lololololololololoLO! ; -

det är småmysigt att se hur taggen stiger på bloggarna, på msn och inte minst på facebook. vi vet att dagen är kommen. om 4½ timme ska jag upp och typ duscha för en ny dag. och tänk, för en månad sen var det här en evighet bort, nu står det alldeles utanför vår dörr.


tiden går för fort fram.

nadejobieggabossodilåååå ; -

det är tisdagkväll, vilket betyder;




ses på falmark imorgon!

screamatmeuntilmyearsbleed ; -

den här månaden innehåller så mycket mer än vad jag har råd med, för jag har aldrig varit awesome med pengar, det där på att tjäna ihop. just därför känns det ju jätteroligt att fara till venedig några dagar, å sen direkt när vi kommer hem betala för en balbiljett och förhoppningsvis få tag i green day-biljetter. där rök ca 1100 kr till med all hast.  oooch jag måste fylla på mobilen...

MEN en god nyhet är dock att jag har lyckats kirra en perfekt studentklänning till sjuukt bra pris. eller. caroline hittade den och gjorde min dag! så inga mer frågetecken där.

frågan kvarstår nu vad man ska packa för 5 dagar borta från skellefteå. det känns nästan som att caroline åter igen har shoppat för mig, med tanke på de kläder som jag har lagt ner redan.men måste planera, det här räcker inte. måste bli organiserad...

couldn'tcareless ; -

hej jag borde göra minst tusen saker! som t.ex att packa, planera muntliga nationella i svenska, samhäääälls och typ öva inför framnäs. jag borde få bättre disciplin. förstår INTE vad jag håller på med.

dagen var i alla fall bra, sådär helt okej. espri var kewl, kändes som bra stämning, vilket kan vara bra att ha 3 dagar före tävlingen. sen så susade vi iväg till ett place som kallas för musikskolan och lyssnade igenom ett ex antal bidrag innan höjdpunkten kom. fields of gold var vacker, lina gjorde den rättvisa (hade varit ännu mer awesome med lite mer reverb åde) och jonatan var duktig så att jag nästan blev mamma-stolt. that's my pal!

det blev ett mysigt avslut på det sociala livet för dagen med sandra på waynes mitt i stan. där diskuterades framtiden, det förgångna, personer, kärleksdraman och allt annat saftigt prat som två ungdomar kan tänkas dela. thanks mate.


kan tänkas göra min dag någon gång i oktober.

onandonandonshegoes ; -

hey, haft mysigaste helgen i umeå. umgåtts i mängder med mina syskonbarn och deras hamster mini. jag har åkit lokaltrafik, vilket har en effekt att man lätt känner sig som en umebo (man blir lurad, självklart). jag har plågats en hel dag i skoaffärer med caroline, men vad gör man inte för sina vänner till shopaholics?

chillat med de kulturella ungdomarna i umeå med, på något hak som kallades för rockkarusellen tror jag. scumkill var mina favoriter i alla fall. tyckte att de hade häftiga grrrrroove. och texten tilltalade verkligen mycket................ inch. 







min enda kommentar nu är att det verkligen bästa groovet jag vet a.t.m är temat i pandora's box. jag vet, vi ska avsky captain longshot. men fuck it, det är så sjukt catchy.

andwestareatthesun ; -

om 20 minuter går bussen mote umeå. jag ser fram emot det. umeå är alltid underbart på våren, speciellt om det är varmt och shortvänligt. sen att jag kommer hänga med världens bästa personer, både familj och vänner-vis, är bara en stor fet bonus. i skell kör de grillparty med klassen. jag är med er i tankarna. IKVÄLL ska jag pussa en massa på kike och carmen dock. pözzzzz.


foto; svenåke boström.

dufårintegånu,gåinteförbi ; -


jag har fallit tillbaka in i twilight-världen. den är så bra att fantisera sig bort i.

forgetthemaninthemountain ; -

haha simon.........

jag bevakar ett par solglasögon på tradera nu stenhårt. 5 minuter kvar och jag planerar att lägga ett bud i SISTA SEKUNDEN. en krona högre än budet som är för tillfället. låter inte det som en kanonplan??!!

rapporten består nu av 9 sidor och det ska kanske bli 14 till hade jag tänkt (inch). det är svårt att komma på en massa nya ord att använda. man vill väl att det ska låta varierande, inte upprepande. MEN, detta kommer jag ha i åtanke; efter att jag har lämnat in den imorgon så har jag bara en ensemblelektion kvar, och sen väntar umeå stad under helgen, och en natt hos ida, vilket kommer bli myz på hög nivå. tjing!
.
.
.
.
.
.
.
.
update; var kanske inte den enda som hade en kanonplan... kampen förlorad....

