what'sworthfightingfor ; -

NÄR BLEV DET FREDAG???.......(U)

willinfiltratetheinside ; -


ursviken inatt alltså. herraa.

theskieswillbeblue ; -

det är ungefär någon gång snart som det är dags för karro att kalla mig för "dålig bloggare", och ja, det är jag. men ni älskar mig ändå. och jag älskar mig själv. ni kanske till och med hatar att älska mig? men... det är sjukt bra väder, jag har jobbat hela dagen och vill inte spendera kvällen framför denna klump. call me?

causeI'vebeengoingcrazy ; -


jag kommer sakna dig älsklingsengberg!
hälsa london från mig.

lefthimdyingtogetin ; -

foto; jst

som det alltid brukade vara;
  • någon sov i ett hörn.
  • ingen lyssnade på den som talade.
  • privata konversationer pågicks alltid.
men vet ni vad, det är precis såhär jag vill minnas det. 4ever.

fillthespacesIcan'treach ; -

tillbaka i staan och mår som en kung! (eller drottning kanske?)

I'vebeenroamingaorund ; -


snart far vi våran kos till piteå stad och förhoppningsvis en oförglömlig kväll, som alla andra festivalkvällar har varit hittills. anna, min loved one, följer också med, och världens bästa fyrdahl sitter bakom ratten. han ska fota något okänt random-band som kallas död lagom till april, innan de spelar på någon liten fjuttig scen. kanske är något att kolla in ändå. annars så är jag starkt för att se the hoochies spela, henriks band. sista spelningen någonsin, och den tänker jag inte missa. nu måste jag få ihop mina grejer. ha det så bra mina älsklingar, så ses vi imorgon!

where'syourundyinglove ; -

PDOL fredag
Carros stuga lördag

kan icket bli fel.

fler nyårsaftnar (<-fult ord) med dig gumman.

demolition,selfdestruction ; -


vecka 33 är det kanske jag som gör era mackor just där.

ps. 5/15 har lagt kommentarer på inlägget innan. en tredjedel hittills är ändå helt okej.

anotherlessontobelearned ; -

ny dag. nya möjligheter. läser du det här SKA du skriva en kommentar i rutan nedanför. är det så svårt? jag är bara så nyfiken. vem är du? hur gammal är du? singel? tror du att vi skulle passa bra ihop? det tror jag i alla fall. spelar ingen roll om du är känd, okänd, ökänd, jag vill veta vem just du är. jag förväntar mig minst 31 kommentarer, det urgår jag ifrån med hjälp av bloglovin, där står det att bloggen har just 31 prenumeranter.


just do it.

let'sbemorthanthis ; -


sing us a song of the century,
that's louder than bombs and eternity.
the era of static and contraband
that's leading us to the promised land.
tell us a story that's by candlelight,
waging a war and losing a fight.

they're playing the song of the century,
of panic and promise and prosperity.
tell me a story into that goodnight

sing us a song for me.

farhanärproletär ; -

hej, alla älskar bilder så here I go (mer lär komma (och jag har glömt bort hur man skriver på ett tangentbord under helgen))

torsdag








fredag





lördag

kommer snart...

nu är det alltså så att jag verkligen ska gå och lägga mig, för jag har en avskyvärd hosta att stå emot, och imorgon är jag busy med jobb hela dagen. och nu ger jag verkligen upp här. skitdator. godnatt på er.

anditwaspeopleanditwasmusic ; -

vi dansar. vi sjunger. vi skriker. vi är lyckliga och vi har defintivt the time of our lives. än är det inte slut och man kan verkligen inte sitta vid datorn nog mycket att känna att bloggen är viktig! därför ska jag fräscha upp mig, bege mig mot nordanå och sälteatern, och förhoppningsvis bara komma hem en gång för att få med mig lite varmare kläder inför natten. vi ses banne mig i dimman. ikväll ska bli helt underbar.


mötte darin, åjo.

Ifellinloevlastnight ; -

I met a boy, I met a boy last night, when me and the girls were out.
it was peace&love, a festival downtown, yeah, in my hometown.
and it was music, and it was people everywhere when I saw him standing there.
he was the cutest, the cutest thing that I have ever seen.

