I'mallaboutthewordplay ; -


vad hände med all spontanitet.
I blame you.


becauseyourloveismylove ; -

hoj, intsällt arbete idag, så vad blir det istället? jag vill ringa erik, fråga om vi kan chilla, för jag saknar honom. men att ringa var aldrig min grej, vet inte varför, och det suger grymt mycket. mamma bakar saffranskaka, vilket är en litet tecken på att advent och julen kanske är på väg ändå. och 10 dagar kvar. fattar int.

application igår var stämning, låt oss säga att hela publiken höll med under 'life lead me'. we were one mind. och nej, jag kanske aldrig har sett något vackrare än när anton stod med gitarren, som saknade B-strängen, i ena handen, och bara skrek ut texten till den där låten som bara måste spelas in. nästan så man ville fälla en tår. boys, ni kan.


jag tror att vi antingen sjöng plans eller false message.

BRINGUSIN ; -


I'mfreefalling ; -

mnaw, nyss så förverkligades en flickas drömmar på TV när johan palm såg henne djupt i ögonen och sjöng. jag hade varit lika hyper, även om det hade varit johan palm. en undran är dock varför aperget håller på som det gör? jag förstår idén, lite, men är det inte meningen att man ska kunna logga in?

men vet ni, min kväll räddades. caroline ringde nyss, så denna kväll ska spenderas med de här två gullungarna;

gospincirclesforme ; -

watch oooout. ärade helg, nu är vi här igen. och jag vet inte vad jag ska ta mig till. en fredagkväll framför en dator är inget att komma med alls. vad hände med att löfstedt var hur taggad som helst på klassfest och så styr han inte upp någonting. screw it då. nu vill jag ha ben&jerry's, en nära vän och en soffa där man bara kan värma sig.

tänkte också berätta att mina pianolektioner ibland är som en vacker dröm. jag kommer in med en flyktig idé, en tanke om att kanske vilja ha lite mer koll på just den låten. han engagerar sig, lyssnar igenom låten, introt och sticket flera gånger om för att ackorden ska bli rätt, och visar hur ackordet ska brytas. det tycker jag är kul. så till nästa vecka så ska jag ha en liten konsert, spela karma police så bra jag kan. å det är panic at the disco-style.

så, var är glassen, vännen, soffan och känslan av närhet?

evaluatewhatwentsowrong ; -


TJA DU ÄR GANSKA NICE FAKTISKT!

putyourhandsupfordetroit ; -

det känns som att jag kommer få en massa skit nästa vecka för att jag har "gjort för lite". allt är för "lite". ingenting är nog. vi lägger ner hela projektarbetet. alla skulle må lite bättre av det. men det kan vara så att det bara känns så nu. whatever. jag ska lyssna på jazz nu. sen lägga mig i den underbara soffan och se ett nytt, fräscht criminal minds-avsnitt, kanske drömma om reid lite.

jag skulle göra det mesta för en kram just nu.
helst från dig.

butI'llbeclosebehind ; -


lett best.

andoutofmymind ; -

hoj, efter en sån här dag går viljan åt olika håll. it kinda sux. men jag får tänka på morgondagen. den ser så mycket ljusare ut. engelskaprov som jag tänkte klara på tur egentligen, luciarep på några timmar och sen KOLLA BALKLÄNNINGAR MED BELOCHKA OCH DET KOMMER BLI NIZE. roligt tidsfördriv eller något, tills det att vi ska lussa, två veckor för tidigt, för några kommunanställda. g'natt.

andIlikedit! ; -


kanske världens bästa kör på alla sätt och vis!

