butIwearthebiggestsmile ; -

jag vill bara ha viva la vida i öronen hela kvällen, men jag vet att snart måste libera me sättas igång, och jag måste kolla över sopranstämman. fick ett telefonsamtal från pappa för ett tag sen. han sa att det var bestämt att ida m.fl skulle komma till umeå den 19:e december. jag, bror och farmor far dit den 21:a. jag far hellre tidigare, men espe har julkonsert och det kommer säkert komma tusen andra saker ivägen.

förövrigt så fortsätter mitt humör att gå upp och ner. jag funderar bara på när jag ska sluta vara sämst egentligen, för det måste ändå vara det jag är? så många personer kan inte ha samma fel angående mig.







men jag ska inte klaga. en av de kvinnor jag ser upp till mest får jag snart omfamna som om det var igår vi sågs sist.

Iusedtoruletheworld ; -

viva la vida - coldplay

okokok, jag är frälst, ok?

singoutforthejoyitbrings ; -

tack för värmande och bra ord.

en sekund är jag evig
och sen vet jag inget mer.
bara ett; att jag lever
lika fullt som någon annan.

asItrytogatherupmyself ; -

your skin, oh yeah, your skin and bones
turn into something beautiful.
you know for you I'd bleed myself dry.
for you I'd bleed myself dry.

 it's true, look how they shine for you.
look how they shine for you.



låt mig få vara glad på min egen bekostnad och inte någon annans för en gångs skull?

idag på jobbet hörde jag för första gången 'jag är en vampyr' med markus krunegård. jag var inte blown away. den respekt jag aldrig hade för honom försvann efter trästock då jag fick veta hur dryg jäveln var.

ingen drygar sig mot spökkören.

seethatlifeisbeautiful ; -



foto; jst.

ey folks, ser ni, en antydan till en stjärna i alla fall!
score.

whenI'mdreamingofyou ; -

vafan, det stod inte ett ord i norran om frikväll idag. eller var vi för sent ute för att hamna på förstasidan? räcker NVTV för det? hur många människor kollar på NVTV det första de gör egentligen?

i alla fall, alla i världen, eller, i skellhell town måste ha tyckt att våran fickin' rytmtåg var så himla cleant. man såg det på ALLA ansikten. de kunde inte sluta le. de önskade att såna där saker skulle ske med mindre mellanrum. vi förde in ett ljus och hopp i deras liv om glädje och samspel. (varför spårar jag?) vi gjorde det bra.

application rockade. fortsätt på samma väg och tappa inte den där himla gnistan som ni hade igår. peace, olov är bara avundsjuk. jag vet att man inte ska dra för hastiga slutsatser, men när ni är där uppe på toppen, glöm inte bort mig åde.

å sen tack people för de där grymt mysiga timmarna i vardagsrummet med kladdkaka, té och den stålsträngade akustiska gitarren. kanske måste göras om (som man alltid säger)?



+ resten av klassen. you rock my world åde.

weliftouvoicetoyouandsing ; -

jag gillare, oja, oja, oja.

jag är fullt övertygad om att denna helg kommer bli sjukt bra. speciellt eftersom den verkar bli fylld av en himla massa bra människor, och helst av allt så kommer den gå förbi utan problem och ångest. visst skulle det vara underbart?

peace på att rytmtåget blir asballt! jag kände det på mig redan när vi gick in i aulan och fick ihop allt. jag anser ju att ordet man kunde beskriva det med var 'mäktigt'. nä alltså, ni borde inte missa.

hej jag saknar dem åde.
puss på att det känns bra att prata med sandra igen.

celebrategoodtimesc'mon ; -

jag blir glad över väldigt små saker. för tillfället är det för att jag har bytt textstil på bloggen, så jag tycker att det ser fiiint ut. förövrigt samma som på msn. det var en jävligt viktig fakta?

helgen är fullspäckad har jag kommit fram till. det händer en himla massa i skellhell. dels himla frikväll där vi estetare ska briljera med våra rytmer och otroliga skönsång (påminner mig om att jag borde lyssna på come away with me). vi vet ju alla att stadens nördar campar på dreamhack på expolaris med sina joltcolor. sedan är det visst något som kallas kulturkväll på nordanå med elin 'grynet' ek. jag har ingen aning om vad det innebär.