IhateyouIhateyouIhateyou ; -

jag är så jävla flyförbannat just nu! det går så jävla dåligt och jag kommer svära i varje jävla mening! det här jävla tangentbordet låter mig inte ens stava rätt! jävla projektrapport! jävla word som inte sparar det jag vill! fyfan för det äckligt bra vädret som är  ute medan jag måste sitta en timme i extra i den här jävla bunkern för att DATORN ALDRIG SPARADE DET JAG HADE SKRIVIT I FEMTIO JÄVLA ÅR! men det är väl bara för att jag är så jävla dum i huvudet som det är. det här är så jävla ovärt. döda mig. nu. snälla. helvete FAAAAAAAAAAAAAN!
.
.
.
.
.
.
.
update; jag har börjat om. det går bra. jag är glad igen.

honväntarpånågon ; -


jag förstår inte varför min bror har hållit det inne hela livet...
men han är så sjukt duktig.

withmybestfriends ; -

det är det som jag hatar mest av allt med min kropp. det där sjuka faktumet. det är för mycket överallt, och jag får så mycket ångest att jag vill spy varje gång jag ser mig själv i spegeln. ooh, missta inte det här för att vara någon slags kris eller nåt, det är bara ett faktum.

jag . kan . inte . bära . leggings 

faktum, ja, vilket leder till att jag jämför mig med alla brudar runtomkring och glömmer bort små fina detaljer som att jag inte behöver någon mascara för att få mörka och böjda ögonfransar.

tips hur man smalnar av lår och vader?

whenallthethingsyouarearemine ; -

slutprodukten av projektarbete är klart för alltid och nu väntar bara en helvetisk rapport som ska lämnas in senast fredag. sen är jag friiii, och kan ödsla tid på att faktiskt fixa saker inför venedig, och människor jag inte har hunnit att vara med.ja, livet blev plötsligt lite lättare, samtidigt som det alltid kommer vara lika svårt att leva hädanefter.

MEN jag försöker att verkligen inte sörja. för om lite mer än en vecka reser vi till sommaren, och andas in all romatik som italien har att erbjuda. det blir några awesome dagar!


just chillin' @ the school with ma best friends.

weeeeeeeeooo ; -

känns som att man har dött när statistiken är nere på 15 unika besökare  idag.... men vet ni, jag har fått inspelningarna från ljudbordet från våran konsert och lyssnar på '3 years time' OCH DET ÄR AWESOME! adam är en stjärna... och förstår ni att våran klass är otrolig. det här är som en dröm att lyssna på.


foto; sven-åke boström.

somebodysaaaaveme ; -

herra. resten av lovet ska spenderas i vilhelmina och jag hoppas, verkligen hoppas att det ska bli 4 bra dagar. nämnde jag att vi måste sitta typ 5 timmar i buss?

så har du mitt nummer så skicka gärna ett sms eller två.

whenallthethingsyouarearemine ; -

iSmon är i skåneland och skickar avskyvärda massSMS (tror jag i alla fall). fast, det kanske inte är så avskyvärt ändå. solen skiner här med, och det som skiljer sig i sånna fall är att våran mark är mer snöbetäckt. jag tänker ta studen iakt att använda de nya brillzen, såna som alla redan har!


likeIknewyouwould ; -




foto; sven-åke boström

åh, du är en sån skönhet, carmen.

strawberryfieldsforever ; -

det har varit en sjukt bra dag, med mycket skratt, lite tårar, mycket mycket trevliga människor i mängder, startkablar, badkläder, heta känslor i luften, nya solbrillz, ett någorlunda bra väder, nodo, godaste pizzan någonsin tror jag, till en summa pengar jag inte vill nämna, men det var grymt värt!














flightlessbird,americanmouth ; -

den otroliga resan kan börja. vi har gott humör och ett schema någorlunda planerat! den blir 3 töser (eventuellt 4?) och ett X antal grabbar. vi ska ta oss an piteå stad och hoppas på lika bra väder som idag. om det inte blir det så tar vi ut känslan av att vara utomlands på havsbadet istället! weo, men klockan 7 far jag till carro och sover över där, och imorgon, runt 10 eller 11 lämnar vi stan. det här kommer bli grymt!


finingar!

älskamerälskamerälskamer ; -

åhhhh, för två år sen hade jag perfect skin. vad hände med de dagarna egentligen? varför blev puberteten stjupp och skulle förstöra allt!!!

men vet ni, idag ska vi planera morgondagen för jag är så pepp på piteå att det inte är sant. sen om det blir stan + bad, eller bara bad är en annan fråga. kanske beror på om det blir boys eller inte? kom igen nu brudar!

fattar inte vaför jag är uppe nu egentligen. men skins är en awesome serie, så jag tipsar om det till alla som vill ha askul, brittisk humor och drama i mängder. g'natt!

gloriastepsoutfromtheprison ; -


grattiz handsome.

working9to5 ; -

önskar att vore så lätt som på bilden. visst hade man inte så många bekymmer alls. man tänkte inte på skapande-läxan, eller jobb som man måste försöka skaffa så snart som möjligt.

jag vill egentligen bara fundera ut vad jag ska göra med mitt liv. och jag tyckte att det skulle vara lätt. haha, fuck me, jag blev lurad.

