highhighI'msohigh ; -

mamma, pappa, jag har varit med om något fantastiskt. hur kan man förklara det med ord. bilder får tala istället, de säger ju mer än tusen är det sagt. nej det här ska vi göra om, i september verkar det som. någon som vill komma till Korea och prova på?

 


breathinyouinwhenIwantyouout ; -


sometimes you just need to go out, dance, and feel like there's nothing on your mind at all.

 


butwecan'treadbetweenthelines ; -

 
I did take some awesome pictures once upon a time.

요즘은allright,너가도allright ; -

 
andria, angelina and I on the southside parlor opening.
 
nytt jobb. ny bostad. inte direkt nya vänner, men bra vänner. det vad jag lever med nu och jag känner mig smått nöjd om jag ska vara ärlig. vädret varierar mellan regn, sol och moln här i korea, och denna söndag så bara öser det ner. kanske inte så överdrivet, men det är hyfsat avslappnande att höra ljudet utanför.
 
och just det, nya stället! i måndags så kontaktade jag en man som lagt ut en annons om ett rum som just hade blivit ledigt. for dit direkt och bestämde mig efter en timme att, jomen, det här skulle nog bli bra. hyran är låg, och det finns en massa bra saker att använda sig av, som en mickro, en mixer, färdig is från frysen, en gitarr, en takterass, och så vidare. och så ligger det bra till i området itaewon, ett lite mer västerlänskt område, med många restauranger, affärer, barer, och skön atmosfär. jag känner att det var på tiden att jag fick känna mig hemma någonstans, då jag inte hade packat up en enda gång sedan jag kom tillbaka i februari. efter 4 månader var det dags. 
 
och mitt jobb då. det ligger en liten stund utanför själva seoul. tar runt 40 minuter härifrån med tunnelbana. jobbar 3 dagar i veckan, ledig tisdag och torsdag, och har äntligen mina helger fria. visst gillade jag att jobba på bageriet, men även jag vill känna frihet, vilket jag gör just nu. dock så känner jag att jag borde gå dit idag och berätta att jag har flyttat in bara runt hörnet. 
 
ja, detta var mitt inlägg för... månaden? gapet är ännu större nuförtiden, men jag kände att nu var det dags. det är söndag som sagt, imorgon får jag den första av två löner och måste spendera den på att betala första hyran, och andra nödvändigheter. och ja, en ledig söndag, vad ska man göra då, vad ska man äta? kanske se en film? bara vara kanske, speciellt när det regnar. 
 
ungefär såhär ser det ut iallafall.
 

RSS 2.0