och akta er för klassferr3 på söndag(!)

bild från första klassfesten ever i ettan.
vi var små och oskyldiga då.

it'sthedreamafraidofwaking ; -

nu verkar det ju ändå som att våra lärare också läser sina elevers bloggar. så ett shoutout till dem då (speciellt du! du vet vem du är.) ni är guld värda, verkligen. mitt humör har gått som en sinuskurva idag. något hände efter att jag hade varit på dallas med lillsofia, och plötsligt var jag världens fnittrigaste på engelska-lektionen. förlåt sofiahed......

jag vet varför jag blev på bättre humör, för det var något som lillan återberättade om eskilstuna-resan. känslan av att någon faktiskt brydde sig, utan att ens ha behövt det. jag tycker om boysen i tbtb om man säger så.

blev inge friggin' family guy igår. kanske imorgon? kom igeeeen fredrich.



foto; sanna hedlund.

runforyourlife ; -

newsflash;

jag vill ge upp. jag vill verkligen.
och det finns ingen, verkligen ingen.
so fuck this, and fuck you.
.
.
.
.
.
.
.
.

Idon'twannagodown ; -



jag vet ju i alla fall en som inte skulle bry sig.

andburningmydreams ; -

jag har inte skrivit på tre dagar, och ärligt talat så har det varit ganska skönt. att blogga är inte hela världen ändå. jag tror det är den här ideén av att slippa vara beroende som lockar. men nja, det är inte över helt än. för det första så spenderade jag nästan ett helt dygn i umeå med anna, klas och victor i umeå. riktigt grymt trevligt och mysigt med en stund på schmäck, där det bjöds på fin underhållning i form av tre grabbar som endast spelat tillsammans i tre veckor. 

under lördagen så åt vi först en megastor frukost, sedan blev det några få timmar på stan, och sista timmen satt vi i lägenheten, fikade och pratade med pappa och fausta. att nämna är också att bella joinade oss både på dit- och hemvägen. visst är det underbart när planer faller samman, och alla vinner på det i slutändan.

i alla fall, pix;




samma bilder lär hamna på bilddagboken.

för övrigt!

jag följer carolines exempel och länkar till uppdragbarn.se. för varje blogg som länkar dit så skänker vattenfall 20 kr till organisationen. är inte det en sjukt bra tanke? de har fått in ca 10,080 kr genom att 504 (10,100 och 505 efter mig?) bloggar har länkat till sidan. king.

Iamtheaairinsideyou ; -



höst, löv, kyla, livet, vänner.

en riktigt himla bra 'efterskolan'-sysselsättning med de båda brudarna där uppe. borde typ göras igen? det finns i alla fall stora planer vad jag vet. bilder lär dyka upp, men nu finns ingen ork. MIN plan var såhär att jag tänkte överlämna datorn till mor, sätta mig vid pianot, öva månskenssonaten någon timme, sen troligtvis gå och lägga mig (!). sovmorgon imorgon, me like.

umeå, här kommer vi tyck ja;

 

it'susagainsttheworld ; -



eftersnack, ikväll, 22.30, stv2.

jag hänvisar vänligen er att se det. kvinnan på bilden ska prata om sin bok som släpps den 7:e oktober detta år. den heter 'sista kulan sparar jag åt grannen' och handlar om tvisterna i jugolsavien. nämnde jag att det är min låtsasmor? eller att det i stort sett är en självbiografi? hon är den mest fascinerande kvinnan jag känner, och förtjänar all respekt.

vad kallar man det egentligen? låtsasmamma? plastmamma? styvmamma? varför låter allt så fult? dags att hitta på en bra titel nu tycker jag. (dock dålig fantasi här, så kom gärna på något)

sedan efter programmet så tänkte jag plugga, och jag är dum för att jag inte gör det förrän då, jag vet. men jag bryr mig egentligen inte. jag tror att jag nästan spikade förra engelska-läxförhöret så jag ska försöka ta det lungt denna gång.

hey,staycalmyouthere ; -

jag är så uppe i papi's bilder för tillfället;



den som kan säga var bilden är tagen får fan en kram.

clue;
espri.

nowIhavesomeclarity ; -



och jag som har undrat över var den där himla minen kom ifrån.

