darradeevigasträngarna ; -

            

ibland känner man bara för att återskapa titanic, och försöka putta ner folk i vattnet.
det är inte ofta en av sakerna lyckas, men det är kul i alla fall.


nuärkommendenlyckligatid ; -

jobbfrågan går framåt!

jag ska in på den tyska kocken på onsdag, se om det funkar, och så ska jag prata med per johansson på FOOD imorgon om att eventuellt fastställa datum som jag ska få jobba på under sommaren. ååhhhh. nu ska jag bara ta reda på när vi ska sticka till frankrike och så kan jag planera min fucking sommar.

snart ska jag och bella och chilla med folk på stan och ikväll ska vi göra vårat eget spa. hoppas ni har en bra dag med. pusshej.

whenareyougonnagiveitup ; -

de senaste dagarna har känts så overkligen egentligen. när blev livet så här lätt? jag har hunnit med att sitta vid älven med vänner, äta mycket glass ändå, stå på scen, må jävligt bra, prata med gitarrister från ett sjukt bra band, inte tänka på någonting överhuvudtaget.

jag har inte riktigt tänkt på att vi har sommarlov redan nu, jag har fortfarande en lektion kvar, och det är bara sjukt jobbigt att jag ska måsta fara på den. men jag vill veta mitt betyg i foto öga mot öga.

annars är jag typ rädd för sommaren. jag vill inte att det ska bli som förra, att jag stängde in mig på mitt rum och såg på criminal minds 24/7 för att jag inte hade annat att göra. jag ska försöka göra mitt bästa för att hitta på saker den här sommaren, om de nu är att gå ut på promenader själv eller något. nej, pappas kamera ska bli min absolut bästa vän i sommar, säger vi som. min aboslut materiella bästa vän.

såhär funkar förövrigt jag; jag är asrädd för att ringa folk, eftersom jag tror att jag kommer att förstöra deras planer. därför blev min förra sommar fuckad. som tur var hade jag lillsofia, som inte gjorde mig helt isolerad i alla fall.



kom igen, nu är det sommar. förhoppningsvis brännboll idag?
annars bara bella. puss.


sheleadhimupstairs ; -


"I like crushes!"

:')

baradugårövermarkerna ; -

justja;



det stycket blir aldrig gammal.

haveyoumetthisgirl ; -

jag skäms...

jag pratade just med jack. det var sjukt pinsamt. men.... jag har pratat med honom =)



björn tycker att han ser ut som ett drägg.
bella tycker att han ser ut som pete townsend.
ingen av dem tycker att han är snygg...

men jag har fortfarande en 'crush' på honom (A)

andIwillwalkfivehoundredmiles ; -

känns som att jag måste ta några inlägg enbart för bilder snart, för det har tagit extremt många sen i förrgår. ashärlig dag har det i alla fall varit, och snart kommer både björn och bella och vi ska misa i min soffa hos papi. + ostkrokar.

och håll tummarna för att jag ska få bekänna min förälskelse till jack ikväll.

oops, nu kom björn. pussssshej.

alltjagkännerärtidochtystnad ; -

nästan den roligaste körlektionen någonsin idag änd. uppsjungningen gick bra, och vi var egentligen inte så många. när kixan väl kom så ville hon att vi skulle ringa till de som var borta oanmält och skälla ut dem eller något. zappe ringde lugnt till michael, småsnackade lite om laxar och dylikt, och på tre så skrek alla 'DÅLIG STIL!

nästa offer var moses. simon ringde från min mobil, småsnacka lite (han hade skippat en spelning tidigare under dagen), och på tre så skrek alla igen 'DÅLIG STIL!' det var som bara ett moment med klassen <3.

att sjunga gick bra också, och vi fick sluta tidigare av någon anledning. nu är det ju fucking sommarlov snart. en lektion kvar, typ, foto, jag vet egentligen inte varför...

och nu trippar moses omkring på skolan lite oskyldigt.

Itriedtobesomeonelse ; -

det är sommar i luften idag igen, och korridorkonserten blev lyckad. jag måste ju säga att applications nya låt är den bästa de har gjort hittills =)

och nu kom kixan rännandes och ville att jag skulle sjunga upp klassen idag! ;___; men jag har bestämt karro ska hjälpa mig med det, för jag vågar inte vara ensam.

tjo, det är en bra dag, och jag ska vara med björn ikväll!


wowowooah,sweetchildo'mine ; -

det är obeskrivligt.
eller jo, det går att beskriva med ett ord;

awesome.

det här konserten innebar extremt mycket personlig scenutveckling för mig. samhörigheten var guld värd, men att känna att jag verkligen kunde leverera det jag skulle, och typ hade lärt mig något på mukon ändå. nej, herregud, orden räcker inte till alls. man blir inspirerad på ett eller annat sätt av alla man betraktar och lyssnar på. ÅH, JAG VILL BARA PUSSA PÅ ALLIHOPA.... eller kanske inte alla...

förövrigt så kan ni läsa hur fel jag verkligen kan tänka ibland här. jag har ingen aning om hur orden kom ut ur min mun, men de gjorde det i alla fall. inget man kan göra åt, och nu är det bara ett roligt minne.

hursomhelst, vattenkriget på skolan undgick oss inte fastän vi var upptagna med konsert stor del av dagen. runt 12 satt vi ute i solen, jag, sofia och korre. med ryggarna mot aula-entrén så hörde vi lite småprat från ett gäng talibaner(ja, vi har talibaner på skolan i veckan) ; 'öj, vi har bara två vattenballonger...'. det var inte mycket att bry sig om.

