weweremeanttoliveforsomuchmore ; -

jag är inte säker på var min lila scarf är. det är synd. jag har nästan lite ångest. jag minns att jag hade den i bakfickan i umeå. sen gick jag till bussen. sen åkte jag buss. sen åkte jag bil. sen... var jag hemma hos mamma. kanske är den i umeå ändå? kanske tog jag upp den ur fickan utan att tänka. jag hoppas det är så det ligger till. nu har jag nästan mycket ångest. annars så ska jag fortsätta mitt skrivande (om jag får tankarna från min lila sjal någon gång) för att göra folk lite belåtna i alla fall.


I'dplayalong,wouldn'tyoutoo ; -

image409

bilden säger mycket. mer än tusen ord.

image410

it'sfinewithme ; -

så vaknar man i umeå, och har drömt en massa. om sanningen ska fram så påverkade 'espace artists never die' min dröm ganska mycket. however så blir det inte fika med soffan idag, utan det blir väl till att ta en buss hem, be för att den inte ska vara lika dryg som förra gången och... ja, vad? det jag hade tänkt slogs ju i spillror ganska snabbt. jag klandrar ingen alls. det är saker som händer. lova bara att jag ska behöva slippa planera allt själv nästa gång.

nu måste jag försöka ta mig ur sängen. men en überunderbar händelse var att pappa började spela panic at the disco i vardagsrummet nyss, helt själv. jag är så glad att han faktiskt gillar det, tro det eller ej.

butshedidneverholdme ; -

interesting facts...

min fantastiske storebror berättade just något fascinerande om vår fader. för ett antal år sen skulle han kritisera ungdomskulturen genom att spela gitarr och göra helt till sig. gissa vem han låter exakt som? jo, den legendariske Kurt Cobain. det var inte dåligt alls, du.

inthemiddleofsummer ; -

EUREKA!

jag äger nu Pretty. Odd. lyckan är total.
tilde sitter mittemot mig i faustas knä. lyckan är ännu mer total.

dock skulle allt vara fulländat om jag kunde finna ork att ta itu med livet och allting. men ikväll ska jag bara vara. jag har ostkrokar och chokladglass som jag ska äta för mig själv medan jag ser på någon typ TV-serie som scrubs. jag tar itu med allt när jag kommer hem.

jag blir så tacksam att jag har en sån förstående storebror och svägerska. och det är så underbart att se att de verkligen är lyckiga med varandra. tilde är verkligen lyckligt lottad i livet.

umeå open ikväll, och imorgon ska jag möta upp med sofiahed som också är i stan visst. hörs sen. herra.

toseeifIcancatchadream ; -

not fail.

jag har fått min pappa att ladda hem Pretty. Odd. till sig själv. inte till mig alltså. jag ska köpa skivan. men han vill ha den på sin iPod för han tycker den verkar bra ändå. snart sitter vi i en bil, en två timmars-färd till umeå stad. jag längtar på något sätt. och fråga inte hur jag vet det, men connor ska visst dit med. jag kommer ha riktigt roligt om jag går förbi honom på stan imorgon eller något.

men först ska vi luncha på rotary, och sen bär det av mot nya äventyr. hare bra i skellhell.

andIwannafeellikethat ; -

630 kr betalade till pappa, kvällen ser ut att bestå av mestadels scrubs...

... och det ser ut att bli Umeå imorgon. ta mig bort från Skellhell åde.

giveyourfeetachance ; -

jag behövde något som fick mig på andra tankar, så, bella skickade den asballa länken som gör att man kan se hur man skulle se ut som t.ex mörkhyad etc.
jag föreslår att ni ska prova. här har ni mina resultat;
Baby.
Child.
Teenager. originalbilden.
Young Adult.
Older Adult. jag kommer bli fett söt.
Afro-Caribbean.
Caucasian. originalbilden igen.
East-Asian.
West-Asian.
Masculinise.
Modigliani.
Botticelli.
Mucha. min favorit.
Manga Cartoon.
Apeman (50% Chimp)
Drunk. 18, dåni!

gör det. askul.

soulmatesneverdie ; -

senaste dygnet har bara gått upp och ner. just i denna stund så känner jag att jag inte orkar någonting. vad hände med allting? vad hände med att jag mår illa bara av att tänka på alla konsekvenser? vad hände med alla? jag vill bara som... stänga in mig i ett rum med typ bella och bara vara. kraven ska inte finnas alls. nu är det som att du måste välja noga vad du ska säga, för annars så kan allting ta vändning, när det gäller alla. väljer du att neka någon en gång så har du plötsligt gjort till livs misstag, och måste göra allt för att allt ska bli rätt igen. eh, vi går tillbaka till fritids-tiden. det var bra shit.

naeh, give me a break. jag stöttar vänner som ber om det. jag väljer inga sidor för jag har ändå inget med det att göra. jag kommer ändå alltid älska de jag håller närmast lika mycket oberoende vad som händer, och tvekar du på det så måste du ta det face to face med mig.

förövrigt är jag irriterad för åhléns har inte fått in Pretty. Odd. än.