NU VET JAG!

hecouldn'thelpmewithmymind ; -

jag är lite smått kluven över vad jag egentligen ska skriva om, vilket resulterar i att jag inte skriver alls. men jag är kall om fingrarna, lyssnar på hellsongs, tittar på papi's gamla och nya bilder, och försöker njuta så mycket som möjligt av livet. det är knepigt när jag vet att det finns ett samhällsprov att plugga till, och en romantisk dikt att skriva. det ger ingen speciell lust till livet, mixat med allt annat runtomkring, vilket gör allt ännu mer olustigt.

imorgon ska jag till skolsköterskan, reda ut ett och annat, klockan halv 11. jag undrar om jag kan dra ut besöket i två timmar så jag slipper vara med på svenskan? hela romantik-grejen är inte för mig. men det passar visst dalle fint, det vet vi efter dagens lektion.

åh, pappas bilder gör mig så glad;

















haha, pappa var så sjukt cool förr i tiden;



w.t.f ; -

 Följ min blogg med bloggkoll

jag tror jag försöker mig på något skumt? :D typ verifikation eller nåt.

deglädjesbudsomjagdigbär ; -

writer's block.

blackbirdsinginginthedeadofnight ; -



det kanske bara är det att jag inte fattar själv ändå.

youopenedyoureyelids ; -

nyss hemkommen från munkviken efter en jäkla massa sjungande. det var trevligt, riktigt trevligt. det kan vara det att det är där jag trivs bäst, bara för att jag faktiskt har barndomsminnen därifrån. men jag har som ingen speciell lust nu att återskapa helgen i ord. det var skratt, samtal och känslor i luften, kan säga så mycket. och sång.

p i x ;

  


some are mine, some are sara's.

butmyfireforthisworldwillgrow ; -

          

jag förstår inte hur han kan vara så lik mig, och samtidigt SÅ FUL!

kan ju säga att jag hatade livet imorse i princip, och hela dagen har jag varit så bitter, så otroligt bitter. att jag var bitter igårkväll visade sig tydligt i skapande verksamhet-blocket, vilket också nästan fick bella att gråta av skratt. oroligheter flockas för imorgon; hur kommer det gå på mukon och borde jag börja med presentationen snart? hur kommer det gå med miss celie's blues på sånglektionen? blir tor nöjd med att jag kan i alla fall de första takterna av månskenssonaten? huuuuur kommer det gå med skolfotot, alla instrument och surkärringen? kommer vi att ta oss till munkviken i tid till att martin inte ska bli sur? kommer det vara stjärnklart? så många frågor som bara kan få svar imorgon.




gör som jag säger; höj volymen, och tryck på play!

thetroublewithloveis... ; -

INNAN jag då sätter igång med denna lilla uppgift så ska jag klaga lite. jag är så sjukt emot hela ideén att göra ett eget litet personligt kollegieblock. varför ? jo, jag klarar helt enkelt inte av det. det finns inget roligt med att klippa ut bilder, sätta i en bok, skriva någon rad, dra pilar hit och dit, gärna använda lite olika färgglada färger. ÅHHH, jag pallar inte att vara kreativ på det sättet. alla olika stadier i vår uppväxt ska alltså ha 4 sidor vardera, och på alla de jävla sidorna ska vi på något sätt uttrycka våran kreativitet? jag kanske bara är rädd för att jämföra mitt med andras? allt jag försöker göra blir fult, men ändå tvingas jag försöka igen.

nej, jag är inte inte glad för att jag måste göra det här. jag trodde att kursen skulle bli rolig, men I was wrooong. tjing. back to hell.


jag lyckades i alla fall göra en fin framsida.

yoursoulisinmysword ; -



jag bor i en resväska.

vecka ut och vecka in. jag hatar det så mycket, och det finns ingenting jag kan göra för att ändra det. tro mig, ingenting. jag hade ändå börjat vänja mig vid att bo hos mamma; 3 veckor. blev nästan liten förvånad när pappa ringde och sa att han skulle komma hem i helgen.

jag vet inte ens hur jag orkar.

it sucks.

