liv. det kan vara det att jag ser min egen bror i samma situation, att han plötsligt var försvunnen, och därför kommer rädslan och oron. men det tar så hårt. jag har nog aldrig hoppats så mycket för en person, och en familj, i hela mitt liv.

jag tror nog att jag aldrig kommer att gråta över det här utan tillåtelse, men från vem vet jag inte. det är helt sjukt. har på känn att det kommer bli en fruktansvärt jobbig dag imorgon, men jag utgår bara ifrån min nuvarande huvudvärk.

jag fick ur mig en liten del, men nog inte allt.

heyshorty,it'syabirthday ; -

det gör ont i hjärtat. jag trodde aldrig att jag skulle reagera såhär.

det känns som att man inte skulle vilja gå vidare, men man måste till slut.

att skriva blogg har som känts meningslöst den här veckan. kanske nästa vecka kommer vi åter med stora kliv.

aja...

thehardestpartisknowingeverythingmustdie ; -

jag hade tänkt skriva ikväll.

men jag pallar inte.

förlåt sofia..

och elin..

och korre..

mitt huvud går bara runt, runt, runt.

mymentalstabilityreachesitsbitterend ; -

och åter igen kommer det något nytt.

JAG KOKAR AV ILSKA.

peoplemakesjokes ; -

låt mig hetsa ;
jag skrev såhär den 4:e september;

"just ja, idol började idag (jag och kamerahoran satt och växlade mellan det och top model 8), och vi insåg typ hur extremt pinsamt det kommer att bli om vi är på TV när de tänker sig visa skellefteå stad? BARA LITE! men hur coolt är det egentligen och typ stå och digga till disco-musik och leka thai-larsa? ganska uncool. men idol är ändå rätt ball när det kommer omkring."

idag fick jag en kommentar som svar till det inlägget. från 'bosse johansson' alltså.

"Du är en ball peerson som sågar thai-larsa utan att känna honom. Du är 100 gånger så fattig opch patetisk som thai-larsa när du säger sådär. Idiot."

ursäkta mig, men DU KAN VÄL VARA EN JÄVLA IDIOT SJÄLV. exakt när sa jag att jag tyckte att thai-larsa var ocool? 1. vi 'rappade' hans låt (dvs, gjorde honom känd på internationell TV). 2. vi såg ut som ett par jävla töntar som inte visste vad de gjorde. 3. vad har det med thai-larsa att göra som person? 4. varför dissar du honom själv om du nu känner honom? 5. helt seriöst så tycker jag att thai-larsa är en jääävligt cool person.

jag skrev det ur min synvinkel, vilket betyder att jag egentligen inte försökte göra så att folk förstod vad jag menade; jag kan själv fatta att jag syftade på att det var vi som var ganska ocoola.

men fan, ska du kalla mig fattig och patetisk så ska du bannemig lämna ditt riktiga namn, för jag tror inte ett uns på att du heter bosse johansson. varför inte apberget-namn när vi väl är igång. DU FÅR MIG ATT HETSA. DET VAR NOG SOM DET VAR.

andIlaymyheadbackdown ; -

det kom som en chock.

jag känner honom inte, men han kommenterade vårat klassfoto där i början i mitt fotoalbum på apberget. Gud, vad jag hoppas att det inte är sant på något sätt.

som carro säger; "...och plötsligt blev alla ens egna problem så obetydligt små."

andIcuthishairmyselfonenight ; -







jag blir ändå alltid lämnad ensam.

andyouwillfindme ; -

mitt huvud bränner nästan.
men det ilar, och svider. det dunkar inte som det borde ha gjort. det är den där smärta efter en hel helg framför en skärm. sluta slösa bort ditt liv. glöm dina svagheter. du är alltid välkommen in, och inte menad att stå ute i kylan som en bäver. I won't let go, jack. du kunde ha hållit ut lite längre i slutändan.

den nya sanningen är att det vankas skridskor på schemat imorgon. sist jag övervägde det så gjorde fötterna bara ont. tror jag bara åkte det en gång förra året. lika bra. andra gången gick jag, carro, the_wolf och någon mer till Ciip och chillade. nästan lite peppad på att göra detsamma nu. men nej, jag ska göra bra ifrån mig och vara med imorgon, fastän jag inte kommer att visa min största styrka (den finns inte ens.)

jag tänker criminal minds/sex + en afrikansk tjej + en cool mandiz + glass (eventuellt + att bjuda in den gröne mannen så att det blir gjort någon gång i alla fall?) tänk över det.

dotdotdodooo ; -

någon som är pepp på dallas?

för jag är.

thisiswhatyougetwhenyoumesswithus ; -

ibland så har jag och elin tråkigt när vi sitter på kafeér, och därför börjar vi chatta på kvitton.

