openupalittlehappiness ; -

2 NYA PRENUMERANTER PÅ BLOGGKOLL. I LOVE YOU!!!! hahaha, känns typ sjukt att bli lycklig av något sånt såhär sent på kvällen....den senaste scoopen kan ni hitta hos caroline. det var ganska kewl faktiskt.

caroline,you'remightyfine ; -


var det den där bilden du ville hitta åt?

sjungomstudentenslyckligadar ; -

myzig "överraskning" på naturkunskapen idag. nu börjar det kännas på riktigt. men än har vi 2½ himla bra månader kvar tillsammans.

imorse var jag arg, irriterad, sur och en salig blandning av andra dåliga humör. blev typ inte bättre när jag kom till skolan, men det blev i stort sett mycket bättre med tiden. finns inget mer awesome än vänner som kan få en på bra humör genom små ord eller handlingar.

åh guh vad buziga jag å sandrawild var under espri. kolla ba;

sohappytogetheeer ; -


geme ba här och nu. nu bestämde jag mig för att fara till sara och beskåda afrikafärgen hon har fått. förhoppningsvis har alla bilder från sofialu landat på min dator när jag kommer hem. neeuu, I'm off. det var 5 veckor sen jag såg henne. typ dags nu. tjing.

yourswordisinmysoul ; -

everything's cool as long as I'm getting thinner. njamen, jag vet inte, jag fick en kommentar idag av en på-snudd-av-storebror, och det var egentligen vara konsigt. fanns inget skäl att bli glad, nej, och jag ser bara baktanken av det. what-ever-er.

snart kommer bobban, carolejn + karolina och hämtar upp mig och sen styr vi kosan mot byskeland. min plan är den att släcka ner halv 9 som alla andra ska, och mysa sjukt mycket med stearinljus i mörkret med mina klazzizar. ses i dimman...


whycan'tweseemtokeepittogether ; -


happypill.

lillsofia tog korten och jag fick tänka mig in i en toppmodells huvud.

nu ska jag gå SJÄLV på dansarnas lilla show i atorpaulan. allt för dig anna.

och sen får vi se var festen bär. hoppaz att mammas cykel är funktionell.

andtherewassunsunsun ; -

jag vill hem, jag vill lägga mig under täcket, jag vill fara till maja, jag vill inte att det ska vara så orättvist, jag HATAR att det ska vara så orättvist. nu vet jag inte vad som händer sen. åh...

I'mgonnaDANCEwithsomebody ; -


tja, spårar med photoshop sådär tråkigt som bara jag kan. och just nu undrar jag också över varför det inte går att logga in på gmailen...

produktiv dag men jag kunde ha gjort mer. efter att ha haft en tio-minuters lektion med eva så rusade vi till studion för att repa sönder ***** **** ********, och för att se fara till nordanå och kolla in några kick_ass slagverksmusiker. jag har även nu blivit medlem i arbetsförmedlingen och mailar en dewd om jobb som kan ge cash. IMORGON ska jag skicka in ansökan till framnäs. lovar mig själv det.

men alltså, om man hittade ett jobb som man fick ha även under nästa år, skulle inte det vara super? jag menar, om alla andra planer om att studera brister. jobba, tjäna och resa, det skulle äga.

mamma har bakat kladdkaka, jag har ett osett mentalist-avsnitt på hårddisken och från klockan 20 ska jag och mamma lewla vid TV:n. kanske skulle ta och läsa lite om ekonomi också...

socomeoneandliveyourlife ; -

imorgon ska jag;
  • skicka in ansökan till framnäs...
  • ringa per på FOOD angående mer jobb.
  • repa en himla massa.
  • skicka ansökan om jobb till Ica Kvantum, hur nu det ska gå.
  • ta tag i lite mer saker.
borde typ kännas bättre nu.

jagärenmänniska ; -

åååhhh, gudförbenat... det är egentligen inte framtiden som jag skäms över mest. det är vad lite jag har ådstakommit under mina 18 år. att skriva CV blev mycker mer plågsamt än vad jag trodde det skulle bli. jag tar paus nu...

slippingthroughmyfingers ; -

det kändes som så osant på något sätt. att må dåligt fram och tillbaka över en sak som man trodde var över, det var först och främst en pina. sen var att bara gå och undra också en otrolig plåga. varför skulle man fråga egentligen? vad hade denne för skäl till att svara. och att det ska vara så mycket som påminner. men det är väl inget fel med det?eller är det den där äckliga fällan går in i gång på gång på gång.

helgen har varit sådär lagomt fylld med olika humör. just nu har jag bara postivia tankar om det. men vi började segt, och jag såg varken ut eller in. det blev lite bättre; jessica och marcus kom in i mitt liv och jag fick spendera stor del av fredagskvällen i deras lilla hortlax-hang på nedervåningen.

