THISISHOWWEDO ; -

en upplevelse att minnas.

mer intryck på bdb. <- klicka på ordet.

bör nog satsa på sömn nu om jag inte vill bli en sjukling på riktigt. jag har väntat på att fredrik ska logga in så han kan få filmklippen han ville ha länge nog. men jao, de kommer väl upp på youtube inom kort kan jag tänka mig, men ikväll är jag på tok för trött och det är redan alltför sent. men åh, vilken helg! jag är nöjd, min moder är nöjd, alla är förhoppningsvis nöjda! =)



från oss alla, till er alla; en riktigt god jul.

SOVAAHHHH. puss och godnatt.

IOPENTHEBOOK ; -

TBTB vs spökkören.

vilka hinner först till e-tuna? satsa pengar på ladbrokes. engelska odds ni vet? kören startar 06.00, och väntas äta frukost i umeå sådär vid 08.00. TBTB startar vid 09.00. tre timmars marginal alltså. enligt dem själva så kommer de köra om oss vid sundsvall. stor risk? VILKA HINNER FRAM FÖRST?

simma lungt i skellefteå medan vi befinner oss i södra sverige =D puss.

Itearmyheartopen ; -

  • skola.
  • sjunga.
  • piano.
  • nutte-kotte. (som caroline så fint kallar det)
  • enseeemble.
  • hem.
  • PACKA.
  • genrep - ingen vet när.
  • ghost's night out - gemensam middag förhoppningsvis.
  • slumberparty.
  • avgång ca. 06.00 imorgon!
here we go?

mustleteveryonesee ; -


typ ages ago? =)

whentheroutinebiteshard ; -

love will tear us apart - susanna and the magical orchestra.

det är något förbjudet med covers. i alla fall med låtar som jag håller varmt om hjärtat. därför fick jag just en förståelse för dem som till exempel blir rasande över panic at the disco för att de gör ett tappert försök att hylla radiohead med karma police. i mina öron låter det gudomligt. i andras måste det låta skit.

jag orkar inte ens försöka räkna upp alla som har försökt sig på love will tear us apart, men jag har hittat min favorit bland de många (se längst upp). det är svårt att säga exakt vad det är, men magisk är den. sättet hennes röst och det dova pianoljudet för mig att drömma bort, och bara vilja uttrycka känslorna i foto eller något.

nä, det är magiskt, verkligen magiskt.

Iwatchitfadeaway ; -


låga förhoppningar den här gången.

går det vägen så gör det det. skulle ju som vara trevligt. men ja...


jag önskar att jag kunde uttrycka mina tankar bättre. därinne låter det underbart, alla de små meningarna jag bildar, nästan som en tavla. men något händer på vägen från hjärnan till fingrarna som sveper över tangentbordet. alla meningar jag bildar blir , de är inte alls inspirerande. jag vill kunna skriva snyggt, det ska se snyggt ut. det här är bara ointressant, i alla fall i mina ögon. bara att inse; jag fick inte den gåvan. darn it också.

jag uppskattar de som finns runtomkring mig just nu i alla fall. förmodligen mer än vad jag kan ge sken av. det blir lättare att inte vara negativ när det finns en person som bokstavligt talat inte låter en vara negativ. och skratten blir äkta vara i alla lägen.

thisgirlhasgonefaraway ; -

var ute sisådär två timmar med fyrdahl för några veckor sen och fotade. NU har vi fått tillbaka resultatet från el stockholmo, och jag kan inte säga annat än att det blev sjukt ballt. den där gamla kameran är kanske världens bästa sak. det blir crazy-coola bilder i varje fall. fyrdahl är ett geni, den bjuder jag på, och kanske en kaffe.



foto; alexander fyrdahl

soffans favvobild;



tryingisonestepcloser ; -


eva briljerade med att göra en sjukt snygg cirkel! det var så himla obrytt också. hon satte pennan mot tavlan, svängda liten med armen, och poff så var den bara där, nästan perfekt....

annars så känner jag att allt är under kontroll och det känns så himla bra! jag ska inte vara grinig över någonting. vi får försöka att bara gliiida fram nudå. dock så slogs jag av en slags slöhet just i denna sekund, och orkar egentligen inte vara speciellt trevlig. och till råga på allt fick jag dåligt samvete?  WHY? bajs. wtfffffffff. aja. vi löser allt =)



[novinovinovinovigot] ; -

jag ska egentligen sova nu, men är man utmanad så är man.

