IamoldbutI'mhappy ; -

vem är du?

igår vid 20-tiden, då jag och caroline cruisade nerför älven i den lilla båten så hörde hon ett rop från något håll. hon sa "öj, det låter som om att någon ropar 'amanda!'" (man kan väl aldrig återge exakt vad folk säger, men närainpå.) så vi lyssnade mer noggrant. så kom det igen. "amanda!" där uppe på viktoriabron (VARFÖR VET JAG INTE VAR NÅGOT ÄR ELLER HETER!?) cyklar en brud, en sån där brud med knopp på skallen. ser ganska kulturell ut, men jag känner absolut inte igen henne. när hon ser att vi tittar mot henne så vinkar hon glatt. jag vinkade tillbaka. men VEM VAR HON? hon såg inte ut som någon jag kände, och jag försökte verkligen gå igenom alla som jag kände. så, om du nu läser det här, mystery-girl, ge dig själv till känna. jag är nyyyfiken!

såja, nu taggar vi på ig på naturkunskap-provet. hoj!

theydon'treallycareaboutus ; -


vi miiste lös på en gummibåt, cruisade från kyrkholmen till manhemskajen (tack simon, joel och anonym som påpekade felet) och toppade av allting med en lyxshake på max i staan. helt klart värd 29 spänn om man delar på två. det var en bra spenderad kväll. fem av fem toasters. nu planerar jag att slumra i sängen. imorgon väntar en ny härlig dag med 30 plusgrader. vädergudarna ler mot oss norrlänningar. han förstår att vi saknar italien.

hewantstolivenomatterforhowlong ; -

detta är en kväll då jag vill beskriva vad jag har gjort. någorlunda i alla fall. efter mycket om och men kom bästaste bella sig hem till mig vid nio-tiden, och vi påbörjade "det våras för sheriffen" och därefter "three amigos". jag tror också att hon gillar mozart. jag gillar honom med.

vid halv ett var vi ingångna till stadens busstorg och där bytte jag partner in crime. från bella, som skulle till sin bf's lägenhet och checka om han kommit sig hem, till sandra, som var grymt taggad en känd nattpromenad. det var råheerligt. sommaren kommer bara närmare och närmare, och det känns in i själen.

          
seriös 1 och gjord-för-tandkrämsreklam 2.

Icandoalotofthings ; -

jag har suttit i ungefär 40 minuter och funderat på vad jag verkligen vill skriva. och vet du vad, jag vill skriva ord, vackra ord som varken du eller jag förstår oss på. vem ska behöva egentligen? jag vill bara skriva. fick det förmodligen från mina föräldrar, båda två. mamma skriver gudomliga ord och meningar. pappa gör detsamma, när han vill. idag skrev han det vackraste jag har läst på länge;

"Bilden. Tidens frusna ögonblick. Sorgen efter det obönhörligen försvunna. Skratt åt sen länge glömda skämt. Glädje över någon nyupptäckt passion. Skönhet fångad av trettio är yngre ögon och omdöme. Förlorade försök att bevara en upplevelse och som sedan inte gick att rekapitulera. Kvar blev estetik och glömda minnen."

jag fann det sorgligt av någon anledning, men framför allt så var det som sagt vackert. idag fick jag höra att jag har förmågan att skriva, kanske som honom. men inte lika intelligent, det kommer jag aldrig komma upp till. jag vill kunna skriva vackert, poetiskt, så det får dig att vilja gråta. du kanske till och med blir en bättre människa? men just nu är jag fast där jag inte orkar tänka på vad jag borde få ut. det kanske till och med är för sent för att skriva det här för jag kan inte fokusera.