helt plötsligt så kommer en ballong vinandes genom luften, landar framför våra fötter, utan att göra oss blöta. var det något att bry sig om? nej. sekunder senare hörs det bakifrån oss; 'de vände sig ju inte ens om!' det tar kanske en halv minut till så landar det en till vattenballong framför våra fötter, utan att göra oss blöta alls.

vi hör en stor tystnad. de myllrar lite besvikna därifrån. PWN.

jag vill inte sova.

ohcan'tyouseewhatlovehasdone? ; -

jag kan inte annat än gilla läget just nu.

jag blev på shoppinghumör efter att vi hade repat på skolan inför konserten, och hittade bella på stan så ja, jag införskaffade mig en tunika från H&M och en sån där strapless BH, från lindex. nu känner jag att jag är redo för sommaren på något sätt. i alla fall redo för att strosa runt på gatorna i fucking France.

kom igen, kom igen, imorgon smäller det.

causeI'vegottoomuchlife ; -

jag har nämnt förr att jag drar till umeå som för att komma bort, om bara för ett litet tag. men vet ni, nu ska vi verkligen komma bort, bort från allting. vi ska strosa runt på frankrikes gator, känna värmen mot vårat skinn och faktiskt tro att vi är fransmän. det spelar ingen roll att inget är bestämt än, för det är så underbart att bara fantisera om det.



amdy och lillsofia kommer ha en himla massa att berätta när sommaren är över, det kan jag lova er med hela mitt hjärta, även om det inte specifikt kommer att handla om frankrike och shit.

jag är på lite bättre humör, och sovmorgon imorgon till 12.45 gjorde saker och ting bättre.

patriciathestripper ; -

 - offtopic -  (läs typ inte om du inte vill veta av nå emo)

jag skäms...
jag skäms över mina åsikter om vad som egentligen är bra saker enligt mig. för när jag väl försöker uttrycka dem får jag alltid slagord tillbaka, rakt i ansiktet. det har alltid varit så.

det kanske är mitt problem, jag tar kommentarer och blickar för personligt. just nu orkar jag inte ta det. men sådär, nu vet ni det. jag är en jävla uppblåst fegis, som aldrig har kunnat stå upp för sin sak. sådär, se ner på mig, ni har min tillåtelse.

givemealongkissgoodnight ; -

"Du ser ju ut som engis på din visnings FFS!"

jag kan ju i varje fall inte ta det som en förolämpning.

they'vegottearsintheireyes ; -

nej, jag klagar inte. god mat, och en massa skönsång. förlåt alla ni som inte var med i espri förra året, men vi var tvungna att damma av de där gamla underbara stockholms-sångerna. det blev inge brännboll efteråt, men jag taggar typ på lördag. kom till degerbyn, ni vet den där stora baseball-planen, klockan 1 så får ni vara med.

kom till mig, kuttehitte då, så ska vi ta en fight, up your ass. shoot me.

youaretheone,you'remynumberone ; -

statistiken sjunker drastiskt. vad har jag gjort för att bli såhär tråkigt? och senär skrev jag blogg för någon annan än mig själv? senär brydde jag mig?

ärligt talat så har jag fallt för det här trycket att man vill ha så mycket kommentarer som möjligt, och gör nästan allt för att det ska hända. jag tror nog inte jag lyckas så bra, och jag har inte haft tid att skriva aktivt.

MEN, jag har kommit på en rolig sak (det är nog egentligen inte så roligt). men ni vet att ibland så kan de gå förbi personer som man finner attraktiva vid första ögonkastet. idag på H&M hände det igen. en kille gick förbi, omöjligt att säga hur gammal han var, men jag svär, han tittade på mig, och jag tittade på honom. det var någon konstig connection. han var säkert yngre, och nog kortare än mig. WHO CARES. han var assöt. nu kommer jag aldrig se honom mer i hela mitt liv. så jag var lite purken när johanna ville kolla på kläder på nedervåningen. vad skulle jag säga? 'NEJ, jag har... saker jag måste kolla upp...' ? nej, herregud. det jag nog har kommit på är att, det ger inget att vara rädd när det gäller att stirra på attraktiva människor, du kommer ändå aldrig se dem igen.

de här sista veckorna kommer bli jättekonstiga. vårkonsert denna vecka för hela slanten (och lite kutte-hitte). jag hoppas att jag inte blir mer blöt än vad jag blev idag.

Ican'tlivewithorwithoutyou ; -



vad fan kan han inte göra egentligen? ;___; <3<3<3<3
förlåt, väldigt girly moment här...

itwillneverbeimpossible ; -

aktiva dagen har officiellt barkat. det verkar som om alla har varit ute och sprungit/gått/gjort något hälsosamt för sin kropp om man läser igenom bloggarna. men vet ni, jag har inte varit sämre. jag har cyklat från ursviken till degerbyn, från degerbyn till morö backe, och från möro backe till degerbyn igen. + att jag som sagt hoppade studsmatta i någon timme eller så också. träningsvärk imorgon? vi får väl se.

åh, vet ni vad jag hitta på mb's kyrka? jo;


jag tänkte att jag kanske skulle hinna att läsa i alla fall halva igen, men jag kom bara en tredjedel. men gissa om den väckte många gamla minnen. :D sovmorgon imorgon, och rysslands låt var inte så dålig ändå, studioversionen dvs.