I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home.
I fell in love, I fell in love last night and I was dancing the whole way home.

you sat down by the table and you said "hello" and I said "hello, hello,"
when I was blushing by your presence cause you were so, so damn beautiful.

hej reflektion av stadsfesten 2009. tack miss li.

andI'mscreamingoutmyfrustration ; -

ett år sen. det är ett himla år sen. men man kanske ska se framåt? och inte bakåt? men vet ni; förra sommaren är något jag saknar, ganska ofta. jag vet inte vad det var för charm med den, men just denna dag var verkligen speciell. jag går inte in på detaljer. trästock år 2009 har börjat, och jag sitter här, oduschad, men snart bär det av mot stan för att äta en saftig middag med mina töser karolina och sofia lundmark =)

en sak jag insåg är; det togs knappt några kort förra trästock? det betyder att detta år måste dokumenteras extra noga. alla kommer flyga och fara till sin egen lilla värld när den här sommaren är över, så allt jag ber om är lite minnen på film med mina vänner innan de försvinner för en kort period.

foto; fyrr3

ifIwakeinthemorning ; -


ett scenario som man aldrig riktigt vänjer sig vid; maten är klar. man är hungrig.

men. var. är. SIMON?


och när han dyker upp, efter utsatt tid, så är han oftast halvnaken. inte ovanligt alltså.

desperate housewives nu. harehoj.

thechildofasunnyday ; -

hey, boviksbadet nästa!

makeithoteverybody ; -

fastän jag inte har något fast sommarjobb så känns det ändå som om att pengarna rullar in. tack FOOD. tack tysken. det är ni som bidrar till den underbar känslan av trygghet. ikväll ska jag visst jobba på travet igen, och sen repa med mina jazzmusiker på musikskolan, inför kommande gig i finnfors på onsdag (KOM!).

OCH NU TILL HELGEN ÄR DET TRÄÄÄSTOCK!
musik, vänner, stämning. kan det bli bättre än så?


don'tneedhelpfromgodabove ; -

åter igen det här om att de födda år 1991 sakta men säkert invigs en och en in i vuxenvärlden. nu kan hon inte klaga längre, inte förrän jag blir 20, och det är hon väl medveten om. igår, den 10 juli blev sofia lindmark, LillSofia även kallad (främst av min mamma), 18 livsår, och det är awesome =)


hey vi var smååå =D

lite större..

och ändå störst.

untiltheIwalkalone ; -

totalt nollställd, det är precis vad jag är för tillfället.


I'vewaitedtilIsawthesun ; -

jasså, jag kanske hade en blogg? frågan är alltid vem som bryr sig. istället för att prata om dåtid så tar vi nutid/framtid, för det humöret är jag betydligt mer på. jag mår lite illa, av vilken anledning vet jag inte. men snart ska jag till stan, införskaffa ett litet ting, sen repa med några galna musiker och till sist äta hämtmat hos bellaGre. (papi kommer också hem från utlandet, så det blir nog ett litet möte där hos farmor med.) är det bara jag som saknar den offantliga värmen fruktansvärt mycket? jag kan nog inte må riktigt bra angående mig själv när det inte blåser varma vindar.


typ sådär vill jag må.

oops, nu ringde karro och sköt fram tiden för vårat möte. måste springa.

sagaofharrisoncrabfeathers ; -

mina armar flagnar som sagt, och jag kan inte må mer skit över det. ellen är i alla fall här, och det är awesome.

it'sgonnabemyyear ; -


awesomeness tror jag nog.

det som inte var väntat idag; ryan och jon lämnar panic at the disco? say what...?

youhavetotakecontrol ; -

det dåliga vädret och den dåliga hyn verkar gå hand i hand. kanske humöret med? måste också säga att min en gång så vackra solbränna har börjat avta, i form av "flagning". mår illa varje gång jag ser ner på mina axlar och överarmar. enligt yr.no blir det inte varmare förrän i slutet av denna vecka. undrar hur jag ska klara mig tills dess.

aja, idag blir en konstig dag. vi ses. hoj.

someonewhoslowsyoudown ; -


ni har ju hela världen framför era fötter, kom igen, erövra den. vill bara säga det i form av en slags mentor (ha ha) och gammal musikare. det nya materialet gör mig så glad.

missa dem inte på trästock i år.
STOLEN DEER; lördag; campustältet; 15.45



något måste göras åt dessa förbannade sena nätterna.

