you'renotbetterthanme ; -

jag har funderat. inte så himla ovanligt nufötiden. vette tusan (där har vi det igen.) på denna blogg, och alla andra bloggar, som har, typ, samma... budskap eller vad man ska kalla det. vi stöter alltid på människor som säger att bloggar är "opersonliga", att det på något sätt är ett fusk för att lära känna någon lite bättre än nödvändigt. jag håller inte alls med. jag tycker att bloggar är bland det personligaste som finns, om man utnyttjar dem på rätt sätt. och jag skriver bara detta för två olika grupper; min egna, alltså för mig själv, och de som verkligen känner mig, de som jag håller av, därför de bör FÖRSTÅ vad jag skriver.

men, det enda som gör allting lite jobbigt är när de inte alls verkar hålla sig uppdaterade. det känns som om att de inte bryr sig alls om vad jag har att säga, eller om hur jag verkar må. förstår ni hur jag tänker?

förstå detta; denna blogg är bland det personligaste jag innehar, skriver jag mycket reflekterar det hur jag känner, och skriver jag lite, om inget alls så känner jag mig förmodligen ganska tom, på ord, handlingar och allt. det är en insikt jag har bestämt mig för att gilla.

eller så är det bara bekräftelse jag är ute efter.

Idon'tfeelbitterwhenI'mfckinaround ; -

alright, saker jag har upptäckt den senaste tiden?;
  • jag har en "sne" mun? den ser "sne" ut på alla bilder där jag ska försöka se "normal" ut. stjp.
  • mitt nya sätt att se på livet är att inte döma människor alltför ofta, som jag tidigare skulle ha otroligt mycket fördomar emot.
  • att ha ett deltidsjobb gör livet både enklare och svårare att planera.
  • det är mindre än två veckor kvar tills GREEN DAY.
  • jag har förändrats enormt under det senaste halvåret.
  • mitt nya favorituttryck är "vette tusan". jag får såna med jämna mellanrum.
  • jag tjänar vuxen-poäng hela tiden. när jag inte jobbar så övningskör jag så ofta som möjligt, och TRÄNAR tills svettet ringer en gång per dag. hur great är inte det?
  • jag blir irriterad när det blir fult när jag lägger in bilder i detta inlägg.
  • men ibland går det.

min senaste är plan är LULEÅ PÅ LÖRDAG. den har jag tänkt ut mitt egna lilla huvud. dels för att stolen deer spelar förband åt deportees, och dels för att min käre kusin ska hänga på ett mysigt jazzhäng som heter jazzomat i luleå stad, om jag minns rätt, och det skulle vara hur nice som helst att bara chilla där. bussen hem är framme på skellhells busstation klockan 11.55 söndagen därpå. fem minuter innan jag ska klocka in på subway alltså. är det värt det? värt att chansa att vi är framme i tid? jag måste fundera rikligt.

god natt gullungar.

laurenconrad ; -

alltså, om jag kunde se ut som NÅGON skulle det banne mig vara hon.

noonewantstobedefeated ; -

alright, kan även berätta att det var en himla konstig natt på subway. bland annat så bände stålmannen upp en dörr (för att sedan spilla cola över hela golvet, tack för den) och sen kom den stora skrällen;

någon idiot hade alltså, enligt karro, bestämt sig för att STÄNGA AV VÄGEN med våra stolpar, och dessa hittade vi alltså här. vi ser emma posera bredvid det återfunna.

andyoujerkitout ; -

en kväll med vänner, party, jobb, ångest, bitterhet, trubadursång genom väggen, fylla, utspilld cola, ingen sömn förrän halv sex. jag vet inte om jag är nöjd eller inte. jag avskyr fortfarande att verka obetydlig. om du bara kunde vara ärlig utan baktankar. femte hills-säsongen börjar om två timmar. fuckyeah.

I'llgethimhot ; -

piteå i korta drag.


mockingbird

HEJ nu är det fest!! :) Super som faan och kl 23 ska jag jobba på Subway. Heheh okej det där var halvsanning, det är caroline som skriver och jag är den som dricker av mig och Amdy, det är HON som ska jobba.