åh, om jag bara kunde få dig att se vad jag tycker är vackert, vad jag tycker låter vackert, vad jag tycker ser vackert ut. jag skulle bli så glad, men människan bör hålla sånt för sig själva, för vem vet vem man kan kränka. (jag är för trött för det här egentligen.) du kunde förstå varför jag blir alldeles till mig varje gång jag hör alexander rybak's 13 horses eller song from a secret garden, just för att det är vacker, så vackert och känsligt.

att blogga blir jag bara mer och mer skeptisk till, men det kanske bara är en dal på sinuskurvan som snart går upp igen. det kräver såna här inlägg, som folk förmodligen inte orkar läsa för att det är för mycket text som ser likadan ut. NEJNU, nu nådde jag gränsen, jag MÅSTE gå och lägga mig. kul om du läste, annars, var det väl kul ändå. en dag kvar av riktig skola, sen är betygen satta och vi ska bara leka. 13 dagar kvar till studenten, inte ens två veckor. herrekrist vad ska jag göra.


theytrytoswingsommore ; -


du är så min favorit ikväll.

13 horses

song from a secret garden

degörontmengårändå ; -


b . e . a . u . t . y

we'regonnawinsomeday ; -

nejnejnej... vill inte vara ledsen...


kolla här, det krävs som bara ett litet ord, en liten mening, från en "liten" sån där speciell person, som egentligen bara är jobbig, som jag egentligen bara vill glömma och aldrig ämna en tanke åt nånsin igen, för att jag ska stänga av helt. och vet du, jag blir lika arg varje gång. mest på mig själv, för att jag faktiskt tillåter det att hända. om man bara slapp ha behov av att tänka på en sån där speciell person, fatta vad glad man skulle vara konstant. det är inte bra för hälsan att tro att man är för dålig för någon. living proof here. jag gör det för jämnan. handlar inte bara om personer heller.

och på något sätt ska man känna så på ett diskret sätt, bara ge folk hintar, och om de inte uppfattar dem är det inget man kan göra något åt. i mitt fall är det färre ord i meningar, det borde väl bara skrika desperation?

younevertrustme ; -

peace. jag har helt enkelt ingen lust.

frågan är dock; styra något awesome i helgen då det ryktas om kanonväder?

mentalist nu.

doyoureallywantme ; -

livet suger...

whenIfallinlove ; -


... it will be forever.

sombarabåtarkan ; -

chill kväll hos caroline + slumdog millionare, mysig övernattning i umeå med karolina, trevlig fika med papi på schmäck, förundran över hur en specifik sommarstuga kan vara så perfekt, sen buss hem mitt i natten, 4 timmar skönsång på skolan och slutligen uppfriskande samtal på waynes med sandra. det är så mitt lov/min helg har sett ut hittills och än är det inte slut. ikväll är det grill och mis som gäller hemma hos bella, med några gals förmodligen. men det känns lite konstigt p.g.a stormen utomhus? men yr.no pratar om mindre molnigt framåt kvällen. låter lovande.

btw, jag är faaaarlig.

pleasedon'tslowmedown ; -


de växer upp så fort...

Idon'tcareifIlosemymind ; -

jag har haft svårt att må bra den här veckan, och det är riktigt sant.



men det här är sånt som lätt gör en glad.

girlwiththeflaxenhair ; -

jag borde öva inför det s.k termins, men det ska jag göra snart, innan the mentalist. nu ska jag göra onödigheter som jag hittade på karolinas blogg och lyssna på debussy, harehoj;

10 favoriter:
Färg:
vi drar till med en lila där. bara för att jag är lila in i själen.
Mat: oh, mamis kyckling och klyftpotatis.
Band: he he green day.
Film: control nog.
Bok: jamen breaking dawn.
Sport: vill inte säga någon, men kanske tennis.
Årstid: vår påväg in till sommar.
Veckodag: fredag. det blir som en slags frihet.
Glassmak: choklad från italien.
Tid på dygnet: runt två på natten sådär. finns alltid tid för spontanitet då.

9 för tillfället:
Humör:
ganska inte på humör alls.
Smak:
finns ingen.
Bakgrund: en oldie på bj armstrong, då han var bara barnet.
Nagellack: länge sen det fanns på dessa naglar må jag säga.
Tid: 18.19
Omgivning: en tonåring till lillebror mittemot. vad mer kan man säga.
Irritationsobjekt: den här himla datorn.