canalen kämpade tappert i innebandyturneringen. finalen blev moröbacke2 vs hortlax, och jag kände mig lagomt delad. visst, hemmalaget, men hortlax bestod av mina vänner. kändes fel att stå och ropa att vi skulle krossa dem. efter mycket käbbel om fusk, rätt och fel så gick moröbacke ut som segrare och kunde ta hem biskopens buckla (det var bokstavligt talat en plåtbit som biskopen hade slagit en buckla i med en hammare, såg det med egna ögon).

lördag kväll/natt blev kalas. gick ut som vinnare i årets talangtävling. weeeooo, sicken bedrift. man kan borde inse att man gör intryck när helt främmande människor från andra städer tar tillfället i akt när de står bredvid en att säga 'du, vad bra du sjunger!' jag menar, de var ju inte berusade och var helt klara angående vad de sa. awesome.

ny vecka. projektkonserten närmar sig och jag börjar nästan längta eftersom det mesta faller på plats. i alla fall angående det. borde egentligen ha sovit för länge sen. 2 bad. herra.


girlsdon'tlikeboys ; -


I'vebeenwaitiiing ; -

och jag är off igen, denna gång till luleå. hoppas ni har det super med alla rockkaruseller och estetarfester medans jag är borta. min statistik går förövrigt ner så det bara smäller om det. men det är för att jag är sämst och tråkig =)

nästa vecka kommer affischerna upp! (L)


summa is acoming in...

shallIcomparetheetoasummersday ; -

hej vi jobbar på som stryk och jag sitter och försöker skriva ihop ett vettigt repschema inför nästa vecka och jag vet inte om det går utförs eller ganska uppförs men jag lyssnar på min sångläxa medans och jag funderar på om jag verkligen kommer kunna kunna den till imorgon men det tror jag inte för jag har redan lagt ner pianoläxan sandra och du tror att du är en dålig elev så känner du inte mig jag vet att tor är förstående men nu känns det bara sämt för jag prioriterar säkert fel eller gör jag det det är frågan som alltså nu ska jag återgå till det jag gjorde och BLABLABLA.

stjöpp.

we'renotgonnaliveonsilence ; -


it's Saint Patty's Day, everyone's Irish tonight.

var som det jag hade att säga, förutom att jag såg baldershowen med karro, johanna och amanda. den var ändå kewl. jonh har världens pokerface (haha), och maja är så otrolig att man som får gåshud. affischen är förövrigt klar forever, och så snart vi har fått dem upptryckta så hamnar de på internet också. tiiiden börjar rinna iväg (L).

soIcanfeelsomethingnew ; -

OPEN HAPPINESS - brendon urie, cee-lo green, janelle monae, patrick stump, travis mcCoy.


åh, brendon boooooyd urieeeeee. du är fantaaaastisk.

fhenks anna för att jag hittade den hos dig.

Iwon'tseethemanymore ; -

förresten är det något speciellt med den där lilla killen. han går i sjuan, heter oliver, är så otrooooligt söt (,känsligt ämne, javet), och så grymt elak, men gör det på ett snyggt sätt;

jag; kan jag få en cola?
oliver ger en blick som endast oliver kan ge.
jag; snälla?
oliver; ... jag hoppas det är en cola light du ska ha.

awesome!

saaavetonight ; -

jag fick en sådär hastig längtan tillbaka till veckan i polen nyss. det var något som var så speciellt där, nu när jag tänker efter i efterhand. kanske var det det att ingen visste något om mig alls, så de fick verkligen lära känna en person som jag skulle vilja vara heeeela tiden. jag fick vänner som jag kommer ha resten av livet. hoppas jag...


åhhhh, jag var så glad då....
men det kanske var utlandskänslan. italien, här kommer vi!

singusthesongofthecentury ; -



b e a u t i f u l .

shetiedyoutoakitchenchair ; -

inte bra nog helt enkelt...

I'mnotyourboyfriendbaby ; -

these children learns from cigarette burns, fast cars, fast women and cheap drinks.

1.24 + 2.30
snyggaste jag hört på länge.

allIwannadoisBANGBANGBANGBANG; -

igår var ändå en bra dag. mest tack vare min supermamma. sånglektionen rullade på. pianolektionen rullade på. mnozil brass blåste iväg oss med storm, och ensemblen blev mindre smärtfri. sen var canalen ett trevligt hang också.

idag var det smått tänkt att jag skulle fara till campus och lyssna på randoms som säkert skulle spela någon slags jazz. blev ändrat sådär vid 11. papi är i stan, vilket betyder att man borde ta tillfället i akt.

inatt är mami i luleå, och axel i burträsk, eller bygdsiljum, och jag jobbar, så kirrade sovplats på en madrass i simons lägenhet på norrhammar. det blir nog bra.