Regler:

- posta reglerna först
- svara på alla frågor
- skicka vidare utmaningen till sex andra bloggare
- när du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig

Fem saker som finns på din att-göra-lista idag (idag är snart över, så vi tar morgondagen):
- ta mig till skolan.
- känna peppen inför nya kurser såsom nutida konst och religionskunskap A,
- vänta på sms angående reptid osv (ev. inget espri.)
- om repet blir senare än 7; espri.
- typ se csi.

Vad gjorde du för tio år sedan?
världens bästa fråga. jag var sju. vad gör man då? vad går man då? nyss påbörjat tvåan eller nåt? vi kan väl säga att jag levde livet, var allmänt jobbig, kanske kär i någon kille i klassen. lekte med ellen. ja, livet....

Ställen du bott på:
- atorp.
- forsbrogatan.
- uppfinnarvägen.
- timotejvägen.

Fem saker du skulle göra om du var miljardär:
- fara ner till sthlm och sörping och till alla andra ställen där nära och kära bor omvartannat.
- hjälpa mina föräldrar ekonomiskt.
- köpa världens roligaste leksaker till myzan.
- skänka pengar till olika organisationer/atorpskolan.
- leva livet? =)

De groupies jag anser värdiga att utmanas är:
carro, karro, sofiahed, sofialu och sweetklarre.

Itrytodrivethroughthenight ; -



I can keep a secret if you can keep me guessing.



this wasted time on you has left me shaking in waiting for something more.

butnowthejoke'sonyou ; -

kirrelikirrat! =)

jag vet inte hur många gånger i mitt liv som jag kommer säga att jag verkligen tycker om tysken, men who cares! han är grymt snäll. jag for ut på min cykeltur, som tog mig ända bort till statoil för att säga tjena till soffan och informera henne lite om livet.  på hemvägen svängde jag in till tysken för att prata med honom om minibussar. så ja, allt känns ju som fixat. det som var ett problem är ett problem no more!  till råga på allt sa han 'jag tänkte att du skulle få med dig lite mat hem,' så jag tog för mig av fläskfilé och potatisgratäng och lite paprikasås.

på den korta biten hem så möttes jag av en sjukt glad fredrik (slutsatsen baserad på det riktigt übernöjda hälsningen) m. sällskap. när jag kom hem var jag så sjukt bäst och stekte fläskfilé och gjorde den godaste middagen jag någonsin har gjort i hela mitt liv. så middag kirrad till espe imorgon med, om det ens blir espe. det får tiden utgöra ;D

nej, jag är ganska nöjd jag =) och jag skriver så tråkiga saker så jag spyr. hoppas inte ni gör det med. puss.

butIwantonemoreday ; -



bilden har ingenting med kommande tankar att göra.

jag insåg ett faktum; under ett år har jag lyckats få exakt samma diss två gånger. av två motsatser till varandra i stort sett. det har varit samma sorts samtal, samma sorts långa genomgång, samma sorts långa väntan och i slutändan så blev jag bara besviken. jag börjar tro att det är mig det är fel på? nejmen om man skulle ta och faktiskt sluta tro att man är speciell, så skulle kanske besvikelsen bli någorlunda mindre slående? vad ska jag göra? bli mer intressant? försöka sluta vara ett sånt jävla pain in the ass? skulle ändå vara en start. jojo, jag är på g.

nä, idag är jag pissed, vilket jag hoppas ska gå över med lite fotografi i naturen? kanske joy division också. men jag hoppas att ni har en bra dag.

you'vebeenhitbyasmoothcriminal ; -



det här kan vara bland det bästa jag någonsin sett på youtube.

nutarviguuuuld ; -

13 lol-timmar hos tysken blev det ändå. nu är jag hyfsat pigg och har fötterna i ett fotbad =D. kan ju ej direkt klaga. nu vet jag inte vad jag ska skriva, förutom att jag har extremt ont i min rygg för jag har världens sämsta hållning när jag sitter vid datorn. när jag sitter överhuvudtaget.

MENJA. det var lite kul. jag agerade servetris å kockens vägnar hos ett par som skulle få 12 middagsgäster. det gick ändå smidigt. till efterrätt skulle de ha brylépudding, såna som man strör socker på och sen värmer upp med en blåslampa. det spårade. jag och värden skulle visa hur bra vi var inför alla andra. det gick bra till en liten början, men sen så slutade den funka. vi försökte få in mer gas, men det gick inte. till slut så gick vi tillbaka till köket.

han ville inte ge upp. han ställde sig vid diskhon, satte på gasen, tände på en tändsticka, och BAM, så började det brinna i diskhon och han fick världens eld på blåslampan. hans fru fick nästan en hjärtattack, jag skrek lite smått, men han var på g. han skulle vi sa alla hur himla ball han var med elden. det var en spårad middag, men det verkade trevligt ändå.

nejmen, ska man ta det lungt nu eller vad? =)

jag är ledsen att jag inte skriver mer intressant.

