seemerideonthebackofanelephant ; -


vad jag insåg nyligen gör mig lite sorgsen, men det kanske är bäst för min egen skull. jag vill inte vara beroende av någon som inte är beroende av mig. jag behöver en kompromiss. jag ville vara förstahandsval / 'komma på samma plats' för en gångs skull, men det gick inte. jag behöver erkännande om och om igen. så jag väntar ett år, och ser var jag befinner mig. vad jag är kapabel till. jag gillar ändå tanken att gwen och sammy testar livet tillsammans. kanske. vi får se.

nu kom anna, min pumla. vi ska på ica för jag behöver någon osannorligt. sen ska anna färga sitt hår, och vi får se vad kvällen har i åtanke. hejdå. min mobil är igång. sandra, om du hamnar i knipa så vet du vem du ska ringa. puss.

heavenlyheaven ; -



spårad dag med dresscode, ömma fingrar efter basspelande och en konversation som jag önskar kunde ha fortsatt i evigheter. jag vet bara inte vad jag ska göra nu. det är som inte värt att gräva ner sig i. nej, jag har gjort det så många gånger förr, men inteden här =). projektarbetet går i alla fall framåt och den här veckan har varit så produktiv att jag nästan blir lite rädd. nästan så att jag känner för att skriva loggbok till efva för förra veckan, and god, it just feels so good.

nä, jag ska FIKA, och får jag ett samtal så blir jag happy. kramiz.

you'renottheoneIbelievein ; -

you've got it
you've got it
some kind of magic
hypnotic
hypnotic
it's leaving me breathless.


kinderszenen ; -

jag hittade en ny trend. den kallas 'gå-och-lägga-sig-tidigt'-trenden. vet inte om någon har hakat på den? de två senaste kvällarna har det funkat hyfvens i alla fall. ikväll med, förhoppningvis, villvillvill. men efter the mentalist. jag behöver en dos av patrick jane.

men hej, ska lyckas småläsa om romantiken också. av någon anledning så trivs den informationen ändå hyfsat bra i mitt huvud. wagner, jag vet att du har skrivit valkyrian. och liszt, jag vet att du ville bli pianots paganini. frågan är HUR mycket mer man måste veta för att lyckas på provet.

fann en zöt bild från ettan på datorn;



wewishyouamerryxmas ; -


19 år idag och festar för tillfället med påven i rom.

haveIfoundyou,flightlessbird? ; -


halleluja.
jag vet inte vad jag hade tänkt med livet. visst, jag hade förhoppningar på vissa saker, men fuck it. jag ska till canalen, köpa en jävla ben&jerry's av den dåliga sorten och bara sitta i ett hörn.
so long suckers.
min mobil är alltid igång.

soIcan'thurtyouanymore ; -

jag är less.
jag är less.
jag är less.
bella kom hem från rom.

erik kom hem från rom.
sluta.
ge mig något som tar mig någonstans.

krama mig.

åh.
jag vill vara med DIG.

närhet...
I need someone to show me
the things in life that I can't find.


intothetunneloflove ; -

vår lärare skickade ett mail på firstclass idag. hon varnade om att det förmodligen skulle komma tårar. jag trodde verkligen att jag skulle stå emot det. MEN, jag hade fel. det var faktiskt sjukt gripande, rörande och inte minst sagt vackert;

En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du en maraton med mig?”

Fadern svarar: ”ja” och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa, springer du en till maraton med mig?” och fadern svarar igen ”ja, min son”.

En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och fadern svarar igen ”Ja”…

Och här kommer videon till denna historia:


jagärblottendiakon ; -


jag trivs fortfarande bättre i patrick jane's värld.
kommer förmodligen göra det tills jag bli frisk.
eller slutar vara trött på allt.

it'srainingmen,hallelujah ; -


congratzzz dude.

shakeshakeshakea-shakeit ; -


jag gillar tanken. nej. jag älskar tanken. att för en sekund så fanns en sån person till, och bara skyddade mig. idag har jag mest bara varit rädd, haft exitensångest, tänkt lite för mycket på vad som komma skall och varför, VARFÖR vi finns till. men det har bara varit någon enstaka timmen under dagen. resterande timmar har jag lyckats drömma mig bort, sett patrick jane lösa alla mysterier med bara finurligheter och humor. det är så sjukt. jag önskar att han kunde kliva ut ur dataskärmen och, ja, bara skydda mig mot det jag är rädd för. jag vet. dumt. ovärt att ödsla tid på att önska sånt. men yes, jag erkänner, jag har en liten crush på en 40-årig dewd.

om en halv minut ploppar ett nytt criminal minds-avsnitt in på datorn, och det får jag nöja mig med för ikväll. reid är och kommer alltid att vara en stjärna.

ochnusåharsommarenkommit(?) ; -

jag känner mig sjuk.
fattar ni?
S J U K !

så frågan är; är det värt att inte fara på skolan imorgon och missa en av dags lektioner?

jag ska ta mig en funderare över natten.

andItrytosaythatI'msorry ; -


söt random kille från 2007.

youknow'rockpaperscissors'? ; -


ohlala. hade jag haft tillfälle så skulle jag lätt stänga in mig på rummet och se hela natten lång, som min sommar 2007 gick ut på. men nej, jag sparar det till andra dagar. det är kewl i alla fall, och bra shit när nya criminal minds-avsnitt inte kommer på rullande band. la-la-la-la-love it.
ben&jerry, kom till mig.

pzzzz, grattis för tredje gången jonatan =)

jagvilllevaladolcevita ; -

åh! det är som känslan jag hade efter trästock och PDOL.

sådär obetalbart.

man är nöjd med allt och alla.

