tokyo,london,newyork,paris,oppaoppa ; -

jag tror det blir nystart för bloggen nästa år. inget raderas, men nytt land, nytt tänk, nya försök, det ser ut att bli mitt nyårslöfte. but until then;


OPPAOPPA,PARTYLIKEASUPERSTAR ; -


hej hej hej tänkte bara säga att jag taggar sydkorea!

deéköfrångatanupptillhallen ; -

this kind of night I question why I even own a camera, why I don't listen too much on veronica maggio, and why I ever (,if I have,) doubted simon as a reliable friend. there he is, in the parking lot, with a silly (sorry, cool) birthday card, only 5 days late, but it's the thought that counts, right?

 

you win all the awards tonight.


Den här bloggposten innehåller nötkräm ; -

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

foto; UNICEF


oppaoppaI'llbedowndowndown ; -


january, here I come.

butit'sovernow ; -

två bilder är tagna med instagram, och två är från amanda's blogg!

 

caroline, den uppfinningsrika, fick i helgen en fantastisk idé om att styra ihop lite julbak under onsdagkvällen, sagt och gjort så var vi fyra glada i hennes kök där vid middagstid. tack vare vår effektivitet så fick vi gjort lussebullar, tryfflar, knäck, cake pops (K-pops!), såna där juliga apelsiner. den som anlände sist, simon, fick i uppdrag att göra pepparkakor, vilket visade sig vara sjukt drygt. och så hade vi oss en julig samling av gotteri, som ni ser på bilden!

 

idag är en effektiv dag, sjukt effektiv. jag har ringt och beställt linser för ett helt år, ringt koreanska ambassaden i stockholm för att se till så att mitt pass med studentvisum kommer fram innan jul (,viktigt!) och mailat om att skaffa ett ISIC (International Student Identity Card, sjukt värt). nu måste jag äta frukost och väcka bella, för att sedan få skjuts av henne till biblioteket. jag måste skriva ut papper, fylla i papper, göra klart allt, och ba skicka iväg mitt pass till stockholm. och köpa biljetter till annandagen åt min bror också, får inte glömma.

 

ikväll efter jobbet ska jag bara ta det lugnt, se idol, heja heja, försöka hålla mig vaken till midnatt för att vänta på ett samtal från singapore. har hört att imorgon är ingen vanlig dag, förutom att jag öppnar på subban. men frukost nu då? hoj.


fouro'clockinthemorning ; -

chris gets all the awards tonight, because we're hopefully going to watch fame, the musical, in korean, this january. I get to see hyukjae, and he wants to see tiffany, so why not kill two birds with one stone? asdjfrnvalonrcawt I can't wait!

update, kay it seems like they released the tickets this night, and they got sold out really fast, itsn't that typical?

update2, but it ain't over until the fat lady sings.

Ikeeponfeelingeverytime.. ; -

jag gillar att blogga, det gör jag verkligen, men jag gillar inte när det inte finns någon betydelse. det är kanske därför det har varit så dött nu, jag går som mest bara och väntar på nästa era i livet. så, jag lovar, att om jag finner någon slags ny inspiration och passion, som jag hoppas att jag kommer göra i seoul, så ska jag styra upp den här bloggen, som jag älskar så, bilder, text, upplevelser.

 

(två inlägg bara idag, hoppas du är nöjd nu, marcus!)


menoändligthanger ; -


jag vill verkligen se den här musikalen i seoul, i januari, med lee hyukjae på scen.

det skulle vara fantastiskt.

Iclosemyeyesandfeelreliefinmymind ; -


picture borrowed from marcus

last night was fantastic in so many ways!

justlockmeupandleave ; -


är det inte fantastiskt när man lyckas med den perfekta frillan? jag har insett att det oftast inträffar efter en natts(morgon?) sömn, en sån där slarvig tofts som det inte så mycket åtanke bakom, men jag känner mig så... fri. jag kallar det för "eleonor-tofsen".

dagen är kommen. the bad jealousy har releasefest ikväll och vi ska dit!! caroline och jag taggade nästan så vi grät under tiden vi jobbade natten till idag, "it's so cloose!" ikväll blir det hämtmat, vin och relativt tidig utgång till nocks där det sägs ska rocka ända fram till klockan ett.

RSS 2.0