+ per.
jag har dåligt samvete =(

ååååååååhhhhhhhhhhhh ; -

ååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
åpåååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

styöpp eller hur det nu stavas. orkar som inte.

thesizeofthemoon ; -


mm, det kanske är något att ha. allt för att ta mig tillbaka till den 26 februari, 2007 så mycket som möjligt. please gief. skulle vara underbart om jag slapp vara nära att svimma i samma veva också.

det är 16 dagar kvar. 16 dagar till den dagen då jag inte vet hur jag ska känna mig. mer fri? mer oberoende? jag vågar inte för tillfället. men kanske bäst att se fram emot det då man bara blir 18 en gång i sitt liv.

CSI kallar om 29 minuter. vill också hälsa till vår loveli körledare som visst skulle checka in bloggen ikväll/någon gång ;D skicka den 'snygga' körbilden. den blev så crazy fin.

whatwouldIdo,lonelyasyou? ; -


jag saknar det.

thespaceinwhichwetravelin ; -

jag vill dra mig härifrååååååååååån.

men det finns inget egentligt skäl. sofia visade sig ha möte till klockan fyra, carro skulle fixa med sig min pärm från skolan, och, ja.... det här är drygt..

jag håller med sofia; jag vill spola tillbaka tiden, till sommaren. det enda som fanns att oroa sig om var tbtb-repen, när-var-och-hur det skulle ske, och när kvällarna på trästock och PDOL väl kom så var allt så sjukt värt det. när jag också tittade tillbaka på sommardagarna insåg jag att mitt hår hade precis rätt längd. det var så det skulle vara. på den punkten håller jag med caroline. man fattar inte hur bra det är förrän det egentligen är för sent. nu är det bara menlöst och bara finns där. FÖRÄNDRING NU TACK. och ta mig tillbaka. sommaren -08 var något ändå.




arushofbloodtothehead ; -

det var en härlig stund på/utanför ica där vid halv 8-tiden. bara möten med mysiga människor som hälsade sådär lite halvblygt, men det var speciellt ett, vilket fick mig att inse att jag måste få tummen ur, nästa vecka. king, det löser vi, emma. det drogs till varuträsk med diverse espe-brudar för en trevlig kväll med tunna, bastu, gamla pinsamma videofilmer och totalt jävla mörker.

fhenks y'all.

caroline,you'remightyfine ; -

när man håller på att flytta (pappa rensar i huset hela tiden, medan jag tar det crazycool, finns inte en tanke att börja packa ihop saker än) så får man vissa chanser, som jag insåg ikväll att man inte ska missa. det stod en låda nere i vardagsrummet. jag tog tid nyss till att titta igenom vad alla band och skivor var för något.

allt jag säger är;
JAG GÖR VAR SOM HELST FÖR EN PC MED WINDOWS 98!

för då skulle jag kunna spela spel som;
  • star wars racer
  • mera krakel
  • pippi
  • skrotens hjältar (a.k.a julens hjältar)
  • lejonkungen
  • pettson 2
  • pocahontas
  • the sims - unleached och on holiday (okej, jag lär väl bara behöva the sims för det, MEN VAR ÄR DEN DÅ?!)
  • Axel & Amandas SPEL-CD (jag är nådigt nyfiken på vad vi har gömt där.)
varför ska 90-talets teknologi försvinna bara sådär? min barndom går mer förlorad än vad den redan är. jag tycker vista och DVD är sjukt dåliga ideér. vi klarade ju oss awesome med windows 98 och VHS? på tal om VHS så hittade jag filmer i lådan, så nu kan någon bara ge mig en VHS (finns dock fungerande hos mami) innan den mekanismen dör ut förevigt också... följande filmer av intresse hittades;
  • anastasia
  • djungelboken
  • mary poppins (<- MÅSTE VERKLIGEN SES)
  • de lilla sjöjungfrun
  • 10 orsaker att hata dig (som visserligen tillhör någon annan, men det skulle nog bli konstig stämning om jag ville ge tillbaka den nu...)
  • cirkus-skola 13/8-00 (är det den film och år jag tror det är så är det det bästa som har hänt mig på länge!)
och för att prata om något annat än ny och gammal teknologi så kan jag också säga att jag hittade en gammal barnbok som jag läste/tittade i när jag var yttepytte. den heter 'boken om lilla syster Kanin'. längst bak har jag kluddat fint också.