/ typ gäspande tjej?

yeahIfoundthatsoul ; -

sommar, sommar, sommar.

seriöst, det är underbar sommarvärme i luften, och det är bara det på tal. inget sorligt händer, och jag känner mig helt problemfri för att vara ärlig. min kväll slutade i bellas källare, med connor och murhpy som sällskap och en massa gott. idag har vi spenderat tid i solen, och någon timme på grannens studsmatta; jag kommer ha träningsvärk imorgon. jag vet som inte mer vad jag ska skriva.

det blir morö backe ikväll. nu ska vi cykla in till stan. tjing.


'roundherewestayupveryverylate ; -

sjukt. det är vad det är. och jag har nog inte fattat det förän nu, när jag kollade. min video 'handens fem fingrar' har fått över 6000 spelning visar det sig ;__;

det är ganska mycket, eller hur?

skorskorskorskormenallrasist ; -

just nu är jag ju bara så uppblåst som man kan vara, och jag känner mig någorlunda illamående. jag ska sluta äta godis och banta, iallafall inte småäta på kvällarna, fastän det är fredag.

vårkonsert med espri var lika magiskt som alla konsertögonblick. vi gör verkligen bra ifrån oss när det gäller, aight? jag håller på att ladda in filmer nu i datorn vilket gör allt sjukt segt, och jag vill bara skjuta skiten på momangen. jag har ingen riktigt anledning annars att sitta vid datorn så jag tänkte typ gå och lägga mig så snart som möjligt, och mer till gud att illamåendet ska försvinna. 2 minuter kvar.


love you, espe.

andyouneverwillbemine ; -

termins och engelska B avklarade. yes, jag är på g. termins gick nog riktigt bra, förutom att jag schabblade bort en textrad, annars så fick jag 95% av publiken att klappa i takt (ja, inräknat birger) och några att sjunga backup. och när jag pratade med anna karbin så blev det också klart att jag med klarhet skulle få mvg i kursen.

jag är nöjd.

detstrålarenstjärnaförunderligtblid ; -

bäst med kvällen?



kom igen martin :')
jag bryr mig inte om att jag inte förstår ett ord av vad du säger ;___;

nån mer som bänkar sig framför tv:n för att se so you think you can dance?

somebodysaveme ; -

ooohhh, spännande. pappa gav mig nyss en dvd med fyra filmer, av dem jag vet vilken en är. nu ska jag kolla vad han har 'hooked me up' med. here goes;
  • national treasures - book of secrets.
  • 88 minutes.
  • hadersfild.
  • the bank job.
jani, micket spännande.

there'safogalongthehorizon ; -

vilken dag. ;___; man kan väl säga att veckorna som nu är och kommer innan sommarlovet är så chill det bara kan bli. vi rullar runt på skolan, har lite terminsrep här och där, mitt gick förövrigt asbra med drömkompet! jag är nästan peppad för att stå på sCen 11 imorgon klockan 09.33.

-offtopic-
och what's up med att det bara är fueled by ramen-artister på the hills-avsnitten idag.

kan ju också säga att doris kanske har den godaste mjukglassen i världen. i alla fall den tobbe köper. han kanske får någon special deal? minst en gång innan sommarlovet blir det. men jag måste känna en slags ekonomisk stabilitet tror jag. just nu kan jag inte säga att det är så. hmm, pappa och axel far till umeå snart. kanske kan de släppa av mig på ica? men nej, jag ska inte köpa något ikväll. jag ska bara hjälpa min lilla julia med hennes lol-musikhistoria-uppsats. tjing.


I'mtakingaridetotheliquorstore ; -

jag hade såna där jobbiga sanndrömmar inatt. man drömmer om någonting, och så är man så glad att det har inträffat att man måste skryta om det när man vaknat. men vet ni? man blir bara besviken. det var världens konstigaste drömmar också. ja, i alla fall, idag blir det förhoppningsvis en lugn dag, + terminsrep och så teater-treornas slutprojekt. jag ser så fram emot att få se det :')

nejgud, nu gillar jag inte alls hur jag låter, så jag borde nog bege mig mot skolan. tjarr3.

I'veneverbeensofarawayfromhome ; -



chill med dagens outfit sådär.

lagom somrigt bara. jag börjar hitta gamla plagg som jag kan använda på nytt så jag är jäkligt nöjd faktiskt. som den där svarta skjortan, for example. jag har ingen speciell ångest över att jag saknar kläder inför sommaren, utan jag har det jag behöver för att överleva. go me ^^.

'sexandthecitytemat' ; -

nu ska jag berätta vad som gör mig riktigt irriterad, alltså förutom motvid, men motvinden är lite onvolverad också. det är då man cyklar hemåt, ytterst lite motvind såklart. man är invirad i olika tingest, såsom en sjal, en ipodsladd och en väska. cykeln krånglar när man ska ställa den i skjulet. sen kommer den där omöjliga uppgiften när man kommer in; ta av sig alla saker i rätt ordning, vilket aldrig går, och att man är svettig gör inte saker lättare. och vet ni vad mer som krånglar; att dra av sig skorna.

men det jobbigaste av allt; SNORET. jag är inte ens förkyld, men det kommer ändå rinnandes så fort jag sätter foten innanför dörren.

blarg, nu vet jag inte vad jag ska göra. typ sova ändå? lika bra.