"Tre megaskrov." - Elin Sundqvist

noyouneverknowuntilyou'rethere ; -

smärtan, den evinnerliga smärtan. mjen livet är helt ok nu när panic at the disco har släppt syn nya skiva och fick fyra bollar av fem i norran. min drömmar är någorlunda konstiga ibland. tror det var andra gången som jag drömde att sofia och elin bara försvann, sådär spårlöst, precis som marcus. jag kände mig så hjälplös. ni kommer väl aldrig att försvinna?

dags att klä på sig för att fara in till stan och köpa Pretty. Odd.

image392

themenallplayedalong ; -

jag vet inte, åh, jag vet verkligen inte.

slow motion see me let go.

jag vill lägga ner så gärna.

andI'msinginginmysleep ; -

ni läser bloggen till snowboardåkaren #1.

kanske inte. men alltså, jag var ganska duktig. nu kan jag bromsa, åka som rakt ner, men det finns fortfarande problem med att svänga. nu är jag mör som bara den. jag orkar knappt lyfta mina armar, vilket gör det smärtsamt bara att sitta här vid tangentbordet. mina knän fick ta smällar de med. snart kanske jag får upp bilder från dagen, som bevis om ni fattar.

och jag säger bara; om jag [bejlade] så gjorde jag det jäkligt snyggt. så det så. jag har ögonvittnen.

annars blire film o mys hos sofia ikväll =) puss.

weyalaweyalawala ; -

åååååhhh, vilken härlig dag. seriöst. himlen är blå. det är inte speciellt kallt ute. jag låg typ och vred mig från 5 till halv 10 imorse, men jag vet itne om det var på det dåliga eller bra sättet. jag är i alla fall utvilad, vilket är bäst. nu taggar vi för snowboard. jag ska banne mig bli bra på det. so wish me luck.

inmyeyes ; -

happ, där lärde pappa mig hur man startar om en iPod och jag får känna mig dum i hela huvudet.

detta resluterade bara i en mobil full med nya panic-låtar. ähh.

peace.

anthat'soookay ; -

fanihelvete. det är inte min kväll ikväll. nu har min iPod bestämt sig för att lägga av. och min mobil är seg, och jag kan inte bestämma vilka låtar jag vill lägga in. åh, jag är inte glad på något sätt. prata inte ens med mig nu. pappa kallar min dator för skit. då kallar jag hans dator för skit. jag ska he in en massa jävla panic ovh sen gå till ica och faktiskt köpa tröstgodis. gå och dö.

makeusinmakeuship ; -

ja, jag vet som inte. grillningen ikväll blev ju som inte av. så jag tänkte fara till sofia. men hon vill typ inte att jag kommer. så, jag tänkte sitta hemma med min dator istället. kanske fara till ica om jag orkar. köpa sådär tröstgodis, och bli glad om sofia ångrar sig. snowboarden är då inte inställd som tur är.

annars.. ja, jag och min dator.

I'monmyway ; -

eftersom carro bad om det så gör jag som hon säger;

min sommarklänning #1
kjolen som jag inte förstår mig på, men den är lång, ganska stel, men lite fin.
komplicerad tröja med. men jag kan känna mig ensam om att ha den i skellhell i alla fall.
hihi, en vanlig t-shirt, men med det trycket. tycker det var ganska snitsigt =)
cepebild, men jag har på mig den nu iallafall. kan verka väldigt tråkig, men typ perfekt passform och hela kittet. jag ska prata mer om halsbandet sen <3.

sen så berättade pappa att det är möjligt att jag får faustas mobil ganska snart ändå. yes. en ännu bättre kamera!



IneversaidImissedher ; -

far är tillbaka från thailand, vilket gjorde det självklart att det vankades presenter. det blev ungefär bara mjuka paket. två t-shirts, en klänning, en långkjol och en tröja. diesel-tröjan och halsbandet är mina nya babies. ska snart gå catwalk för att visa upp kläderna för pappa och farmor.

mina snowboard-drömmar kom och försvann på bara några minuter, men vi ska göra ett tappert försök imorgon igen. är det så bra väder som det är idag så vet jag att det kommer bli råchill.

så, snowboard imorgon, pokémon-maraton på onsdag, och så ett försök till en kväll med hampus och elin :) jag tror det kommer bli bra det här.

thistownjustwasn'tmadefortwo ; -

jag ska vara jättegay och försöka hitta låten som brendon urie skrev när han var 14. den är, på riktigt, väldigt väldigt fin. lite emo på sätt och vis, men slutar på sätt och vis också underbart. undrar bara om han var 14 när han sjöng in den med?

this town just wasn't made for two,
but when the streets, they call my name, what can I do?
there's a place I'd like to visit there someday.

and if you decline my invitation, what can I say?

when the corner light is dimmed on the street,
when all the faces looked confused on those you meet.
tell your friends that I'll be dead when you read this.
tell them I couldn't take the pain of loneliness.