Afrikansk_tjej_91 säger:
Hey
Maniz_cool_90 säger:
Hej söt :* kommer du hit ofta eller?
Afrikansk_tjej_91 säger:
Amen självklart, själv då sötnos :*
Maniz_cool_90 säger:
Bara i dina drömmar, varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag.
Afrikansk_tjej_91 säger:
Taskigt, chokladsås eller grädde?
Mandiz_cool_90 säger:
Jordgubbsglass...
Afrikansk_tjej_91 säger:
Uppfattat, CM-maraton/sex, närvarhur?
Mandiz_cool_90 säger:
Jag trodde att jag skulle överraska dig mitt i natten. (haha, det blir aldrig dåligt tråkigt!)

(här i konversationen så tog kvittot slut och vi var tvungna att byta till ett mindre. därav förkortningarna)

At91 säger:
Härligt jag längtar ska du se, lämnar fönstret öppet ;)
Mc90 säger:
great, chillar du?
At91 säger:
Oja, gör mig redo för en natt med dig <3
Mc90 säger:
Oh baby, kan inte vänta. (L)
At91 säger:
härligt, vi ses snart pusshej.

socloseenoughtotasteit ; -

snart är det dags för lilla axel att bege sig ut i vuxenvärlden och lämna det trygga högstadiet bakom sig. idag när jag låg på soffan framför tv:n kom han och berättade att han skulle skicka in sin gymnasieansökan just nu. han pratade om natur som första och sen var han lite fundersam över andrahansvalet. han var som ändå lite peppad på musik. jag sa vad jag visste; att det faktiskt är bra stämning på linjen, och du behöver inte kunna allt från början. vill du lära dig spela gitarr så får du göra det också. han gick tillbaka till datorn och kom tillbaka en liten stund senare med detta beslut;
  1. naturvetenskapliga programmet.
  2. musikprogrammet.
  3. samhällsvetenskapliga programmet.
jag är stolt över hans val, och jag vet att han kommer in på natur, så han ska inte behöva gå runt och oroa sig.

don'tletmewalkbehindyou ; -

helt seriöst så läste jag listan på carros blogg, lite lättad över att slippa göra den, men nej, här har vi inget val. so here goes nothing;

1. Grabba tag i närmsta bok, vänd till sida 18 och hitta rad nummer 4.
det fanns bara tre rader, så jag skriver allt; 'Må alla dina vägar vara lättfullkomliga. Må du alltid välja den väg som leder till största möjliga lycka.'

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad når du?
en blandskiva som min far brände ut till mig när jag var tio. ska nog lägga in dem på datorn nu. tror nog att jag hade bäst musiksmak förr i tiden.

3. Vad såg du sist på tv?
något konstigt i natt. har tyvärr inget minne vad för jag var lite trött.

4. Utan att titta, gissa vad klockan är.
00.45

5. Titta på klockan, vad är den?
00.39

6. Förutom din dator, vad kan du höra?
under the kilt - doctor bombay (från skivan som jag hittade nyss)

7. När var du senast ute? Vad gjorde du?
jag och mor gick från bilen in till lägenheten. vi pratade väl litegrann.

8. Innan du började med listan, vad kollade du på då?
något msn-fönster. antingen saras eller elins.

9. Vad har du på dig?
mina konstiga jeans med hål, en lila randig tröja och en min älsk-cardigan.

10. Vad drömde du senast?
att vi träffade finnåker-människorna i något lol-klassrum, det var nog rätt kul, men jag tror det var lite av en mardröm med.

11. När skrattade du senast?
för typ 1½ timme sen när jag och elin skulle brottas. det står 2-2. du får mig alltid att skratta.

12. Vad är på väggarna i rummet du sitter i?
en LotR-poster och en Green Day-poster.

13. Sett något skumt på sistone?
paret som aldrig verkar kunna släppa taget om varandra (eller vi har analyserat det så att han vill inte släppa taget om henne, men hon börjar fundera över hur hon ska göra slut med honom. sry men typ sant.)