tofindaplacewebelong ; -

min blogg har nu officiellt flyttats till det nya blogg.se och om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är riktigt fräscht. nu ska man logga in på någon sida som heter publishme.se? sure. jag var riktigt rädd att det inte skulle funka alls men det går lätt och bra. en sak mindre att oroa sig för alltså.



nu ska jag till canalen och chilla. pusshej.

sofollowtherhythm ; -

image509

behöver jag säga något mer? aldrig mer parlino.

vartärdupåvägdittlillafulaflan? ; -

morgondagens stora faktum är;

amdy har inga lektioner.



dagens stora faktum, som jag missade;

karolina har namnsdag. grattis. till alla andra karolinor som jag inte känner.

loveandmarriage,loveandmarriage ; -

ååhhh, jag blir så arg på den lilla skitungen som inte kan tänka på något annat än sig själv men främst av allt sin fucking dator! förlåt, men jag måste avreagera mig lite; dasgqeuignqvourhtquwehcqruoqwetn. äckellillebror.

men vet ni vad? jag har bakat en 'kladd'kaka nyss, så jag ska tröstäta från den istället för att vara arg. sen så ska jag typ få halebop idag med? men mitt parlino-kort borde ha slutat funka ungeföär nu, så jag förstår ingenting.

hoppas det blir en bra kväll.

primetimeblues ; -

då kommer vi tillbaka till all time low igen. sofia och amanda ska dit, mina panic-kompisar. jag berättade för sofia att jag nästan är kär i jack. då sa hon att om hon träffar pojkarna efteråt så ska hon ringa mig så jag får prata med jack. OMG. vad ska man säga? 'uuhmm... hi...' och sen blir det dålig stämning. nejmen jag ska vara trevlig =) och om alex är där i närheten så vill jag säga hej till honom med.ihh, hoppas de träffar dem efteråt =) då blir jag glad.


welcometotheshow ; -

image507

'du är kanske den av oss som är mest lik pappa i det att du är den mest religiösa och han har inte behövt tvinga på dig sitt fotointresse..."

"...och när du väl visar intresse för foto så blir ni bara irriterade på varandra när det gäller kameran.' -
johannes boström

vad kan man säga? jag älskar min papi.

soletthelovetearusapart ; -

jag vet inte vad jag gör på foton nu. jag har valt ut bilder, och nu sitter jag här vid datorn och gör... ingenting. jag känner att förkylningen är påväg, så jag vill mest av allt bara hem. kan man fara hem, vila och ta sig tillbaka till espri tro? jag skulle behöva det.. jag är inte direkt high på konditionsträning när jag har ont i halsen. och vad gör vi på svenskan egentligen, ingenting där heller.

det lutar åt att fara hem. hur ofta har jag varit sjuk egentligen? ska bara prata med fotoläraren om vad vi ska göra mer den här lektionen. förövrigt så är det här bilderna jag ska ställa ut;



lost prophets på repeat.

anditbreaksthroughmysoul ; -

min dag har varit religiös i stora drag.



dock så gillar jag det.

ohhappyday,ohhappyday ; -

vem orkar klaga på att det kom lite folk? aight, man får, men jag tänker inte. det var trevligt med alla de som kom på klassfesten. och bilder kommer sen skulle jag tro.

jag var på en efs-gudstjänst idag. vi hade fått nys om att våran gamla konfaledare; ed (som förövrigt är från usa i grund och botten) skulle vara där, så vi kände oss råpeppade. såna där gudstjänster är lite annorlunda i jämförelse med vad jag är van vid. jag har aldrig sträckt upp min hand mot skyn för att komma nämre gud, och jag är inte så speciellt fäst vid lovsånger heller. jag fascineras av det, och känner en viss kraft i det, men det är ändå inte jag.

men det finns en. en lovsång. det är så få ord, så enkel, men kan beskriva hela min tro på Gud. jag trodde aldrig att de skulle spela den, men så sjunger hon första meningen; 'du är vacker, och du strålar, strålar ljus emot mig'. tårarna ville bara rinna. erik tittade på mig som om jag var konstig, men fattade nog ändå. sen så var han en ängel och höll min hand, och jag slöt bara ögonen och njöt.

det var ashärligt att träffa ed. han ser likadan ut, bara kortare hår, men hans kramar var underbara.


nu ska jag bara tvätta håret, sen bär det iväg till farmor för att träffa tilde, och sen är det brännboll uppe på moröbacke. canalen vs. mb. it's on, biatch. hoppas att ni hade en bra kväll, för det tänker jag ha i alla fall. ^^

catholicschoolasviciousasromanrules ; -

image501

baby's back.

leaningnowintothebreeze ; -

    

yay or nay?
lol, ignorera modeblogg-faktorn på det här inlägget,
jag är bara inte säker på att jag ska ha på mig det här ikväll.

jag har ändå brännbollskläder också.


thisisastateofmind ; -

uuhhhh, vad ska jag göra? mitt hår är en röra, jag har ingen aning om vilka kläder jag ska ha ikväll, jag vet inte vad jag ska grilla för kött?

men gud, jag ska försöka peppa ;__; jaa, kom igen nuuuu.

shit, jag lägger upp bilder på kläderna sen.