Iwasthereinthebackstage ; -

hej på att humöret fick ett uppsving á la awesome. matfesten är ett sånt sjukt påhitt. en massa fulla gubbar, kvinnor, tanter, män som får återuppleva hur det är att vara ung och dum med en flaska öl i handen? inte ville de gå ner från borden i alla fall, och jag förstod bandets frustration. BAH. jag träffade i alla fall en hungrig robin, och sedan en någorlunda onykter olov som verkade HUR glad som helst över att se mig.

förövrigt; jag lovade att tilldela olov dagens ros, för typ två dagar sen, för att han erkände att han skulle sakna mig nu när jag inte längre kommer ha gemu någe mer i trean, så här har du vännen;


lalala, nä, några mysiga timmar med sara och john blev det. det som slår mig mer och mer är hur mycket livet har förändrats, bara under detta halvår. folk fyller 18, går på krogen, och tar körkort. plötsligt blir man hemskjutsad av en gammal klasskompi, som verkar hur van som helst att köra bil. nyss var det endast föräldrarnas roll att agera chaufför.

nä, jag gillar denna utveckling =) tysken imorgon, puss.

theykeepcallingme ; -

ok, en sak;

under lärarkonserten idag (vilket var en salig blandning av både gammalt, mycket gammalt och 'nytt') så inträffade en sjukt otäck sak. alla lärare stod uppradade där framme och skulle sjunga något körarr för att bevisa att de alla hade fått någon sorts skolning inom körsång eller något. erik lind skakade lite smått om händerna, det var nästan så att man inte märkte det. men, han började bara skaka mer och mer. jag var helt säker på att han skulle få en hjärtinfark, i alla fall svimma, kanske dö...! paniken. vad skulle man göra? märkte någon annan av lärarna? herregud, ja, i alla fall så gick det bra, han kunde gå av scenen, oavsvimmad.

utöver det så får nemo mest eloge från mig. bara det att se kixan så utspökad, översminkad, i såna kläder? åh, och att åke släppte lös där bredvid linda var priceless, så att säga. sen så lät det mäktigt också.

åh, jag är stolt över våra lärare, dels för att de är så grymt duktiga på vad de gör, men också p.g.a deras underbara personligheter, att de vill peppa oss så mycket som de gör, vilket bara egentligen behöver vara en konsert såhär i början av året.

sista året.... ja......

fallonmesmashthetv ; -

på något sätt så känns det naturligt att skriva blogg just nu. jag vet inte riktigt varför. frågan återkommer hur man ska skriva. handlar det bara om tankar eller ska jag återberätta hela dagen sekund för sekund? jag vet inte riktigt hur bekväm jag känner mig med något av det. just nu kan jag väl mest säga att mahjong är min drog, och jag är i behov av how I met your mother-avsnitt, men min bror kan visst inte skicka det. hur ska jag göra egentligen? och förresten så borde jag öva på sångläxan jag hade över sommaren. jag kan den hyfsat, men den kan sitta bättre?

awesome.

närjagvaettlitetbarn ; -



you are the best you can.

jagtyckerduservackerut ; -

1000 freakin' spänn kirrat i stort sett. tack ulla. hur mycket måste vi lägga ut själva då? 350 kr? big deal? NEEHH. vi löser det banne mig. snart 10 dagar kvar, och pepped växer. hallelujah.

likamed

=)


leadersofmen ; -


fact;

.

jag

.

blir

.

helt

.

salig

.


av

.

joy

.

division

.

punkt.

beforethisnoturnsintofaces ; -

anonym; jag har ingen aning om vem du är, men det värmde, det du skrev.

hear ye, hear ye. jag tror mig i ha en lover på g. no joke, två gånger har det ringt en person från dolt nummer. första gången var det på ica när jag stod och pantade flaskor. det var hyfsat trevlig. han försökte och försökte hitta en punkt där jag skulle totaldampa och lägga på, men jag hade inget bättre för mig så det var som bara att försöka att få igång en konversation. han skulle försöka gissa vilken stad jag bodde i. norrland visste han sen innan, och att det började på s var hans ledtråd. var gör puckor? gissar på gävle. till slut tröttnade han och la på.

och så ringer samma kille igen idag. han måste ha varit 15 eller nåt, hyfsat nasal röst. han frågade om det hade gått bra att panta burkar. jag sken upp. sa 'är det du?! blablablabla'. han la på. hoppas att han ringer igen, jag kände en connection. (A)

btw;



mitt schema har plötsligt gjort en drastisk förändring? i alla fall fredagen, och under vårtermien ska vi visst inte ha engelska C. så tjena sovmorgon på torsdag.

lookback,singing,singing ; -



ok, det finns bara några frågetecken nu;
  • varför står det att jag ska ha gemu med erik lind? jag vägrar ha gemu när jag har gjort klart kurs A? de kan väl inte tvinga mig...
  • fick jag rock/pop som jag ville ha? visst har sören det?
en annan fråga också;
  • wtf innebär ES1s?