14. Vad tycker du om de här frågorna?
inte lika tråkiga som jag kunde ha trott.

15. Vad är den senaste filmen du såg?
ja, vad var det egentligen? en film om romarriket på kutte-hitten kanske.

16. Om du blev multimiljonär över en natt, vad skulle du göra?
lösa mammas ekonomiska problem, pappas ekonomiska problem (om han nu har några), se till att ida och the gang kan komma till sverige och att vi kan fara till spanien. typ utrota världshungern.

17. Berätta något om dig själv som jag inte vet.
jag följer andras fotspår i snön när jag har tråkigt påväg hem.

18. Om du kunde ändra en sak i hela världen, utan tanke på skuld eller politik, vad skulle det vara?
min underbara egenskap att aldrig kunna hitta någon. jätteemo, men vadsomhelst.

19. Gillar du att dansa?
jag fullkomligt älskar det fastän det nästan aldrig blir av. det finns inget bättre än att svänga på höfterna utan att känna att man gör bort sig.

20. George Bush?
söt lite pojke. skulle lätt kunna tänka mig en kram. häng dig.

21. Tänk dig att din förstfödda är en flicka, vad ska hon heta?
jag överväger emily.

22.Tänk dig att din förstfödda är en pojke, vad ska han heta?
helt seriöst så älskar jag namnet hampus (fastän min farmor tycker att det låter som ett hästnamn) så jag har inga problem med att döpa honom till det.

23. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
skulle inte kunna vara något problem. cali eller spanien, here we come.

24. Vad vill du att Gud ska säga till dig vid pärleporten?
'du klarade dig fint.'

25. Fyra personer som också måste(borde) göra den här listan i sin blogg:
Afrikansk_tjej_91, lill-sofia, sara04, sweetklarre (han läser inte min blogg, men skit i det)

sådär, nöjd?

therewillbemanyothernightslikethis ; -

under trästocks firar jag och elin ett år tillsammans.



det kallas vänskap, tjejen <3

becausehehateshislife ; -

jag blev lite besviken. lövångersrevyn var tyvärr inte 'my cup of tea.' men vissa saker i livet får man väl klara sig utan antar jag. efter några timmar på max med sofia och elin är jag i alla fall nöjd. fastän jag igen blev lämnad ensam så mådde jag ändå bra efteråt. jag tror jag kommer att få vänja mig vid det efter ikväll faktiskt. ( det känns alltid som att jag skriver tre rader och inte mer, men jag tor ideérna tar slut. )

rädd karolina just innan gemu-provet I AULAN!

dubdubdidududu ; -

... och där sjönk tittarsiffrorna igen. jag löste lösenordsproblemet.


ihk, jag ska vara på nordanå om typ 25 minuter. borde nog inte komma för sent. det blir typ dallas-mat efteråt så att jag inte hungrar ihjäl. ibland har det sina fördelar med estet. man får t.ex se lövångersrevyn gratis om man vill. ägda ni blev då. nej men seriöst, går jag inte snart kommer sofia att slå ihjäl mig. pusshej.

image299


carol ; -

varför vacklar min säkerhet just nu? först hackas bilddagboken så jag är tvungen att byta lösenord. sen nu så har typ min msn blitt knäpp så jag  måste byta lösenord där med (+ att jag bytte lösen på apberget bara för att vara säker).


men är det någon som vet hur man ändrar lösenord till sin mailadress etc?

tack typ på förhand.


comeuptomeatyou ; -

jag vet saker nu som jag har velat veta sen ett halvår tillbaka, och så underbart det känns på något sätt. det enda sopm typ har tyngt mig känns inte lika tungt längre. en dag i taget och sen får det ta slut..

prov på block 4 imorgon på gemun, och jag har nog bara ödslat en tanke till det. när jag väl öppnade boken kändes det som att det var samma saker igen. jag är säker på något sätt, och det kan väl inte vara annat än bra. kanske är jag för själväsker och så slutar det med att jag blir underkänd. mest troligt.

vet inte riktigt om jag orkar skriva ikväll. ett criminal minds-avsnitt, å sen så sääääängen.







 den bjuder jag på. jag mår bra.


don'ttellmethatyouneedme ; -

'all common things...' (vad heter den egentligen?) på repeat den här gången. ses man som ett inbitet fan så måste man ju vara mån om sitt rykte. kom igen nu grabbs, nu kör vi.

kul att pappa ska spela tennis med elias' fader ikväll. hoppas det går riktigt bra för dem med. jag tänkte ta bussen till stan för att sitta på canalen och nöta musikteori. block 4-prov imorgon, we love.

