IdoIdoIdoyeaaahh ; -

 

om jag hade en sån här webbkamera så skulle jag leka med den vareviga dag, berätta vad jag gjorde eftersom att det skulle bli så mycket enklare. nu tar jag bara varje chans jag får att använda de som finns på mina vänners datorer. hehe, det är roligt. nu sitter jag hos en nyduschad sara, bella står och steker kött på spisen och jag är allmänt sämst. jag ska nog hjälpa till litegrann. men ikväll blir en bra kväll, som fortsätter hos "karolina". NU, a man's gotta do what a man's gotta do.


that'sawholelottayouinsideofme ; -

jag insåg just att jonatan hade skickat inscannade bilder från peking! dels såna som kom från min engångskamera och också några som han tog. blir som happy bara när jag tänker på det, vill tillbaka varje dag.

av den fina tanten köpte jonatan jordgubbar av till efterrätt.

ett kärt återseende, fångat av moi.

 

jag och daisuke. han kallade mig för princess, kommer nog aldrig kunna släppa det.

 

en himla rolig vandring/glidning på muren.

 

och slutligen säger galen mexikan i sombrero godnatt!


itwasacoldchristmaseve ; -


ey gumman, lever du?

xinglaikuaixinglaiba ; -

okey, här är dealen alltså. den 31 maj far jag och sara iväg mot DANMARK. jag tror inte riktigt att jag har fattat det. vi åker buss från skellefteå till umeå, från umeå till sundsvall och sen tåg till stockholm och slutligen göteborg. det blir en natt där, och båt över till danmark på tisdag morgon. slutligen har vi alltså bokat tåg från fredrikshamn till skive där våran slutdestination är. bara att boka (nästan) allt var ett äventyr som innefattade mycket ångest och ett telefonsamtal med en dansk som heter henry. längtar tills jag får träffa mannen som visste vem jag var!

det blir tältning, nudlar vareviga dag, festivalmusik, danskar, fakebrittisk brytning, en skön avkoppling, må skit över att sova på marken, men ack en sån rolig upplevelse. sen avslutar vi allting med att åka tillbaka till göteborg, bo två nätter på vandrarhem OCH SE FRIGGIN GREEN DAY PÅ ULLEVI. de spelar förövrigt också på skive, likaväl mew. en dröm, två gånger på en vecka.

det är helt sick, en månad kvar tills vi far. boyaaaa, en paus från allt som har med norrland att göra.


kommer vi ta över danmark måntro?

canyouholdyourliquor? ; -


jag ser det som såhär. livet är ändå bra nu. och hur jag vet jag det? tre nätter under en vecka har jag cyklat hem, min nya jacka på, hörlurar med awesome ljud, och känslan av att sommaren är påväg. det är inte mycket som slår den känslan, inte ens super junior om jag ska vara ärlig. fireflies spelas med liite för hög volym. men vet ni, DÅ blir det som bäst. när en svärm av ljud plötsligt överröser en, himlen är molfri, alla stjärnor lyser, det är bara du, vägen och världen.

I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly.
it's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep,
cause everything is never as it seems.

talkingoddsocksonmytoes ; -

äre fest med laser eller?

 


herr berte hade kameran i högsta hugg.

pressthereset,presspressthereset ; -

jamen då vet ni =]


takeonlywhatyouneedfromit ; -



jag börjar sju imorgon, MEN I DON'T CARE!!!!


hansomtuggarmedöppenmundör ; -


det känns sjukt att det är ungefär ett år sen vi hade våran konsert, och plötsligt ska årets treor, som vi såg växa upp, som såg upp till oss, entra scenen och ge allt vad de har. jag minns stressen, paniken om inte allt funkade, hur förbannat kul vi hade ändå. jag längtar till ikväll, mina förväntningar är nollställda, det kan bli hur som helst, men jag kommer nog vara stolt ändå.

oops, nu fick jag slut på ord. slagsmålsklubben hälsar speedboats. simon är i stan, pappa (och fausta?) hälsar på på fredag, subway har stängt på valborgs och jag gillar detta. chill? hoj.