Ileavethistownforabetterone ; -

ååhhh, jag är bara lite bitter =)

hade vi kommit på det här, och satt det i bruk, för några veckor sen så hade allt varit kirrat, vi hade haft spelningar varenda himla dag, men nu var vi bäst igen och sköt upp allting....... aja, det löser sig nog.

Inever,Inever,Inever ; -

Sammanfattning sommaren 2008

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
HMM, sjukt bra fråga faktiskt. jo, stått på en trästockscen, och varit på PDOL.

- Dog någon som stod dig nära?
morris :'/

- Vilka länder besökte du?
inga faktiskt. jag har hållt mig ganska bra inom sveriges gränser.

- Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
närhet.

- Vilket/vilka datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
17/7 o 25/7.

- Största misstaget?
jag trodde för mycket åter igen och det slutade bara med att jag blev förkrossad :)

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
jag är aldrig sjuk och jag skadar mig aldrig.

- Bästa köpet?
sjukt bra fråga det med. kanske åkbandet på stadsfesten?

- Vad spenderade du mest pengar på?
uhm, häagen-dazs och ben&jerry's.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
mycket har gjort mig glad i sommar när jag tänker efter. dels att jag har fått en djupare kontakt med vissa vänner, vilket betyder mer än allt annat i vissa fall.

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
alla friggin' TBTB-låtar....

- Va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
o herregud, det är lite 50-50, jag vet inte hur ledsen jag var förra sommaren, men det har varit lika mycket upp och ner.

- Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
jag vet inte riktigt vad det hade varit. solat kanske :)

- Vad önskar du att du gjort mindre?
tänkt :/

- Hur tillbringade du midsommarafton?
på erikslid först med vänner+kusiner, sen en sväng till serrie, och tillbaka till erikslid igen.

- Blev du kär i sommar?
nej, och det var sjuuukt tur.

- Hur många förhållanden?
0.

- Favoritprogram på tv?
hihi, ja, top model, project runway kanske.

- Bästa boken du läste i sommar?
tror inte jag har läst någon bok egentligen.

- Största musikaliska upptäckten;
TBTB.

- Något du önskade och fick?
cruisa runt i en bil sent på natten. tack victor.

- Något du önskade dig men inte fick?
närhet.

- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
det är något jag ärligt talat inte minns alls. kanske levde livet? eller så kanske jag jobbade hos tysken.

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
hmm... att vissa situationer hade slutat på ett annat sätt, till min fördel.

- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
sjukt avslappnat. det har varit baggy-jeans, dock lite leggings, t-shirts, linnen, estet-hoodien, en massa scarfs. mina fötter har en konstig solbränna p.g.a mina sandaler.

- Vad fick dig att må bra?
uppmärksamhet.

- Vem saknade du?
ellen.... :/

- De bästa nya människor du träffade?
jag tror nog inte jag har träffat så mycket nya människor. dock teh band; samuel, fredrik, gustav, robin och tobias. aw, och andré =). hm, fyrdahl. LALALA, KOCKEN! och renzo. vad hände med bara boys...?

- Sommarens sötaste?
bella på alla fronter.
simon för att jag lärde känna honom på ett helt annat sätt.
erik, för att erik är erik.

- Sommarens hetaste?
HAH. den kammar en liten herre hem. uhm, det var jävligt nära rape. seriöst, drool-faktorn på 100... :') jag klagade inte.

- Sommarens största kärlek?
största kärlek? glassen.

- Sommarens besvikelse?
fredagsnatten, trästockshelgen.

- Sommarens bästa;
åter igen, sättet jag har kommit folk närmre på, funnit någon slags trygghet, och all erfarenhet jag har vunnit på ett eller annat sätt. sommarens händelser har varit obetalbara. så underbart.