I am feeling low, and I'm singing in my sleep.
when you're around, will you comfort me?
I'll dream of you, and the smile that you give, to me.

it's the same thing every day,
becasue we run out of things to say.
if you're gone and me not here,
it kind of sheds a different light on the whole year.

I am feeling good, and I'm singing in my sleep.
when you're around, will you comfort me?

I'll dream of you, and the smile that you give, to me,
you give to me,
you give to me.

uh, gief. det jag fascineras mest över när det gäller det här bandet är just att de bar 16-17 när de skrev alla de där låtarna, som jag nu idag inte kan få ut ur mitt huvud. folk må tycka att de är kassa, men jag ser upp till dem som musiker, för de kan verkligen sin sak. man kan inte hata några för att de blev signade innan de ens hade hunnit spela en enda live-show. nej fyfan, palla döma band efter det. nu ska jag forstätta skriva. ha en bra natt. peusss ^^

ps, http://youtube.com/watch?v=ESb-KmhwpNE
ger som inget att se videon, lyssna bara.

ps2, http://youtube.com/watch?v=rB7j6zCvsQI
sry, det var som bara kul.


maybeimpossible ; -

all I've wanted, all I've needed is here in my arms.



tack som, jag vet inte vad, för att du hjälper mig. words are not enough.



ibland går det bra.


Idon'twannawasteanotherday ; -

igår var perfekt. näst intill i alla fall. raspberry cheesecake gör livet värt att leva. så många skratt det var. idag av slutas det med massa MADE-tittande (eftersom det är MADE-maraton på Mtv mellan 12.00 till 17.00. lovelife). kanske blir det ett kapitel ikväll. i alla fall ska jag lägga in bilder och samla in bilde från jossan och sara. hörs sen =)

detgårbranu.ver2 ; -

ok, mindre stressigt. nu ska det bara flyta på.

detgårbranu ; -

faktiskt inte. det går neråt.
mamma är irriterad. för att vi inte har tänkt igenom det nog bra på något sätt. att vi inte har tänkt igenom efterrätten, att vi tror att det är hur enkelt som helst. jag blir bara rädd när mamma är irriterad. det får mig att må så jävla dåligt. att hon tappade ut en tredjedel av hallonen på golvet gjorde inte saken bättre. jag vet att det blir en tripp till ica, och frysta hallon lär väl bli en del av listan. fan, jag hoppas det blir en bra dag idag, vilket det inte kommer att bli.

varför var vi tvungna att välja just kyckling?


lewl ; -

mamma kan inte sluta skratta.
jag och sofia tog oss an att göra en raspberry cheesecake. det skulle bli så snitsigt. först så blev hon lite orolig över att jag hade glömt smöret till bottnen och sofia hade glömt sockret till smeten.

sen frågade hon; 'var är hallonen då?'
jag svarade; 'vi fixar det imorgon. vi ska he på dem då.'
hon funderade och sa; 'ni hedde inte i dem i smeten som receptet sa?'
och ungefär där, då jag svarade med ett osäkert nej, så började hon asgarva, kunde typ inte stå rakt upp. lewl. jag och sofia måste lära oss att läsa recept innan vi kör igång med bakverk.

youcouldhavemore ; -

sheit, statistiken sjunker.

nu är vi tillbaka till det här igen att vara uppe sent på lov. jag gick och la mig fyra.  fyra! vem gör sånt? det är bara på lov det händer. nu ska jag slinka ner i badet som mamma tappade upp åt mig. piltre på henne. sen ska jag kolla hemma hos pappa vad han har egentligen så vi vet vad vi ska köpa till imorgon. sen tänkte typ sofia dra med mig till backen för att lära mig åka snowboard? jag kommer slå ihjäl mig. kul att lära känna er. det här är mitt avsked. puss...

happyeaster ; -

image384

ingen påsk utan mammas påskägg.

I'mfulloffunkyfever ; -


yo, jak har ganska lång lugg.

welshe'snotbeelingontheballroomfloor ; -

det gick neråt, men nu går det uppåt. love fotolektioner. och älska ibland kixans lektioner med. hon berättade att hon nog aldrig skulle glömma bort när jag sjöng 'prins noel' för henne, just när min syster hade fått carmen. jag var så nära gråta som man kan vara. ett under att jag ens fick ur mig orden. men hon kommer alltid minnas det, och det blev jag glad över.

nu sitter vi här och lolar. lovet är på väg.

mamboaheya ; -

hat, hat, hat. faaaatta!