Iwishyou'dstopandturnintime ; -

detta kommer bli mitt nästa klädköp! I can feel it! guuuuud vad jag vill ha.

oh ma supahgurl, ni shi wo de babygurl.

kanwokankanwobojatjongshitjenwentao ; -

jag scrollar ner och ser mest bara några enstaka meningar med bilder till. är det bra eller dåligt? betyder det att man inte har något att säga längre? jag måste väl vara ärlig och säga att jag inte riktigt känt det där suget att skriva ner vad som hänt eller vad jag riktigt känner.

den senaste veckan har varit stabil, av riktigt många anledningar. att krama om erik som om att han aldrig varit i england fram tills nu är en av dem. att jag kan gå in i jonas i princip överallt är en annan. att jag, bella och sara har utvecklat något slags icke-sexuellt förhållande är nog en tredje. vi umgås i princip varje dag, har sms-kontakt varje dag, och pratar på msn inpå småtimmarna. men jag mår ju fortfarande bra av det, så varför sluta upp.

jag har sett på alla tjejer som går runt med sin fräna läderjacka på vårkanten, och avundats lite. gud vad alla är snygga i dem? varför kan inte jag se häftig ut i en sån också? sen slog det mig; jag har aldrig ens provat och känt på hur det är. så, jag gjorde det, och nu är det en av de saker jag suktar efter. vad hindrar mig? faktumet att den jag hittade kostade 2000 kronor, dvs inte något aktuellt just nu. men någon dag kanske? kanske en annan jacka.

men vänner, vänner, gud vad jag älskar er. fastän jag vet att jag håller på att distansera mig, att jag vet hur mycket jag vill bort härifrån, att jag verkligen vet var jag vill i sinom tid, så vet jag också hur mycket ni betyder för att jag ska ha kommit hit. fett lame sak att säga, men jag tror på det. jag tror på vänskap, det är en av de två saker jag trott på de senaste 3 åren. det andra håller jag för mig själv och bella.


hursomhaver, jag gillar att vara nöjd med tillvaron.

beacausehecouldhelpmewithmymind ; -


du får ockupera min hjärna anyday.

I'mgonnagetyougirl ; -


klart att vi ska titta. ska ni? =)

sorrybabysorrybaby ; -

jag kände för att ha salem's musik i öronen nu. det sätter mig i ett bra så kallat "mood". sådär när du bara kan sluta ögonen och bara känna dig ganska vanlig, avslappnad, flytande, flygandes. det är en ganska härlig känsla.

allt förändras, jag förändras, alla runtomkring mig förändras. jag kan ärligt säga att jag aldrig har varit så säker på min framtid som jag är nu. jag vet exakt vad jag vill, och en ganska bra väg till att nå dit. nu är jag lite gladare, lite säkrare, har lite bättre kontroll på mitt hår, kan mitt jobb som handen i handsken. det enda jag verkligen behöver nu, är en kamera. kan jag inte bara fixa mitt objektiv? kan jag inte bara skaffa en liten digital? den här bloggen skulle förmodligen bli roligare då.


ikväll så samlades vi hemma hos sara för att dricka te och äta blåbärsscones. erik har smygit sig hem till skellefteå och ivan, som man aldrig träffar av någon anledning, kröp också fram. himla värd kväll, himla värda skratt. bilden ovan bjuder jag på.

getyourhairright ; -





 

köp inget mer under denna månad; check.

 

simma minst tre gånger varje vecka; in progress.

klara fas A, B och C; klart jag har gjort det.
ha tre körlektioner nästnästa vecka; inbokat.

äta mer nyttigt; jag jobbar på det, lovar.

det är roligare att stänga med supergirl på; you betchaa.


youarecompletelybeautiful ; -

 

let me gasp against your lips, to say this phrase, "I love you"


vårfrälsningsgudsetillossidinnåd ; -

 

ser du en stor kille cykla runt på den här cykeljäveln så slå mig en pling, för det är min cykeljävel!

stopthereandletmecorrectit ; -

jag försöker att tagga mentalt inför dagens arbete. inget problem med illamående eller så, bara det att solen skiner utanför, och jag måste vara inne hela dagen.

