lifeintechnicolorII ; -

foto; papi


gissa vilka jag ska träffa imorgon.


asshefallstotheground ; -

det jag har lärt mig under den senaste tiden är att om man inte är ärlig så kan man lika gärna ta sig. den där ärligheten som förhindrar missförstånd och skapar starkare band, eller får en att inse vad som är värt att prioritera. jag håller på att gå sönder.

can you help me occupy my brain?


canwefastforwards ; -

give me a long kiss goodnight and everything will be alright,

tell me I won't feel a thing.

there'sahazeabovemyTV ; -


vet inte vad ni tycker men det där är himla sexigt.

myfeetwon'ttouchtheground ; -


haha, ellen har varit i USA en månad nu, and she's back. det enda jag bad henne ta med över atlanten var såna där röda muggar som man alltid ser i amerikanska tonårsfilmen, och tjejen gör det faktiskt! =D det kanske inte är något speciellt med dem, men who cares, de är från the united state of america. haha, skål på den!

thebreathlesshushofevening ; -


ikväll är det jag, lillan och dessa brudar i denna säsong.

thatwaswhenIruledtheworld ; -


foto; anton corbijn.

"......bells are ringing,
roman cavalry choirs are singing.
be my mirror, my sword and sheild,
my missionaries in a foreign feild.
and for some reason I can't explain,
I know....."

det var de orden jag fick höra per telefon igårkväll när jag cyklade till stan. jag är ganska säker på det i alla fall. jag kanske inte var där, jag kanske inte såg chris martin och gänget stå på den där stora scenen som jonatan gjorde, men jag blev ändå fylld av en sån otrolig glädje och tacksamhet. för det var vackert, det var det verkligen. här är min vän på konsert, kanske en av de mest magiska kvällarna han har varit med om, och jag blir en av de lyckliga utvalda som får dela upplevelsen med honom, på ett litet sätt. coldplay är magi på något sätt, musiken är förtrollande. jag var ensam på gatan och ingen kunde se hur mina ögon fylldes av tårar, tårar av lycka såklart. så tack, tack, tack.

gonnatouchtherightspot ; -



fan...

there'snoreturnfrom86 ; -

ÅÅH VAD TÄNKER JAAAAG PÅÅ! VEEM ÄR UPPE KLOCKAN 3 PÅ NATTEN OCH SKRIVER BLOGGINLÄGG??? VARFÖR SITTER JAG OCH VÄNTAR PÅ NYA GREJER EGENTLIGEN!?? dags att gå isäng har jag hört. inte braa för hälsaaan.

I'minlovewithafairytale ; -

fjärilar i magNNN

aslongasit'saboutme ; -

det känns inte konstigt. det känns inte sorgligt. mer som en förlängd ledighet. och nu har bara livet börjat. jag trivs i världen där man jobbar deltid.


imorgon börjar vi INTE om skolan, för vi har tagit studenten!

igår var jag som sagt med jonas. och otroligt glad är jag över att han finns i mitt liv. vi fikade, skrattade, spanade, köpte alldeles för dyra tuggummin (i alla fall jag) och senare på kvällen gjorde vi det hela till en laptop-evening. paul blart: mall cop och 3 avsnitt av little britain hann ses och loungemusik hann lyssnas på. hann även förolämpa honom grovt under dagens gång. det var en riktigt riktigt spännande dag på många plan.

men idag är en annan dag. börjar alltså jobba klockan 2 och har ett I-landsproblem här hemma; there is no food. inget ätbart i alla fall. får bli gröt. eller nuuudlar om inte axel har roffat åt sig allting. ska vi säga så? herraa.

taaaaakeme! ; -



i helgen var det partaj, ett sjukt bra sådant, med ett sjukt bra slut.
olov L ger det tummen upp!

foto; hhhenrik hhhansson.

I'mgonnasingitallnightlong ; -


imorgon ska jag träffa jonas är det bestämt --->
det ska bli underbart. för länge sen sist.

tonightwelieawake ; -

Anonym om andIneedtogetaway ; -:
ATL - vegas (Y)

jag gillar inte när jag inte känner igen IP-adressen. vem är du?

andIneedtogetaway ; -
















my friends are a different breed.
my friends are everything.
make this last, take it slow,
we've got it all figured out for now
so let us live our lives without a doubt.