VG på K-PAX-skiten. jag hade skrivit 'he talk' istället för 'he talks'. jag hade glömt s'et, det var ett slarvfel. jag hade kanske 4 andra fel, yttepyttefel. när jag frågade vad som krävdes för MVG. vad krävdes det? att man inte skulle blanda ihop 'talk' och 'talks,' inte typ att man skulle ha analyserat det lite närmare.  vafan. och vad får vi till lunch? inte ungspannkaka som vi skulle ha fått! äckel-laktosfri. den smakade palt. uh.

MVG i engelska nationella speaking i alla fall. lite nöjd ändå. nu har jag lugnat ner mig.

ps, mjo, jag tycker nog det är rätt att homosexuella ska få adoptera.

ladidadajdamdada ; -

mm, den där jäkla melodin i dragspelsvals. jag blir bara less av att höra början. måste man verkligen gå gemu B? står det med på kursplanen? eller läser vi seriöst det för att vi inte har något annat för oss? i så fall är jag rätt sugen på att hoppa av. jag kommer aldrig ta mig tid till att göra läxorna, och jag kommer skjuta upp dem till sent på kvällen. klockan är snart tolv, herreguud ;__;








här har ni en söt sak.
eh nej, jag är inte ytlig.

thiskiss,thiskiss ; -

jag drunknar. jag stressar sönder. jag vet inte vad jag ska göra. enda anledningen till att jag sitter vid datorn är i stort sett att jag ska göra en sak på finale notepad för att underlätta gemun. (tänkte också tillkännage att jag skiter i kontrabasen för jag hör den helt enkelt inte. lätt att skriva ner något man inte hör?) sen har jag min sångläxa att göra. planka this kiss med faith hill. och jag ska kunna the way we were utantill till imorgon med. just det, ska fixa argument till varför det ska vara rätt för homosexuella att gifta sig och adoptera med. dvs, att jag måste cykla till canalen. den här dagen blev inte lika lugn som jag hade tänkt mig.

jag är typ bästa på att skjuta upp saker.

filmtheworldbeforeithappens ; -

jag är seg. segast denna morgon. jag ska hinna till balder först och sen till atorp till klockan ett för att se dansarna. men jag har lyssnat igenom panic's skiva helt en gång, så jag är nöjd med. finns som inte så mycket att skriva mer.

tjo då.

lettheeveninginthebackdoor ; -

jag vänjer mig alltmer vid den nya bilddagboken faktiskt. nu när den inte är så seg så funkar den, men den förra var fortfarande snyggare. nu har jag snart lyssnat igenom hela panic's nya skiva och jag kan säga; I like. de har verkligen förändrats, och det är inte till det sämre. de har blivit äldre, och det märks. nu när jag likaväl är upp i det här ruset med att få fler unika besökare och helrandom kommentrare så lägger jag upp de söta bilderna från idag.

jag vet inte hur han lyckas, eller nej, det är ju det han inte gör. hur tänkte han?
jag vet inte hur han lyckas, eller nej, det är ju det han inte gör. hur tänkte han?

ifyou'regoingthengo ; -

lycka, fullkomlig lycka. made my night.

http://ca.youtube.com/user/fakesmiley

jag gillare. det är mycket beatles. annorlunda.

loveisreal,realislove ; -


förstå hur jag längtar. 26:e dåni.
och då är den en månad sen en av de bästa dagarna i mitt liv.



Ifinditkindoffunny ; -

en huvudvärk vankas med galopperande steg. seriöst, är det en bra anledning att fara hem om man har ont i huvudet? jag vill, men ändå inte, för jag ska träffa bella efter skolan. kanske far jag tidigare, för jag börjar känna det på riktigt nu. ändå var jag bäst och sov 9 timmar inatt. jepp, gick och la mig 23 och vaknade vid 8 imorse.

och soffipropp har varit bäst och skrivit ut inbjudningarna till lördag. de ser skitsnygga ut. jag längtar, men borde fara hem till pappa och kolla läget med tallrikar och bestick etc. 

aj. 

andIthinktomyself;whatawonderfulworld ; -

ge mig måndagar. de slutar ändå alltid bra, för det mesta. carro är oftast min nästan hela dagen, förutom när hon spenderar tid med bobban, vilket jag faktiskt kan godkänna.
ciip med dig, gumman.

ehm, vi har dagens smygare. väldigt oskyldigt satt jag och carro bredvid connor under våra musikarpojkars fotbollsmatch. jag vet inte varför. jag bara gjorde det. jag har en smygarbild. men jag vet inte om jag ska lägga upp den på bloggen. borde jag det? eller kränker det hans rättigheter på något sätt? per-robin lägger ju ut bilder på randomkillar som han tycker är snygga, och kallar det dagens span. hm, liten funderare där...

bella gjorde mig lyckligast i världen nyssss, och inatt ska jag sova med tjocksockar igen. det är mys <3

it'sthewrongtime ; -

Hej


Vill tacka er för bra genomfört gig

i lördags, och meddelar också att

ni blir lediga från ensemblelektionen

onsdag 19/3.


Trevligt påsklov !