nog om det här nu. jag ska krypa ner i sängen och se ett alldeles fräscht avsnitt av criminal minds =) längtar.

nuédejuligen ; -

hej hej det gick bra med pepparkaksmyset =) riktigt supermysigt faktiskt. att man inte drar ihop sånt oftare är ett mysterium. kanske är det kylan, kanske är så att man inte orkar transportera sig till olika destinationer för några timmar tillsammans. det är i alla fall ett way bättre tidsfördriv än att sitta vid dataskärmen hela kvällen lång.

MEN PIX ÅDE I ALLA FALL =D

pepparkaks'gänget/gruppen/partiet';

awesome.

det här ska representera.... någonting. men den skulle visst in på bloggen i alla fall.

weliveinfascination ; -

nyss hemkommen från staden åde. det blev en liten visit på studiefrämjandet, där andré bjöd på kaffe, varm choklad, nötter, russin och geisha. frustration uppstod över försvunna papper. även dödshot förekom, men vi fick det beskriver för oss hur man fyller i en sån där fin grön studiecirkel-lapp. vi fick även en snitsig tygväska som det stod studiefrämjandet.se på. sedan blev det en vild tripp till Ica i den sjukt trånga hedlund-bilen.

undrar om 18-årsdagen kommer spåra lika mycket som den kan komma att göra. 'det är inte omöjligt' som man kan kalla det =)

jag undrar faktiskt också sen när mina vardagskvällar blev såhär sjukt chill i allmänhet? kan det vara p.g.a faktumet att engelska-redovisningen och alla svenska-uppgifter är bortgjorda? PROBABLY! can't complain.


coooooool.

you'vegottherhythminyou ; -

Följ min blogg med bloggkoll

I'ddomostanything ; -

ok, research bland de som läser min blogg, och som också ska till venedig med espri till våren. (jag vet (typ) vilka ni är....)

here goes;

betalar ni hela summan av 1500 själv eller sponsrar era föräldrar?

 den manliga hälften av mina föräldrar vill veta.

svara.

everytimeIneedit ; -

jag har oroat mig.
jag har grämt mig.
jag har funderat.


ÄNTLIGEN =) problem solved. tack vare min awesome classmate olov. jag behöver inte vara rädd för att inte ha någon att gå på balen med längre. för yeah, vi har skakat hand på det. vi ska gå på balen, vi ska gå på balen =D.


hahaha, det blir nog bra!

jag ser fram emot en både stressig men också rolig vecka. bara jag får bokanalysen till svenska klar, och formen med ny tonart till drömkompet på termins så är det mest jobbiga över. sen väntar en lol-'lurs' på studiefrämjandet onsdag kväll, och pepparkaksbakning på torsdag. och på (skylt)söndag kan ni se ES3A på stan, säljandes fika i alla olika slags mängder. så, köp av oss, och stöd den kommande konserten nästa vår.

love U all.

sowhat,I'mstillarockstar ; -


KAROLINAAA, DET ÄR DIN CHANS!  KLICKA HÄR!

tooyoungtobedrinkinwine ; -

och vi är tillbaka i verkligheten. igår var helt sjukt bra. allt gick egentligen helt felfritt, i alla fall från min synvinkel. det var bara vackra känslor i luften, och jag har aldrig varit så rörd som när min pappa läste sina löften för fausta. det var en dikt som hon skrev till honom, bara några månader efter att de hade träffats för ca 7 år sen. jag minns ett litet ord som han sa i en mening; 'nyckelpiga', och det var så fantastiskt fint.

ni är det finaste jag vet.

snart ska vi iväg till the application's rep och se hur de för sig, gärna slå in lite fräscha textrader i huvudet också, inför den 29:e november. och jag tror jag bringar kameran, för jag är på humör =).

