omakalösastjääärna ; -

hehe hei...........

för carros skull (K)(L)<333333333333

tjillar hemma hos SANDRAWILD åde. tjill. snart bär det av.



INTE igår.

whocouldaskforanymore ; -

det går upp                                och upp                                    och upp igen.

                              och ner                                     och ner

hehe, om ingen förstod det där så är det mitt humör jag pratar fritt om. det är på sätt och vis lite crazy, men det känns som vi är på topp igen. förmodligen på grund av att jag har varit så fullkomligt bra på att lösa mina egna problem, sådär helt magiskt.

nej, det här skulle bli ett blondinbella-inlägg sa jag, vilket det förmodligen inte kommer att bli. MEN JAG HAR LUST. det blir ett fint inlägg istället, där jag nämner att jag satt med emelie på waynes ett tag, lunchade, fikade och hade det gott. en crazy jonatan och en crazy olov joinade vid 2-snåret, och sen bar det av till balders fotostudio för att ta några fräsiga bilder.



efter många om och men så blev det till slut careerguitarhero och ben&jerry's hos fyrdahl i skelleftehamn. sweet åde.

imorgon väntar söta gamla tanter och gubbar som vill ha sig lite underhållning i form av 5 fina flickor som sjunger lika vackert som katten kurrar (om det nu kan anses vara vackert?).

och på fredag drar vi mot luleå. gish erik, jag längtar =). när har vi någonsin varit ute på "äventyr" i norrland? fem spänn på att vi går vilse det första vi gör.....

lalalalalifegoeson ; -

jag vet inte hur jag tänker.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
förlåt.

tostartoveragain ; -

fuck off åde.

thiiisismycurse ; -

fick just en fin bild av erik;

ivan drar världens modellpose.
jag drar en sjukt ful min.
erik drar en sårad reid-look.

jag gillare...

butIcan'tfeelitrightnow ; -

mina pengar kommer gå åt fika på waynes och B&J's den här veckan, I can feel it. men det är helt alright faktiskt. jag susade till stan så snabbt jag kunde, hittade en sofiahed gåendes på gatan, en fyrr3 sittandes i ett hörn på waynes, och bad landstromo pallra sig till fiket så snabbt som möjligt. vi pratade egentligen inte om något. till slut anlände rockstjärnan, och vi kunde get down to business som man säger. jag är hyfsat osäker på vad vi kom fram till, men förhoppningsvis så kommer det bli lättare för oss under projektarbetet med lite sponsorships åde.


jag satt kvar efter espe med erik och pratade. 'dolt nummer'-killen ringde förresten. grymt oengagerat samtal, jag vann ingenting på det. men spela roll. allt känns lite bättre efter kvalitetstid med erik. ja, du är brabättrebäst, vännen. och det skulle vara inspirerande med en spontanresa till luleå över fredagen.

viehär,ehär,ehär ; -

spårade dagar, och spårade korta samtal med fredrik och sofia. båda drog med luddiga avslut, som inte gav mig någon helhet whatsoever, typ om något randommöte idag, om saker som vi inte ens har börjat planera. allt jag kan göra är att skratta och läsa högt för mig själv och mamma vad de har skrivit, då låter det så komiskt.

foto; sluu.blogg.se
men snart är vi tillbaka i rampljuset igen, ni behöver inte oroa er. då ska allt vara bättre, större, vackrare, och enligt mr landström ska vi få all hjälp vi kan få av studiefrämjande, det är i alla fall det luddiga budskap jag har fått. längtaarrrrr.

whenIgrowup ; -

and we do something for ourselves.
~
 
 
 
 

inthiskissinthiskiss ; -

ikväll ska vi göra "crazy"hair do-overs.



kanske dra dreads igen?

'causeI'mfrowningallthetime ; -

"Jag ska ta över världen!"
"Får man va' med på ett hörn?"
"Ja, nu är det ju så att jorden är runt, men om du kan hitta ett hörn så varsågod!"
 -
tvillingarna dahlberg.

jag hade en nostalgitripp i mitt minne ikväll, vilket var awesome. jag kom ihåg vad jag fann min lycka i förr, och kan knappt förstå att allt har förändrats så mycket. jag är en helt annan person nu, både på gott och ont, förhoppningsvis inte så mycket ont. det var underbart att skratta åt gamla minnen, för jag minns varje ögonblick som om det var igår.

men nu ska jag sova =) tysken väntar imorgon. g'natt.

we'reallalright,we'reallalright ; -

change of plans.

det slog mig plötsligt att det är för mycket saker på gång, för mycket förändring. nästan sådär så att det är nära downfall. jag ska försöka hålla mig borta från det, trösta mig med tårta eller nåt.

tro det eller ej, men kramar är grymt uppskattade.

don'tthinkyou'resafe ; -

<- det där var andra juli. trästockhelgen låg bara och väntade. alla tyckte att det var som en mindre evighet till PDOL drog igång. det syns kanske inte på fotot, men jag var så grymt stressad. jag sov oroligt för att jag var osäker på om jag hade tagit mig vatten över huvudet eller inte. jag lyckades dra på mig två panikattacker, av ren stress och oro.