Tor



åh, tor. räddaren i nödan. vill bara meddela att jag börjar halv tre på onsdag. lovelife.

thennobodydied ; -

http://olovl.blogg.se

han spelade också i kyrkan. trumpet tillsammans med orgeln. visste man som om att han fanns där uppe så var helheten så grymt maffig. dock så blandades så bra att det var lite svårt. bra jobbat, killen ;D

wouldn'tyouseemyneighbour ; -

afahlgren får olustiga kommentarer i sin blogg. dålig stil, enligt alla.

blogg.se är väldigt knepigt på min dator nu. jag länkar sen, typ.

jagskulleviljavågatro ; -



sofias egna version av någon psalm.

tohavefeelingsforyou ; -



nine crimes-covern.

confusingstarsforsatellites ; -



nickelback-covern vi gjorde. visst, jag är inte bäst på att spela gitarr, men w/e.

thisisnotwhatIdo ; -

eh, statistiken går som bara neråt och neråt. måste se till att bli intressant igen...

jag älskar att stå på scen. då vet ni det. igår var helgreat, och alla var så duktiga. att vi fick betalt för det var ett litet plus i kanten. tor var glad. det var mest awesome.

det blev ingen 'blinddate' igår. killen hade slutat för dagen p.g.a det var hockey. jag klarade mig. för att nämna vad jag tyckte om meldoifestivalen kort så kan jag säga att det var den tråkigaste tävlingen jag någonsin har sett. 'och tolvan går till.....CHARLOTTE PERELLI!' oväntat. pallar inte. björn gustafsson räddade kvällen. what is love? han är love.

+ att idag sjöng vi i kyrkan. coolaste palmsöndagen någonsin tror jag. andreas och henrik spelade ett preludium på elgitarr och bas, och gjorde rundgång i kyrkan. sjukt snyggt. jag och sofia sjöng 'if everyone cared', och vi + korre sjöng 'nine crimes', och sofia fick sjunga sin egna version av en psalm. eh, ska typ lägga upp dem på youtube sen.

mamma gör kladdkaka. puess.

ps,
image373

 om ni undrar hur jag har fötterna när jag spelar piano.

inthemiddleofsummer ; -

det finns mycket, sjukt mycket att säga om den här dagen, för den har varit riktigt händelserik. brandövning under kuttehitten, och hemska nyheter efteråt. det är ännu en sak som chockar hela skellefteå i stort sett. låt oss säga att resten av skoldagen gick rätt snabbt fram.

plötsligt var man där på cu, skulle jobba, och soundchecka i kyrkan samtidigt. (st. olovs på söndag. 11.00. be there. ganska coolt preludium.) menjo, nu ska jag komma till kvällens händelse.

vi satt och spelade jungle jam, som vi gör ofta. elin kommer insmygandes med en ros i handen. jag var helt bombsäker på att hon skulle ge den till sofia. men hon smyger förbi sofia, räcker mig rosen och viskar; "från en hemlig beundrare." jag var chockad. ofta hemlig beundrare? jo, det är visst en kille som går tektik-ettan, stämmer enligt alla in på hur min 'ideal-kille' ska se ut. elin hade typ stått i en halvtimme och försökt förklara mig. hade han inte jobbat (på ica kvantum, uj) imorgon hade han varit på nordanå och sett på vår ensemble. men vi ska dra dit efteråt och typ hälsa på honom. hoppas han är lika trevlig som de får honom att framstå som. =)

<-råcuwt.


you'renevergonnacatchtomorrow ; -

jag tänkte göra en kupp, och klistra in bilden på samma sida ändå. men sen fick jag skrivsug, och nu verkar det rulla på. snart kan jag börja beskriva hur jag känner då jag har kommit ut ur bilden. 37 rader hittills, och kanske 20 kvar. jag har flyt som fan.

nu till kvällens;
det enda jag skulle göra för att få datorn var att typ göra något lol i WoW åt axel var femte minut. dock så hade jag ingen aning om vad han snackade om. suddenly kommer mamma ut ur sitt lilla kyrpin och får för sig att förklara allt som axel hade sagt, eftersom hon visst hade fattat allting. jag skulle gå in i wow, spacea, och sen tabba mig ur. det slutade med att hon bröt ihop av skratt när hon insåg vad hon höll på med. piltre på min mamma <3.

kom på att jag har en massa bilder från fotolektionen idag (som t.ex en väldigt ful en på tobias) att lägga upp. will do that tomorrow =) nu ska jag skriva klart kuttehitten.

you'renevergonnacatchtomorrow ; -

jag ger upp lite. jag ska se bröderna schulman på typ kockduell-programmet. de är så underhållande så det inte är sant. entligt deras blogg så hade båda supit sig fulla. vi får väl se hur det ser ut. sen ska jag och mor på ica och handla med pappas ica-kort, mat och dylikt. sen, förhoppningsvis så tar jag upp kuttehitten igen. tjaorå.