I'vejusthadthecraziestweek ; -

gårdagens planer blev helt förändrade. calskrove blev det i alla fall inte. varför är helt orelevant, men jag började i alla fall prata med victor på msn. hans planer hade också blivit någorlunda fuckade, och vi beslutade till slut att fara ut med hans bil, ta en tur till ica maxi för att införskaffa godis för 2.90 kr/hg och sen se var det begav sig.

maxi's godisavdelning var som ett slagfält, och då är det inte på något sätt ett oseriöst påstående. folk slogs i stort sett för att få tag på sin favoritsort, och vi gav oss genast ut på jakt efter en sån där röd skopa att använda för att skyffla in godsaker i våra påsar. godis för sammanlagt ca 50 kr och en 2 liters cola slutade det med.

vi var förbi en sväng på vitberget, för att se på den vaaackra utsikten, och se några blivande SPID2'er ha något som kanske skulle kunna kallas förfest, kanske t.o.m klassfest. ingen vet. liten foton blev det i alla fall, victor med sin canon och jag med min nikon.

sen började den lilla oskyldiga jakten på den röda månen, som blev lite misslyckad. vi såg den aldrig, men den var där, bakom alla fucking moln. jag kunde trösta mig med att jag hade hittat en person i madonna som jag älskade, men victor hade lite svårare att leva med det.

vi kikade in hos sara som hade besök av tina och john. efter en ganska söt brittisk film så blev det en biltur till max för att sedan sitta där i några timmar och betrakta alla lulliga människor, och även ha ganska roligt tillsammans. moses fick stril vad vi vet. lalalala. och simon verkade inte onykter alls, bara lite pratglad.

hemfärd, och hoppa direkt i säng. jag kände hur det var att vara 'vuxen', i alla fall lite större. kanske det var bilen? ingen vet, men jag var nöjd.




jag vet, typ världens längsta inlägg, ganska oroligt, men njut ändå.

youalwaysweremysweetestthing , -

F C U K !

Imustbeemo ; -


hej, calskrove till middag ikväll alltså. dock så ska jag inte äta det själv, utan dela med elin. ryktet säger att det är sjukt äckligt, och jag har bestämt mig för att inte ha några stora förväntningar. men i alla fall så ser det visst ut att bli raveparty också. lösvikt, 2.90kr/hg på maxi? hellyeah, here we come, jag längtar.

btw;



I don't jump around when I go to shows, I must be emo.


tellmeyourname,killmewithwords ; -

stressen, nervositeten och illamåendet är tillbaka.

great.

singmetosleep ; -

jag känner mig så sjukt tom i själen. det är som ett stort svart hål. jag kan inte känna några känslor alls, fastän jag försöker så det nästan gör ont. jag vill kunna prata av mig i timtal, men vem vill lyssna på det egentligen? de som finns i åtanke är antingen utom räckhåll eller festar på mobacken-badet.

det som jag blev mest förvånad över var hur lite jag egentligen brydde mig. visst, jag började må illa, men paniken slog aldrig som jag hade tänkt mig att det skulle vara. nu antar jag att jag får göra det jag gör bäst; önska att folket blir lyckliga i slutändan ändå.

det händer om och om och om och om igen. det finns inget stopp. inget 'nu räcker det!' som man kan utbrista. det är som bara att ta emot. just nu vill jag bara gråta......

overdrivewe'regoinglifeordeath ; -

enligt sofia, axel och alla andra i världen så är det visst fetparty här på mobacken ikväll. sofia skulle ringa när hon slutat och säga hur hon skulle göra. jag har inte lust för party. jag kan inte parta. jag tror inte ens det existerar i mitt vokabulär?

men till andra fråga; vad gör jag inte jag inte följer med dit? tar jag mig en tripp ut själv med bäbisen, eller ska jag stanna hemma och vänta på bättre dagar? jag vill att det ska bli lungt.

och btw, låt pengar växa på träd!

closetoneworleans , -

kan inte det förbannade schemat visas snart? jaaaaa tack.

update; BLLLLAAAAAAHHHH:

"Nu är all personal på plats på skolan och under denna vecka arbetar alla för att vi skall vara så väl förberedda som möjligt när våra elever kommer under v 34. På söndag 17/8 kommer elevernas schema att läggas ut här på hemsidan."

happ....

followtherainbow,yeah ; -

det kanske man skulle ta och göra? alla de efterlängtade drömmarna kan finnas vid regnbågens slut ändå. låt oss alla göra som TBTB hade gjort, för jag lovar, de står för vartenda ord =).

nemen seriöst, är det bara jag som spritter i kroppen efter att få se det nya schemat? I do believe so. undrar om de släpper det exakt vid tolvslaget, eller om man måste sitta och trycka på 'uppdatera'-ikonen hela dagen imorgon. jag måste få veta hur det kommer att se ut, om det kommer vara värre eller bättre än förra året. KOM IGEEEEN.



hmm, det går att göra roliga saker med en CD i alla fall.

whatthehellisgoingon ; -

jag hade en trevlig stund vid älven idag med fyrdahl. han tog med cookies som han hade gjort igår, och slog av glashalsen från sin coca-colaflaska så det for överallt. bra gjort dära. sen fick jag se mina gamla lärare från brännan dansa ringdans i peruker? inget skämt. kontakta mig på msn för mer info.