Nu får jag inte skriva mer för alla måste hänga! SES pussuss :.:)





VILL hA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ifIwakeinthemorning ; -

förlåt för att jag har varit så HIMLA dålig med uppdateringarna, men jag har faktiskt INTE suttit vid datorn i mening att blogga sen i torsdags. herreGUD alltså. ge mig ett liv. hehe. jag har t.o.m mist en bevakare =/

om jag ska vara ärlig så väntar jag tills sofiaheds bilder finns på min dator, vilket de inte gör nu. hursomhaver så kan ni få läsa detta istället;

ikväll ska jag chilla hos sofiahed och på calles innan jobbet. då vet ni vars ni har mig.


nowIsitbyyourside ; -

jag vet att både simon och ogge är trogna läsare av denna blogg, därför är detta ett litet shoutout till er två. fastän ni inte kommenterar, era jävlar. framnäs är nice.


somewhereIbelong ; -

någon dag ska jag berätta en kärlekshistoria för er, mest troligt någon natt. men inte denna. denna ska jag sova, förhoppningsvis snart. men det brukar aldrig gå så bra när jag är "inställd" på något.

piteå imorgon som sagt.

 

men mina brudar.

 

de är bara mina.


sparklingdiamondsinthesky ; -

sökes; bloggläsare som jag inte har en aning om att de existerar, pga brist på kommentarer. VILKA ÄR NI SOM JAG INTE KÄNNER?

finnes; vette tusan.

liarliarliarpantsonfire ; -

hallå, så här ligger läget till. eller gör det det? är absolut inte alls säker. MEN, det som är sant är att jag har skaffat twitter. den andra sanningen är dock att 1, jag kommer aldrig att använda den och 2, den kommer bara finnas till om jag vill snoka. och jag är en riktig snokare vill jag lova.

och vet ni med, imorgon är jag ledig, och på torsdag far vi till piteå. och det är såhär livet ska vara. spendera bara tid med de som gör er lyckliga, resten är överflöd. om jag nu råkar vara del av erat överflöd, må så vara, vi är bara människor med behov. mitt behov är människor som finner mig viktig, som jag finner viktiga lika mycket tillbaka, om det nu låter logiskt.

detta är en sån natt då jag känner mig så jävla bra, och ni är så jävla bra, och jag ska se green day om 18 dagar, och det är så jävla bra. god natt.


babyit'sanewday ; -

jag hörsammar härmed;

karolina

caroline

sofia hed

och

sofia lu

till en gruppkonversation på msn ikväll, klockan 22 ca.

be there or be square.

she'sgonnagiveyouwhatyouwant ; -


I'myourbiggestfan ; -

note to self; skriv inte något runt halv tre på natten. du stavar bara fel och får leva med det resten av livet i princip.

nothingseemstosatify ; -

jag vill bara att du ska bara lycklig.

I'myourbiggestfan ; -

vet ni. det är nu jag inser att jag inte ska vara i denna stad. jag ska bo någon annanstans, spela roll vars, bara inte i norrland, ack sköna norrland. det känns bara inte så rätt alls. det äter upp mig innifrån. detta är inte ooook! för du vet väl hur det känns när du inte riktigt är nöjd med tillvaron och behöver göra något drastiskt för att få det rätt igen? precis så känns det nu.

vilken jävla käftsmäll det var alltså. jag vill svära tills luften tar slut, och gråta tills det inte finns några tårar kvar. frustrationen är så oändligt stor. men ta det lugnt, möts vi så kommer jag inte att visa några tecken på detta. det bara är mänskligt att agera normal.


'causeIloveyou'snotenough ; -

23 dagar kvar, fatta DET!

I'movergettingold ; -

på senaste tiden har jag haft så otroligt mycket tid till att fundera över saker och ting. som till exempel vilka jag mår bra av att befinna mig bland, och hur mycket "skit" jag ska stå ut med från vissa personer. under de senaste veckorna har jag förlorat vänner, på ett eller något annat sätt, lärt känna nya fantastiska människor och utvecklat vänskapen till något större och djupare hos några. fyfan vilken bergochdal-bana. jag har även tyvärr lärt mig att skenet kan bedra. de man höll så högt, anförtrodde sig åt, fick en att må bra, kan svika lika lätt som en fjäder svirvlar ner från himlen. det måste vara det jobbigaste jag har lärt mig hittills till och med.

det är nu på kvällen jag blir allvarlig. lite tråkig kanske. börjar tänka för mycket. blir sakta men säkert rejält nedstämd. inte okej alltså. jag. vill. inte. vara. obetydlig. jag vill att mitt liv ska gå ut på detta;

"för världen kanske du bara är en människa,
men för en människa kan du vara hela världen."

over and out.