grr.


theysayit'syourbirthday ; -

akta er. jag har 11 unika besökare. grr.

sanitarium,leavemebe ; -

d e t  k ä n n s  s å  s j u k t  s k ö n t .

jag behöver egentligen inte oroa mig längre. jag kan slänga mejlet. det är ungefär löst. livet är underbart. jag ska ta en sekund i taget, fundera, analyzera, men inte på samma kassa sätt som jag använt mig av hela livet. det finns en logiskt förklaring bakom all skit, och vem kan klandra?

och vet säkert nu, mer än någonsin förr vad som får mig att gå upp på morgonen.

Icaneaseyourmusclepain ; -

dagen blev asbra till slut, tack Gud för tredje gången;

caroline fick för sig att rita av mig! och det blev ändå likt.

ni kan kalla henne 'kryckan'.




sleepwelllittlechildren ; -

det var inte min dag idag. missade bussen med några sekunder bara. hur skulle jag kunna veta att den var snabbare den här morgonen? fick cykla till skolan, vilket gick någorlunda bra, men några svordomar blev det förmodligen. tack Gud för badminton på gympan, annars hade jag inte orkat.

finns det någon snällare än caroline? sötungen hämtade en stol till mig i matsalen innan jag ens hade hunnit fram till bordet. och hon är underbar på alla sätt och vis. tack Gud åter igen, men för stockholmsresan den här gången. det var där jag lärde känna henne, efter nästan ett års skola tillsammans. 

 hur kan man inte älska henne?

backtothestreetswherewebegan ; -



helt sjuk, men han smälter mitt hjärta.

whenyou'reinstockholm ; -

http://www.friendsorenemies.com/web/foe/videos/foecontent/

"I wanted to know if anyone of you are avaliable"

lol, aaaaalla pekar på brendon.

"He's not loveable. that's why. there's a hole in his heart, he's trying to fill it with music and empty shows, so don't fall for it. he's not worth your love. he's not worth your attention or time. that's why he's the frontman of the band. all frontmen in bands are empty ad hollow inside."

snart, snart, snart!

likearollingstone ; -

PANIK!

s h i t  s h i t  s h i t 

vad ska jag göra? ska jag skicka mejlet? nu eller aldrig? kanske på ett tag?

jag ska försöka smälta det hemma hos sofia.

it'snotmyfault ; -

tips;

AND THEN

underbart härlig röst och melodier. lyssna för guds skull.

Isitinthestateofadaydream ; -

kanske borde skriva något idag. har absolut ingen aning om vad jag ska göra under dagens timmar, men jag vet dock att några kommer att gå åt till att hitta ett USB-minne som jag behöver till imorgon. det känns som att jag vet vars det är men jag har egentligen ingen aning. det suger verkligen. annars så blir det en helt vanlig tråkig söndag. kanske orkar jag dra mig till sofia ikväll om hon vill vara med mig. en hederlig söndagsdate som sagt.

nu ska jag äta någon slags frukost och se saturday night live. tänkte avsluta med ett citat ;

"Before we started this record, we had to sit down and really talk about why we should be doing this. I love those guys, but it was like, "How come everybody treats me like a decent human being except these two guys, who treat me like I'm 17?" We had to say, "Hey, we're grown-ups now, it'd be nice if we treated each other with a bit more respect." Then we made love."

weeee ; -



jag dog just...

ohhowit'sbeensolong ; -

image291

utropstecknet kommer alltid finnas kvar gör mig. </3

bouncingofftheceiling ; -

Estetarfesten 11/1 2008 blev ändå en hit må jag säga. massor med trevligt folk som man kunde prata med, och verkligen en massa, massa skratt. fint folk anländer sent till fester som man säger, och jag, karro och tobbe var visst det. (mark in the park och uffe man kan räkna bort). men det måste göras om. man kan ha askul även om man inte dricker alkohol.

just ja. jag är så underbart glad att jag har såna fina flickor att dela skoldagarna med. ni vet att jag pratar om er. åh, det är så svårt att formulera sig när man ska vara emotionell och så. men ni är verkligen mina flickor. jag önskar er lyckliga och fulländade liv.

ikväll ska vi prata om resan ner till stockholm. det blir typ tåg nu? förstår inte hur det ska bli billigare än flyg, men det blir det väl. kanske flyg ner och tåg upp? eller tvärtom. hursomhelst. pappa är hemma, och jag har inte träffat honom på några veckor, så jag kanske skulle ge honom lite tid också.