takeachanceystupid--- ; -

today's the day!

klockan 12 går bussen mot umeå. klockan 2 är vi framme ungefär. klockan halv 5 ska vi vara vid umeå stadskyrkan. klockan 5 är själva cermonin. sen pang-bom, är papi och fausta man och hustru =D det kommer bli sweet!

igår var en välbehövd kväll, utan groll, bara skratt och kladdkaka som var otroligt god. glad karro också, över att robin bengtsson får vara kvar i idol en vecka till i alla fall.

måste göra mig redo nu! tjing!

I'llsingwithoutyou ; -

ikväll blir det mys hos den här bruden, som mycket friskt vågat håller i en guacamole-dip-burk på bilden.det ryktas om kladdkaka, och lite robin bengtsson på idol-TV. det är helg, och det är slappt. guuuuuuud vad jag har längtat...

skåpluckas texter är så grymt djupa. man blir bara glad i själen av att lyssna på robins ljuva stämma, som definitivt är långt ifrån målbrottet :') awesoooome.

there'snosunwheny'raround ; -

det är en sån där spärr som spökar igen. hur ska det börja? hur ska det sluta? vars är mitten? nu vet jag bara att coldplay spelar i högtalarna, och farbror förhoppningsvis ska ringa inom kort. vi måste diskutera ljus. hur tar man en bild utomhus, klockan halv 5 på eftermiddagen, utan naturligt ljus att tillgå? min awesome-idé är att sätta på bilstrålkastare, men det blir förmodligen fult. eller så exprimenterar vi vilt och ser vad vi kommer fram till? jag skulle känna mig grymt stolt om jag verkligen tog en frän bröllopsbild för papi och faustas skull. TIME WILL TELL =D.

jag insåg vilken lättnad det blev när engelska-redovisningen var avklarad med klart godkänt. visst, det kommer komma nya hemskheter om några lektioner, men för tillfället är det underbart att verkligen slippa tänka på det. frankenstein är också inlämnat. nu saknas bara det sjuka äldre romanen. MEN, vad jag insåg gjorde allt lättare. klura på vad, det kan ni göra.

och loggboken är inskickad! kingeling.

och plötsligt föll allt....

inyourheartforsakenme ; -

vilken dag. hallelujah. eller. halva har i alla fall bestått av att försöka få tag på 'ladde', vilket är mission impossible, på riktigt. det är inte ballt att inte ringa up... eller att stänga av telefonen.

jag ska fortsätta vara småirriterad ett litet tag till.


skavfötters much?

vidrarveltilloftarasa ; -


mm, de gillar vi.

uppskjuten frankenstein-läxa nu, och sovmorgon till 10.10 imorgon. CRAZY!

I'mgettingalltiedup ; -


jag försöker hitta riktigt bra ord till den här bilden.

ett barn ska jag ha när jag blir stor, med smala ben och mjuka skor.
små vassa tänder, och skära händer. mage som en sockertopp.
och ljusbrunt hår, precis rakt opp.

och om mitt barn får ont i magen några gånger,
skall jag sjunga för det jättefina sånger.
 och jag ska byta blöjor på mitt barn, och sätta på små kläder.

och världens minsta gummistövlar, ifall det blir dåligt väder.

kanske?
jojje wadenius är en bra snubbe.

ittookallthestrenghtIhad ; -

mja, det här med att hålla statistiken uppe, det är ett litet dilemma, bara ett litet. love y all som läser i alla fall. och grattis till att caroline hade 100 unika besökare i förrgår. hur lyckas man ens med sånt? crrrrazy.

i alla fall. idag är det söndag = spännande dag (nawt). det är en dag hos tysken. en dag med sjuhelsikes mycket disk, och fixad middag till ikväll. men det är en dag som den här som jag önskar att min iPod inte var spårlöst försvunnen. det kommer bli en dag med radion vid min sida.

det är 32 dagar kvar till dagen då jag fyller myndig, och jag vet inte ens hur jag ska göra för att märka skillnaden mellan 17 och 18 när dagen kommer.


tjo, det var kul i musikfabrikens korridor, då nästan alla i bandet hade switchat positioner och instrument, och vi hade jävligt kul med att försöka överrösta musiken med våran sång.


take me baaaaaaaack.

butwhenthestreetstheycallmyname ; -



jag skakar gärna hand med dig en gång till i mitt liv.