IthinkIhateyou ; -

alright. lite ångest bara. ibland gillar jag inte hur jag beter mig. jag vill vara avslappnad, och en dag som denna lyckas jag inte alls. jag säger fel saker, gör fel saker, och lyckas inte. jag har blivit så konstig det senaste halvåret. jag har helt seriöst ingen aning om det är bra eller dåligt. och jag är inte ens trött eller emo just nu, så jag måste vet vad jag pratar om ändå?

uhm, kanske tycker jag mer om mig själv imorgon, kanske inte. det ska i alla fall bli massa trevligt hemma hos carro med grill, mingel, typ brännboll och mys.

på ett tag ska jag typ också befinna mig vid korv-ivars för att 'träna' inför någon lol-brännbolls-match? egentligen borde jag vara där nu? vet ej. blah, jag vet inte.

image497

kom igen, lite förändring i mitt liv?

loveofmine,somedayyouwilldie ; -



jag vet att ni förmodligen inte kollar på de länkar jag lägger ut, men whatever. allt jag kan säga nu är att...

j a g ä l s k a r d e n s n u b b e n . (oo.18)

(märker ni inte det så byter de trummis helt plötsligt)

it'sallbecauseofyou ; -

min ipod blev helt cepe när jag bestämde mig för att synkronisera den med mammas itunes instället för det jag har hos pappa. men yes, nu blev den smart igen, så jag ska välja ut ny fin musik till min lilla bäbis. den enda spellistan jag har valt hittills är sofia och korres skiva. och bf ska tanka hem all time low till mig också, jag är nöjd.

tyvärr så har man inget liv när man spenderar en ledig eftermiddag på en annan gymnasieskola, men det var ganska trevligt. jag förstår inte det pinsamma med 'catwalken' men det kanske bara är jag. och deras flygel får mig att vilja ta livet på riktigt.

mih, det är so you think you can dance ikväll, och jag ska se, för jag har köpt lösviktsgodis enbart för det och för martin. ^^ kom igen nu babyhoe.

ps, snart 17:e :D

shouldIwritemyselfoutofthehistorybooks ; -



låt mig berätta om vad jag nyss kom över.

det finns ett band som heter all time low, från maryland i usa. fyra killar som är kanske runt 19-20 år. jag har förövrigt pratat förr om att fara och se dem i stockholm den 30 maj, men jag har nog inte råd, vilket är synd.

hursomhelst, en kille gjode en video-blogg, och postade på sin youtube-användare. han pratade om att han så gärna ville sjunga coffee shop soundtrack med dem när de kom till hans hemstad den 2 maj. några veckor senare fick han ett video-blogg-svar från sångaren i all time low som har en egen youtube-användare.

den 2 maj så stod han på scenen med all time low, och det där är filmat från den konserten. jag vet inte om det är något fel på mig men jag blir så sjukt glad när jag ser det. han fick sjunga med sina förebilder. Gud? hör du mig, nästa gång panic kommer till sverige? ska vi säga så?

jag tror jag ska börja lyssna ännu mer på all time low. de har bra musik, och verkar vara hyggliga killar. vi säger så.

getthisright ; -

haha, ett tecken på att min blogg har blivit tråkig att läsa; endast två unika besökare igår.

jag skyller på att jag har haft mycket att göra. annars så hade jag min sista pianolektion för terminen nyss med tor. härlig snubbe det där.

'jag ska ge dig lite råd från en gammal man; låt dina beslut mogna med tiden. du behöver inte bestämma vad du ska göra efter skolan än.'

så ni hör, jag kan vara lugn. puss.

gottogetaway ; -

bliggen dirr, som jag lovade.
jag och korre skulle vara råbäst och överraska sofia med ostkrokar och aplesinkrokant efter skolan. vem åker förbi i en bild just när vi nästan är utanför hennes uppfart? jo, en liten förvånad vinkande flicka. vad upptäckte korre efter det? jo, simon hade ringt. kunde hon ringa upp? nej. vad hände efter det? det börjar snöa. inget var speciellt med oss. men runt klockan 7 så befann vi oss i sofias källare med våra godsaker. korre lämnade teh dungeon vid 9-tiden, och jag och sofia såg desperate housewifes och 13 going on 30. det var som en av våra söndags-dater. det var ball.

axel tycker att jag ska gå och lägga mig nu. I concur. lite saker till att göra bara...

sohappilyscrewed ; -

 

kom igen, kom igen, nu dansar vi. chill i studion med vk.



allIwantisthetruth ; -

kul att jag inte i stort sett har orkat skriva något efter det senaste inlägget. lagomt positivt låter det. jag vet som inte. det flyter som på också. jag var lagomt speedad på espri, och jag var inte mindre pigg resten av dagen. jag och vk var in i studion på fotolektionen och det var himla roligt. jag lägger typ upp bilder när jag får ork och lust till det.

-offtopic-

jag vet inte hur jag ska reagera egentligen, för det påverkar så mycket. allt jag tänker göra är att forsätta 'vara', stötta, och typ... dela ut kramar hejvilt. (A). jag vet att jag inte är den som vet exakt vad hon ska göra i vissa situationer, så alla får ursäkta mig. uhh, det går trögt att skriva det här känner jag. av någon anledning har jag svårt att uttrycka mig. baah. jag tänker inte bli emo, det har jag varit nog nu innan sommaren. jag tror nog jag ska skriva på cheesecake, men den här detaljen får utebli, eftersom det är rooooaaaad trip. (L)

... ; -

helvete...

thisisastory'boutloveandcompassion ; -

riktigt helmysig kväll faktiskt. kan ju inte direkt säga att jag ångrade att jag valde att fara till karro lilla partaj på semestergatan 15. just nu är jag som mest bara glad åt livet etc, och vad mitt och bella's samtal spårade till.

man kanske borde sova snart eller något. om några timmar ska vi befinna oss i atorps salar igen för att sjunga skallen av oss. 4 timmars rep, make my day.



tjadå, love u girl.