upsidedown ; -

jag är så jävla arg och frustrerad just nu!
det visar sig att det jag sparade igår på nomaden jag skrev på har försvunnit, dvs, mitt hela jävla cover letter. och nu måste jag visst gå igenom varje nomad om jag vill hitta åt det. det är nästa värt det för jag blev riktigt nöjd. förhoppningsvis så har Gud något slags sändebud på skolan; datateknikerna. ska ta reda på om det är möjligt att rädda mitt brev. annars blir det inte roligt.

ifI'mnotmadeforyouthenwhydoesmyhearttellmethatIam? ; -

just det ja, varför jag var så glad;
jo, de satte upp listorna för ensemble A-grupperna idag. runt fyra grupper vad jag såg. och så ser jag en grupp med bara två personer i; jag själv (sång) och simon löfstedt (gitarr)!

guuuud, han är för bra för mig :'/ det kommer bli jäkligt dålig stämning har jag på känn. han gör det rätt och jag gör det fel. och sen att jag på något sätt inte känner honom alls heller är också helt sjukt. så visst, lite mixade känslor. vi får se vad som händer på tisdag.

image290
du vet att jag älskar dig <3

världenärstor ; -

image288

jag är coool.

you,youwerealwaysonmymind ; -

jag är uttråkad...................................


ge mig något att göra nu. och jag är hungrig. funderar på att dra med någon till doris. men dave är söt och ritar mig i paint, det är en south park-gubbe. är han snäll sen och skickar den till mig så kanske jag lägger upp den här. han förlängde luggen etc. ^^ jag är stolt över pajken.

snart kanske jag kan få med mig någon till doris eller något.

Ibelieveinyou,yes,Ido ; -

cepe. de här nomaderna måste vara de sämsta datorerna på en skola genom världshistorien. den vägrar fullständigt att öppna mott dokument i word så jag kan forstätta att skriva mitt jäkla cover letter och CV. vad måste man göra för att slippa läxa här i världen.

YES, det lyckades, men jag tycker fortfarade om dig, din jävel. och och du nu vägrar att spara det jag har skrivit ska jag personligen strypa dig med sladden tillhörande datamusen. så jag bokstavligt talat hotar dig till livet. fucker.

snart är det bara en lektion kvar, klockan två, vilket jag hoppas kommer bli den roligaste. jag vill verkligen fota igen. fastän resultatet ibland inte blir bra, men vem bryr sig egentligen? det är ett intressant ämne.

när jag kommer hem ska jag skriva om en sak jag är glad över just nu. kan knappt vänta, för jag hade tur.

giveherasmileohwhenshecries ; -

torsdag, torsdag, underbara torsdag. tro det eller ej, men jag har längtat till denna dag, inte p.g.a svenskan, inte p.g.a gemun, och inte p.g.a engelskan, utan p.g.a den sista lektionen på dagen, för jag känner på mig att det kommer bli askul;

morethanafeeling ; -

image286

gör det det? kommer han att finna sin drömkvinna? kommer hon vara runt 20 eller 40 år gammal? ja, det kan vara frågor vi alla ställer oss, men det här är iallafall det programmet som kickar bacherlos ass flera gånger om. så mycket mysigare att se. killen verkar faktiskt jättetrevlig. nu är det lite dålig stämning dock, för en kvinna sa att hon skulle be honom att skicka hem henne, men när han förklarade sig lite så ändrade hon sig, och en annan kvinna fick fara hem istället. taskigt gjord, bruden.



lightswillguideyouhome ; -

there will never be another you på ensemblen. vilket betydde att jag fick sjunga. så otroligt skönt.

something to talk about på sånglektionen. vilket betydde att jag fick sjunga skallen av mig, vilket också var otroligt skönt.

samson på pianolektionen. jag spelade den bara när tor skulle hämta något, när han kom tillbaka ville han lyssna på låten på youtube, och helt plötsligt så börjar han ändra ackord som är fel (såklart det finns om det är utskrivet från internet). varför han gjorde det? 'det är ju till ett gig. då kan det ju inte vara fel inte.' yo, tor är min homie.

sen kom den där mattelektionen. lennarts ordval hade inte kunnat vara bättre. 'och så ser vi till att det här talet försvinner. vi lixom trollar bort det.' appropå trolla bort saker; karro hade med sig det här till lektionen;







vi provade det mesta, men resultatet blev nog inte riktigt som vi hade väntat oss ändå. dock lyckades jag trolla bort ett tal. go me. min silencio på funkade dock inte. lite halvtaskigt tycker jag. vi måste nog starta oss ett eget DA (Darin's Arme, vad annars?), för att träna lite extra, visst? åsså låser vi in oss i ett övningsrum, och sen har vi lennart som i en liten ask.