IcanshowyouI'llbetheone ; -

så, nu ska man alltså bokstavligt talat trycka ut något ur sin hjärna. visst om man hade fått ha bilden på samma A4:a, men nej, det ska vara på ett enskilt. 22 rader hittills, och det är inte ens hälften av skiten. visst, jag tycker att det är riktigt intressant att få vara fantasifull och så, men en hel sida? hon måste skämta.

så, nu ska jag nöta camerawhore och fortsätta utforska tavlan. pusshej.

youareeverythingIwant ; -

jag fick mig till Open Jam ändå. hängde på helen och karro där ett tag. det var faktiskt riktigt, riktigt trevligt. dock så förstod man sig inte på vissa nummer, men andra satte sig som en smäck. vissa gånger var jag t.o.m tvungen att hålla andan. andra gånger ville jag som bara gömma mig. träffade hampus efteråt med, och det var ändå grymt trevligt. behöver jag nämna att jag saknar honom nu och då? så, nu har jag gjort det i alla fall. awesomely bra människor på canalen sen med. lyckad kväll gånger allt.

man kan faktiskt inte alltid vara på topp....

theycanonlydoharm ; -

tjo, idag har jag inget att skriva, förutom att jag vill på open jam, men kan typ inte... eller jag har iallafall ingen att gå med.

tjo då.

ladiesandgentlemensgoodevening ; -

image369

hon är mitt barn. nästan. hon är i alla fall med mig och ingen annanstans.

ikväll fick jag lite saker klart för mig. vilket betyder lovelife. nu ska jag se till att få lite sömn i ögonen så jag kan vara pigg och fräsch imorgon (vilket aldrig kommer hända). det känns egentligen inte peppande, men a man's gotta do what a man's gotta do, eller vad man nu ska säga. nu ska jag flytta myzan, men hon kommer bli sur. godnatt.

afterthisyou'llbebeggingformore ; -

HELEVETSJÄVLAPARLINOTOMTAR!

happ. man blir visst låst hos parlino nu också. därför kommer jag aldrig få tillbaka mitt nummer till halebop. nu ska vi stämma de jävlarna. helt seriöst.

äh, det blir nytt nummer. skicka mass-sms till majoriteten av min kontaktlistan och säga, 'tjo, parlino ska brinna. nytt nummer. lägg till nu, pronto. /Amdy' eller något. helvete.

whatitfeelsliketobeaghost ; -

espri är nu 30 000 kr rikare. vi är ju helt sjuka.

och min mamma hittade förövrigt världens coolaste sak idag. jag förstår mig inte alls på den, men det har något med musikteori och gitarrackord att göra. så här ser snurran ut i alla fall, på båda sidorna;



och jag tänker bara nämna att anna åström är guld värd.




hihihihuhihi(nivetkuttehitteskiten) ; -

provet gick bättre än vad jag trodde. dock har jag just blivit skrämd så in i helvete av klas, så mitt hjärta slår lite för fort. uhh, nu ska jag ta bussen till stan klockan halv, förmodligen en buss hem kvar i eller kvar över (jag har lust att köpa godis...) och så väntar ett gig med espri ikväll. så sjukt skönt att inte vara stressad längre egentligen, för det var bara kuttehitten som jag oroade mig för. åh, jag måste sluta upp med att skriva såna här blogginlägg.


carro är söt :]
anna är söt :]
sammy är söt :]
korre är söt :]
alla är typ söta idag :]

och jag som trodde att allt skulle suga.

tystnad,närslutadeviälskavarandra? ; -

en av dagens historier ;

jag själv och caroline sitter helt oskyldigt och äter vår lunch. helt ärligt så är vi bara minuter från att lämna bordet och bege oss mot estetarsoffan. helt plötsligt så slår en viss... tenor ner sig hos oss. vi förklara lugnt att vi snart är påväg att lämna matsalen, men han sitter ändå kvar. helt plötsligt (igen) så sticker han nästan in huvet mellan oss och säger med en någorlunda (ps. uj, connor gick just förbi) listig röst och blick;
"sssssså, vad snackar ni om då?"
vem använder en sån inledningsfras egentligen? det låter som något från ett dåligt skrivet manus till en överdriven svenska dramafilm. sjukt.

de andra av dagens historier (carro fick vad hon tålde);

klas sätter sig ner bredvid mig, och jag tar en av hans hörlurar och lyssnar på han kostiga latino/brittiska musik. carro frågar lite oskyldigt; "är ni kära eller?" och direkt efter "det måste vara den fulaste frågan man kan ställa till två som sitter bredvid varann!"  några minuter senare kommer en mark i en park rusandes och nästan slänger sig ner på platsen bredvid carro. klas frågar lite oskyldigt; "är ni kära eller?"
HAHAHHAHAHA. det bästa var att marken var helt blåögd och fattade inte alls vad vi pratade om.


