jaäenvampyr ; -

"krunis" spelar på svt24 och sandraWild blir helt VILD. n00b.......







åhh, era ungar kommer bli så fina alltzå....

you'llbemyqueen ; -

bella och sofia dikskuterar hårfärg eller något i badrummet, men jag hör ingenting, för robert pattinson sjunger från högtalarna. på TV ska någon random brud från planera sin 16-årsdag, men vem bryr sig egentligen. mitt hår har snart en extra liten detalj att lägga märke till förutom den ljusa slingan i luggen.

gwen, betty och sammy i sitt esse

idyllmelodin ; -


here we go.

lalalalalalalala ; -

Are you in LA? Are you bored? Come bowling with us TONIGHT!

We're gonna go bowling tonight and YOU should come join us.

Meet us at the Lucky Strike Bowling in Hollywood at 11:30

6801 Hollywood Blvd Ste.
143 Los Angeles,
CA 90028

See you there! Jack



'nough said.... TA MIG TILL L.A!

let'sgointotwilight ; -


foto; leif andersson

"ååhh, jag tänkte på dig hela tiden som han tog kort. ljus underifrån är en dålig idé tänkte jag, för det har du sagt någon gång."


I'lllivealushlifeinsomesmalldive ; -

4 år sen.
känns som en evighet.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kanske borde göra något som behövs? som att förbereda inför religionsprovet imorgon. eller lära mig sångläxan. eller pianoläxan. eller faktiskt bara göra en himla kladdkaka. allt verkar gå så jäkla långsamt på den här datorn. det gör nästan lite ont. 17 dagar (...) kvar enligt Vuze. sen har jag himla nibelungs. men mozart ligger sångläxan... vad ska jag göra åt det? men ne, kanske skulle ta och lära mig lite om judendomen. tjarr3.

Isaidsomethingwrong ; -

ÅÅHhhhhååååhhHHHååååå, de här datorerna går mig på nerverna....

='(

that'swhenI'llcomehome ; -

karro säger:
     jaa faktiskt... du har blivit en dålig bloggare om ärligheten ska fram!!

må så vara. I'm sorry y'all. men nu har jag lust, lite lust. världens, för tillfället, bästa soundtrack är på. jag önskar ni visste. nog för att alla låtar får mig att se bilder från filmen framför mig, men låtarna är i ärlighetens namn sjuukt bra. så där så att man bli glad i hela själen. meow, i övrigt håller jag det mesta för mig själv.

det är 5 timmar kvar tills nibelungs är klart... hur i hela friden gick det till.mer än det vet jag inte, förutom att skolan plötsligt fick en intressant tvist. blir superawesome.


det är fan snyggt...

hecouldn'thelpmewithmymind ; -


can y help me occupy my brain?

there'sbloodonthepearls ; -


det kunde ha varit vem som helst.
och jag är obeskrivligt glad att det blev just du.

det var länge sen jag kände sådär, och så grymt länge sen person efter person kände igen mig, blev verkligen glada över att se mig, och hälsade varmt på mig som om jag var en gammal bekant, och inte det där lilla flickbarnet jag en gång var. oh my, min gamla mellanstadie-lärare till och med, jag kände knappt igen henne med det gråa håret! wow...

sen drog vi en 'waynes', jonatan och jag. kanske för att det var så hippt? riktigt soft var det i alla fall =) hela den här dagen har jag varit nöjd över att imorgon är det FREEEDAG. det betyder att; I leave this town, for a beeeetter one. men det blir lite ombyte av miljö bara, för en natt. påminn mig att avsätta en hel helg för umeå någon gång inom den snara framtiden. jag är i depserat behov av qualitytime med kike och carmen.

leaningintothebreeze(thebreath) ; -


påväg att bli rockstars. mkt mer 2 go.
bilderna är tagna en vacker höstdag, och finns endast för syns skull.
lyssna på låten. peace out alla fans.

thatmakesmecraaazy ; -



låt helgen komma NUNUNU.

uppstyrt, packat och klart. i stort sett. snabba cash utan att göra någonting egentligen, och lån som ska betalas tillbaka. I'm on a roll, no self-control. heh, skojar. umeå blir av i alla fall. jag jobbar påre. ikväll blir det av att checka lokaler på musikföreningen.

hoj.

naejobeggaebåssåådilååå ; -


för dig, sandra.

bloggpaus, skrivkramp, kalla-det-vad-ni-vill.
det som faller mig in kanske. när det nu blir.
förmodligen imorgon.
love y'all.

andtheyearsgobysofast ; -

fan.

cooomeonsweetcaroline ; -

försöker återfå kontrollen, återkommer senare...typ.

it'sasadsadsituation ; -

men tja, nu tänkte jag bli lost i eclipse i några dagar.
+ lite ball med rockband imorgon.

I'm off, bella&edward COME TO MEEEE!

Iusedtoknowyousowell ; -

det var en såndär dag med skratten som jag saknat.