8 första:
Bästa vän:
hmm..... astrid arvidsson tror jag.
Screen name: mandiz_cool_90 såklart. på lunarstorm.
Husdjur: morriizzz.
Piercing: öronen i femman.
Förälskelse: christoffer, för lääänge sen.
Musik: säkert något i stil med foo fighters.
Bil: det blir ju inget av.
Puss: säkert christoffer.

7 senaste:
Cigarett:
för att vara helt ärlig; nyårsafton 08/09. ett bloss, och gör det aldrig igen. tack simon.
Mat: mackaroner och köttfärsås.
Dryck: pärondricka.
Biltur: hemskjutsad av karro från innervik i lördags.
Kyss: någon person på nyårs. kan iiiinte komma ihåg vem.
Spelad låt: deux arabesques - no. 1 - claude debussy.
TV-program:  top model 7.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
christoffer?
Brutit mot lagen: vem har inte lixom.
Blivit arresterad: nej, absolit inte.
Badat naken: nu är verkligen frågan, vem har inte gjort det?
Varit med på TV: spårat på lokalnyheterna eller nåt.
Kysst någon du inte känner: faktiskt inte.

5 nej tack:
Kläder:
typ leggings med redan gjorda hål i... fattar inte trenden.
Mat: något äckligt.
Musik: "den här låten handlar om hat; ENTVÅTREFYR..." y'know the drill.
Dryck: sprit.
Personlighetsdrag: konstiga människor.

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
sjöng en massa körarr, fikade med sandra på waynes, lyssnade på green day och grät i trapphuset.
Du kan höra just nu: debussy i hörlurarna, mina egna fingrar på tangentbordet, när jag själv hostar och lite av det min bror lyssnar på ur hans hörlurar.
Du inte kan leva utan: bra väder, en cykel, människor och mamma.
Du gör när du har tråkigt: spelar patiens på iPoden, kolla onödiga saker på internet, se på när mozart fular sig och läser något kewl.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
först och främst mami, sen några till.
Du tycker om: för många för att nämnas =)
Du inte gillar: för många för att nämnas....

2 val:
Kaffe eller te:
te känns som ett bra val.
Vår eller höst: vår forever.

1 önskan:
att jag ska kunna komma på vad jag ska göra med mitt liv.

I'mapeacemaker ; -

och nu visade det sig att vi hade sovmorgon också....

så otroligt självklart. just kill me.

gesangderjuenglige ; -

jag får vara arg idag.

jag får känna för att gråta idag.

jag får vara så otroligt besviken på mig själv.

vet du varför? för att jag misslyckades. jag gick in och trodde att jag gjorde så bra ifrån mig som jag kunde, och jag var visst så jävla dålig. alla säger att det är okej att vara besviken, men att det ju självklart kommer att lösa sig. prova att få avslag och säg sen hur det känns. jag kan inte ens fokusera på de här sjuka moderna låtarna som vi borde kunna till imorgon. mitt humör kommer gå upp och ner kommande dagar. ber om ursäkt i förväg till er som måste stå ut med mig. y know who y are. 


bild tagen från marcuuus bligg.
men vet du, kan jag inte ha det så chill nästa år så ska jag ha världens bästa sommar med världens bästa människor istället.

I'malreadycursed ; -

jag har bestämt mig för att jag mår bra. det bestämde jag idag när jag skulle "jobba". tysken har en perfekt uteplats, det blir aldrig någonsin skugga, på grund av att den som står i ett litet hörn. det fanns ingen disk, så jag satt där, somnade nästan, och njööööt, jag bara njööööt. om alla dagar skulle vara sådär skulle jag aldrig någonsin ha ångest igen.


efterlängtat espri-rep imorgon, jag ska få ett rosa USB-minne av per (chansen är typ 1 på 419837523 att du är en trogen läsare av min blogg, men om du nu skulle vara det så vill jag påminna dig om att faktiskt ta med USB-minnet imorgon), ett nuttekotte-prov och en terminsuppsjungning. sen är det plötsligt något slags lov igen. funderar på umeå stad faktiskt. ingen vet vad som händer.

