allIwannadoisfindmywaybackintolove ; -

it took a second for me to realize the fact that money doesn't really matter at all. I've been stressing here and there, pulled my hair out to try and make some sort of budget for the end of this year, and I am just so fed up with it all. things sort out, solves themselves, eventually, as long as I won't be left in the dirt by those who are supposed to care. I don't have to worry too much, right?


farmor ♥

 

även om jag visste det, även om det inte fanns någon chans att förhindra det, så gör faktumet att du inte är bland oss längre, mer ont än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. du har alltid funnits där, som en stöttpelare för dina två söner, från det att alla vi barnbarn föddes, tills denna natt, då det helt enkelt var dags för dig att gå. tomrummet du lämnar bakom dig är enormt, går inte att beskriva.

 

vi saknar vår mamma,

farmor,

förebild.


takemyhand,andbaby,don'tletgo ; -

ikväll vill jag egentligen vara i skellefteå.
nära och kära. kramar som jag är i behov av.
hålla hennes hand, bara försöka hålla den varm.


congratulationstomeeee ; -


norge levererar med bra väder de senaste två dagarna. även om man nästan blåser bort så känns det inte riktigt i luften att det är vinter ännu. och äntligen så behöver jag inte känns mig så helt meningslös som jag har gjort för många dagar dessa veckor. barnehage-jobb imorgon, ända bort i mørkved, men ett busskort löser alltsammans.

av någon anledning så har jag fått upp ögon för matlagning. jag vill bara pröva på allting, laga, baka, steka. kan vi inte bara get together när jag kommer hem i december och ha ett stort matlagningsparty eller nåt? bara göra häftig mat och coola kakor. jag vet att jag tar till överdrift nu, men jag har mycket tid över till att tänka.

och jag är lite för övertaggad inför den nya filmatiseringen av tintin.

MEN NU INSTALLERAR AXEL STARCRAFT II PÅ MIN DATOR, HADE.

wouldyouholditagainstme ; -


everything seems to be working against me..

ohtaiwanmei ; -

jag har ett litet ögonblick just nu när jag tänker tillbaka till konserten i vietnam, och skriver febrilt in ord i fältet där man söker efter filmer på youtube. "super show 3 vietnam" främst. detta kommer jag fram till;








och slutligen;



det känns om en dröm, men så otroligt sjukt att det är sanning. att få ståplatser till den här konserten måste ha varit den bästa bedriften någonsin. bland det första som sofia sa när vi äntligen hade kommit oss in på området var "amanda, du kan se donghae's utväxt med egna ögon nu!" och OM det var sant. herregud, jag ser sekunderna om och om igen för att försöka intala mig om att det faktiskt in i mina ögon han tittar, och ingen annans. jag vet att jag låter som ett mähä nu, men om min mamma förstår mig, då är allt helt i sin ordning.

mycket cred till dem iallafall. fukten i luften var något jag aldrig hade varit med om förut, och även om dessa män mycket väl kan vara vana det så kan det inte ha varit lätt att prestera på scen i alla ombyten och fyrverkerier som höll på. väl till slutnumret så kom regnet iallafall, som på beställning. det regnade på alla 20 konserter, det vill säga att super show får det att regna, yeah. vi var blöta, glada, i gasen, allt, när vi satte oss i bussen tillbaka och gick igenom allt som vi kunde komma ihåg från de 3 timmarna.

det finns inte en chans att jag någonsin kommer att glömma den där kvällen.

널 보면 (난) 웃음만 (나와) ; -

 

ååååååhh det är så roliiiiiigt.

 

nu ska jag och axel införskaffa vuxenpoäng genom att fara och handla på coop. hur vet man vad man ska köpa? hur vet man vad som saknas och vad man ska ha i en kyl egentligen? är det en egenskap man får med tiden och åldern?


bwaramisssimplesimple ; -

 

står här och steker min gröt, den som kom på att just göra så är härmed utnämnd till ett geni. så fruktansvärt gott. den ska gärna vara lite bränd också, då smakar det nästan popcorn.

 

tänkte vara lite "bloggig" och skriva att nu ska jag sätta mig ner och äta min gröt, och förmodligen titta på ett avsnitt av hell's kitchen. sedan måste jag bekämpa det dåliga vädret, bege mig ut för att posta brev till sydkorea, någon som är förvånad, och någon gång under dagen måste jag komma ihåg att tvätta. det kan nog gå bra.