sen kan väl nån övertyga mig om att det är ovärt att läsa "större" bloggar?

it'sabrokenhallelujah ; -


ni ser duden? han träffade vi i kön till panic at the disco förra februari. han gick fram och tillbaka och försökte tigga ihop pengar till att köpa en biljett i entrén. jag trodde det var ett skämt, och att han bara var för snål för att köpa en för sina egna pengar. otrevlig var jag nog inte, utan jag skrattade mest och gav honom en marabou-bit istället. han kallade sig för blondinbello också, sa att han hade en blogg. jag trodde honom inte då heller. men jag hade fel.

väl där inne fann jag honom igen, vilket måste ha betytt att han fick ihop nog mycket pengar tillslut. riktigt kewl för honom. det var ändå balla människor vi mötte där utanför gröna lund.

Icanfeelitcomingintheairtonight ; -


min belochka fyller år idag, vilket innebär att jag spenderar kvällen i hennes bf's lägenhet med special persons, film, godis och dylikt. 19 år är bra skit, och jag hoppas vi har 20 år till tillsammans. puss.

thelipsIammissing ; -

woah, statistiken skjuter i höjden och jag vet inte riktigt vad det beror på. kanske KONSERTEN? heh, puss på er classm8ts. kom i alla fall ju hem från en galen 'jag har aldrig...'-lek just bredvid olles. men det blir en "tidig" kväll. DET KÄNNS SOM FREDAG. har ni sett across the universe förresten? otrrrroligt bra film + otrrrroligt snyggt soundtrack. spotifya. det är allt jag säger. nästan.

imorgon fyller älsklingsbella år, dvs film hemma i simons lya, och på lördag ska jag spendera kvällen med två sköna bridds. grymt eftretraktad helg. harehoj.


andra videon för idag.

Iseethelight ; -


ÅÅH AZÅÅÅÅ KOLLA IN DE HÄR SNYGGA GRABBARNA. BLIR TYP INTE BÄTTREEEEE!!

heh, skimt åsido så är ni grymt bra och vi bridds blir bara avis, vi vill också ha folk, helst pojkar, skrikandes efter oss. jag vill posta tusen bilder från de senaste dagarna, men det gör jag på bilddagboken senare så jag faktiskt fått bilder åde. nu är det mat. ES3A, ni rockar min värld på riktigt. vad händer ikv?!

doyouknowtheenemy ; -

åååhh klasseeeeeeeen jag får inte nog av er!!!! haha, det är som adam säger; "en väg fylld av kärlek och romantik", eller något liknande. det känns otroligt att man kan komma så många människor nära på så många olika sätt. efter de här dagarna VILL JAG INTE SLUTA. men vi måste, självklart, gå vidare, hitta ett nytt vardagsliv, kanske fortfarande med hjälp av varandra. jag vet att det låter blödigt, men det känns verkligen som kärlek på högsta nivå när vi käbblar och pratar i mun på varandra, för vi löser det och mår så himla bra efteråt. har jag fel?

jag älskar känslan jag får av att tänka tillbaka på dagarna, mina älsklings-klasskompisar, skratten, musiken ochall himla magi vi lyckas ådstakomma tillsammans.

ikväll är jag dödstrött, och eftersom det är tisdag så betyder det;

THE MENTALIST+ MAMMA + KLADDKAKA.

imorgon kommer det slutgiltiga testet, och det ska bli perfekt tycker jag.

doyouknowtheenemy? ; -


förövrigt är du så sjukt bra att det gör ont och blir över i hela kroppen. träffar jag dig någon gång kommer mitt hjärta att stanna och jorden kommer att sluta snurra bara för tillfället. du är så himla helig för mig att verkligen ingen som läser det här fattar. eller ja, kanske, jag veeet inte.

15:e maj...

andI'llgetalongwithyou ; -

nej nej nej, fy fan, det var så bra, men nu, nej nej nej nej nej....


åååååååååhhhhh, så feeeeeeeeeeel det käääääääääänns.

wouldn'tthatbesweet ; -


nämen det här blir nog awesome tänker jag.

ceeelebration ; -

alltså, bilder får typ tala istället för ord;










babygoodbye,babyfarewell ; -

haha, förstår ni att det här var evigheter sen? jag var i alla fall rädd, för jag kände ingen alls, och första halvåret var en pina, jag kom inte in någonstans. de största funderingarna handlade om de kommande åren och om de skulle bli likadana.

sista dagen i ettan var som en nystart på allt. tvåan gick relativt smärtfritt, och nu i trean fattar jag inte hur jag ska kunna börja på ett nytt socialt liv utanför skolan. jag tror det kommer vara tårar under sista konserten nästa onsdag, och det här känns så himla töntigt att skriva.

det finns biljetter kvar, så rulla in på bokia nästa gång ni går förbi, och grabba en eller två. det är mitt tips.

we'llcarryonforfuck'ssake ; .

es3a intar skolan och gör den osäker på kvällstid. akta er, vi ska leka kurragömma med dunk i korridorerna.


RSS 2.0