Imightaswellbedreaming ; -

hej, jag är SÄMST?

jag lyckas alltså glömma engelska-artikeln på skolan, vilket betyder att jag inte kan skriva klart det ikväll som jag hade tänkt, vilket betyder att jag måste göra det imorgon på dagen, vilket jag egentligen inte har tid med. undrar om hon har slutat ta emot dem efter fyra eller om vi har på oss ända till 23.59.59?

FUKK DIS!

andintoapicturewithme ; -

alla som undrar hur rolig våran engelskalektion var idag på en skala kan ju gå till olov och fråga. jag lovar att han kommer att ge en bred utläggning om exakt vad vi gjorde, hur vi gick till väga och vad slutresultatet blev. jag hade nog gjort en fin utläggning själv, om det inte var så att jag ska till waynes och fika med sara snart. =)

tjing!

comeonandletmeentertainy ; -

vi sitter på en spårad SPID-lektion. just nu så spelar läraren let me entertain you på storskärmen, efter att vi fick höra en spårad version av I kissed a girl, men någon dude i klassen som kallas svalan. vi skämmer ut oss...... eller gör vi? vi kanske är coola egentligen?


en annan fotnot är att bruttan på bilden här uppe har tagit körkort! ÄNTLIGEN! nu ska vi leva rövare och cruisa genom staden hela natten lång! HEHE. frågan är om jag någonsin ska ta tag i mitt liv och börja övningsköra ens? vi kan bara vänta och se. men det är inget jag prioriterar nu i alla fall.

livet fortsätter i den spårade datasalen. peace out.

godermorgonmittherrskap ; -


chillkväll, come to meeeeeeeeee.

mitt huvud sprängs efter betydligt för lite sömn och cambridge-engelska. tillsammans med det så insåg jag ikväll vilken sjukt grym talare obama egentligen är. slog mig samtidigt att hitler förmodligen hade samma färdigheter. tänk om obama får fnatt och gör sitt presidentskap till ett helvete för mänsligheten helt plötsligt?

jag är för trött för att ens ägna en tanke åt det egentligen. det jag mest av allt suktar efter... är en sån där mysig kväll i mitt vardagsrum, med en grupp människor som gör stämningen bekväm, och helst av allt lite té på bordet i mitten. man kan slänga in en kladdkaka när man lix är igång. kanske någon att kramas med också. kom inte å säg att det inte låter sweet?

nu överväger min hjärna att checka ut =) vi ses i dimman. HEHE.

'causeI'mnotsomethingyouown ; -

klockan är snart fyra och jag har inte sovit någonting. jag valvakar i bella's källare. vi har haft grymt kul åt sekunder i CM-avsnitt och hittills har CNN varit igång på ljudlöst, men tittar jag åt vänster för tillfället så kan jag se Fredrik&Filip prata med någon amerikan om vem som kommer att vinna.det ser ljust ut för obama såhär långt. visst skriver vi ändå historia efter den här natten? jag gillar tanken ändå.

onödigt med sömn kanske. en timme eller två? nu är det visst också klart att obama har vunnit, enligt CNN. sweeeeeet. king. jag börjar bli smått pigg, fastän ändå inte. HEHE. godnatt typ.....