andithurtswitheveryheartbeat ; -

ohyeah baby, här kommer vi. flygbiljetterna ska bokas idag och det är 25 dagar kvar tills vi står utanför portarna till den stora bollen och ska beskåda en trio av gudar.

herra.

becameasmadasrabbits ; -

såhär ser det ut när jag fotar, förlåt, "plåtar" caroline.


sådär ser det ut när jag "plåtar" sofia och karolina.


sådär ser det ut när jag PLÅTAR sofia och caroline. (så sjukt fult förövrigt.)


och sådär ser jag ut när jag är påväg att... plåtta sofia. ja, man kan säga så också.

hatar ordet plåta.

toomuchofanythingistoomuch ; -

alltså kan alla på facebook sluta upp med dessa "friend characters" för det ger absolut INGENTING. det är en sak med "tag the person... you can talk to about anything" för det är verkligen personligt och ganska kul. det går mig på nerverna att "avtagga" mig själv hela tiden i såna där. seriöst, vad ser ni i det?


littlegirlwhyareyoucryin'? ; -

m'kay, rond två här då.

och denna för jag tyckte att den var lite charmig;


I'msafeuphigh , -

herregud vad jag älskar denna man.


lifeisforliving ; -

fan helvete jag mår illa. alltid ska det vara något fel.

andyoucutmeloose ; -

gissa vilka som spelar på VMA inatt.
och gissa var jag ska befinna mig.

Ifallbackintroyourarms ; -

this is where the action is.














söndagar brukar vara mindre innehållsrika, men denna har varit fantastisk. thanks for friends. dessa bilder är de enda som jag har dragit mig till att göra om i photoshop. alltså fixat och trixat med ljuset och kontrasten litegrann. kewlkewl. både sofiahed och caroline kommer att hosta ut bilder i sinom tid. just nu är jag nog mer trött än vad jag är medveten om. ursviken ikväll? jag tror det. sova senare? med nöje.

there'sacoldwarcoming ; -

för en stund sen visste jag exakt vad jag skulle skriva, men nu i efterhand då jag tänkt på det lite så skulle det bara låta som om jag var desperat. det är jag ej. vi stannar det där. inte på humör.  hej då. ring mig.

I'vebeenwaaaaiting ; -

hej världen. kung dag idag. jag och min vän sofia spenderade ett x antal timmar på waynes, väntandes på en viss caroline som aldrig kom. tobias var dock förbi en kort stund, sa hej och klagade sen på parkeringsböter. ikväll är idol inplanerat först, med sofiahed, tror jag, och kanske lu. sen så ska jag/vi febrilt försöka få tag på simon innan jag börjar jobba. alla ni festare ikväll, ses på subway eller? puss.

Ijustgotlost ; -

jag tänker påbörja en liten samling.

andIwilltrytofixyou ; -

jag trodde att bara för att jonatan reser till andra sidan jordklotet, eller vad det nu blir, så skulle man inte se röken av honom. men sådär, jag hade absolut fel. msn finns både här och där. när jag sitter uppe såhär mitt i natten, funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte, så går han upp för att senare ta sig till jobbet. klockan är 1 här, och 7 där.

vet att jag kanske inte är så världsvan, jag fick se utsikten från hans lägenhet genom webbkameran, och det var i sig en himla upplevelse, jag menar, DET ÄR KINA VI SNACKAR. en snabbtitt runt rummet fick jag med. webbkameran är härmed den bästa uppfinningen ever.

egentligen hade jag tänkt skriva något sjukt djupt, men det får vänta till någon annan natt, för nu blev jag på superbra humör. bör nog sova snart, för imorgon tänkte jag träffa lu. och senare jobba natt. ball.

Ibelievethere'shope ; -

gamla bilder är grejer. minns du detta, sandra?

thelordhaspromisedgoodtome ; -

amazing, because it is

amazing grace, how sweet the sound,
that saves a wretch like me.
I once was lost, and now I'm found,
was blind but now I see.