IkindalikedagirlIknew ; -


tja, ja, ikväll har jag som många andra unga möer suttit klistrade framför TV:n för att verkligen tycka att norge skulle ta hem segern, och de gjorde de ju. men, jag visste ingenting i förväg. just han kom som sänd från ovan. i övrigt tyckte jag att det var väldigt många bra låtar i år.

det var en väldigt, väldigt bra kväll med karolina och anna ute i innervik.

sweartoshakeitup ; -

åh, jag loggar in på facebook, och jag kan verkligen missa det, men det gör jag inte, för det är under highlights. visst, det ska finnas ett slags agg mellan syskon, men min bror tar verkligen alla poäng ibland när det gäller att göra mig glad, men han gör det diskret;


 en gammal goding;



sweetisithesoundofmynewbornwings; -


grattis carolajn. 19 rikliga år och jag har haft möjlighet att känna dig i ca 3 av dem. vi vet alla att du är en handy-girl, som bilden ovan visar. fortsätt med den stilen så ses vi i dimman, eller nå. PUSS!

singusasongforme ; -


bra, awesome skit.

just nu vill jag ha någonting att göra, för att se varmluften bara ligga och pysa där ute, utan att jag gör någonting åt det, är nästan lite för frustrerande. jag önskar nästan att jag hade tid att sätta mig på en buss och spendera helgen i umeå, men no time this weekend.

men ne, jag gillar inte känslan av att inte ha någon att ringa. men peace, hey, jag är typ van den. blir att breaka sig in på canalen och vänta på att svettiga ungdomar ska komma tillbaka från boda borg. kanske är en bra kväll för ensamhet. dunno. just kill me.

andthedreamsthatyoudaretodream ; -

dagen har faktiskt i all sin ära varit riktigt awesome. vädret är som bekant helt spot on, och folk runomkring mår som bra. idag hade jag en s.k "kvalitetstimme" med jonatan i solen på torget. bara det var awesome. sen gjorde jag bort det muntliga i svenska nationella. spårade friskt på ca 4 minuter. det kan ha gått hur dåligt som helst. och ikväll har jag blivit överlycklig till filmen stardust. nu försöker jag snabbt ta igen att jag har varit i sjuk i en himla vecka. det går väl sådär.

och framnäs har inte ringt än...


areygonnagomyway ; -

åååhhhhh jag er så tråååååkig så det fiiiinnns inte..... borde typ lägga ner.

ereefterfestpåeranbalkong? ; -

ja, alltså, det här gudars talet som ska hållas imorgon. jag vet inte hur jag tänker när jag får ihop det här. jag har en idé, som förhoppningsvis för det mesta brukar vara en bra idé. sen måste jag försöka tänka igenom det hur länge som helst? åh... kan jag inte bara kludda ner det på ett papper och sen ha det gjort? näe, det kommer spåra.

foto; jzt.

åhum,vårsångärdum ; -

note to self;
  • sluta vara efterbliven när du hälsar på folk på stan.
  • sluta negga till din egen självbild. 
  • lyssna mer på the strokes! fattar inte vad du har tänkt under åren som gått.
  • var arg för att varken msn, hotmail eller facebook funkar.
  • du borde bli frisk snart.
ååååhhh, den här väntan tar död på mig. jag vill verkligen bara ha det där telefonsamtalet eller mejlet som säger "grattis, du kom in!". dålig planering det här var. annars skulle det vara king med någon underbar vän här just nu. men mest av allt vill jag vara en alv.


