wesoldoutallovertheworld ; -

hello gorgeous.


thatgirlissodangerous ; -

 

klockan är ca åtta på kvällen och vi är inte riktigt klar med middagen än. tusen saker är igång, såsom ddeokbokki, kimbap (typ sushi), kimchi, jajangmyeong och vårrullar. patbingsu och mochi till efterrätt. vill du veta vad det är? just fucking google it. det blir sen, men en middag som vi har kämpat med. spårat ur med kokhet olja åde. nu är slutspurten, önska oss lycka till!


whatdoyouwantfromme ; -


kanske bara jag som fann detta roande.

saranghaeyomylove ; -

 

när sara skickade bilden på kinadonghae så ville jag bara hoppa upp och ner, boka nästa plan till beijing, finna honom, för tusan gifta mig med honom, leva lycklig resten av mina dagar med min kines. kanske inte, men det var stundens känsla iallafall.

jag och sofia har äntligen bestämt oss, i princip. det blir förmodligen bemanningsföretag, samma som hennes bror arbetade för, och det känns som ett bra beslut. planen för resan börjar också, australien först, nya zeeland, hälsa på sofia hedlund i thailand(?), dra mot kina, japan, korea, hoppa över alla "-istan"-länder, en sväng i afrika, för att sedan njuta av våren/sommaren i europa. detta är den flygiga planen, såsom vi vill att den ska se ut. hur det väl blir får vi se!


Iamahighwayman ; -

foto; jst.

 

sofia hed är tillbaka i turkiet. karolina har flyttat ner i landet och verkar trivas som fisken i vattnet, vilket jag är så glad över. anna bor numera på solvik, och tar asfräscha bilder mot sin garderobsvägg, vill se såna varje dag! imorgon tar carro sitt pick och pack och styr kosan mot haparanda av alla ställen i världen, för att gotta sig i allt vad inredning heter. så jag tänkte fara och klämma på henne lite nu, innan det blir tusen år tills vi möts igen.

förövrigt är det synd om mig, har varit hela helgen.

mycalling,I'mcallingatnight ; -

 

kolla nuba lena!


lalalalalalalala lalalalalalalala ; -

weeoo, fick just reda på att jag i princip har jobbat heltid på subway under juli månad. detta kommer sitta förbannat fint, och hjälpa norgeflytten på tusen olika sätt. längtar till den 25e.

and mark, since I now know that you check out the blog now and then, wouldn't it be nice if I actually wrote something in english so you finally would understand what I'm talking about? I just found out that I worked 160 hours at my part-time job during july, which basically means that I worked full-time. so worth it.

blir det inte tusen gånger roligare med engelska? a-w-e-s-o-m-e. om några år ska denna blogg vara helt på englska, jag lovar och svär. då är tanken att jag ska ha ett sånt stort socialt nät så att jag MÅSTE skriva på engelska för att göra alla nöjda. åh, längtar! varför ska man inte drömma om det?

tillbaka till verkligenheten. ikväll ska jag lära hanna hur man blir världens vassaste brödbakare på subway. vi kallar det för det iallafall.

I'dbesafeandwarmifIwasinLA ; -

 

så, för att fira att sara äntligen satt sina fötter på kinesisk mark, att jag igår hämtade ut ett paket från hong kong (for realz, avsändaren var HONG KONG) och att jag forever har en ny skiva till bilen, som jag får lyssna på när jag vill, så tänkte jag dricka det te som var det sista som följde med mig hem från kina. det te som jag köpte för snart ett halvår sen.

 

sjukt dyrt te. runt 300 kronor (rätta om mig om jag minns fel, jst) för att se på när kvinnan hällde upp det, chinastyle, och sedan få muggen med teét som blev över (det vill säga ungefär hela.) dricker jag det bara en gång per halvår så kommer det väl förmodligen räcka ett tag iallafall. jag har glömt hur det smakade, tänkte bli påmind just i denna stund, plus att det är CSI miami på femman.

 

det här är bara en sån där kväll.


andIdon'tevenknowhername ; -

en timme innan vi satte segel (eller buss+flyg) mot umeå och stockholm så umgicks jag med min älskade caroline och våra kameror, förhoppningsvis inte sista gången innan hon flyttar. ja, min älskade caroline, den första jag verkligen lärde känna och tycka om i klassen. från början var jag rädd, kanske lite fördomsfull. hon var så fruktansvärt farligt snygg, och jag kände mig bara vilsen och osäker. vem skulle tycka om mig lixom.

sen så reste vi till stockholm med espri, och vi klickade på riktigt, inget påtvingat, och sedan dess har du banne mig en sån stor plats i mitt hjärta att det aldrig kommer att försvinna. remembering sunday är vår sång, och det kommer det alltid att vara.