IknowwhereIstand ; -

image486

the fucking bästa med so you think you can dance skandianvia.

ikväll blir det partay hos karolina ändå. kan inte vänta tills jag får se vad hennes mamma har hittat på för udnerhållning. aja. lol. och axel's klass ska ta det där konstiga kortet till niornas avslutningskatalog, eller vad det nu heter, på måndag. de ska antingen vara nördar eller brats. vem tror ni axel ska klä ut sig till?  REID <3

herewearenow,entertainus ; -

jag överväger att säga upp mitt ledarskap på canalen. jag har tänkt på det allt för många gånger, och jag blir bara mer och mer säger. typ här är några anledningar;
  • jag tycker inte att jag framstår som någon som folk kan se upp till.
  • jag vågar inte prata med nytt folk.
  • jag vågar inte säga till folk när de beter sig dåligt.
  • jag far aldrig på ledarmötena längre, av någon anledning.
  • även om jag for på ledaremötena så skulle jag inte ha något att säga till om.
  • jag får allt för mycket ångest om jag inte gör något rätt.
  • jag är inte lika stolt över det som jag var förr. makten har som glidit iväg från mig.
det är mer minus än plus om jag ska vara ärlig. jag ska prata med hj så fort jag kan angående det. det finns som inget att göra åt det.

cepe-kväll...

andI'msinginginmysleep ; -

jag har legging på mig, och det är helt ärligt ganska bekvämt. måste skaffa knälånga.

g i e f  m e  a  b r e a k .

ifyoudeclinemyinvitation ; -

I am feeling low, and I'm singing in my sleep.
when y'r around will you comfort me?
I'll dream of you and the smile that you give
to me...

den där jävla natten förstörde låten... typ. den får mig bara att tänka på honom, och jag kommer aldrig få sjunga andra refrängen utan dåligt samvete. fuck it.

I am feeling good, and I'm singing in my sleep.

skolan var awesome, på riktigt. allt var så bra, folket var så bra, och lektionerna var rätt bra. mukon var det bästa. jag fick sjunga panic, och jag fick uttrycka mig själv. den där personen kom ut. hon som vågar att sträcka ut sina armar lite mer, och kanske switcha hand som håller i micken. jag gillar henne ändå, för andra verkar gilla henne.

jag var glad tills jag kom till kaplan. sen... ja. fuck det med. 

friday,I'minlove ; -

alltså, det där var inte alls bra.

jag skulle gå från datorn lite, och insåg plötsligt att klockan var över elva. pappa sa att han skulle vara hemma runt nio. jag hann tänka alla sorters oroliga tankar under de minuter som jag inte satt vid datorn. tänk om planet från stockholm hade krashat? man ska för tusan ringa om planet blir försenat. han är i alla fall hemma snart. tur det.

nu blev han rörd också av att jag blev orolig för honom. 'vackert, vackert!' lite sweet faktiskt. nu ska ha ge axel en present som han köpte i stockholm; en fin, ny träningsoverall, eftersom axel har påbörjat ett nytt, sunt liv, säger vi som.

latelastnightIhadadream ; -

fett nice. ca 8 timmar med elin idag. det var riktigt lol när hon kom och gick där i korridoren på atorp. jag bokstavligt talat kastade mig på henne. det var en bra dag, förutom att matteB kan ta sig.

nu är jag tråkig. ska typ se so you think you can dance på kanal5.se eller nåt...

Idon'twannadothisanymore :

nu ska berätta om hur min vänstra hjärnhalva funkar när det gäller matte;

den stänger av. den klarar vissa saker, men ska jag pusha den så tar det bara stop, snipp, snapp, slut. jag vet att jag skulle ha varit mer bestämd när det gällde den där sista frågan, men gud, jag fick typ ångest. vad ger det att man sitter där när man verkligen vet att det ändå inte kommer gå att pressa ut någonting.

nope. musik is the shit. där förstår jag det logiska. det säger i alla fall mitt betyg i gemu A. ehm, btw, ingen gemu i trean. typ skönt. lite då och då med martin bara.

oncetherewasthisgirl ; -



piiiiiltre.
hon såg på mitt skolfoto från 6:an. hur cool tror ni jag var?

låt oss säga att min mamma grät nästan av skratt när hon såg videon.

tellmewhereamancanfindabed ; -

alltså lol.

"Alltså Axel, jag får kommentarer hela tiden om hur lika vi är!"

"Jasså, jag får kommentarer hela tiden om hur lika vi är från dig!"

jag är ju jobbig :'/

oh,Ibeg,Ibegandplease ; -

a w e s o m e .

I'm on a roll, no self control. gief livet nu. på fredag ska jag förbi på FOOD och säga hallo, så att de får se vem jag är. per lät jättetrevlig över telefon så banne mig att han är det face to face med. jag förstår när han säger att de inte har någon fast tjänst att erbjuda just nu, men jag var inte ute efter det heller. några timmar här och där skulle funka.

och frankrike i sommar? så sjukt awesome igen. geme en vecka med lillan <3

snart middag hos farmor, och sen typ canalen. PUSS.

