suddenlyI'mfamous ; -

emma kallar oss lilla natt-trean, och jag instämmer så fint.

 


tack för oss!

Idon'tknowforsurewherethisisgoing ; -

jag är för tillfället fylld av längtan. längtan till 19 dagar framåt, då jag iallafall tar farväl skellefteå, träffar petter i storstan och tillslut lämnar svensk mark för peking. men också längtan till helgen, då världens bäst uppstyrda kväll äger rum. det blir formellt, vin och bara brudar. vilket betyder att veckan kommer gå SÅ mycket fortare. bara jag som är taggad?  ÅÅHH TAGGAR PÅ LIVET.


favorit-21 guns på grammygalan inatt då.

buthereyouarenexttome ; -

 

hur kan man inte bli alldeles varm i hjärtat? =')


hallelujahallelujahalleeeeeluja ; -

den här nya designen är INTE bra för mig. höll nyss på att ta bort bloggen....

butdon'ttellmymomanddad ; -

alla taggar inför en rockkväll på station. jag hade självklart njutit av att infinna mig där, eftersom rockmusik ligger mig varmt om hjärtat, (hoppas det spelas mycket green day,) men det var helt enkelt inte grejen för mig ikväll. hemkommen från en fin vecka i umeå iallafall, som innehöll många fina människor och en del dötid i pappas mysiga lägenhet. jag är redo för livet.


inatt hittar ni dock mig och emmagumman på SUBWAY!

Iwoulddieforyou ; -

[x] köpt biljetter tur och retur mellan sverige och kina.
[x] köpt biljett mellan peking och shanghai.
[x] tagit spruta mot heptatit A.
[x] taggat i mängder.
[x] lånat en blå rullbar resväska av pappa.
[x] skickat iväg mitt pass i posten för att få visum.
[ ] betalat räkningar.
[ ] fått tillbaka mitt pass med visum.
[ ] tagit spruta mot hepatit B.
[ ] packat.
[ ] KINAAAA.

everybody'sfallingdown ; -

det verkar som om att blogg.se håller på att bygga om? allt ser fuckat ut iallafall. hursomhelst så har min dag varit obeskrivligt oproduktiv, och jag har nästan känt mig instängd i denna lägenhet. en liten tripp till ica bara,  blev nästan bortblåst på vägen, och lyckades med ett av två uppdrag, det sista ska jag få igenom imorgon. GUD låt det sluta snöa, jag vill göra något vettigt imorgon.

21 dagar.

yourtrousersjustfelldown ; -

ser mig i spegeln och vet inte riktigt om det är jag. tänker att det kommer att ordna sig, "it's all gonna be fine". mitt ego säger att det skulle behöva en liten boost såhär mitt i natten, men vem skulle bry sig om det annat än bara jag. varför är det något jag ska måsta bry mig om klockan två på natten? varför inte låta det vänta tills morgondagens stormoväder som sägs hålla igång.

jag har sagt det en gång tidigare inatt, just nu vill jag bara spola fram 23 dagar, och vara i kina, dricka vin med jontest och jävlart känna hur det är att se världen. fuck this shit. jag blir mentalt störd av att sitta här.

don'teverletthemgo ; -



=')

wakeupinthemorningfeelinglikewhinehouse ; -

efter många om och men så sitter jag nu här i ett rum hos emmas kusiner. emma själv viner runt i rummet och packar saker i många flyttlådor. själv har jag kammat hem en liten necessär med diverse hudvårdsprodukter som hon inte hade användning av. så nu, vintertorrhet, nu ska du få en smäll på käften. när hon är klar så ska vi slå igång the faculty, en gammal goding med våran favorit, elijah wood!

förövrigt har vi haft ganska roligt mitt i smeten.










och slutligen vill vi säga att



elijah, we love you.