I'm a sad, sad person.

there'snothingtodoooo ; -

det är bra att ha kameran på skolan varje dag. y rock.






yeahweallareintrouble ; -

önskar att jag hade något riktigt intressant att skriva.


fanns inget.

fallinginlovewithyourfavouritesong ; -


I'm gonna sing it all night long. sinuskurvan 4 real idag. men jag tror att jag är glad, och mycket tack vare VK. jag kanske har en plan nu. halleluja. och om ni även är trogna carielle-läsare så har ni redan sett att om någon vecka så kommer det vara premiär för våran otroligt snygga affisch som vi har jobbat på inför the big concert!

men ikväll återkommer patrick jane till TV-rutan, vilket betyder att jag och mamma kommer sitta klistrade. awesomeness.

iblandärlivetganskahårt ; -

okej, hej, jag älskar panic at the disco. just look at'em;







ni fattar poängen.

withthetouchofyourwords ; -

konstig kväll, konstig kväll, bara för att det hände så mycket. ena stunden var jag på dreamhack, sen max, sen canalen, sen påväg till någon lägenhet vid kaplan, sen plötsligt frasses och till sist norrhammar. men jag tror att den där natt-promenaden måste bli av igen y'know, och du vet vem du är.

jag tror att jag ska till carro idag? men hon svarar inte i mobilen, och ikväll ska jag till lillan och ta hand om hårproblemet. det kanske är ett steg närmare ett uns av självförtroende. sägs att sånt är bra att ha nuförtiden. jag hatar världen. jag hatar att vi existerar. jag hatar att jag inte kan mer. peace out.

Iwannabewithyou ; -

nu drar jag till DreamH@ck. free entrance är grejen som gäller.

go DJ_wild.

youplaymynerveslikestrings ; -

hehe, bara jag och jonatan's syster i huset. undrar vad jag ska trasha när jag har chansen. har iallafall en skål med ex antal chips framför mig, ett sjukt krångligt tangentbord (att man har bytt ut A, S, D och W till röda tangenter betyder egentligen bara att man är en nörd) och spotify är igång. HELT OK.

han som bor här kommer snart hem med några föräldrar, och sen blir det väl lewl. ska förstöra något nu. harehoj.

shescreamedouykickinontheside ; -

she's lost control, twentyfours hours och hela jävla faderullan. ge mig något som tar mig någonstans. jag vill ha imorgon kväll. och lördag kväll. utan denna äckliga ångest. jag trodde jag flydde från problem och frågetecken när jag for till umeå. 

"got to find my destiny, before it gets too late." - Ian Curtis. 

ifyouleavemenow ; -

umeå. hoj.

rockandroll! ; -

åh... jag hade perfekt hår då.
sofia, save me?

listenupasIgopurefuckinghardcore ; -

hade det inte funnits någon snö hade det här lätt varit en dag då jag tagit kameran, mina sandaler och bara cyklat iväg till älven med esther. men självklart ska det vara vinter och snö.

i alla fall så fortsatte jag med barnfilmerna imorse. nötknäpparen =') den är superduper awesome. och så hittade jag ett 'skräpband' där mamma hade spelat in ett kobra-avsnitt som handlat om ian curtis / joy division / anton corbijn / my chemical romance. riktigt awesome det med.

men nu ska jag berätta om det sista som är awesome; mamma ska köpa räkor till middag.

oh fuck it...

theworldisaball ; -

udda. udda. udda. sådär att man plötsligt hör talas om någonting och så börjar det dyka upp överallt. det är nästan liiite spooky. detta slänger bella ur sig när vi ser donnie darko i simons lägenhet;

"oh, de spelar echo and the bunnymen. det var det första bandet någonsin som richey såg live!"

idag när vi såg control hemma hos erik slänger bella ur sig;

"oh, ser du affischen bakom annik's huvud? det är en echo and the bunnymen-affisch!"

sedan hämtade mor upp mig från busstationen. hon spelar något i bilen som är obekant. jag frågar vad det är. hon slänger ur sig;

"echo and the bunnymen."

BIG FAT CHANCE. nu sitter jag i alla fall och lyssnar på echo and the bunnymen på spotify.

coulditbeanymoreobvious ; -

ungefär såhär |-----------------------------------------------------------------------------------| less är jag.

jag gillar inte sportlov, det kom jag på för flera år sen. jag ligger bara hemma och ser på barnfilmer från när jag var liten. idag såg jag svärdet i stenen och någon tysk film om en liten mullvad.

nu ska jag duscha och fara till erik. med tanke på att jag ska ta control med mig så kan jag gissa vad det blir ikväll, för jag, han och bella.

åh, jag är sådär spyless när det gäller allt med mig själv. borde skaffa bättre av allting. håret kan vi snart checka av för det ska lillan ta itu med när hon kommer hem tänkte jag.sen måste jag fara till umeå för att försöka hitta en ny livsgnista. egentligen kommer den nog tillbaka av sig själv så fort den här jävla snön har smält bort, men jag vill försöka i alla fall.


geme ba sommar, ok?

RSS 2.0