Icanalwaysgetyoudown ; -

innan jag börjar prata om hur underbar gårdagkvällen egentligen var så är detta en viktig fakta; jobbar fr.o.m i  förrgår på ett känt ställe i stan som säljer förstklassiga mackor. vet inte om du har hört talats om det förr. missta det inte för subland som ligger i piteå bara. mer säger jag inte.

sådär; gårdagkvällen i degerbygården och sen olles var awesome, går nästan inte att beskriva med ord. det blev en riktigt kewl sammandragning av folk (och anledningen till att jag använde ordet 'kewl' var för att det kändes så rätt) och det kunde egentligen inte gå fel. en viss hhhenrik hhhansson (som man säger på brännan) snapped some pictures på tillställningen. väntar med spänning tror jag nog. mer av the scoop får ni inte. det var awesome, igen, dock.

sådär, frukost nu, börjar på 50...

gogreaselightninggo ; -


vårkonserten var avklarad.
studenten låg för våra fötter.
vi njöt av sista tiden vi hade tillsammans.
och även efter 3 år på musik så kan man sjunga falskt.

jag älskar oss!

canwefastforwardtogodownonme ; -

för sent egentligen, men det är nu som tankarna sätter igång, och det är egentligen inte speciellt bra. ikväll cyklade jag till sofia hedlund i bergsbyn (tog förövrigt 30 minuter, från mobacken) där karolina också befann sig. jag hann se ungefär en halv film, och sen pratade vi bara om sånt som ventlierade själen en smula. nu är jag bara trött. min katt ligger och sover i mitt knä, och just nu är det det bästa jag vet.

sen så har jag så mycket agg, mot den sortens människor. jag är arg. lite ledsen. en gnutta besvikelse finns. och framförallt trött. de förstnämnda känslorna beror främst på det sistnämnda. när jag började skriva det här hade jag i åtanke att förklara exakt vad jag tänkte på, men acknej, det gick inte alls lika långt som tänkt.

mozart drömmer. det rycker i hela kroppen. förmodligen jagar han någonting, kanske en mus. vad annars drömmer katter om egentligen? jag vet inte om ni dömer mig nu. egentligen är jag ganska munter, om jag inte är trött. jag undrar om bitterheten kommer med åren bara. all in favour of sleeping? ay!



var hittar man så vackra män egentligen?

I'mgettingouttahere ; -



awesomeness.

mylifewouldsuckwithoutyou ; -


foto; papi.

mina syskonbarn är sannerligen mina ögonstenar.

a-onetwothreefour ; -


vi har gjort sjukt mycket under våran tid tillsammans, och det är klipp som de här som får mig att sakna skolan.

whatyourbestfriendknows ; -

i sommar har jag lyssnat mycket på ett band som heter all time low. det är fyra vanliga killar i 20-årsålder, som tycker att det verkligen är skitkul att spela tillsammans. sen att de får en massa brids som klänger runt deras fötter kan man se som en bonus, men vadå, de är fagra utan tvekan.

såhär sent inpå småtimmarna så börjar jag alltid fundera på varför jag känner som jag känner, när det gäller t.ex all time low. simon har sin jazz som han kan prata oavbrutet om. karolina hittar all känsla som finns i själva musiken. jag har mina boybands, som jag håller fast vid för glatta livet, för jag vill bli påmind om allt som vi måste gå igenom i livet, och jag finner allt i dessa texter, dessa underbart enkla texter, om det nu är green day eller all time low.

i oktober är green day bokat. efter det kan jag nästan ärligt lova att jag ska dö lycklig. och i september tänker jag försöka ta mig till göteborg för att se all time low på en klubb som heter sticky fingers. förra gången de spelade i sverige så fick jag ett telefonsamtal efter spelningen. det var en snubbe som sa "hello?" i andra änden. jag pratade med jack barakat i ca fem minuter enligt källor i rummet bredvid. jag minns bara vissa delar av samtalet, men det sista han sa var "gotta go, love you." jag var såld. ser jag dem i göteborg kommer jag fria. efter spelningarna hänger de bredvid merchen sägs det, fy fan vad nice.

nu har jag suttit och skrivit i några timmar. har svårt att fokusera etc, och jag har egentligen glömt bort själva poängen med det jag skriver. jag tror att jag är påväg att avrunda. början av avrundningen är denna;

ta green day, panic! at the disco, joy division och all time low ifrån mig och du har inte mycket inspiration kvar.

det citat som kommer att få representera denna underbara sommar år 2009 får just all time low stå för. vi är unga ett tag till, och bör påminna oss själva om det.

take a breath, we've got all the time in the world,
to get a grip on the fact that we don't last,
but right now I wanna watch the tide roll in with my best friends.




wheredidyourheartgo ; -


även om det är världens bästa väder ute just nu så tänker jag sitta inne ikväll.
vill ni desperat vara med mig och ringer så blir jag mycket glad.
men det känns som en kväll då alla har planer.
och jag är inte den som vill bjuda in
mig själv...

causeI'mhavingagoodtime ; -

igår var jag på min första personalfest. det var tysken som bjudit ut sina "medhjälpare" till hans fantastiska stuga på piratvägen nära bjässviken. en sak med tysken är att han verkligen ska ha det bästa av det bästa när det gäller ting. för det första, så möttes vi av ett vackert hus som låg bredvid vattnet, vindstilla på solsidan, och blåsigt på bryggan. vem skulle INTE vilja bo där? och vad har mannen också gjort? JO, hyrt en vattenskoter, så ladies and gentlemen, det är precis lika roligt som man tänker sig att köra en sån där grej.

så vi solar, har oss, dricker öl och cider, och tillslut är det middagstid. vad bjuder kocken på? känguru, och det är inget skämt. jag vet inte ens vad jag ska säga om resten av kvällen. det var en underbar dag, med gott sällskap, goda ting och mycket tacksamhet.