haveyouseentheworld? ; -

åh, dålig idag. jag trodde att min umeåvistelse skulle vara kung från början till slut, MEN allting började med att jag inte gick och la mig i tid, så nu har hela min planering blivit fel. äh, jag får prata med sheila och hänga med henne imorgon istället. klockan är två nu och livet ska visst börja. vad ska jag göra? måste nog bege min på stan, kolla hur mycket pengar som finns på mitt konto efter löninsättningen(!) och sen till emsiflems och tillsammans ska vi gotta oss i vad ELIJAH WOOD har att erbjuda. it's our thing y'know. gosh, någon började borra ovanför, jag blir döv.

och ikväll/natt, kan någon smsa, ringa, vadsomhelst och bara säga till mig att jag ska gå och lägga mig?

wehaven'ttalkedforsolong ; -

tvingar upp mig själv alldeles för tidigt för att utföra ett sjukt_hemligt_uppdrag. det är verkligen värt det. och jag har träningsvärk (tack alltid_rättstavande_karro) så ut i tjohejsan. måste betyda att jag har gjort något rätt. men, iallafall, min buss till umeå går klockan två, och i den där staden kommer jag att vara i kanske 4 eller 5 dagar, beroende på hur det känns. halleluja, so long suckersss.


vill tillbakaaaaaa.

let'sgrowoldtogether ; -


the bitch is baaaaaaaack.
(hehe, skrev det bara för att hon skulle skratta...)

lastonebornandthefirstonetorun ; -


MEN HALLAAAAA!!!

brb ska bara boka biljetter åde.

therageandlove,thestoryofmylife ; -


starry nights, city lights coming down over me.
skyscrapers, and stargazers in my head.
are we, we are,
are we, we are
the waiting, unknown.

jag gillar bilder när det ser ut som om att personen verkligen tänker på något. karolina, vad tänker du på här? jag tror det är framtiden, vad du ska göra härnäst, kanske var det till och med det vi pratade om just då.

otroligt oproduktiv dag idag som jag har spenderat med att se paradise hotell, nu är jag 2/3 in i leken. nu anländer den där dalin. herregud. men dagen ska inte bara spenderas framför datorn. klockan sex är det middag hos sofiahed som jag bjöd in mig själv till, och det känns bra att kvällen innehåller sällskap.

lackofcommonsense ; -

det jag gillar mest med nästa vecka är att jag har så mycket i mina tankar angående den. jag ska träffa emma, spendera all tid som INTE är planerat med henne tänkte jag. sheila ska klippa mitt hår, dvs att en riktig, utbildad frisör ska förhoppningsvis göra något slags underverk på denna kalufs.

sen så kanske höjdpunkten kommer. på tisdag tar min lillebror en buss till umeå efter att han har slutat skolan. när han kommer dit vet jag inte vad vi gör. chillar med pappa lite kanske. själva tanken är iallafall att vi ska sätta min födelsedagspresent i bruk. två biljetter till avatar 3D är bokade, och kanske äter vi något innan också. men kung kung kung. och han har sovmorgon dagen efter, så inga problem blir det.

och eventuellt så ska jag få oskar att se boondock saints, that's my plan.

 

me & ma bro, yo!


gottofindmydestinty ; -

jag känner mig som en ny människa. eller egentligen inte, och det är det som känns så otroligt bra. jag erkänner att jag kollar in på kenza's blogg i stort sett varje dag. plötsligt såg jag "SÅ BLÄDDRA INTE BARA FÖRBI DET HÄR!" okej nähä jag gör väl inte det. hon uppmanade till att hennes läsare skulle skänka en slant till de lidande på haiti. jag kunde väl klassa mig som en av hennes läsare.

en tia, en tia kunde man väl undvara. ja, det kände jag. så jag skickade det där sms:et. när jag lagt ifrån mig mobilen så kände jag något. men vad tusan, jag har över tvåhundra kronor på mobilen, visst klarar jag mig utan femtio av dem? ja, ja det gör jag. så jag skickade ett till sms, femtio kronor försvann, och... jag känner mig faktiskt inte som en ny människa, jag kände mig ganska vanlig. jag har gjort en liten skillnad, och så var det med det.