Iwannawatchthetimerollin ; -

=D

maybeit'snotmyweekend ; -

okej, I'm going away for a bit. ikväll flyger jag och sofia till stockholm för mycket nöje och egentligen ingen nytta. jag planerar att vara där till ungefär osndag-torsdag, och sofia stannar lite mer än en vecka. vad för nöje då? jo, det ska jag tala om;

 

 

åh gud, denna gång är det bara för musikens skull. jag bryr mig inte om jag är längst fram, långt bak eller i mitten. den här musiken vill jag dansa till, slippa bry mig om något annat, känna att jag har "all the time in the world, to get a grip on the fact that we don't last, but right now I wanna watch the time roll in with my best friends."

 

men först ska jag umgås med mina tjejer som jag förmodligen inte kommer att se på år och dar igen känns det som. alla flyger och far, mig själv inkluderat. det är lite sorligt, när jag tänker efter. ingen tid till att sitta här. måste springa. puss.

eobseulmankeummankeumneoreulneomusaranghae ; -

min fucking dator tar kål på mig. den har bestämt sig för att inte kunna installera ens word. plus att en hårddisk, D, är snart full med JAG VET INTE VAD. varför har jag inte koll? why oh why. det kanske är alla jävla asiater. nu ska jag lära sofia ringa till norskar. det är väl inte så svårt iallafall?


naneungwaenchanhajyeoneulgeuraewasseo ; -


jag är så glad att du finns, min älskade "lilla" prins.

det finns nog en sak som jag ofta håller tyst om, och för mig själv. och det är att jag nog helst av allt vill dansa. jag tror att jag har en dansare i mig. när jag rör mig då ingen ser så märker jag det, den där kontrollen som jag vet att dansare måste ha, men out in public så känner jag mig stel som en pinne. att dansa är skönt och frigörande, men min tid och mina tankar räcker inte till åt sånt. så, när jag är helst ensam, en mörk natt som denna, gatulysen på, så tar jag tillfället i akt och dansar då ingen ser. helst någon dans i super junior's anda, till "bounce to you, bounce to you", och varje gång jag märker av en cyklist eller gångare så låtsas jag om som om att inget hänt.

하하하하하하하하하 ; -

 

사랑한다 미인아

 

saranghanda miina


andtheresentmentdriveshigh ; -

igår träffade jag fyrdahl en sista (förhoppningsvis inte) gång innan han drar gud-vet-var för att spela in musikvideos och allt annat möjligt. det blev en favorit i repris, som jag kanske kan visa resultatet av i sinom tid. men tills dess;



negatteunsaramttuobso ; -


idag visade jag för pappa att jag kan köra bil.

då blev han förhoppningsvis stolt.

nu ska jag ut och gå i natten.

rekommenderas starkt.

förstkomingenting,senkomingenting ; -

jag har en vana att alltid ha på mig hörlurarna, även om jag inte lyssnar på något, när jag sitter vid datorn. så är det just nu. ingen musik, inget någonting, bara tystnad, och skärmen ser tusen gånger större ut. kanske håller jag på att bli galen. nu har jag iallafall beställt en ny skiva till bilen (stereojäveln som inte kan spela brända skivor) så nu ska skellefteå få höra på lite mer super junior. för bara 110 kronor blev den min, och bella's, och sara's. sorry, sorry, sorry, sorry....

jag behöver bra, lugnande musik, jag behöver lite what are you hoping for, lite reassurance that everything is going to be okay. vi såg nya karate kid ikväll förresten, den kinesiska versionen, som är lite kortare, eftersom att kinesiska regeringen tycker att det ska vara så. för en gångs skull var filmen bättre än trailern (nivet när trailers kan lura en om att filmen är tusen gånger bättre än vad den egentligen än.) nog för att jag mest av allt ville tillbaka hela tiden.

det var något med fontänten på flygplatsen som jag är säker på att jag har gått förbi, något med cctv-huset som jag vet hur stort det egentligen är när man verkligen ser det, något med bird's nest som vi gick bredvid under kvällstid, att jag kan ha stått på exakt samma ställe som the two lovers och tittat ut över den förbjudna staden från en högre höjd.

detta är mer text än vad jag har skrivit på tusen år känns det som. en stund funderade jag på att lägga allt på is, men jag måste nog bara vänta tills det kommer av sig självt. vad sägs om det? text, text, text, text...

RSS 2.0