God bless.

orsaken till skratt kan återfinnas på karolinas blogg. huuuuuuur crazy-kul som helst...

nu följer; mer text i skapande verksamhet-blocket -> ben&jerry's på hemmakväll (för att jag känner för det, piiiiz) -> canalen troligtvis. men jag är fortfarande på första punkten och har absolut ingen aning om hur många minuter jag ska ödsla där. imorgon ska jag förövrigt fylla den externa söta hårddisken med film, så att den används lite i alla fall.

peace out boys'n'girls.

ywon'ttakeawaymypride ; -

decode/crushcrushcrush blandas med konstiga toner från broshan på gitarren mittemot. det är definitivt ganska knepigt att lyssna på. i övrigt har jag egentligen inget att skriva, inget otroligt att berätta, förutom att jag är ganska nöjd just nu, av okänd anledning. önskar att jag visste.


jag tänker likadant som honom,
angående just den punkten.


that'sonethingIwouldnever ; -


arg.

arg.

arg.

arg.

arg.

arg.

aargh.

arg.

arg.

åt helvete med det.

andastorytobeheard ; -

hallelujah! PRAISE THE LORD! och han heter tim. han kan sin grej. man förklarar vad som är problemet; att datorn vägrar ansluta till internet och han förklarar vad man ska göra; gå in på nätverksanslutningar -> anslutning till lokalt närverk -> egenskaper -> skrolla ner till Internet Protocol(TCP/IP) -> egenskaper -> bocka för 'erhåll en IP-adress automatiskt' och 'erhåll adress till DNS-servern automatiskt' och vips... så är internet anslutet och jag kan börja leva mitt liv. hade DU kunnat det där? just det.

men ja, I'm off till mattsson snart, för att få in lite filmer etc på den underbara externa hårddisken, och sen blir det bergsbyn? ser så ut, och jag klagar icket.

betterthinkbeforehecheats ; -

ser ni, en ändå rätt fin julgran, och sådär såg den ut den 24:e. (ja, det är ett barbie-täcke ni ser, jag har haft det så länge jag kan minnas, och håller det väldigt kärt.) notera också den oskyldiga katten som ligger och sover lugnt där som en svart prick.




och såhär såg granen ut på trettondagen...

nothingcomparestothequietevening; -



howdidwegetheeaar ; -


hahaha, this is how we do. bra skit.
imorgon köper jag tredje boken, tänkte bara säga.
jag antar att jag aldrig blir av med den sidan av mig själv...

doyouloveme,lovemeee? ; -

först och främst; emmae, NEJ, jag kommer absolut INTE gå in på din blogg och vara med på din tävling. varför? därför du utnyttjar mig. du utnyttjar mig för att få fler besökare, och bryr dig inte ett dugg om hur min dag har varit alls. ska du göra reklam för en himla tävling får du göra det någon annanstans, och det här är till er alla som bara tänker tanken. NEJ, NEJ, OCH ÅTER NEJ.

sedan så är min egna dator sär, får inte igång internet, och virus hotar hela tiden. vad är felet.....  blir att ringa guden tim tror jag. han kan lösa allt, förhoppningsvis.


anofferofalife ; -

så, idag så slapp det bara ur mig på arbetet; 'meeen, jag lär flytta härifrån sen.' kocken tittade på mig som om han tänkte 'visst skämtar du?' jag reagerade som jag alltid brukar göra när han envisas med något fånigt, och till slut så sa han 'jaha, men har du skaffat ersättare då?'
så, såhär ligger det till; bor ni i skellefteå, ska bo kvar ett eller fler år till, och kan tänka er att stå ut med en tysk kock, som förövrigt är riktigt snäll. du måste kunna ta skämt med en nypa salt, inte tro på allt han försöker förmedla (som att de första tre veckorna som du jobbar så kommer lönen gå till rädda barnen. den blev jag utsatt för någon av de första dagarna). man måste försöka visa att man klarar av det, vara bestämd. tror du att du kan klara det? oh, just ja, det är en catering-firma. iaf, hör av dig. mitt nummer finns på hitta.se.

ikväll vet jag inte. ska försöka få igång datorn. någon del av mig vill fara på vinterrocken också. vi får verkligen se hur det blir. kill me softly.

heretheycome,thebeautifulones ; -

totally awesome, tredje boken, here I come;



också, för första gången på 8 år så bor jag i endast ett hushåll. det blir inget mer bärande med väskor, aldrig mer. visst, det går inte att sova i min säng p.g.a för mycket saker därpå, men jag jobbar på det, och snart får jag upp ett skrivbord, med min dator på, och jag kan aktivera det där bankkontot som bara ligger och väntar. mm, 2009 kanske blir ett bra år ändå.

imorgon blir jobbdag i tyskens diskrum. men han ska visst inte vara där. vilket betyder att det blir jag, min iPod och 230 odiskade tallrikar. längtar.

honey,you'vegotitall ; -

nyårs dårå!









(heh, någon ville vara med.)

jag och carro säger tack och bock för år 2008, nu väntar det nya, och det kan nog bli hur bra som helst. ES3a ska i alla fall ha det bästa halvåret framöver, med såklart mycket blod, svett, tårar och såklart kärlek.

RSS 2.0