   

ps. jag förstår inte varför de lodräta bilderna inte vill bli större när man förstorar dem. wft? vet du carro?

10 favoriter
Dialekt: skånska/smålänska.
Mat: hej mami's kyckling + klyftpotatis.
Låt: twenty-four hours - joy division.
Tecknad figur: snusmumriken.
Sport:badminton.
Komiker: johan glans.
Veckodag: onsdag.
Glassmak: choklad.
Soloartist: jag insåg just att jag inte lyssnar vanligtvis på soloartister. vi kör eminem. han är kung,

9 för tillfället

Humör: smått sällskapssjuk. jag är ändå på bra humör idag.
Tanke: jag borde fota mer, men vädret suger ju?
Kläder: rut-kläder + panic-tröjan!
Bakgrund: en ung billie joe armstrong. mycket oskyldig.
Känsla: lite tom. lite rastlös. lite 'vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv?'-feeling över det hela.
Tid: 16,25
Bästa sak: fucking nikon D80 <3
Irritationsobjekt: hm, papi för att han snodde med sig norran till umeå imorse.

8 första
Bästa vän: ellen <3
Husdjur: morris <3
Kyss: jag skulle gissa på christoffer, dock så måste det ha varit så sjukt oskyldigt där i fyran-femman.
Piercing: öronen =)
Förälskelse: chrisoffer såklart.
CD skiva: säkert en A1-singel.
Bil: hahaha, den dagen?
Ord: som att jag eller mina föräldrar minns det?

7 senaste
Telefonsamtal: fyrdahl.
Mat: hmm, mackor imorse.
Dryck: coca-cola i en sån där cool glasflaska.
Biltur: papi igår.
Tv-program: american dad klockan 3 imorse.
Spelad låt: red eyes - blowsight.
Köpta klädesplagg: för egna pengar, ett par short för nå veckor sen.

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej.
Brutit mot lagen: det har väl alla på ett eller något annat sätt.
Blivit arresterad: nej.
Badat naken: vem har inte gjort det någon gång i sitt liv?
Varit med på TV: jopp. nån lol-svt-sändning.
Varit med i tidningen: javisst.

5 nej tack;
Skolämne: gemu. finns skäl till varför jag inte fortsätter med gemu B.
Mat: pölsa?
Musik: vikingarock. sorry ludd3 =)
Dryck: öl, vin, allt det där. päckel.
Djur: hmmmmmm....myrslokar...

4 saker
Du gjorde igår kväll: var allmänt tråkig och satt vid datorn.
Du kan höra just nu: metallica och personer som loggar in på msn.
Du inte kan leva utan: tak över huvudet.
Du gör när du har tråkigt: spelar mahjong. suck,

3 personer
Du kan berätta allt för; bellabop.
Du tycker om: björn.
Du inte gillar: din mamma?

2 val
Coca Cola eller Fanta: cila.
Hund eller katt: katt.

1 önskan
påverka någon positivt från en scen.

dyingasshehitstheground ; -

mindre än en vecka kvar nu, och jag funderar över om jag har fått ut det jag ville av sommarlovet.

hur många gånger har jag badat? en.
räknas det fastän det var på vitbergsbadet?
nej verkar det som.
har jag haft asläckra sommarjobb? herregud, ja. sen är frågan om man kan räkna ett utav dem som 'jobb' eller inte, men det är roligare att se det på det viset.
har jag lyckats tjäna pengar? ja, fickpengar skulle man kunna kalla det, men jag har klarat mig och det är förmodligen det som är det viktigaste.
har jag lärt känna mycket nytt folk? ja, och fint folk till råga på allt.
har jag lärt känna någon bättre? yes, och tack för det.
for jag till frankrike? neeeeeeeeeeeeeeeeej.......
är min chef tysk? kul att du frågade, ja, han är tysk. och väldigt lång. ser lite ut som mac i CSI NY.
blev trästock bäst? det blev en riktig jävla bergochdal-bana.
hur blev intrycket av årets PDOL? med tanke på omständigheterna så var det ju sjukt nice.

hej, smått drygt att fråga sig själv allting. who cares. jag ska forstätta fundera över om jag ska ta med mig kameran till stan eller inte. lalala. tjing.

you'vegotmebeggingformercy ; -



för en gångs skull har jag bestämt mig att inte bry mig ett uns, fastän magkänslan alltid vill säga emot.

vi får väl se hur det går.