I'monaroll,noselfcontrol ; -

vanu, jag har lindat min palestinasjal runt halsen och halva ansiktet, annars fryser jag. måste blåsa ut så att mina andetag värmer kinderna. det är helt sjukt.

jag funderade på att gå till Ica kvantum, mest för att jag var sugen på något gott. men nu har jag kommit på att vi har mormors muffins hemma, och eftersom jag fryser så kommer jag nog känna för ett varmt bad, så det känns som att jag ska peppa inför det istället. jag tror att jag ska ge upp hela dator-ideén snart.

nu peppar vi inför morgondagens mattelektion då lelle ska få vad han tål.

49 dagar kvar.

I'dratherfeelpainthannothingatall ; -

så var första dagen på sista halvan av gymnasiet avklarat. det känns ganska bra. jag har visst varit extremt lila idag, vilket har påpekats. jag kan ha tänkt på det imorse, men vem bryr sig egentligen?

en tanke som slog mig nyss var; kan man inte se på något sätt hur många som följer ens egen blogg, genom bloggkoll.com förstås. bara av ren nyfikenhet. w00t, det skulle äga.

bilderidagen ;

'avada kedavra!'
QUADRI!
jättekonstig.

overandout, ikväll blir det... ingenting.

I'vefoundthecureforabrokenheart ; -

tredje inlägget på rad nu, men detta är nödvändigt.

karolina vet precis vad jag pratar om. vi såg helt oskyldigt på espri's julkonsert. visst var vi gudomliga, men vafan! det var inte 'Välkommen till julkonsert med [anonym fröken] och kören espri.' det finns inte rum för solister i en kör, mer än i vissa nummer(och med vissa undantaf)! fatta för Guds skull. visst, hasslow behövs, han är ett undantag, men du ska inte ta över hela klangen med din egna nasala jobbiga röst. skärp dig!

image281

swing low, sweet chariot. coming for to carry me home.
det fanns en bra tid också. nu överröstas den bara av skrän.


letthelovetearusapart ; -

image280

ursäkta mig, men det är bara för bra för att vara sant <3
(hah, ni kan inte hämta ut mina biljetter för ni har inte PIN-koden)

härkommerlussebrud(NOT) ; -

hej.
jag kan säga att jag spenderade min sista lediga lovdag på ett riktigt trevligt sätt. tio över tio gick jag upp, vilket jag anser bra för att vända på dygnet. jag har alltså räknat matte idag. mest för att jag ska förstå allt som lennart har försökt att förklara. jag tror att jag fattar, och det är super.

sedan så begav jag mig till karolina där det vankades varm korv, och underbara videofilmer från luciakonserten, esprikonserten och julkonserten. underbart att skratta sådär mycket ibland. sen så tog det ungefär en timme att komma hem med bussen, men jag älskar att åka buss så det var det värt.

ikväll blir det banne mig CSI + de ostkrokar som är kvar.

kissedme'tilthemorninglight ; -

kvällenibilder ;

powerwalk in till stan och tillbaka.
bästa sara.
bästa folket hos maja.
vad än erik säger så är han mest emo av alla....
...och han har längst lugg. till och med längre än mig.
'du ska kunna det här, ivan!'
de som alltid lämnar festen när den är på topp.
maja lilla.
jag vet att sara älskar den här bilden.
'som en boll kommer jag tillbaks till dej...'
och jag älskar den bilden.
det är inte alltid lätt...
bästa gåvädret man kan tänka sig.




det här är jag och min bästa vän.

ifyouwannabelikeallthefolksonthehill ; -

jag älskar människor. eller, jag älskar 'mina' människor. de jag kan pratar med. de jag kan ha djupare relationer med. de som förgyller de dagar som kunde ha blivit så mycket värre. de som gjorde söndagkvällen till vad det var.



du är friggin' awesome, darln.