VILL INTE SLUTA ='(

staaadiiiiljuuus ; -


åh guldgrabben, gästa våran konsert SNÄLLA.

men jag vet att det kommer troligtvis bli något annat randomband. lilli&sussi? time will tell. för alla er som har missat det så har alltså musikprogrammet en konsert imorgon klockan 19.oo i anderstorps aula! det är gratis inträde och först till kvarn som gäller. vi kommer kicka ass, jag vet det!

jag har en helt fri kväll utan tankar, PEACE! sms:a om ni saknar mig.

it'snotacryyoucanhearatnight ; -

jag kan inte dra mig till att öppna den förbannade samhällsboken och läsa om internationell politik. vad jag mer borde göra är att göra klart om tolkien, för jag är ytterst fundersam vilken dag jag hade skrivit upp mig på för att redovisa...

MEN =) kläderna för övermorgondagens konsert är utvalda och nu längtar vi till schlageryran i skellefteå. lärarna är ytterst luddiga, med frågetecken kring hemliga artister och biljetter som man luras med.

men nä, kanske skulle det vara smartast att slå upp den himla forum-boken på sidan 250 och bara dyka ner i faktan.
det här är förövrigt en av mina zöta läsare, som showar loss i vildens kavaj. eller, läsare och läsare, han utnyttjar mig och mitt länkande till alla andra bloggar han följer dagligen, han och ogge. men truth is; jag älskar er ändå.

Idon'tbelieveit ; -

HAHA SANDRA, jag är din simp anyday! y go girl!

dreamsonlylastsforanight ; -


sådär tänkte vi fira det =)
+ prat om gamla och nya tider,
och banne mig att det var riktigt bra.

thenewbeatthenewbeat ; -


hogwarts som sagt...

plansturnsouttomystery ; -



hay, vi lever på ett slott likt hogwarts och ellen är sig lik på nästan alla sätt och vis. maten är bara vegetarisk, jag trodde att det inte var möjligt att överleva på det, men rent gluten visade sig vara heaven. ikväll ska vi på någon lewl-tillställning där regnbågens färger gäller, (nej björn, det har inte något med pride-festivalen att göra) och det blir förhoppningsvis crazy kewl.

VI SES I DIMMAN!

ps, jag hittade en bild på hennes dator;

augusti, 2006 ='), innan hon stack till västerås.

betterthinktwice ; -

vi ska gå på baaalen på lördag. aight, inte balen, men det är någon tillställning som går i temat 'regnbågens färger. vilken färg tror ni jag blev tilldelad?

yes, lila.

thoughtswayuptoheavysounds ; -

det är en dag som den här man förbannar i stort sett allt! kanske förutom att nibelungs ÄNTLIGEN är färdignerladdat och jag kan spendera den här himla torsdagkvällen med att inte göra NÅGONTING. just det, inget jazzcafé bestämde jag mig för. vädret och antalet behövda timmar sömn säger emot.

och nu har jag suttit FÖR länge och försökt hitta en lite sådär rolig gammal minnesvärd bild, men jag kan verkligen inte komma över någon och tänka; 'JA, den lägger jag ut i bloggen'.

vänta, nu fann jag en, jag tror jag drar en "karolina";

den döptes till 'arbetar på det'. 2004 tror jag. webbkameran var ändå en bästa vän i unga dagar. och jag tror att jag arbetade på mössan på mitt huvud, en syslöjdsuppgift =')

wehavelaughed,wehavecried ; -

HON GJORDE'T! HON KLARA'T!
fjärde nivån, supermario-bana. JAG ÄR STOLT ÖVER DIG!

thechildrendon'tplaynow ; -



bilder säger nog mer än tusen ord, så därför pallar jag ej att återskapa gårdakvällen i umeå. men det var fint.

howcanIdecidewhat'sright ; -

jag insåg just hur OTROLIGT rolig den här terminen kommer att bli ändå. men det som ligger närmast gav mig en riktig boost. runt 4 ringde maja igår, var helt lyrisk, hade pratat med ellen, och nästan skrek i mitt öra "vi måste fara till stockholm i helgen!!" sagt och gjort. flygbiljetterna är bokade, vi ska bo på hennes skola och allt kommer lösa sig perfekt.

jag har inte träffat ellen sen påsklovet i ettan. och hon har blivit en dryg stockholmare sen dess. men... älskar henne som ändå :')


pumpkin, du kommer alltid se ut sådär i mina ögon!

RSS 2.0