övergrindochstättarharhansvingatsig ; -

det finns ens del saker som man avskyr att vakna upp till;
  • tanken att man förmodligen fick för lite sömn igen.
  • tanken att verkligen inte vilja gå upp.
  • tanken på piano och baslektion idag.
  • ljudet av att det blåser ute.
  • tanken att du vill sova mer.....
meh, jag måste försöka dra mig från datorn och få i mig frukost. ;___;

barnettravarpåABC ; -

ehmn, jag tänkte sova på ett litet tag. dock så har jag bara spelat igenom bas-shittet tre gånger ikväll och det är helt sjukt. men det kunde inte ha blivit mer. var lite för upptagen med att fira karolina smått, och spela en låt på guitar-hero, och typ... fika.

jag börjar känna mig sjuk, vilket jag egentligen inte får bli. vad hände med att man kunde slappna av?

allt som kommer ut ur mina fingrar nu är bara skitsnack, så det blir inge mer av med det. godnatt,

whenIseehereyeslookingintomyeyes ; -

jo, andra dagen som tim äter här, medlem av johannes gamla gäng. igår diskuterades homosexualtitet och bisexualitet och idag gick de in på alkohol etc. och jag gillar hur avslappnat det är runtomkring t.ex honom. första gången han var till vårat hus var för 10 år sen, och han minns hur jag var när jag var liten. ja, jag är helt enkelt tacksam över johannes vänner, och att de inte ser mig som en liten barnunge längre.

geeezzz.

Idon'twannabe ; -

jag tror att tim har flyttat in i det här huset.

men det betyder bara att han snor min cykelplats.

ah,lookatallthelonelypeople ; -

okok. somnade kanske.. halv 5. det var inte meningen. idag är en sån där mjukisdag på riktigt. jag har typ gympakläder på mig, vilket känns skönt, och jag är fortfarande inte pepp på den där konserten.

g i e f  m e  a  l o n g  k i s s  g o o d n i g h t
a n d  e v e r y t h i n g  w i l l  b e  a l r i g h t.

nexttimeIfallinlove ; -

uhm, jag vill inte gå och lägga mig. jag är nöjd med att ligga här i min soffa, få uttrycka min fantasi med tangentbordet och ha ett VH1-program med tidernas sämsta nr 1 på på TV:n. vem bryr sig om någon konsert som några stockholmare ska ha imorgon på skolan? jag vill inte gå och lägga mig. och jag har inte kollat något på ensemble-låten. men jag är bra på att improvisera. så who cares.

grattis karolina. 18 år.

limulimulima ; -

mjo, jag snodde det från dig, anna.

idag har varit helg för mig. jag;
  • var förbi på kaplan.
  • träffade bella.
  • for till stan.
  • upptäckte den hårda vägen att taizé-människorna kommer hem imorgon.
  • for till balder.
  • skrattade åt random-hälsninga.
  • gick till kaplan igen och fick vara lite aktiv på deras engelska-lektion.
  • brändes av solen.
  • köpte tårta och gul ros till pappa i födelsedagspresent.
  • fick träffa tim.
image485

här var det fest (A)

imorgon fyller karolina myndig, då ska bli fira :*

grabyourhatandfetchacamera ; -


hej.
jag tänkte bara berätta att;
min syser kan sin sak.

och jag tänkte vara duktig, gå ner till hamnen, slappna av och vad tror ni händer?
det börjar regna.

ohI'mreadyforit ; -

happ, pappa och fausta lämnade lägenheten igen. innan de gick fick jag 100 kr av fausta och hon tycker att jag ska göra såhär;
  • gå med säkra steg ner till hamnen.
  • köp mig en cola och sätt mig vid ett fik.
  • prata med närmaste granne, typ 'vackert väder vi har idag.'
  • sms:s sheila och fråga var hon och sasha är.
nr 1och 4 kan jag faktiskt tänka mig att göra. men jag är för för feg för att göra nr 2 och 3 själv. jag behöver någon med mig för det. varför känner man inte någon i umeå egentligen?

men pappa och fausta är omtänksamma. han ringde nyss och sa 'det är lite kallt nu upptäckte vi, så om du ska ut, ta på dig någon jacka eller så.' uhm, det är jobbigt att helgen i umeå snart är slut faktiskt.

onemakebelievemaybeimpossible ; -



min nya favorit-reklam. ofta man dränker en halv stad i skum på riktigt? tänk om det ändå hände i skellefteå. det hade inte varit lugnt alls. come on.

sweetmsbluehowdoyoudo? ; -

ah, frukost i sängen och ett halvt CM-avsnitt som väntar. kan det bli bättre?

peace out.

andthat'sokay ; -



hej nya awesome video.

IneversaidI'dleavethecity ; -

mina nattliga äventyr i umeå. alright, kanske inte nattliga, men jag gav mig ut vid halv nio föratt gå till ica gourmet, jag ville ha häagen-dasz, så enkelt var det. tror ni att gourmet var öppet? njaa. så jag gick till ica supermarket vid busstationen, tror ni de hade det där? jag gick till lite andra små kiosker för att se om de hade just den glassen. hade dem det? nopp. vid stationen för lokalbussarna så frågade en man mig om han fick låna min mobil tvärt, och jag fick en tia för det. typ värt. så jo, han fick låna den, för det såg inte ut som att han skulle springa iväg med den så fort han hade fått den i sin hand.

min jakt fortsatte. i ett desperat försök så gick jag in på ica supermarket igen. vet ni vad jag hittade där som blev min räddning? Ben & Jerrys. nu är ni mina bästa vänner med.

jag vill ha någon att prata med, annars ska jag fokusera tiden på cheesecake. puss.