I'mnotreadytomakenice ; -

image263

image264

åh oskar, jag menar då det.

youdon'thavetoworry ; -

     


Gud, det kan komma sig att bli den lyckligaste dagen i mitt musikaliska liv. eller, näst lyckligaste. den dagen jag ser green day kommer vara bäst. yes, äntligen hittat vars man kan boka biljetter så nu ska jag bara ragga folk som vill följa. björn har nästan inget val. men sofia kanske? biljetterna kostar 300 kr så det är i alla fall inget rån. det kommer bli totally värt det. fattar ni? brendon urie (!) kommer stå framför mig och sjunga ut sitt hjärta. kom igen nurå. make my day.

 

andraiseourglasstotheceiling ; -

sagan om de två tornen på TV ikväll. det måste bara min favoritserie med böcker genom tiderna.

pretty unknown facts 'bout Amdy ;
  • hon är en riktig fantasynörd. eller, hon har sina fantasier.
  • hennes störtsta orealistiska dröm är att någon gång få komma till midgård.
  • hon har ett alter ego som heter Lúthien Cúlnamo, som är en alvinna från mörkmården. Amdy önskar att hon kunde vara lika vacker som Lúthien.
  • fastän Amdy inte kan rita speciellt bra så har hon ändå fått det nerskrivet. fastän dokument har blivit förstörda eller bortappade så finns de fortfarande kvar i hennes huvud.
  • idag när hon läste kapitlet om Lothlórien så fick hon skrivsuget tillbaka.
ja, jag höll mest på med det när jag gick i åttan, nian kanske, och glömde bort det efter ett tag. men ändå, Lúthien kommer alltid vara en del av mig och min fantasi. snart så kanske jag kan sätta igång igen, (och självklart ska lillsofia få sin egna karaktär, eftersom hädanefter ska hon vara med i allt jag skriver om). fantasy den här gången.

jag ska snart till henne förövrigt, efter att jag har ätit och så. jag har på känn att det blir att tjocka ikväll; dvs, ostkrokar och diverse.

och ja carro, vi FLYR från festen på fredag. INGEN ska "tvinga" mig att skura bort öl från golvet igen. tur att det inte är vi som ansvarar för nästa insparks-fest.

it'seasiertolivealone ; -

alltså...

ja. lär jag mig lite bugg så kommer jag bli stammis på det där stället. men jag tror dock att det osar en viss otrevlig aura omkring mig, som jag beskrev det för sara. hon dansade med samma kille tre gånger, samma über-bra kille, jag satt bredvid alla tre gångerna. inte en endaste gång ville han dansa med mig. visserligen är jag världens fegaste människa som inte vågar bjuda upp folk, men ser jag verkligen så otrevlig ut?

sen var det den där andra killen. han var vad som kallas h e t, eller vad jag kallar het (de jag umgicks med skulle nog inte hållt med). saken var bara den att han hade världens roligaste kroppshållning och sätt att röra sig på. men hans leende fick en bara att smälta. såklart vågade jag inte fråga om han ville dansa med mig heller. jag får be till gud att han kommer tillbaka nästa gång det är danskväll.

den får 6/10, för det var ganska kul ändå, fastän det inte blev många kap.

by the way musikare, hear ye, hear ye, estetarfest på fredag visst, det är i alla fall vad erika viskade i mitt öra när jag mötte henne på dansgolvet. let's peppa inför det. den här gångern så blir det förhoppningsvis inte jag som får städa hela lokalen. s u c k e r s!

grattis carro och bobban på ettårs-dagen =)

onemoreday ; -

jag måste ha skellhells kallaste händer just nu. vad är det för fel på mig? jag röker väl inte? eller jag kanske gör det omedvetet. någon som har något tips på hur man värmer upp händerna permanent, eller hur man nu ska förklara det.

i alla fall så ser jag fram emot ikväll. det blir middag hos soffan först, egengjord pizza med the chicks. gudförbannat vad jag längtar efter dem. sen klockan åtta så kommer sara och gang förbi och hämtar mig, och så tar vi en tripp till skelleftehamn för att dansa foxtrot. jag är livrädd, helt seriöst. tänk om ingen vill dansa med mig. tänk om det slutar med att jag blir våldtagen. ahhh, och att en massa knäppa killar vill dansa med mig. eh, jag tror inte att jag ska tänka så i förväg. vem vet, jag kanske möter mina drömmars man där. hahhaa, inte ens jag tror på det där.

so long, fuckers.