10katastrof
för att skänka 10 kronor.
katastrof för att skänka 50 kronor.
till 72950

göre ba, GÖR DE BA!

I'vebeenlyingtoyou ; -

inatt fick jag en sån lust att lyssna på hela american idiot från början till slut. och det gjorde jag. musik blir som bara bättre när det är det enda man fokuserar på och det enda man hör är de små detaljerna som annars bara flyter ihop med helheten. så då kändes det bra. och jag var nöjd. sen lyssnade jag på inspelningar med epsri och försökte hitta mig själv bland alla röster. sen kunde jag sova gott.

det jag har gjort hittills idag är att boka den andra twinrix-sprutan den 10 februari, och klistrat fast "passfotot" på visumansökan. dagens stora bedrift kommer vara att gå till stan, ett försök till motion kan vi kalla det. men jag gillar tanken av att jag kommer ha musik i öronen hela tiden.

hälsningar glada @ callez.

one,twentyoneguns ; -


you may call me fierce.

weusedtobefriends ; -

jag har ett mående av väl över mig, förstår du? välmående. jag hade varit helt carefree som det inte var så att någon "Pys" har lämnat en kommentar angående ett tidigare inlägg och jag blir så irriterad över att jag visst ska känna denna person som har en IP-adress som jag aldrig har sett förr? please enlighten me.

nu har jag kommit till den tioende låten i den nyligt publicerade spellistan made by trimp. och just det, imorgon är det bara en månad kvar tills jag far till kinaaa!!! helt otroligt. men resten av januari ska jag växla mellan att jobba, vara ledig, jobba, fara till umeå, få mitt hår klippt, jobba och inleda februari med att förmodligen jobba häcken av mig.

en bra lördagkväll.

Iwantthetruth ; -



=)

Iamaloneatacrossrode ; -

det här är ju rent sagt deprimerande att jag ska känna såhär. det är deprimerande att känna att det är för KALLT för att göra något. jag kan fara till carro, och jag kan fara till karro, MEN jag vill inte tvinga ut mamma i kylan för att låta mig köra någonstans, och som sagt, för KALLT för att promenera. det är deprimerande att jag sitter här och känner mig jävligt ensam, då jag lätt kan göra något åt det, men det är FÖR KALLT. h-e-l-v-e-t-e. och det är fredag? kvällen man SKA göra något. kvällen man BÖR göra något. nej, ikväll ska jag inte vara med någon, inte prata med någon, inte bry mig om någon. och kanske till och med gå och lägga mig klockan tio, för "jag hade ju inget bättre för mig".



F.O.D

comingdownlikeanarmageddonflame ; -

jag visste inte riktigt vad jag skulle se fram emot med 2010. det är första året någonsin som inte har varit planerat på något sätt. jag kan göra i princip vad jag vill, söka skola, flytta från stan, leva livet. detta är iallafall det som ligger och hjälper mig att se framåt i tiden och inte bakåt;

  • KINA i februari, kommer bli världens bästa resa?
  • SKIVE FESTIVAL i danmark med bellabop, hon får sitt rammstein och jag får green day igen.
  • EN SOMMAR I SKELL. har ni sett trappan de håller på att bygga vid älven? jag ser oss sitta där många dagar/kvällar, med mitt lilla fondue-set och äta chokladövertäckta jordgubbar.
  • RESA TILL KOS med några fina brudar, om de nu fortfarande är taggade på det?
  • NÅGON SLAGS FLYTT söderut, jag är ändå lite sugen på stockholm. annars vet jag inte.

det jag har klart i mitt sinne är iallafall att jag någon gång ska flytta utomlands, helst till USA, men jag tänkte att det är ingen press att göra det detta år. vi har fortfarande lång tid kvar att leva.

oneofthesedaysI'llfaceyouout ; -

jag satt här, väldigt oskyldigt, sliten efter en kvälls hårt arbete, kommer över en bild av ett tidningsuppslag, och ser det bara de översta två raderna, med STORA FETA BOKSTÄVER som bildar;

RAMMSTEIN [DE]
GREEN DAY [USA]

och ringer till bella; "vi ska till danmark i sommar."