pleasewouldyoustopme ; -

BIG NEWS!
idag hörde ellen av sig. dealen ligger till så att hon anländer med tåg till staan på tisdag morgon! vi snackar alltså om mig bästaste bästa vän som jag har haft ända sedan trean på lågstadiet, ca. fastän hon är grovt allergisk mot de hårbollar som lever i våran lägenhet så ska hon spendera några nätter här ändå. jag saknar henne så. och "järngänget" kan återförenas efter ungefär 3 år ifrån varandra. i veckan blir det jag, ellen, maja, sara och en massa samtal. tack för den.


min och majas impulsresa till sthlm i februari 2009 WAZZAP!

andsoitgoesandsoitgoes ; -

det jag nu går och väntar på är eventuellt något slags ord på telefonen från en underbar gällivarebo som jag samtalade med i ca en kvart där efter att stadsfesten lördag officiellt var över, allt tack vare en liten igelkott. thank you. önskar att jag minns exakt hur han såg ut bara. kanske var det mr. right ändå (gällivarepojken, inte igelkotten.) det finns så många bra ord för natten att det svämmar över. människorna jag träffade var underbara, gamla vänner som nya. humöret var på topp, och nu tänker jag typ fira med ett megaskrov på frasses som ELIN ÄNTLITEN SKA GE MIG!

pix from both days!













ja, vår nya vän, han till höger. han grundade visst north kingdom, även desginat den "kända" loggan som Station 8 använder sig av, och mannen bakom tavlorna på waynes. hittade honom just på facebook. han är vän med min pappa. den här stan är allt liten ändå.

Iwouldchoosetobewithyou ; -

den här lördagskvällen slutade som fredagskvällen började, likamed AWESOME. tänkte prova på en sak som kallas sova nu, vet inte om ni har hört talats om det. det ska bli underbart. hejdåååååå.
stadsfesten år 2009 får ändå toppbetyg i genomsnitt när man tänker efter.

screamyourheartout ; -

trodde att jag skulle kunna gå och lägga mig nöjd och lycklig, säga att jag älskade livet till och med, men näsi...

andshe'sgotastorytoshare ; -

sitter hemma hos sandra, och ikväll kommer bli awesome , hoppas jag verkigen i alla fall =D det jag iallafall vet är att jag kommer vara omgiven av en massa härliga människor som jag älskar och värnar. aja, jag borde göra mig iordning! herraaaa, ses i dimman!


itgetsreallyeasytogetgirls ; -


='D

pleaselearnfrommymistakes ; -

maybe I'm the runner up, but the first one to lose the race.

Ican'tseeathinginthevideo ; -

mina vänner är på stadsfesten i något öltält. jag for hem för att hämta pass och byta kläder till några som inte var så äckliga. MEN, det skulle vara ett sånt klockrent scenario om jag kom dit, beredd för att umgås, och fick reaktioner som; "nej men guuuud vad trött jag äär, jag måste verkligen hem," eller "jag ska hem, ska jobba imorgon" och plötsligt står jag ensam kvar. det skulle verkligen vara mins slags otur.

herewegoagain ; -


ÅÅHH JAG SKA SE DEM LIVE FUCKERSSSSS!!!
HERREGUUUUUUD.....
=')

you'rejumpinginmybed ; -

i augusti far vi. det är det jag hoppas i alla fall. tanken är att vi ska spendera några dagar i sthlm. senaste ideén var också att ta en sista minuten-resa till utlandet. jag vet inte. nu är det som om att jag behöver komma bort. de roliga dagarna är över, därför att... jag vet inte. det går inte att få för mycket av det goda? eller så har jag varit för glad de senaste dagarna för mitt eget bästa. det ska alltid bli såhär.

igårkväll for jag och simon till falkan. tanken var egentligen att jag skulle ha dragit ihop världens gäng, och vi skulle tillsammans kasta oss i vattnet allihopa. nu blev vi som sagt (bara) två. men det var awesome ändå. innan det satt jag själv mittemot brinken och läste "en shopaholics bekännelser". jag jämför det bara med filmen, vet inte om det är bra eller dåligt. men det jag främst insåg var att det kändes ungefär som förra sommaren varje gång jag var ensam. det är betyligt mer sällan nu. det kändes så dåligt.

bloggen är inte lika bra för att skriva av mig som jag trodde. därför man kan inte be om något sånt där, som jag skulle vilja göra. man kan inte klaga över just det, som är precis vad jag vill göra.

jag är så tacksam om någon får mig på andra tankar, ni förstår inte. svep iväg mig.

RSS 2.0