igår vara menat att vara LEGENDARY, och om bella säger att det var det så är det så. min bella fyllde himla åldern tjugo, vilket i min mening känns värt att fira. bjöd henne på världens godaste (!) middag på calles. vi blev därefter upphämtade av sara som hade party i sin bil, for hem till mig. resten av kvällen bestod av kort häng hos carro, soft häng på calles, riktigt kort häng på olles. slutligen så hamnade vi på subway, just innan den verkliga rushen började. jag har alltså köpt fyllemat på min egen arbetsplats för första gången. kände en viss frustration när jag såg serveringen i kaos, började som småstäda lite, vara arg på folk som hängt stolar på borden. vi kan kalla det för arbetsskada.

men nu ska jag inte sitta här, nu ska jag äta frukost, sen fara och baka nytt parmesanbröd som visst är helt och hållet slut. ikväll blir det god mat och det vi kallar  p e r f e c t i o n.


ohohohnlyforyouohohohnlyforyou ; -

vi är bara tusen år efter alla andra. men nu ska det här bli världens grej. jag och karolina sandström introducerar;


twitter.com för tusan! ja venne, det kanske på något vis är lite som facebook, men tänk efter, lite coolare ändå. varför hänga med när man kan vara lite efter och få det för sig själv. på tal om detta så fick jag just en NY follower! mr mikael johansson himself, så jag följer honom lika mycket tillbaka nu. hehe, hur roligt man kan ha. stockholm var hur nice som helst, jag måste packa upp, fara och träffa bella under hennes sista dag som tonåring och sen umgås med karolina och anna ikväll. ser fram emot denna helg, mycket. puss och tack för mig.

sägomduskavaärlig ; -

jag vet inte riktigt var jag tänkte börja. kanske faktumet att jag deklarerade idag? enligt den preliminära uträkningen så kommer jag vara en mycket, MYCKET lycklig människa när skatteåterbäringen kommer. och i övrigt så far jag till stockholm på 4,5 timmar. still not getting it. vi ska iallafall bo på ett hostel som heter 2kronor i gamla stan. det ser awesome ut på hemsidan så jag förväntar mig att det lever upp till förväntningarna. men ska iallafall fortsätta och packa klart, sen fara till simon en sväng, och sen går bussen till tåget.

från subkwellen! hittade ba på jenny's blogg.

yrshadowweightsaton ; -

 

jag blir stolt över att vi har ådstakommit något såpass bra.

 

jo, tänkte sova nu...


lifecouldn'tgetbetter ; -

jag simmade 40 längder idag, 20 färre än vad jag hade planerat, p.g.a av tidsbrist. halvnöjd gick jag ut från edda, en hörlur i vardera öra. vilket himla väder det har varit idag, och asfalten kändes till och med under cykelhjulen. jag visste inte om solglasögonen var nödvändiga eller inte. tryckte play på iPoden, "life couldn't get better", vad fint det lät. jag cyklade en bit, upptäckte att jag visst behövde solglasögonen. kände en liten svag, ganska varm vind genom håret, och solen sken på min hud. igen, "life couldn't get better", och nej, livet kunde verkligen inte bli bättre just då.

det har ännu inte slagit mig att jag far till stockholm imorgon, vad jag ens ska göra där. men jag ser fram emot det. så ikväll firar jag ensam på subway fram till klockan elva, och kanske så finner jag några vänner att hänga med i en halvtimme på callez. jag vet ingenting! baah, jag hoppas världen får en rolig kväll ikväll, jag tänker iallafall ha det.


och idag blir allas vår moses tjugo härliga vårar!

you,youaresobeautiful ; -

 

nu har jag stenkoll på vilken dag det är.


youaremyeverything ; -

häftiga peeps från umeå open. fick från jonatan, som i sin tur fick från snygga amanda. jag hänvisar även till den nya fotobloggen som jonatan har lanserat. ni hittar den !här! har du tryckt på länken än? varför gjorde du inte det för? du går miste om något jäääävligt bra kan jag meddela om. göre ba. hursomhaver så laddar hela subway (förutom carro) för personalfest imorgonkväll. det blir hela kalaset med middag på olles, häng med spel i någon hyrd källare och sen vette tusan vars natten för oss. tackar gud för stängd arbetsplats på fredag och sen på lördag kan jag gotta mig i att jobba från 19 till 04 (you heard me!) alltså vill ni inte bara vara jag? har jag nämnt att jag drar till stockholm i fem dagar på söndag? svisch så går det undan. blir taggad på livet av att se bilden ovan.

RSS 2.0