Iguesswesharethisendlessautumn ; -

måste bara nämna att när jag pratade med jonatan på skype idag så sa han att han hade införskaffat en liten välkomstpresent till mig när jag anländer. tanken brukar ju vara att man får veta vad det är när man väl anländer, men jag tror nog han var lite för nöjd över den för att hålla det hemligt, för det var ju inte en såååån stor grej om man visste vad det var eller inte.

han har köpt en liveDVD med green day! =D

bäst för honom att den var riktigt billig, men nu ser jag fram emot att vi ska sitta i någon soffan och han ska med egna ögon få beskåda hur till mig jag blir av detta band. finns som inga andra alternativ än att vi ser den. ska förhoppningsvis inte hypa över denna resa i fem veckor framöver, men nog så är det i mina tankar nästan hela tiden. nu ska jag chilla lite mer med alexander rybak. tjingtjong!

Idon'twannalooklikethat ; -

ledig fast än produktiv, det är jag idag. jag har skrivit ut blanketten och fyllt i nästan allt som behövs. jag har fått klartecken när det gäller i princip alla frågor som jag hade, och nu är det det där himla kortet som jag saknar. men resten av kvällen ska jag inte tänka på det, utan jag och mamma ska ha det riktigt mysigt med simon baker på tv3. oh you beautiful man.



raisedbythebastardsof1969 ; -


FIN =)

beforeitgetstoolate ; -

varje gång jag lyfter armen så värker det lite, ungefär som när man har slagit sig, fått ett blåmärke och är helt öm, men det påverkar inte så mycket ändå. nu sitter jag här och är mest av allt lite småskrajsen egentligen. hade i tankarna att jag skulle vara tvungen att fixa det där med visum någon dag, men nu måste jag ta tag i det. det är bara en liten punkt i formuläret som jag inte riktigt är klar över;

"2.2 Ska du lämna Kina och sedan åka tillbaks så behöver du ”Double entry”. Till exempel om du åker till Kina, sen Hong Kong eller Macao och tillbaks till Kina. Ska du bara till Kina räcker ”Single entry”. ”Double entry” kostar mer."

visst, jag ska flyga mellan peking och shanghai, men räknas det som en double entry? eller har de skrivit något fel, för sist jag kollade så ligger hong-kong I kina as well. china-boy, give me answers!

imorgon tar jag tag i det på riktigt, skriver ut formuläret, fixar ett kort att klistra med och kirrar så jag kan kryssa i yes-boxen bredvid "do you have any criminal record in China or any other country?"

goingdowntotherubyroom ; -

det går runt en man på stan i skellefteå ibland. varje gång jag ser honom så börjar mitt hjärta att fladdra. det är konstigt att det kan vara så även om jag varken har ett namn, en ålder eller en personlighet att sätta ihop honom med. jag kan gissa att han är en sån där "bad guy", men bryr sig sanslöst mycket om man kommer nära inpå. jag vet inte vad det är med honom som gör mig så fnittrig. förmodligen hans s.k appearance, hans utseende och sätt som attraherar så fruktansvärt. han är så otroligt vacker, jag dör lite varje gång jag tänker på det.

det där om fnitter. han har varit in på subway några enstaka gånger då jag jobbat, och sara är mitt vittne till att jag blir helt till mig. igår när jag jobbade gick han enkelt förbi, systemetkasse i handen, och jag kände att benen nästan vek sig under mig. nästa uppgift jag hade var att göra en macka till en gubbe. det måste ha sett så fult ut, för varje gång jag tänkte på denne mystiske man så började jag fnissa och fnittra okontrollerad. jag försökte återfå kontroll, men så dök han upp i mitt huvud igen och jag kunde absolut inte hålla min. när gubben hade betalat så kunde jag äntligen andas ut och försöka att tänka klart.