nu känns det bara crazy att tänka tillbaka till den dagen. jag gick tillbaka i arkivet och kollade vad jag hade skrivit just det datumet; precis som jag beskrev ovan. jag var illamående, kunde knappt sova, så fort jag hade gått upp ur sängen så var det som att jag skulle svimma. jag lyckades visst lugna ner mig till slut, den dagen.

missförstå mig inte, för jag ångrar ingenting med den här sommaren. jag har mer bra minnen och erfarenheter från den än någon annan sommar under min livstid. all oro och bekymran var värt det i slutändan. det tynger mig att tänka på att om jag inte hade fått de chanser som jag fick, och tog dem, så hade jag inte lärt känna vänner som jag värdesätter högt idag, så därför lämnar vi det nästan osagt.

se till att följa regnbågen bara...

risingingupbeforethemarch ; -

love U brännaaaan!

vi gjorde något för andra, och fick för en gångs skull tillbaka lika mycket kärlek. tacksomfan, det var en upplevelse guld värd. sedan att det kändes som att allt gick felfritt var inte heller att leka med. att dra solon på gitarr med tänderna är sjukt underskattat.

spelningen på torget kvar nu.
klockan 12 imorgon.


den här donnan har jag stått såhär nära i 4 dagar nu. men jag kan ju inte klaga? ;D

whenIgrowup ; -

nu är jag nöjd med mig själv; vi har spelat 7 konserter, vilket betyder att vi har 3 stycken kvar, vilka förhoppningsvis kommer gå någorlunda smärtfritt fram. men ja, om ni inte har något för er på fredag klockan tolv, så kan ni se oss på torget, någon randomscen, å vi ska rocka fett.

ursviken vill jag inte ens pratar om, men kanal niiize. det verkar gå bäst på eftermiddagen? kanske har något att göra med att vi har lite mer livsglädje då.

+ lördag å söndag ska spenderas i tyskens kök. längtar.



++ lyckan är gjord. byebye spain. hello sweden. 4ever typ.


jag är godissugen. kanske något att göra något åt.

we'vegotourownshootingstar ; -



konsert, det är det vi gör bäst.

3 st avklarade.

7 st to go.

IneedafixIneedafix ; -

sprid över oss ditt ljus som en flammande låga,
att mörkrets makt må fly för himlens glans.

det finns något magiskt i att sjunga fauré's 'oändligt han ger'. jag känner det varje gång vi tar de där högsta tonerna. i övrigt har jag nästan tappat suget helt. det är inte det att jag inte har något att skriva, för jag kan säkert återberätta om flera saker som har hänt i veckan eller som jag har tänkt på. men vad är vitsen egentligen? tycker du det är kul att läsa? är jag verkligen i behov av att skriva av mig? eller så har det något att göra med att jag insåg att alla faktiskt kan läsa bloggen. märkligt. för ett halvår sen så trodde jag att det fanns något osynlig barrikad mellan bloggvärlden och föräldrar, men nu vet jag definitivt att det inte är så.



ha en bra kväll.

itallkeepsaddingup ; -

ord kommer...

...när de finns.


inga kommentarer, förutom det där ^.

crashintome ; -

blandade känslor som får allt att gå upp och ner.

men för tillfället så tror jag ändå att Gud vill mig väl! jag har väntat ungefär två år på att det äntligen ska komma till det här slutskedet, men jag är glad över att det faktiskt tog två år för dem att bestämma sig och inte stressade. nu ska min pappa och hans sambo äntligen bli "ett", eller vad man nu ska kalla det.

och snart kör vi igång. repvecka. musik i all ära. snart ska vi visa vad vi går för. på tal om det så hade jag en konstig dröm; vi spelade i brännans aula, men alla låtar var utbytta mot svenska, urkassa visor och låtar, och ingen visste egentligen vad som hände. men jag hade faktiskt inte tänkt att vi skulle skämma ut oss på riktigt.


jag är ärligt talat friggin' jäkla happy nu.

Iamtheoneorgasmatron ; -

jag kan inte finna många ord, men det har varit många intryck under den här helgen. mycket bekräftelse om att jag faktiskt kan om jag bara vill. många fina band jag har skapat med andra medmänniskor. och lockar, lockar, lockar, lockar, lockar i mångfald.

det är konstigt, men samtidigt så sjukt awesome att träffa någon som du inte har sett på kanske två år, men det kändes som igår. i det här fallet så var det mest underhållande, lite upplyftande, att se honom sväva på rosa moln för att han var nykär. livet var ju underbart!