Ilookatallthelonelypeople ; -

2008-05-20 blir jag halebop-kund igen, och det känns ganska bra :)

sommarsommarsommar ; -

det är svårt att beskiva känslan, den här underbar fria sommar-känslan. jag tog pappas kamera, och lokaliserade en bok som såg intressant ut; Lasermannen. nere vid älven satt det folk och solade, och när jag kom till hamnmagasinet så slog jag mig ner ett tag. två brudar skejtade i rampen. jag vill också skejta. någon dag ska jag banne mig lära mig.

i parken satt halva umeås befolkning, typ. jag satte mig ner för att fortsätta läsa, och hörde gitarrspel och sång. det var ashärligt att två killar bara satt där och chillade med sina polare och lirade. jag ville nästan joina dem. och nu kom jag på att jag och erik ska göra det någon gång. jag såg mig lite runtomkring, och kände igen ett par välbekanta dreads. jag halvsprang ikapp tobbe och sasha,och kände mig halvstolt över att jag ändå kände någon i umeå i alla fall.

tobbe skulle shoppa, och jag följde med sasha till myrorna för att försöka hitta 'tant-kläder' till honom. det blev inget av. vi drog tillbaka till stan, jag slog följe med pappa och fausta och vi gick på shoppingtur till 'rut m.fl'. hejdå 1400 kr. nu äger jag ett par leggings, och har i alla fall en outfit till den 17 maj, för vi vet alla vad som händer då! :D

de sista timmarna på stan spenderade vi på o'leareys och åt middag. nu sitter jag här i lägenheten, pappa och fausta dricker öl på balkongen och det är allmänt chill på riktigt. nästan gång hoppas jag att någon vill följa med mig hit, så att vi kan hänga på schmäck på fredag-kvällen.

jopp, jag ska lägga in bilder sen. peuss.

pleaseforgettofalldown ; -

en hel stad framför mina fötter.

kanske inte, men far och fausta lämnade nyss lägenheten för att bege sig ut på jakt efter en sommarstuga, och kommer nog inte tillbaka på några timmar. jag har en nyckel hit, och en kamera i pappas rum. jag tror det blir att gå ut på stan snart. det är typ asvarmt ute med? ujuj, nu leker livet.

yougiveuptooeasy ; -

yeah! AND THEN ska spela på trästocks i sommar. det gillar vi. mkt.

nowI'mtheonlyonetoblame ; -

elin, du kan vara lugn. jag är inte emo alls just nu. jag tror det kan bero på panic's nya video som faktiskt släpptes idag. jag återkommer om det senare, men jag kan säga att den är grymt skön.

förutom en dryg bussresa, lite batteri och ett uppkäftigt minneskort så har dagen i helhet varit ganska bra, fastän jag har lyckats 'hota' två människor under typ 10 minuter (ni vet vilka ni är). jag fick ut något bra ur det, och det känns som om jag kan lämna saker och ting bakom mig.

och sen att jag märker skillnaden nu när jag sitter med pappa, fausta, gino, sheila och sasha vid middagsbordet och konversationerna vi har så blir jag ju inte mindre nöjd för det. jag märker mer och mer att jag anses vara äldre, vilket enligt mig inte är något dåligt.

ssådär. inget umeåbesök utan ostkakan?

andwe'llneverbeworldsapart ; -

jag förstör bara...

jag visste väl att det fanns någon hake i att fara till umeå. så blir det alltid. jag kan fortfarande inte sluta skaka. och jag borde väl sova. så dum jag är som bara öppnar konversationsrutan då och då för att se om det har hänt något. det kommer det inte att göra.

kul att han har gjort sin facebook privat nu. men jag fick mitt meddelande i alla fall. så jag är mycket nöjd. mycket nöjd.

måste försöka lugna ner mig nu...

I'vefoundawoman ; -

det kom så plötsligt och nu kan jag inte sluta skaka.

youknowwhattoaskfor ; -



jag hade helst sett att vi hittat på något med 'laget', som vi sa att vi skulle göra. men.. ja, folk ville vara på canalen, vilket jag ändå förstår. jag klarar mig, för jag har ostkrokar och fick se so you think you can dance. giih, lilla martin-boy at my man. gief.

stan imorgon för att träffa bella. sen så kan jag egentligen hoppas på vilken buss som helst till umeå, för pappa tar ändå emot mig närsomhelst, och det är gångavstånd från busshållplatsen. det är inte dåligt alls ibland.

peace out.

thisisoursummerhit ; -


åhw, bara sommar i luften idag. hade man inte shorts och t-shirt så svettades man ihjäl. åååhhh, så awesome. trevlig kväll med, fastän den var precis som en vanlig myskväll med mysfolk. valborgs är en överskattad idé. kul att johanna smsade halv två helt random. lite gulligt.

hihi, folk var nöjda efter maten.

äventyrshuset om några timmar med canalen. det ska faktiskt blir roligt, om man får välja lag det till säga. och så ska jag fundera lite mer på om det blir umeå i helgen. då kanske man ska ta vara på tiden och klippa sig lite? (A) huujjjj. gilla livet.

RSS 2.0