justgonnastandthereandwatchmeburn ; -


hitmewithyourbestshot ;


jag har rört kameran. jag har rööört kameran, halleluja.

wannabeontop ; -

pix; amdy original
i've got no motivation.
where is my motivation?

wheredidyougo,Imissyouso ; -

kära kines. det känns som om att vi springer om varandra, om du nu ens sitter vid datorn (om du inte gör det så förstår jag dig, kina är nog mycket mer spännande än internet). men fortfarande, några frågor;
  • hur går det med mandarinen?
  • har du träffat en snygg kines-gribb, och därför syns du för sällan online?
  • har du utvecklats inom dina specialområden?
  • har du tänkt uppdatera bloggen någon gång? (det har ändå gått över en månad nu)
  • vilken är din favoritglass?
funkar voddler i kina? isåfall så ska du se "an empress and the warriors". kines-film, HJ tipsade om den, och den var GRYMT BRA. han ser ut som hangeng, I tell you. se den bra. och ja, bella äger Only13-are titt som tätt, här och var. dock så går det rykten om att teukkie måste göra en operation på grund av sin dåliga hälsa (mannen sover visst ca 2 timmar per natt, SICK) och fansen går bärsärkagång på lee soo man för att han behandlar sina artister för dåligt. och nej, dream catcher är inte uppdaterad än...

försvinn inte, jag saknar dig för mycket för det, okej?

thatwayyoumoveain'tfairy'know ; -

='D

 

okej, okej, om du undrar så är det två medlemmar ur super junior som gör en ordlek av att säga sverige/sweden på olika lustiga sätt. andra försöket blir rätt, sen spårar det jävel med sverIGE. ljkfhoentfpwemgt, jag tycker det är awesome. är det okej att vara stolt svensk nu?


heysoulsisterain'tthatmistermister ; -


occupy my brain åde,

(detta är tusen gånger lättare på tumblr)

he'smybrother ; -

nyvaken, eller, någorlunda nyvaken i haparanda stad. gårdagen bjöd på mycket spännande, en promenad till finland (hann alltså utomlands, sedär), svängar in på alla såna där ställen, jysk, ÖB, ni fattar grejen, mosmeny till middag, finsk morotskaka till efterrätt och ett rosévin som visst skulle smaka gräs.

några timmar på lagrotta efter det, med en otrolig massa med spännande personer, olika typer av alla dess slag, bekantade mig med lejonet, förstår fler interna skämt nu, och det är inte så mycket drag i haparanda en lördag-natt. men det är trevligt ändå!


så, nu är min semester över snart. bussen hem går klockan fyra, och innan det ska jag bjuda på en pizza på vafritt ställe (hörde rykten om att det hette amanda's pizzeria, klockrent eller?). sedan sägs det bli valvaka inatt. antingen blir vi besvikna eller nöjda, det är bara att vänta och se.

ps, har smällt igen dörren mitt framför näsan på en person i ren irritation nu, det var nice!!1

loveforsale,appetizingyoungloveforsale ; -

om 40 minuter går bussen till min älskade caroline. ba för att se hur hon har det som. mycket annat jag har för mig nu när jobbet inte blev av lixom. vi går mest bara runt och väntar, och försöker, och väntar.

denna dator gör mig sinnesjuk. inte vill den funka felfritt, nej inte det, till slut så segar allt ner och blir likförbannat omöjligt att ha och göra med. säterhill, fixa problemet.

aja, måste springa nu. har hört att haparanda är ett riktigt ballt ställe att hänga på. fem timmar i buss, here I come.

neorago,neorago,neorago,neorago ; -

 

너라고,


너 보고싶어.


Iwantyoutoshowme ; -

YESS; OCH SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ DETTA!!!1

jayuropkebiwonohgobarabwa ; -

tonåringar, vilka idioter, framförallt de som medverkar på dr phil och beter sig extremt ohövligt mot de som faktiskt bara bryr sig. din mamma bryr sig, ni skulle kunna komma överens, om du bara slutade vara så blind och dum. sluta vara besatt av en kille som inte ger dig den uppmärksamheten som du faktiskt förtjänar. sluta vara psycho.

ett enda virrvarr, och en förvirrad dotter. inte, inte, inte okej. nej, jag vill att mitt liv ska vara som tumblr. nu skaffar jag en. kanske återser ni mig, kanske inte.

angående norge-jobbet, läs här. inga frågor, sånt är livet, bara att lösa allt på något annat sätt.

ps, fml, URL:n amdy.tumblr.com var upptagen, en himla dude!

nu vet jag inte längre.

makethislast,takeitslow ; -

my friends are a different breed.
my friends are everything.

ohohohnlyforyouohohonlyforyou ; -


ett samtal senare, så känns det som om att alla framtidsplaner är räddade! ja ni hörde. vi fick jobbet, vi fick det. vi ska jävlart vara telefonförsäljare, samtala, sitta i lur, bli hatade, ganske finna en norsk soulmate. vi fick ett jobb. nu är det bara det luriga med var vi skall bo, men porsgrunn bör väl inte vara helt utan bostäder?

nu ska jag börja promota vår gemensamma blogg, ni hittar den --------------> HÄR!

ni behöver inte fråga om namnet, och om ni gör det så är det för att vi luktar gott. men nu bär det av, for real. åh I can feel in my bones.

don'tcallmynamedon'tcallmyname ; -


here'smysong ; -


"I think of what we were like when I first met you.
your bashful smile, your shy words, your cold hands.
I thought of you every day,
I couldn't do anything, almost going crazy..."

och yada yada, sedan följer en otrolig massa om kärlek, sån där sockersöt, som bara finns i filmer. men jag gillar det lite undermedvetet. jag gillar att någon ser bara mig, helst för den jag är. åh, jag vet att det är lite av tabu att prata om framtida kärlek, hur man vill att det ska vara, för när du och jag hittar just DEN personen, vem vet hur relationen ser ut.

men det finns en textrad, i just den låten, som gör mig taggad på allt som kallas kärlek.

"let me gasp against your lips to say this phrase; I love you."

eunhyukleeteukshindong ; -

nu ska du bli min, det blev konfirmerat av fader min över skype för några minuter sen. när jag ringde första gången så svarade han på den gamla iphonen, den som ska bli min, och vi pratade lite om.

nu ringde han igen, från den nya, iphone 4, för att kolla om "han lät bättre i den här." otroligt roande. men nu ska jag styra upp mitt nya liv som iphone-ägare, och min bror ska få mobilen som nu är i min ägo. den joysticken funkar iallafall ganska korrekt.

tjingtjong.

gaenuganugayokhaedonomanbarabundago ; -


jag saknar dig med =')

andaswetwirl ; -


alltså BRA dag. 1, jag känner mig snygg. 2, jag får uppmärksamhet på ett sätt som jag har saknat så mycket! 3, owl city får mig att vilja hoppa upp och ner av ren och skär lycka. 4, det är kallt, men vem bryr sig? 5, jag är kär, kär i något påhittat, men vem säger att man inte får vara kär på det viset?

sofia missade bussen, men det kanske var lika bra, för annars hade hon förmodligen fått vänta på mig, för jag är tyvärr lite av en tidsoptimist =] ny dead-line, efter halv ett. det ska jag hinna till, förhoppningsvis.

RSS 2.0