I'mgonnariptheshit ; -

grattis skitunge.
idag får du äntligen övningsköra, det som du har suktat efter.
menjaaaaaaaaa, jag älskar dig.


tjarr3, jag drar till bella över natten nu. vi ska fylla den med valvaka, oskrokar, cola, criminal minds, reidmoments, skitsnack, skratt, och en underlig känsla av att sova i ursviken en helt vanlig veckodag.

men jag älskar det.

desomstyrosskanhöraivinden ; -

utmanad av sofiahed visst...............;

Reglerna är följande:
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  1. jag äter ostkrokar med gaffel. all true.
  2. kontrollbehov etc....................
  3. jag har TRE syskon. folk som har känt mig hyfsat länge brukar bli förvånade?
  4. hörlurarna måste vara i rätt öra. höger lur ska vara i höger öra och vice versa.
  5. jag får ångest varje gång jag ser någon på TV få halsen avskuren eller på något sätt bli nekad till att kunna andas, bara för att jag verkligen inte vill dö under de omständigheterna.
  6. person #1 som jag skulle vilja ta en fika med är idol-lars.
  7. skulle det vara möjligt att gifta sig med en TV-seriekaraktär hade jag lätt supit ner reid, stuckit till hans hemstad vegas och sett till att skaffa massa söta små barn med honom i framtiden.
jag utmanar tööp olov, jonatan, SANDRAWILD å anna! =) sen inga mer...

tre lyckliga i himmelriket (speciellt hon där->).

islikeonjupitherandmars ; -

mitt liv är fulländat.
elins liv är fulländat.
våra liv är fulländade.

vi har käkat calskrove.



dooodobodoo ; -

alright. fredag då. klockan halv tio var vi, fyra glada ungdomar, ute på vägarna; bobban bakom ratten, caroline vid hans sida, och 'barnen' amdy och erik i baksätet. 1½ timme senare var vi förmodligen i luleå stad. vi hittade ett flashigt parkeringshus, med ett flashigt namn; karpen, (olivia undrade om vi var i rätt stad när vi förklarade var vi befann oss).

våra vägar skildes åt till slut. jag och erik mötte underbara, rödhåriga olivia, åt en random-macka på ett place som hette Sub&Co, och följde henne till hennes workplace; en mysig kaffe/té-shop.

(nu börjar jag tröttna på att skriva vad vi gjorde och hur exakt vi gjorde det.) vi träffade fanny @ diva, gick med henne till takeaway, fikade, myste, pratade, väntade på henrik å allt det där.

flashiga henrik dök upp till slut, och vi gick till en secondhand-butik och chillade där ett litet tag bland gamla LPskivor och VHSband. till slut började det bli dags att dra sig. henrik skulle hem. vi hade träffat alla vi skulle träffa. så vi gick en sista gång till olivias workplace, och sen mötte vi upp med carrooow och bobban å sen lämnade vi staden luleå.

MEN VI VAR IN PÅ VÄRLDENS BÄSTA TOYS'R'US I ALLA FALL. ÄNTLIIIIIIGEN!


gangstern?

(och nu verkar det som att det är omöjligt att lägga upp fler bilder....
...så jag göre sen.)

nejånej,dettrorjagej ; -

för det mesta så gör du mig egentligen bara arg.


men du har ändå dina bra stunder ibland.

timeoutofmindmustbeheavenly ; -

jagskabloggaomtorsdagochfredagsen,jaglovar.

imorse vaknade jag klockan halv nio av mig själv. samma sak igår. och i förrgår. förmodligen resten av dagarna under lovet också, men det har jag förträngt. det finns en poäng i alla fall. förra helgen då jag tvinga mig själv till kocken klockan åtta för att diska så snappade jag upp en diskussion på radion. när anses en ungdom vara vuxen? det fanns ett vetenskapligt svar till och med; då du börjar vakna tidigt på morgonen, en dag du är ledig, utan att ha ställt väckaren eller någonting.

vi kör på det?

RSS 2.0