questioneverything ; -

trodde denna dag bara skulle bli allmänt seg, men nain, smått rolig blev den. den har varit fylld med bl.a möten med klasskompisar såsom tobias boman, som man inte inte har träffat nåt i sommar, caroline och robert. en och en annan bil, med en och en annan bassist (se rogue eriksson) i, har man även puttat fram över en parkering. sedan suttit vid älven och skickat iväg flaskpost från funky-dan. i helhet tyckte jag det blev riktigt bra.

ikväll kommer bella, erik och ivan. vi ska äta fett och smör tills vi spyr eller nåt sånt, som kent skulle ha sjungit. en kladdkaka blir det i alla fall.så tjing bitches.



det är förövrigt piltre på den här damen.

theyturnedtheirheads ; -

kvällen blev riktigt mysig. jag och karro delade på en ben&jerry's och satt på min veranda först, och sen i soffan, och bara myste och pratade om livet. det är bäst när det finns människor som man verkligen kan vara riktigt ärlig mot, med allt man tycker och känner, och man blir inte dömd direkt för det. ajo, det var bra ikväll. puss.

lite bilder från PDOL dag 2.





I'mfallingdown ; -

HELÅÅ! idag har jag spenderat några timmar hemma hos bella i ursviken, och eventuellt så ska karro och sofia komma puttrandes i karro's bil ikväll, i alla fall karro, så jag är gryymt nöjd!



sisådär mysigt vid vattnet bara.



afterdarknesscomesthelight ; -

erik skrev bland det roligaste jag någonsin har läst på en blogg, men dels är det ärligt talat sant också.

så läs det här.

thisiswhatyou'llget ; -

denna dag.
denna dag.
denna dag.


det har varit så många intryck, nästan för mycket känslor i spel. jag önskar att det fanns något sätt att lösa allt på, men om det är något som är omöjligt så måste det vara det. man kanske skulle kunna åka tillbaka 8 år i tiden och se till att alla var lyckliga? kanske 17 år t.o.m för att verkligen se till så att inget fuckade till sig, som det gjorde.

menmen, bloggar är inte till för att vara emo i, därför så kan jag berätta att fader min fick för sig att chocka mig, som han uttryckte det själv.

'jag vet att du har suktat efter min kamera, så jag tänkte ge dig en tidig 18-årspresent.'

jag fick hans fucking Nikon D80. om det inte är bra shit så vet jag inte vad. så ja, jag och sofiahed har ju stora planer framöver, om och det är några andra som vill ha nakenporträtt tagna så är det bara att säga till. hoppas ni har mitt nummer. om inte, PSYCH!



kalla mig ms photographer.*



* om jag nu ens har rätt att kalla mig själv det.

beadebaser ; -

min lugg.



7 mars -----------------10 juli

skillnad much?

ibland tror jag att den har fått eget liv. men jag gillar det nog ändå.

inapermanentstate ; -

hej. jag har aldrig en större chock än när jag öppnade Sound_2 i iTunes. jo, nog har det funnits större, men jag skrattade någerst, och jag skrattar nu.

idag har varit lungt. träffade fyrdahl vid älven efter 12 någon gång, och tog några pix med en grymt cool kamera! ingen vet när filmen återvänder från stockholm, men någon gång får vi väl se ett resultat :D sen var det iväg till tysken för att jobba i två timmar. jag har sagt det förr, och jag säger det igen; jag tror han gillar mig, annars skulle han inte ringa för att låta mig jobba?

nejmen, palla datorn ikväll! jag ska dra mig och umgås med klas nu, och två håriga hundar. ha en bra kväll. tjing.



anna's bild :)
jag ser sjukt mongo ut. klas är dock fin.


I'manaddictfordramatic ; -

jag är visst sjukt jobbig mot min chef enligt björn. jag säger emot min chef. jag säger 'jag kanske har något planerat' istället för 'JA, jag kan jobba imorgon'. då är man visst sjukt jobbig. men vad ska jag göra åt att jag jobbar för en lång tysk som frågar mig om jag har stigit upp ur sängen varje gång han ringer, fastän klockan är fem på eftermiddan? nä, lite jobbig ska jag allt få vara.

nu blir det snart slafen som man säger, och imorgon ska jag få känna mig vacker. eller? jag ska i alla fall släppa alla hämningar och känna mig fierce inför kameralinsen. jag driver dock mest. tjing.

thisplacesucks,Ihateit ; -

hej nu är vi på g och förhoppningsvis går det vägen :D ikväll ska jag typ leva i ovisshet om karro vill köra hem och umgås med mig eller om hon har något annat för sig. bara tiden kan säga det, och hon såklart. AJA. nu tänkte jag göra en smått tråkig/rolig bildgrej innan jag far till ica

dock, så tar jag bort vissa meningar, som kan återfinnas här. ärlighet varar längst, eller hur var det nu;

20. Någon som ger dig inspiration




21. Någon du tycker om



22. Någon du vill träffa.



23. Någon du tycker är söt / snygg



24. Något du vill ha.



25. Något som får dig att gråta



26. Dig själv nyligen
(kanske måste fräschas upp)



27. Dig själv skrattande



28. Dig själv som lyckligast

även död kan vara lycklig.