jag är glad att jag inte vet något om honom egentligen, det finns som inga krav, bara det att jag mår lite extra bra när han är inom synhåll.

komänglarkomälvor ; -

inatt drömde jag att jag träffade honom.
jag sa "bear with me. I look up to you.
when I feel like a nobody you make me feel like somebody."
han blev glad och kramade mig.

sen vaknade jag.

shedrivesbythestation ; -

yr at the end of the road.
y lost all sense of control.
yr thoughts have taken their toll.
the mind breaks the spirit of yr soul.

yr faith walks on broken glass.
the hangover doesn't pass.
nothing's ever built to last,
y'r in ruins.

lay down yr arms,
give up the fight.

jag kastar in handduken. hur du tolkar det vet jag inte. men jag är för bräcklig nu, bräcklig är ordet. jag blir ledsen av att tänka på alla som är för långt borta, de som försvinner snart (ja simon, du kan lätt ta åt dig), över vad jag inte verkar kunna ådstakomma åt mig själv. jag antar att det blir så när man sover för lite och inte är på humör, well fuck me. återkommer imorgon med vad som försigår runtomkring mig etc.

popopopopopokerface ; -

runt tre inatt så roade jag mig med att sitta på badrumsgolvet och ta riktigt vanliga bilder.

 







klockan nolltre.nollfem tyckte axel också att det var roligt att ta vanliga bilder.





jobb idag 14-19 och sen är jag jävligt lost.

suddenlyIsee ; -

idag var det en otroligt lugn dag på jobbet. och det har varit otrolig lugnt på den här bloggen. åh äh, den här kylan alltså. nej, vet ni vad dealen är? inte? då får ni inte veta heller. nu är det så att mamma har gjort en äppelpaj, jag har missat det faktumet och ser nu att det är criminal minds på kanal 5. ni vet var ni hittar mig.


Idon'twanttobefriends ; -


den bästa gruppen på facebook hittills.

I'vehadthetimeofmylife ; -


och så känns det.

hållmignära,taminhand ; -


(detta inlägg skulle ha skrivits för ett litet tag sen, men visste inte hur man fick igång internet på karro datorn. man trycker på en knapp, check.)

i alla fall, karolina har också en sån där cool webbkamera i sin dator som jag helst själv vill ha. kanske är dags för en bärbar ändå. hon har suttit vid pianot och övat inför ett bröllop imorgon, och jag hittade mahjong, score. jag tror vi är påväg till simon, men han är en s.k "dålig svarare" på msn. den här kvällen kommer nog bli king hursomhaver. hejdå.


joshuafitthebattleofjericho ; -

när espri var i självaste venedig för att sjunga i en kyrka så delade vi konsert med en kör från otroliga venezuela. jag vet inte säkert hur den här gruppbilden blev till egentligen, men jag är då mitt i smeten.


Ineedtoletitgo ; -


helalivetvarettdisco ; -

hej jag heter amanda och har egentligen ingenting att göra fram till torsdag, så har du mitt nummer och inte en riktig plan bestämd så har du ett helt okej tidsfördriv här. ring mig? ska nog ta tag i det där lite själv också. hoppas ni inte har något emot det. detta blev ett ovärt inlägg. hej.

nevermadeitasaworkingclasshero ; -


- however, if people discover something in my songs for themselves,
then I have succeeded in what I set out to do.

whatyou'vebeengoingthrough ; -

OCTOBER

den stora månaden. den jag hade väntat på i fem år. innan jag, sofia och elin flög till stockholm den andra helgen i oktober, så hade jag en himla kul utekväll, en spårad natt i långviken med panic! ur bilstereon, färgade och klippte håret, var i umeå över natten och träffade min fina emma. fredag kväll satt vi på planet mot stockholm, jag mådde skit, jag har dåliga nerver och de märks oftast av när det börjar dra ihop sig.