dududududududu ; -

fyfan. jag är bitter. mina kommentarer kan bli farliga. de har redan slagit fel, bara för några minuter sen. det kommer nog resultera i att jag på något sätt måste be om ursäkt eller något sånt. kanske kan julsånger muntra upp lite, men det tror jag ej. jag tar för mycket seriöst just nu. kallas jag emo, på ett negativt sätt, så blir jag ledsen, och aggressiv. fuck off. jag tror det är kuttehitten som gör det mot mig, som straff för att jag inte vill ta pluggandet på allvar. nej, äckel, nu får jag dåligt samvete. men det finns inget jag kan göra. kommentaren är redan skickad. han kommer nog sluta prata med mig. helvete. jag ska gräva ner mig...

waswaitingforlove ; -

jag har alltså kuttehitte-prov imorgon och...

jag har inte ens öppnat boken.

lycka till amdy.

</3

duochjagmåstefångadagen ; -

uuunderbart att vara tillbaka på skolan. helt seriöst. gympan gick bra, för jag och carro kirrade gymmet istället för fotboll. och det gick bra att redovisa boken med. eller, det kanske jag överdriver. men oh, idag var caroline min, nästan bara min =)

typ dagens citat blir olov i matsalen, helt random; "är det där nya outfiten från bloggen eller?"
hihi, man märker verkligen när folk kommer in i bloggvärlden. there's no going back. =)

kör nu i alla fall, och sen eventuellt canalen och ledarmöte om jag hinner. dalle står och försöker hitta bilder på en svart BH och typ trosor? random det med. tror det är till hans dröm som inkluderade sofiahed. arrå, tjoo.


kanhongåpåvattensommansagt ; -

det är en underbar känsla att vakna upp av sig själv, 8.54, och inse att... jag behöver inte gå upp än.

<3

youshould'veseenit ; -

jag är som gladast när jag har kläder jag trivs i på mig, min iPod i handen, musik i öronen och en tom väg framför mig. därför vet ni vad det betyder? jag behöver verkligen inte bry mig om hur fånig jag ser ut när jag går och sjunger och mimar för mig själv. jag vill också agera som brendon. det är bara då jag får tänka mig hur det skulle vara att göra såna minspel på scen. bara någon gång då och då kan jag se mig om. jag är aldrig så cool som jag är då.

till min glädje så såg jag att det faktiskt inte är foto imorgon, så sovmorgon till 11 satt väldigt fint. men sen är det idrott, och... fotboll. när ska jag bli sjuk? nu skulle sitta väldigt bra, i alla fall lite förkyld. sen så är det massor med frågetecken inför veckan. typ, om jag ska skriva kuttehitte-prov på tisdag? och lol-bokredovisningen på svenskan. herre min gud alltså.

pleasureremains,sodoesthepain ; -

elin..
om du är pikachu så kan jag vara ash.
om du är saphira så kan jag vara eragon.



alllwwayyys <3

och sen har vi ju sofia som misty och murtagh.

tobeforgettingyouinacabaret ; -

+ Hur lång tid tar det att flytta sitt nummer till Halebop kontantkort?
Flytten tar ca 5-17 dagar från det att vi mottagit din fullmakt eller ditt SMS. Innan flytten genomförs ska du hinna få en bekräftelse samt ditt nya SIM-kort utskickat. I bekräftelsen kommer du att informeras om datum och tidpunkt för nummerflytten.

nu banne mig ska jag ha tillbaka halebop.

andthenyoumakemecrawl ; -

to-do-list idag;
  • få in piano-läxan i fingrarna.
  • få in sång-läxan i huvudet.
  • fundera lite mer på svenska-boken.
  • knarka nya akustiska panic-låtar.
  • försöka få en date med sofia och elin på dallas.
  • fokusera lite mer på ostkakan.
jag har verkligen varit askass på att skriva, rent allmänt, sen... igår. vafan. jag kanske inte har något intressant liv. men fuck you. jag längtar tills det att jag blir 18. världen kommer stå framför mina fötter. jag vill ha med mig folk till umeå. who's coming with me? och sen tänkte jag bara berätta att;

oh, we're all too smart to talk to God.
(förstå ironin.)

wouldyoucomewithme? ; -

jag blir bara mer och mer förälskad i panic at the disco, men så är det. jag har alltid uttryckt mina känslor i musik jag faller för. alla är ju olika. lev med det.

I know it's sad that I never gav a damn about the weather and it never gave a damn about me.