I just wanna see.

fascinerande hur musik kan vara någon slags form av spiritual guidance.

ywhenyou'redressedinblue ; -

haha jonatan, din älskling och min på samma bild.

och min är en pygmé jämfört med din.

random guy till vänster, FYI.

untilanewonecomesalong ; -

 

åh, I'm on a roll känner jag. ge mig kameran, lite selfconfidence, lite selfesteem, så kan vi för tusan ha ett party hära. på söndag smäller det, jag får användning av min gamla dammiga nikon D80, mina brudar, och intresse som bara legat på en hylla under ett ex antal månader. den ska bli min nya bästa vän. brukar oftast dock sätta krokben för mig själv när det gäller nya ideér, men kanske inte denna gång?

i alla fall,

jag är ledig två,7 dagar nu. börjar den otroligt konstiga tiden 01 på fredag natt, just innan ruschen med fulla, underbara människor. will be the death of me. ses på subway? kanske det kanske. så har ni inget för er nu på onsdag, torsdag och fredag så är det bara att höra av sig till mig, om ni har mitt nummer, så kanske ni kan haka på mina galna upptåg. inch. godnatt.

därbäckendansargladofri ; -

detta är vad jag heter på msn för tillfället;


detta är vad folk skriver till mig;

och...

men detta tar allt;


jäkla espri-nördar.

thesaintsarecoming! ; -

=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D


welikewhowelike ; -

det var det där med kameran.

youdon'thavetohate ; -

 

idag var första gången på ett x antal veckor som jag rörde kameran. fick till och med för mig att gå in på clas olssons och beställa hem ett nytt himla linslock, det gamla försvann i somras. jag vet inte om det här är första stadiet av att börja bli bättre på att ta kort. kanske om jag nu inte har så mycket annat för mig? det jag tycker är mest vacker är det som bara sker, det som kommer av sig självt, det vi inte är beredda på, det naturliga. vad kan bli bättre än det. alongside med detta så har jag även insett att mitt favoritredskap i photoskop är det fanastiska 'curves'-redskapet. det kan göra vadsomhelst bättre. åh, har jag tur så har jag hittat en ny passion. och på söndag så ska jag och mina brudar skåla in hösten med våra kameror.

youmightbeabigfish ; -

 

okej, det bästa jag fick med mig hem från umeå.

littlegirlyoudirtyliar ; -

 

just nu blir det inte bättre än såhär.

men vet ni vad, ikväll ska jag och sandra fortsätta på något vi påbörjade. se andra boxen av säsong 3, sex and the city. försöka i alla fall, det var länge sen vi bara socialiserade. och nu ska jag börja fundera över varför karolina inte har ringt än. och kanske blåsa håret.

andIdon'tknowforsure ; -


DU ÄR SÅ VACKER!!!


why can't y be real...


willyoustillremember ; -

jag skulle bli fokuserad, skriva något bra, men jag fastnade i att läsa gamla blogg-inlägg. eller gamla och gamla, februari 2009 tänker jag skumma igenom inom kort, (nu faktiskt,.) åh, jag vet inte vad det var med livet för några månader sen, men nu känns det bara jobbigt att vara tvungen att skriva något här. jag menar, vem bryr sig egentligen? jag jobbar, träffar folk, är sur, lyssnar på musik, är allmänt tråkig och egentligen inge rolig att misa med. vad var det med skolan som gjorde att man hade lust? VAD ÄR FELET? vars är drivet? var glad alla ni musikare som har 1, 2, 3 år kvar av eran tid tillsammans, ta vara på det för snart är det över och det enda som i alla fall jag gör nuförtiden är att sakna människor. ikväll har jag lyckats tänka tillbaka på både turnén och italien. jag vill ha gemenskapen igen.

jag vet att jag kunde ha skrivit betydligt finare, hittat bättre ord. uppriktigt sagt så älskar jag känslan jag får av att tänka tillbaka, och hatar den samtidigt eftersom jag inte kan känna mig lika nöjd nu.

jag vill ha tillbaka känslan av att allting är lätt.

apartysong ; -

don't sweat it, forget it
everything is a-okay!


takingeverythingforgranted ; -

awesome man.


it'sthebestdayever ; -

en tredjedel av mig mår så bra som man bara kan. en tredjedel vill bara skrika, ha ångest och ge upp när det gäller allt, och den sista tredjedelen ska försöka medla mellan dessa två. jag orkar inte med känslan av att vara påväg att förlora någon som jag tycker så mycket om. och vad är jag i det hela? hjälplös om inget annat. kanske om jag blundar, önskar riktigt hårt, så kanske någon speciell utnyttjar sitt nyttagna körkort och impulsivt hälsar på mig, vilket absolut skulle göra min dag. jag behöver en vän. och så.... näe, vi lämnar det där.

 

det här är ingen himla modeblogg så ni får inte se det jag har införskaffat i umeå under gårdagen.


RSS 2.0