65 dagar kvar!

I'mdamnedifIdoya ; -

såsom den här bloggen ser ut nu så skulle det lika gärna kunna vara en himla twitter. det består bara av bilder, några enstaka ord här och där, och jag känner inte entusiasmen. så ska vi ta en snabbresumé av den senaste tiden?

jag har...
  • haft en sjukt bra kväll/natt/dag i piteå med underbara personer. tack marcus för att vi fick sova hos dig. 
  • hängt hemma hos jonatan, och försökt komma på någon minnesvärd melodi till en snygg ackordsföljd. även text. svårt.
  • (kommer inte ens ihåg själv vad jag gjort....)
  • sagt hej då till erik engberg. kvällen han hade avskedspartyt kändes det vemodigt. dagen efter då det var eye 2 eye kändes det så mycket bättre.
  • druckit vin tillsammans med min padre + fru till maten.
  • myst med syster, spanjor och två underbara barn i deras nya lägenhet i umedalen.
  • spelat golf med pappa! gjorde det ultimata misslyckandet genom att släppa taget om klubban när jag svingat. pinsamt...
  • träffat tomas första gången sen PDOL, och det var awesome.
  • jobbat 3 dagar på travet. dag 1 och 2 stod jag inte ut med flugorna. dag 3 spenderade jag med en flugsmälla i handen. 14 dog. läs om det i morgondagens norra västerbotten.
  • suttit med karolina och anna på en altan i renholmen och pratat tills solen gick upp igen. ett glas vin där med. inte helt fel.
  • stekt en hel dag, fått tillbaka färgen lite, samt ätit på lanternan i byske och gått i det varma havsvattnet. magiskt.
  • ÖVNINGSKÖRT MED MAMMA. jag är visst en naturbegåvning, och det kommer bli kul att köra bil faktiskt.
  • tagit min suntan-oskuld. det var inte lika dangerous som jag tänkte mig.
  • glidigt nerför även med 4 härliga brudar, i underbar kvällsvärme och vacker sol. 
  • lyssnat på all time low's nya album 'nothing personal' 3 gånger i rad under de senaste timmarna. UNDERBART.
det här har tagit alldeles för lång tid. jag är trött. skriver fel hela tiden, och kommer förmodligen hitta tusenmiljoner stavfel imorgon när jag läser om det här. men i alla fall. jag älskar alla mina vänner, sommaren är snart slut och den kunde inte ha blivit bättre. det är ni som gör den. snart blir det ett tribute-inlägg, jag känner det på mig. i helgen hälsar tomas på. och nu ska jag sova. snart. godnatt.

andIendupalone ; -


fakta; min pappa hade harry potter-glasögon i yngre dagar.

don'tyoujustlovegoodbyes ; -

lördag (18:e juli)








som sagt, sista trästockdagen, och ord är nästa överflödiga när jag minns det nu. bättre sent än aldrig.

repetitionrepetitionrepetition ; -

Jag har insett att min senaste kyss: fick mig att må bra.
Jag pratar: när jag har något att säga.
Jag avskyr när folk: inte ger lika mycket av sig själva som de tar av andra.
Min(a) bästa vän(ner) är: det bästa av det bästa.
Min första vän heter: axel.
Kärlek är: något sällsynt.
När jag borstar tänderna: så känns det bra.
När jag lagar mat: känner jag mig vuxen.
Jag tänder på: små detaljer som gör stor skillnad.
Jag är rädd för: den där äckliga bruden i exorcisten.
Den värsta känslan är: att vara helt nollställd.
Den bästa känslan är: den när man inte vill ändra på någonting i tillvaron.
Jag är bäst på: att härma dialekter (lite i alla fall.)
Jag är sämst på: att föra debatt.
Om jag va ett djur skulle jag vara: en himla katt.
Min mobiltelefon är: helt okej.
När jag vaknar på morgonen: kollar jag på mobilen.
Just nu tänker jag på att: att billie joe sjunger så sjukt bra.
Bebisar är: underbara när de inte spyr på en.

och vad var det här bra för? det vet inte jag heller.
återkommer senare.

andIadmireyou'reexpencivetaste ; -

bara för att skapa lite mystik runt bloggeN;

du får mig att känna något som jag aldrig känt förr, och jag gillar det.

RSS 2.0