 

hejdåååååå.


whydoyouevenfollowme ; -


jag döööööööööööör.

followme,saymyname,louder ; -

det går framåt och står still på samma gång. hittills har jag bokat resa till stockholm, kunming och reseförsäkring för hela nästa år. det som är kvar nu är visum till kina, resan till seoul och själva kursavgiften och boendet. om ett brev kommer i posten inom kort så kan jag även få bortgjort en till punkt inom en snar framtid.

inspiration, inspiration, inspiration. jag sitter och läser på blueberrys utlandsstudieblogg, mycket om tips, vad man ska tänka på, vad man bör göra i förväg, att reseförsäkring inte tecknas av 25% av alla ungdomar som är ute och studerar i världen, men främst av allt så inspireras jag. jag kan knappt vänta till det är min tur. alla dessa förberedelser har ett syfte, det bygger upp till någonting, något som är större än vad jag någonsin ådstakommit förut. jag planerade aldrig att jag skulle lära mig ett tredje (fjärde?) språk, men den koreanska kulturen har charmat mig. idag längtade jag så sjukt mycket till ett koreanskt badhus, att bara gå omkring i en stor bastu. och sen äta barbeque på kvällen, mmm.

men jag har inte tänkt hålla mig till ett land under hela året, nej absolut inte. om jag har råd, och om budgeten täcker det, som jag är ganska så säker på att den kommer att göra, så får jag se lite mer av asien, kanske gå på en konsert, vem vet.

 

herra.


l.o.v.eisjustanotherwordIneverlearnedtopronounce ; -


instagram is my only friend a night like this.

haeppybirthday ; -


86.10.15
11.10.15

kissmegoodbye,I'mdefyinggravity ; -


bringing this back.

my brother and I just had a staredown in the bathroom mirror where we tried to point out what reminded us of each other. it's mostly the hair color, the eyes, our noses are different, but the mouth is pretty much the same, even though he can't really pull off that "smile" up there.

jag försöker intala mig att 3 dagar inte är någonting. inte 4 heller för den delen. det är lugnt, jag kommer tjäna ihop de pengarna jag behöver, jag kommer inte känna mig rastlös hela tiden, jag kommer känna mig nöjd, till slut. men jag kan inte klaga på sällskapet, min bror och jonas är perfekta gentlemen, ger mig allt jag vill ha. okej, inte det, men det går bra, inga grava missförstånd hitintills. låt det fortsätta vara så i 7 veckor till tack. och ge mig ett jobb tack. fast sånt fixar man nog själv. tack o hej.

Ican'thandleyofaceeeee ; -


I'llbethereforyoucauseyou'rethereformetoo ; -


jag gör så sällan impulsköp. nästan överhuvudtaget aldrig. jag vill egentligen inte, det är så lätt att pengarna ska sina, när de egentligen behövs för annat. 700 kronor på gina tricot, en ny vinterjacka. jag ser det som en investering inför kommande år. förhoppningvis är den perfect för vintern i sydkorea. då var det bara skor kvar. hur hittar man skor? perfekta skor?

efter att ha räknat lite på hur budgeten ser ut, hur mycket jag har kvar att tjäna och spara, så känner jag mig lite lugnare. var kom de extra 10 000 ifrån? inte så konstigt att jag oroade mig över det. jag ringde även ett samtal till norge, vilket nog var avgörande för beslutet jag har tagit. det blir norge, jag ska försöka jobba så mycket som möjligt, om det nu blir på bunnpris eller något via manpower. och så ska jag gymma med axel! det blir en start på ännu ett nytt liv. det är nya liv gång på gång.

plötsligt blev det tusen saker att göra innan helgen är slut, papper att skriva ut, personer att träffa, bussar att ta, jag vet fortfarande inte om jag ska till umeå. det blir ett beslut i sista sekund. som vanligt. men nu känns det bättre, mycket bättre.

Ihaveplantedithere ; -

I don't know what I should update about. it's just this feeling of walking around and waiting for something new. waiting for that interesting culture I long for, just waiting. I just realized that december 28th is going to be 5th time I ever visit China, even though the 4th was just a long stop at the airport in guangzhou. it feels great. I feel lucky to visit this country so many times, a country some people only dream about visiting someday. the city below is my favourite. there are so many things to fall in love with, so many places that feels like home.

I wrote to eleonor the other day on facebook. she's the girl standing with her back towards the camera on the balcony. one of my friends had seen the photo and asked me when I got a tattoo, and I told eleonor that I would never get sick of people not being able to tell us apart. it was the same in china, we were told all the time that we looked exactly the same, and that it was extra difficult to tell from far away. even her sister mistook me for being eleonor a few times in gothenburg. those are some of the best compliments I've ever gotten, because eleonor is so beautiful and graceful in my eyes. she answered and said that one of her friends had said there was no way eleonor and I weren't sisters. I miss eleonor =/

but back to reality, this week I work as normal, 5 days work, and hopefully I can get away to umeå on saturday for a birthday-party, and hopefully this will be my last week in sweden for a while.

 






RSS 2.0