whenyfeelsotiresbutycan'tsleep ; -

2 timmar tidigare hade jag skrivit ett himla argt inlägg om hur jag verkligen avskyr att måsta vara hemma från espri. det tycker jag väl fortfarande. första gången vi alla träffas efter italy, och jag måste ligga hemma och försöka att inte må illa pga energibrist. menvisst, det känns bättre, och jag kan faktiskt prata, även om det är i ett konstigt läge. jag tror ändå på skolan imorgon. förutom det här med svenskan. det här kan spåra...

en annan anledning till att jag verkligen vill bli frisk är för att träffa jonatan på torsdag. glass i solen ska bli av (fastän det ska vara molnigt enligt yr.no, bara torsdag, av alla dagar!).

om ändå italienska morgnar och sandstränder var lite mer tillgängliga...

withmymindonmymoney ; -

palla va sjuk....

don'teverworry ; -

när jag är arg så är jag rädd för att skriva för mycket och för dumt, därför vill jag egentligen inte skriva något alls. men jag vill, egentligen. jag har det värsta möjliga handikappet för tillfället. och jag har lust att göra så mycket saker, men så fort jag har kommit halvvägs så lägger jag ner. t.ex; tänkte lägga in bilder från italien på bilddagboken, men min näsa gör ont, så jag gav upp efter 5 minuter. och så tänkte jag ju skriva det här, men det har tagit 40 minuter kanske. se, nu tog jag en paus på 20 min igen. och nu 10 minuter. jag borde nog göra ett stopp för att det inte ska spåra totalt. det här är det ni får av mig. ska fortsätta må dåligt nu.

jag är invisible. hojjj.

kissmeonthewings ; -


konstig bild som jag hittade på fanny's blogg.

whenIwenttobraziiil ; -

det kan spåra totalt imorgon. upprop klockan 9 på framnäs. sen har jag ingenting, förutom att stenplugga text och sådant, förrän 13.00 då vi ska göra teoriprov i aulan. och vet ni, jag är så otroligt usel på teori/gehör. it will suck.

14.45 har jag s.k "instrumentprov". det är väl då de ska se om jag är så awesome som jag tror. DET kan spåra grymt mycket med. speciellt eftersom att man ska göra ett a vista-prov OCH improvisationsprov med. a vista är jag ganska sjukt usel på med. det som skrämmer mig mest är dock; det är jag vs 19 andra rastlösa ungdomar som slåss om platserna inom jazz. it will suck.

ååhhh, jag kommer må dåligt imorgon....


thanks för människor (+ en mask) åde.

happybirthday2you ; -

idag fyller världens bästa...

karro,
anna,

och victor år.

grattix mina gölleplöttar :D


restlessheartsyndrome ; -


foto; anna åström

dreaming,
I was only dreaming. of another place and time, where my family's from.
singing,
I can hear them singing, when the rain had washed away all these scattered dreams.
dying,
everyone's reminded. hearts are washed in misery, drenched in gasoline.
laughter,
there is no more laughter. songs of yesterday now live in the underground.

om du bara förstod vad det betydde för mig. varje ord.

allthatIdoittowaithereforyou ; -

jag skulle vilja dra mig till att ladda upp flera hundra bilder, men det tar tid och jag borde göra något mycket bättre. kanske skriva någon slags samhällsredovisning, kanske sova. jag vet inte. men, ja gudars, first night in jesolo ser ni nedan. fyra fräscha roomies.

djupallvarsdrömmar ; -

så många nya intryck. så många gånger överväldigad. så otroliga människor till höger och vänster. det går inte att berätta med ord vad man har upplevt, men italien är ett fantastiskt ställe, som jag önskar att jag kan besöka igen. från dag 1 var det skön stämning, och det höll sig ända till dag 5, i stort sett. alla skatt blir speciella i främmande länder. alla band knyts lättare och bättre. philip och martin gjorde ett sånt grymt jobb också.

men ghh, jag ska få tusen bilder snart. de ska få tala. nu måste jag styra upp mitt liv och lägga smutsiga kleder i tvättkorgen. harhoj.

RSS 2.0