åh, säg till om jag blir tråkig...... jag har ett nytt jäkla sätt att tänka på när jag skriver, p.g.a en anledning som jag inte har mage att dra upp för allmänheten.


can you help me occupy my brain?

mindisarazonblade ; -

sådär, check, sagan om ringen 1 och 2 återtagna från herr landströms ägo, och nu väntar bara timmar att slå ihjäl på canalen med en sjukt massa, förhoppningsvis, bra film i helgen + lite rääääquiem.


pritti girlz @ antingen samhälls eller religion.

nej nu spårade typ världen =D sofiahed vet exakt vad jag pratar om!

thepiecesofmyheartismissingyou ; -

något grymt viktigt som jag lärde mig nyss;

stänger du inte av vattenkokaren så ångar allt vatten bort till slut. tji, där fick jag. jag har i alla fall tusen saker att göra ikväll känns det som, eller egentligen har jag gjort bort ca 500 av dem redan. fem poäng till mig för att jag känner en viss uppgradering gällande läxgörandet.

nu är det jag och min kopp té, datorn, gitarren, livet och kanske senare lite sällskap i en sekund. goderafton.

yeahtheywereallyellow ; -


Look at the stars, see how they shine for you.
and everything that you do.

foto; lillsofia.
modeller; caroline o bobban.

andIknowyou,knowyou,knowyou ; -

.
.
.
.
.
.
.
.
jag blir så sjukt less......

butIwon'tstaythesame ; -

det står främmande människor i mitt hus.

det är lite skrämmande att de på något sätt inkräktar, men de måste ju se huset, visst? jag hade ändå uppskattat om papi hade förberett oss lite ändå. jag hade hunnit slänga mina kläder överallt. plötsligt ville de se mitt rum, och jag rusa upp och kasta in allt i garderoben.

jag undrar många fler gånger jag kommer att överraskas sådär.................

ps, fifaaaan för rockstjärnor.......

sehurdesjungeriblandträden ; -

jag måste komma in i nya rutiner. att tro att jag kan ligga och dra mig i sängen en halvtimme extra funkar verkligen inte. men vad ska man göra för att få sig upp egentligen? jag återkommer om det senare.

fastän jag vet att det är mitt eget fel att jag kommer för sent så vill jag skylla det på alla andra. mest av allt kommunen, eftersom de på något fantastiskt sätt har bestämt att lägga vikt på att det är 5,nånting km fågelvägen från mobacken till atorp och vice versa. det spelar visst ingen roll hur lång sträckan som man egentligen ska cykla är.

men jag är inte bitter, för det blir fly me to the moon och can't catch tomorrow på turnén, och jag ska fan sjunga från hjärtat på båda.

enseeemble med bäst-tor nu. tjing.

you'renevergonnacatchtomorrow ; -

två saker att klaga på;
  1. jag ska aldrig mer sova med fönstret öppet bara för att jag tycker att det är lite varmt när jag går och lägger mig.
  2. var är alla förbannade sockar?

nuärhannära ; -



jag vet att det verkar bli mycket på en och samma gång, men det här var vad jag möttes av när jag kom hem ikväll efter ett hektiskt schema. hur exakt hade detta gått till? tankarna gick bara runt att kanske pappa hade fått fnatt, tröttnat på att det var på tok för stökigt i mitt rum och tagit sig friheten att röja upp lite. så får en förälder inte göra i tonåringens värld. det egna rummet är off limits, och man ska städa när man egentligen känner för det själv.

det fanns en logisk förklaring, som det alltid gör; någon karl hade varit förbi för att ta kort på rummen. vi ska flytta om inte en alltför lång tid, och på något sätt så måste vi få stället sålt. det är lite synd. jag trivs egentligen, med omgivningen och allt, för jag kommer sakna barnen i lekparken som ställer så underbara frågor om ingenting.

men för en sekund trivdes jag faktiskt med tanken att mitt rum var så 'cleant' . nu är jag påväg tillbaka till det lite stökiga. it sux.

cantiquedejeanracin ; -

det har som varit dött.

















därför får ni den här crazy bilden.

Ihopemyboyfrienddon'tmind ; -

det spelar som verkligen ingen roll hur dåliga vi är på att styra upp saker och ting. att lärarna knappt står ut med oss på lektionerna för att vi har för mycket annat roligt att prata om. att majoriteten har ett för stort förkärlek till koffeinet.

för när jag ser den här bilden så inser jag hur bra vi är tillsammans ändå. hur vi på något sätt brinner för samma sak, men på olika sätt. hur jag kan säga att var och en nog förgyller min vardag på något sätt, fastän i det fördolda.

jag tror nog de här åren kommer sätta spår ändå.

andhavefriendsaround ; -


du ska köpa DN. det är i princip en order. sen så kan jag meddela att min ena iPod-hörlur har slutat funka totalt. sådant är perfekt när man ska cykla hem och vill stänga ute världen för en sekund. bra är att farmor bjuder på lunch/middag ute idag.

söndag är alltid som söndag, oavsett vad man hittar på. man är alltid rastlös, men det finns inte ork nog för att verkligen dra igång något. jag vet egentligen vad jag vill göra, men det krävs att en annan part också är med på noterna, which ain't gonna happen.


vissa har det i alla fall inbyggt hur man ska vara en rocker på riktigt?
foto; någon dude på norran.

wehaveacodered! ; -



hahhahahaha, det här måste vara ett av de roligaste disney-klippen någonsin!

RSS 2.0