årets, livets hittills största upplevelse var konserten, jag tror jag kan säga det utan dåligt samvete. jag kan säga att jag tror att bara anna, bella, moa och jonatan vet vad jag pratar om för känsla.

sen när jag kom hem var det som att jag kände mig ganska nöjd hela tiden, och när jag hörde vissa green day-låtar så kom tårarna lite lättare än förut, för nu visste jag hur det kändes att höra dem på riktigt. det var kung att styra möten med vänner och gamla klasskompisar, och caroline gav min blogg en välbehövd makeover.

 

viljan att dra sig till edda tidigt på morgonen hade infunnit sig, och ibland så hände det faktiskt, t.ex efter att ha sovit ca 2 timmar och en massa scrubsavsnitt. jag och karolina såg kammarkören sjunga diverse rocklåtar i körarr, och jag hittade gamla bilder på lillsofias dator.

 

oktober månad avslutades med ett stort läger på atorpskolan, extranattjobb på subway, och ett trevligt halloweenparty där bl.a jack sparrow-pirat, elliot reid och cruella infann sig.

 

NOVEMBER

 

jag tror att detta var en liten rocky period, iallafall början. men min bror fyllde i allafall sjutton år, och jag och sara tog åter igen våran egna tripp till umeå stad över en natt. den helgen firades med två nätter av nattjobb, där jag bl.a lyckades fumla ut miljoner gurkskivor på golvet.

vår älskling caroline annonserade att hon skulle vara en av lucia-kandidaterna i året lucia, jag var fortfarande på höjden av mitt green day-berg, och jag bestämde mig för att det var världens världens bästa och värdaste grej att boka en resa till kina för att inleda 2010 på ett awesome sätt. några fina tjejer kom hem till mig och provade smink i mitt kök, mitt bland allt jobb som jag utförde på subway. men ändå, när jag tänker efter, november var en jobbig månad, helt ärligt.

 

men, det avslutades på topp, med en bokad resa till kina och fest på olles en söndag med subwaypersonalen och annat krogfolk.

 

DECEMBER

 

december började med snö, och då var jag ganska nöjd. inte p.g.a snön, utan allt annat. jag var nöjd över green day, mina vänner, tillvaron, boondock saints II-trailern, att green day hade gjort en musikalversion av 21 guns som gav mig gåshud. jag läste skynda att älska, och fick tillbaka minnen om min morfar.

 

två dagar innan min födelsedag var jag med sofia och fick en fin present. dagen innan min födelsedag mådde jag skit, don't ask why. dagen det väl var min födelsedag kändes det helt okej, och blev bättre med timmarna. jag for till umeå, bekantade mig med en person som jag vill lära känna bättre, och spenderade tid med mina små syskonbarn.

 

jag fick en idé om en hemlig julkapp till vår pappa, och det var mycket enklare att genomföra än vad jag hade trott. det var också ett tecken på den otroliga kontakten som jag och min bror har fått på senaste. det var denna bild inramad;

 

resten av december var som en fest, mys i hed's nya lägenhet, fin vän som bjöd på födelsedagsfika i efterskott, jul i umeå, julklappslek med kusinerna, nykter kväll på olles och nattjobb, värt tips om the fredrik reinfeldt song, kingkalaskul på annandan och station även om det skulle sluta på subway i kaos, vilket det gjorde. jag hann träffa jonas innan han for tillbaka till malmö. sista veckan av 2009 så gick vi på bio och såg AVATAR (man måste skriva det med stora bokstäver!) och sen var det ju i princip nyårsafton.

 

den spenderades hos simon, där boysen gjorde middagen, girlsen diskade och sen körde vi ett parti TP, vi kan säga att ingen vann. några for till varu därefter, några till fannyC. jag befann mig i varu under tolvslaget, och det kändes ganska bra att avsluta året med califoria. efter en promenad i snön så bestämde vi oss för att åka tillbaka till stan. jag och simon träffade karolina på efterfesten där det var lite trevligt folk. karro och majken fick hämtning, så jag och simon hade inte så mycket där att göra. så det blev långa samtal i simons lägenhet, och en bra start på år 2010, med en vän som jag uppskattar så.

 


RSS 2.0