you'renevergonnacatchtomorrow ; -

jag har funderat i 20 minuter på vad jag ska skriva, och vad gör det då för nytta? men jag är orolig stup i kvarten, fastän jag vet att jag inte behöver, men jag tror att jag tar ut det i efterskott.

för två veckor sen så sms:ade jag med julia i stockholm, allt var precis som vanligt, vad jag visste. vi trodde att vi skulle få träffa varandra, men planerna gick i kras, och hon försvann som bara. hon loggade inte in på msn, hon la aldrig upp bilder på bilddagboken som hon brukade, och det blev som inget mer sms:ande.

jag tror jag funderade varje dag var hon höll hus, och så kom det där sms:et i lördags;

'Haj. Har du fått reda på vad som har hänt?'

 vad fan hade hänt? varför lät hon så allvarlig, och inte som sig själv? magen vände sig nästan ut och in. så fick jag svaret som förklarade allt, och plötsligt vändes världen uppochner, typ. hon hade alltså blivit påkörd av en jävla lastbil, när hon själv åkte bil med sin pappa. han klarade sig helt, men hon fick, som hon förklarade, 'hela lastbilens bak på sig'. hon har legat nersövd en vecka, och fått sy mer än 50 stygn i ansiktet efter att det fått ta det mesta av smällen.

det är ett mirakel att hon överlevde, och jag kan knappt förstå det. vad hade hänt om hon HADE dött? hur hade jag fått reda på det egentligen? jag känner varken hennes mamma eller pappa, eller någon annan som hade kunnat berätta det för mig.

jag vet varken ut eller in hur jag ska reagera. det är som ingenting att berätta om egentligen, för det hade nog varit en annan sak om hon inte hade överlevt. nu överlevde hon, jag är hur tacksam som helst, och ingen behöver bry sig egentligen.

det är bara så det ligger till. jag är orolig i efterhand som sagt. okokok? nu har jag skrivit av mig, och vi kan släppa det. glöm kanske t.o.m att ni har läst det?



jag kommer tacka Gud för att du finns kvar varje dag.

fåååångadavenstormvind ; -

ja alltså, står alltså här på skolan med 4m0. hon är (kanske) den bästa människan i världen? (IINCCHH!) vi kör på det. ensemble A på tio minuter och jag längtar inte. men boysen är visst aspeppade på att köra tombo på turnén, men go for instrumental? spårat. åhm ångest. jag kan inte sjunga på afrikanska. HEJDÅ.

poowipoowitiaounde ; -

idag va definitivt en bättre dag jämfört med igår. kanske tack vare mig själv? kände mig som finklädd, vilket jag absolut inte försökte ge sken av. folk kommenterade det dock. jag har insett att den här imagen att alltid ha pösiga byxor och hoodie förmodligen ger en bild av mig som jag inte riktigt gillar. så jag lär göra vissa förändringar?

dagens höjdpunkt var nog timmen på waynes med fyrdahl och robin. kanske var det mitt té som jag äntligen fick, kanske var det de konstiga samtalen, och kanske var det metalvania, ingen vet egentligen. men det var riktigt trevligt.

hahaha, och nu får jag höra det sjukaste någonting. vaaaaaaad hände där alltså? fråga mig på skolan eller nåt, om ni undrar. just nu är jag ett sjukt stort frågetecken =D

borde ta mig tid att använda kameran lite mer också, så fader inte börjar tro att jag inte är tacksam över den. han frågar stup i kvarten om jag får användning av den, men jag är lat. någon gång. hallå, ska vi köra på de nakenporträtt som ni ville ta eller? sofiahed? carro? (går det att misstolka nu?)

jäklar vad glad jag verkade vara under stadsfesten.


onceuponadecember ; -

dags att lägga ner nu, typ isolera. vad fan håller jag på med egentligen. kontrollbehov här, jotack, tack för att jag har den egenskapen. finns det något sätt att ta bort det på? tips önskas vänligen. jag blir så sjukt less. och det är söndag, vilket gör mig ännu mer less. jag borde ha något bättre för mig än att vara less. eller kanske inte på en söndag. inga kommentarer. jag hoppas bara att det är över snart.

och jäveln som hoppade på joel ska för fan få!

