sjungersinsångibetlehem ; -

 
en vacker landskyrka som fylls med vacker musik är nästan allt som krävs för att julkänslan ska infinna sig. julafton kom och är i stunden skede påväg att gå, och fin var den. lite pengar av mormor och en välbehövd extern hårddisk av mamma. de största överraskningarna var paketet från laura och paketet från jonas som på något mystigt vänster hade hamnat under vår gran. av jonas fick jag en julebrus (han har som för vana att ge mig diverse läskedrycker som jag inte kan hitta någonstans), och laura hade lyckats lura med sig en sås som jag älskar från korea utan att jag märkte något. och visst skrek jag rätt ut när jag insåg vad det var, utan att överdriva. finfin jul, med finfina personer. 
 
mellandagarna blir nog hektiska, ännu mer fina personer, och förhoppningsvis mycket jobb. t.ex så hittar man mig på subban istället för verandan eller allstar/molly's på juldag och annandagsnatten, längtar.  

thatplanetearthturnsslowly ; -

tillbaka. hemma. hemma? vad är hemma egentligen efter det här året? att vara med familjen, nära vänner som jag inte hart sett på över ett år, vara "van" vid allting, är ju verkligen hemma på ett sätt. men också den där staden som jag har lärt mig att bo i över 11 månaders tid. det är något som känns så hemma med det också. men just nu måste jag uppskatta vinterfriden, sällskap av människor jag har saknat, traditioner och nya tankar. efter årsskiftet är det nya tag, med siktet på en enkelväg tillbaka till mitt älskade liv i asien. vad jag har insett efter det här året är att en stor vikt av att vara lycklig handlar inte bara om vad du gör, mycket handlar om var du befinner dig också. jag har startat något i seoul, och ett år är för kort tid för att släppa taget om det.
 
men det är 2 veckor kvar av detta året, jag kommer nog finnar på subway så mycket som möjligt i mellandagarna, så vill du se mig, så kom dit! haha, hur kommer det sig att jag ser fram emot att jobba natt på juldagen och annandag jul. kanske blir det här sista blogginlägget för 2012 också, det märker vi.
 

RSS 2.0