I know it's mad but if I go to hell will you come with me or just leave?
I know it's mad but if the world was ending would you kiss me or just leave me?

inget ikväll alltså. nåja, jag ska gräva ner mig i ostkakan eller julia's stjofs istället. + att jag ska köpa massa godis för jag är sugen. någon som vill joina?

whenwe'reouttogether ; -

'53 nya inlägg'

jag ska genast uppdatera mig...

nowthatit'srainingmorethanever ; -

har ätit två panpizzor och tvättat håret. jag är en en seg människa. sedan ska jag rusa hem till mor, slänga kläder och shit i en väska, åsså bär det av till sara's stuga. när jag överväger alltsammans så inser jag att det kommer vara sjutk mycket värt det. kvalitetstid med sara, och hennes familj är helt underbar.

på lördag kommer jag hem igen, och då flickor? jag vill mysa. hör av er, för mobilen funkar förmodligen fint därborta.

pusshej.

wordslikeviolence ; -

image363

jag la in den här bilden på lilla tilde, och skrev att hon hade varit så glad när hon såg mig, och responsen fick mig att le av lycka, eller något sånt;

image364

började som sakna hans kommentarer. jo sara, du har en underbar kusin.

maybesomedayyouwillknow ; -

jag blir någorlunda sur. här går jag och har värsta underbara ideén, och tar för givet att min far ska befinna sig i antingen thailand eller umeå, men ska han vara där då? neeeej, för han ska vara i skellhell under påskhelgen, just den helgen som jag vill använda huset. och bryr han sig om att han förstör mina fina planer? neeeej, utan det är viktigast att träffa honom. jag kommer ångra att jag någonsin skrev det. men snart ska jag ta bussen till stan, sen moröbacke och så blir det pizza + turtles. helt sjukt.

painwithoutluck ; -

det här kommer bli en stressig dag, det jag på känn. dels så har vi (jag) varit jätteseg med att boka biljetter till arboga och shit, så nu ser det ut som att vi ska flyga ner ändå, och sen åka tåg till arboga. vi hoppades att priset tur och retur skulle ligga på kring 800, men vad blev det? ca 1200 senare så fattar vi att det kommer ligga på 3000 inkluderat allt. vi vet inte om det är värt det, och det var det inte. förlåt västerås-folket. jag och sofia ska förska hitta på något annat skit att göra istället.

packlista till saras stuga;

  • toaartiklar.
  • varma klädoor. (täckisar)
  • varm jacka.
  • långkallingar. (med hål i)
  • vinterskor. (men det har jag inte...)
  • pjäxer. (som gick förlorade i högstadiet)
  • myyyskläder.
  • saker... smågrejer...
och ikväll blire övernattning i moröbackekyrkan och jag har absoslut ingen aning om vad jag ska ha med mig dit heller, men det blir nog asbra. nu ska jag äta frukost och klä på mig tror jag, för axel ska ha lan här ikväll. sheit.

sotestosteroneboys ; -

image362
åter igen grät jag som ett liten flicka när laverne dog. aldrig kommer de sluta påverka mig.

howmanytimesdidhecrosstheline ; -

det går uppåt. bra det. och myzan går framför dataskärmen. gud, vad glad jag är att hon är hemma och ingen annanstans. och nu ligger hon i mitt knä med. hon är typ mitt livs kärlek, men hennes klor gör ont. och det märks att hon har blivit smalare, man känner hennes revben eller vad det nu är.



idag var jag på dallas, och det märks att jag är där alldeles för mycket eftersom att jag kommenterade att deras tallrikar såg nya ut. och sen så träffade jag bobban som hastigast, eller... han satt i båset bredvid. man blir som alltid glad när man träffar honom för han säger 'hej' på ett sånt fint sätt, och ja, carro, du kan väl hälsa det till honom om du läser det här.

kan också säga; gissa vem som droppade in på dallas med. en viss connor. grr.

jag har en haawt brosha. endast 15 bast. singel.
och jag blir så glad när jag lyckas få till håret.

I'msofaraway ; -

fan.

det går inte bra nu.
allt är nerlagt.
bara oro.

sjung för mig bara.
jag behöver tröst.

omduälskarmigitusenochennatt ; -

jag sa ju att det skulle komma bilder (men vafan, skit i om bilderna är fula då.) ;



fuckthis...

Ifhoughtthelaw ; -

elin for just hem. piltre på henne.

hursvårtkandetva? ; -

ja, det kan du fråga dig.
helt seriöst så får jag bara ont i huvudet enbart av att bry mig. visst, jag kan tro att jag äntligen hade blivit en del av helheten, men det var visst inte som jag trodde. jag skulle kunna vara dryg, men vad ger det. nu kommer ett sportlov som inte är att se fram emot, men palla att bry sig om det ändå. jag ska bara läsa en bok, och resten får bli som det blir.

jag hatar att vara på stan med fausta och pappa ibland. dels att de inte säger direkt att det är till mig de letar kläder, vilket gör mig enbart osäker, men också att jag får pappa att betala dem. happ, 798 kr till spillo idag. det blev alla fall inte 1198 kr. men hej, nya kläder. är ni snälla så får ni en bild snart.

elin ska göra min kväll ikväll, och jag vet att hon är nervös, och att hon blir ännu mer nervös av att axel ska vara i samma hus, men hon får banne mig ta sig i kragen. axel är bara en liten skitunge.

buseen hem går typ snart. tjing.

RSS 2.0