29. Den du senast fick sms av



30. Den du alltid har roligt med



31. Den sista bilden på mina mottagna filer



detgårbranuu ; -

rut m.fl + amdy =



jo, umeå behövs då och då. dels för att bara njuta av livet, men också för att få lite kläder införskaffade. hehu, min favoritbutik ligger här, för det gör så att jag förmodligen är ensam i skellhell om att ha dem sen när jag kommer hem igen.

jag och fausta satt utanför schmäck någon timme, pratade om det mesta, sedan kom en pappa cyklandes (han kan jämföras med en tomat när han har varit ute i solen lite för mycket) och satt sig ner med. sen blev det rut, och när pappa hade fått vara i sin favoritbutik med så valde jag att gå hem.

det enda jag egentligen saknar är någon att vara med, så komsi? bussarna går inte så sällan mellan skellefteå och umeå =).

    

hur kan du motså?

thegravelunderneathyourshoes ; -

jag kan börja med att informera om att jag har XP igen, dvs att jag skrotade Ubuntu, som var det sjukaste påhittet någonsin.

i alla fall; pappa är ute på en springtur tror jag, och så snart jag är klar så ska jag och fausta ut på stan och sätta oss i solen, förhoppningsvis värmen också, vilket jag inte skulle sätta mina pengar på. hursomhelst, vi tänkte bara njuta av livet tror jag, och sen se var det för oss.

tjing.

leaningnowintothebreeze ; -

jag är i umeå nu. pappa har fått världens konstigaste idé att jag ska ha ett operativsystem på datorn som heter Ubuntu. det är bara för att det liknar mac, och för att han anser att xp drar till sig en massa skit. jag är helt ärlig när jag säger det här; jag HATAR verkligen Ubuntu, jag kan inte ogilla det mer. fattar karln det? nja, nog har han förstått att jag helst inte sammarbetar, men han kan inte respektera min vilja att ha xp. ÅÅÅHHHHH. JÄVLART MED DAMP NU!

plansturnsouttomystery ; -

I'm sorry leggy, men kvällen slutade annorlunda ='/



dock så förgyller såna här stunder livet. tack vännen.

hemma,aaahhh ; -

åååhhh =) asså legolas, den alven kan få mig närsomfuckinghelst. jag tror att han är mitt livs kärlek. jag började se return of the king runt tio-tiden. klockan är tolv nu, och jag har två timmar kvar. PEPPEN! två timmar till av leggyboy. det kan typ inte bli bättre =D


förövrigt så fick jag ett litet smått roligt samtal från sofiahed där runt halv tolv. enligt henne hade jag ringt en gång till, efter det att vi hade pratat tidigare under kvällen, vilket jag inte hade om jag minns rätt. min telefon är också sjukt störd då det enda samtal som visas är ett jag har fått från min pappa den 31/7 klockan 13:54. sermanpå.

nu ska jag tillbaka till tv:n och min älskade prins. puss ^^

singingamen,I'malive ; -

30 augusti.

drar vi söderut då?


stareatme,envyme ; -


vafan händer med mitt liiiiiiiiiiiiv?

vad hände med att för bara några dagar sen så satt jag och sofiahed och hade världens bästa konversation på msn om hur sjukt bra allting verkligen kändes. just nu känner jag... ingenting. du har ingenting att göra, ingen att förlita dina tankar till, eftersom alla befinner sig tusen mil bort, i alla fall i ditt huvud. det är världens största tomrum.

jag hoppas alltid på bättre dagar, speciellt när det är som sämst. ibland tror jag att Gud ser mig, kanske hör mina små rop på hjälp. kan du inte hjälpa mig den här gången också? det skulle uppskattas.

nu väntar jag bara på det där telefonsamtalet från pappa där han nästan skriker 'vi är i skellefteå om en kvart, så då plockar vi upp dig på timotejvägen!' och förväntar sig att man ska befinna sig där så hastigt. visserligen är det bara över vägen, men det är roligt att få honom att svettas lite. den här gången tänkte jag faktiskt fara till umeå.

eller så kommer han glömma bort att ringa. skulle inte förvåna mig...

umeå imorgon alltså...

RSS 2.0