I'vedonethingsthatyouwont ; -

det finns bara en förkortning (kanske två) som kan beskriva eftermiddan/kvällen;

CS (ev. HP)

plötsligt är man med i något slags team med sämst spelare, och ska krossa på nästa 'lan' med whiskey istället för vitt vin. nä så sick. men om tre veckor? kör på det. annars så gick det kalas i kyrkan idag, och det var också kalas att dra till elin's lya med skrulf för att försöka nörda harry potter-filmerna. jag tror jag såg 1½, men, vi har fortfarande ettan och tvåan kvar.

inga fler kommentarer tror jag, förutom att simon löfstedt fyller 18 år denna dag, äntligen, och på ett antal timmar så kommer bella stå vid mammas tröskel för att leka med lille mozart. så godnatt.

I'mnotlikeyou,likehim ; -

jag är väldigt glad över att jag har den mamma jag har. för sanningen är att hon verkligen ställer upp när det krisar som mest. inte så att hon är en s.k 'curling-morsa' (hon kanske är? vem vet), utan hon vet hur man ska hantera situationer, hon kan i alla fall föreställa sig det ganska bra. hon vet när hon ska flika in med kommentarer, och isåfall gör hon det bra. jag kan med gott samvete säga att jag är stolt över henne, så grymt stolt.

jag menar, elogen för att hon hanterade kvällens situation på ett så bra och tolerant sätt. nä asså min mami är min baby, hon är bäst och orden vill inte komma ut rätt, men min drömkvinna är hon.


men jao, förhoppningsvis ringer väl sofiahed snart och vill crasha med lu hemma hos mig, om de nu ens ska göra det,  men borde bege mig till papi. ha en trevlig natt.

Ifuckedupagainit'sallmyfault ; -

jag måste vara världens sämsta elev, och det är aboslut inget skämt. kanske dags för skärpning nu?

snart i alla fall.

yousayanything ; -



lyssnar på say anythingerik's blogg. av någon anledning gjorde det mig lite emotionell. måste ha något med x japan att göra. voiceless screaming är kanske en av de låtar som beskriver bäst hur vilsen jag egentligen känner mig. när det gäller deras musik så spelar utstyrslarna ingen roll överhuvudtaget. japanerna kan få se hur puckade ut som helst.

helgen är nog uppstyrd, jag har gjort en snitsig framsida till skapande verksamhet-anteckningsblocket och idol's femte år har nu officiellt inletts. är det meningen att man ska vara nöjd med sig själv vid det här laget? det som suger är att jag är smått grinig och nästan i behov av uppmärksamhet. en kram tack? bara en? snälla?

nerlagt. hej då.

gottolaughwhenyou'rethejoke ; -

jag vaknade till av att min mobil lät. helt inställd på att det var väckarklockan, och att det var morgon; dags att gå till skolan, så tittade jag på den och insåg att jag egentligen bara hade fått sms. det var från 'bästbjörnsomägerallt';

'Grattis till körkortet björn!
Åh, tack amanda :D (I)'


i och med att jag läste sms:et insåg jag också att jag bara hade sovit ca 45 minuter, och att jag hade 6 timmar kvar på mig. när jag väl vaknade för ett antal minuter sen så ville jag inte förstå att väckarklockan faktiskt hade ringt, och jag fortsatte drömma på tok för länge. för i mina drömmar var klockan bara ett på natten? en sak som jag minns hände var att mozart kom och la sig bredvid mitt ansikte. nu går han bakom dataskärmen förövrigt.

nä. frukost var det som, och sen susa iväg så jag inte blir försenad till någon lektion. samhälls?

don'tdragthechairacrosstheroom ; -

sjuk_tjej_90 här. tänkte som att mitt samvete brukar inte tåla att jag är hemma från skolan en dag, men den här gången så hade jag tänkt unna mig det ändå. tätheten är inte ett lika stort faktum som igår, men den finns ändå där och spökar. kanske borde jag ta mig i kragen någon gång idag och planka 'någon att älska' så vi har det ur världen iaf. och titta lite mer på lilla mozart som inte alls är stor. han är en lite svart/vit spinkig sak. han och myzan har iaf nosat på varandra; framsteg.



tjarr3 säger glad tjej.

RSS 2.0