she'snotbleedingontheballroomfloor ; -

låt mig bara få dansa, dansa till rytmen och pulsen av hans röst.



whenit'snineintheafternoon ; -

image258

orkar inte med en sekund mer av hans nyklippta (dock odushade) hår, nya skjorta och asnygga jeans. ser han ut att vara 15? bilden gör inte honom rättvisa dock. var är ni flickor som ska ligga vid hans fötter och tigga om en date?

nej just ja, han spelar ju wow.

brokenbottlesunderchildrensfeet ; -

f u c k s h i t f u c k f u c k

jag har inte haft den här känslan på flera veckor, men jag fick den nu, vilket måste betyda att jag fortfarande har de där jävla känslorna kvar. ni, folk som jag känner, brukar inte kommentera alltför ofta, men snälla, säg ja eller nej. ska jag eller ska jag inte? jag vill. jag borde.

vad förlorar jag egentligen?

jagvilllovadigmedhelamitthjärta ; -

äntligen så har jag kommit hem till mina kära sladdar; dvs, mobilladdaren och iPodladdaren. jag ska aldrig lämna er igen.

jag gick och la mig vid ungefär 3-snåret, efter att jag hade varit riktigt bitter emot elin och sofia som låg i ett annat rum och hade deep-conversation. jag var verkligen sjukt bitter, och ensam. en halvtimme senare så öppnar de dörren till mitt rum där jag försöker sova och säger att jag ska komma och dela pappas säng med dem. jag var fortfarande ganska bitter, och helt plötsligt tränger de in sig i min säng och hotar med att de ska sova där istället då.

ja, det blev då pappas säng. och imorse så vet jag inte hur länge sofia försökte få upp oss vid nio, för hon kunde inte sova. fy fan vad arg jag hade varit om hon fortsatt längre med att väcka mig. inte ens roligt. nu betyder alltså det med sladdarna att jag kan lägga in bilder från kameran, so here goes;

caroline in action.
äckelpäckel.
ihh, bill kaulitz <3
sofia är nu väldigt mörkhårig.
och jag är väldigt korthårig.

alalalalalong. nu ska jag försöka att få i mig lite frukost.





obladi oblada ; -

SHIT!

Iloveyoubaby,butbaby,she'smadonna ; -

jag ser alltså ut som bill kaulitz, men min lugg är lite längre etc. caroline ska ha all kärlek i världen för att hon hjälpte till att förgylla några timmar i sofias liv, och även mitt. nu är då sofia inte längre svart/vit-hårig, utan brun/röd-hårig. tiktigt fräscht om jag ska säga det själv.

det är meningen att vi ska ha pyjamasparty nu, men vad ska jag göra åt att sofia och elin ligger och hånglar i min soffa medan jag känner mig ensam? självklart kan jag säga till dem, men det håller inte så länge. och sen så får de väl strila om de vill.

jag vet inte riktigt vad som ska hända mer ikväll, men jag ska väl försöka spendera tid med turturduvorna om de vill vara med mig. jag lägger in bilder från kameran imorgon tror jag.

lalalalala ; -

och jättekul att fausta och sven-åke alltså sitter och bråkar om en väska på en TV-serie. de kan inte komma överens om en kille har samma väska hela tiden, eller om han har bytt någon gång under färden. fausta verkar vara på krigsstigen av någon anledning. hon är också irriterad över att i en scen så sitter en tjej i linne, och killen mittemot har typ... vinterkläder. nu ska de se i slow motion om det är samma väska som i början. hon säger att det saknas ett handtag på väskan, men till och med jag kan säga att den både är svart OCH har ett handtag. 

tänkte tillägga att en person byter slips hux flux också. 

nu ska vi alltså se på avsnittet utan att fausta ska störa sig på småsaker, och sen får hon själv sitta på sin PC och spola fram och tillbaka och anteckna alla saker som hon stör sig på. det låter ganska vettigt, fastän gnäbbet var riktigt kul att lyssna på.

jag saknar ES2a.

strasno ^^, ; -

ihhh, det är jäääättekort nu. ännu kortare än förra gången. sheila är en gåva sänd från himmelen. nu ska vi få tiden här i umeå att fortgå, och imorgon bär det av till skellefteå igen för att göra lillsofia till brunett, och jag kommer förmodligen få lite slingor. hade förmodligen tagit lite bilder nu, men jag har ingen sladd till mobilen här så det blir inget av. men livet är bra. 

och gott nytt år antar jag. 

RSS 2.0