wewillbevictorious ; -

sitter pa ett hostel i beijing nu, sitting on city walls heter det. fett mysigt, vid bordet bredvid sitter jonatan och samtalar med nagra kanadensare, en polack, en britt och sakert nagon annan nationalitet. idag har varit bortom eran varld, och vad vi har sett sen. plus att en japan hakade pa. gosh, jag saknar ord over hur mysigt hostel-livet ar. brb, ska ba vara social.

the GREAT WALL of china imorgon da, badaling ade! harehoj!

theywillnotcontrolus ; -

SISTA blogginlägget i kina kommer nu. jo alltså, eran dag har egentligen inte börjat, eller så kanske ni just fick lunch, tar en paus mellan lektionerna, taggar inför någon musikarfest ikväll. jag kunde ha varit bitter, men det är jag absolut inte. nu kommer ju det stora avslutet på resan, tågbiljetterna är bokade, väskan är packad, väntan är igång. i helgen blir det både förbidden city, och en 7-timmars promenad på THE GREAT WALL of china.

väntan som sagt, jonatan slog just igång en anime-film som handlar om något slott i skyn om jag fattade rätt, och jag njuter av den sista stunden jag vara uppkopplad till internet. nästa gång vi hörs blir på tisdag nästa vecka, svenska tid.

vet ni, skulle det inte vara hur kul som helst att ni har saknar mig så mycket så ni far ut till flygplatsen på tisdag (22.20) och möter mig med ett stort plakat där det står "Amdy, välkommen hem!", bara för att? och om ni har saknat carro med så anländer hon med samma plan som mig till skell. jag säger det bara, skulle vara lite roligt. annars så ses vi väl någon annan gång.

jag ser fram emot nästa vecka med, jobbar visserligen natt, men simon är hemma på sportlov, och det ska förhoppningsvis bli en massa häng. va ba beredd på det, okej?

ha en kanonhelg, lovers.


Ican'tdoitallonmyown ; -

sista kvällen i suzhou. ikväll är det middag med jonatan's arbetsvänner på någon kinesisk resturang, ni vet, man beställer in små olika rätter, och enligt jonatan så blir det betydligt roligare om kineser beställer. man vet aldrig vad man får. jag längtar.

imorgon kväll blir det tåg till beijing, och runt halv åtta på lördag morgon är vi framme. jag tror att planen för den dagen blir den förbjudna staden, och på söndag ska vi se THE GREAT WALL of china. på något sätt känns det som om det är så vuxna saker jag har för mig, och jag är inte riktigt säker på om jag hängde med i förändringen. när blev det såhär egentligen? när jag började på subway? när jag bestämde mig för att boka en resa till kina?

om jag är med i svängen eller inte spelar ingen större roll, bara det händer. nu ser jag fram emot en eventuell flytt till norge nästa höst ännu mer. och inte att förglömma, campa i danmark i sommar.




make this last, take it slow.
we've got it all figured out for now,
so let us live our lives without a doubt.


nowI'mfreeeee,I'mfreefalling ; -

I found that boy, and I'm gonna ask him to marry me. helt seriöst, åh houston, why oh why. att det ska vara så typiskt, det här med att vara borta på semester. man hittar the one, eller, en potentionell the one. vill bara drunkna i ögonen, hans leende, det charmiga skrattet, faktumet att han kunde sjunga. jag är en sån tjej, men aaaahhh I want his number.

den här kvällen kan egentligen beskrivas med legen-wait for it..................................................DARY. att stå inför ett x antal människor, sjunga, bara känna stämningen, vara så himla glad med min medspelare, och sen att kvällen slutar vid ett bord där det sitter två svenskar (yours truly), en fransman, en britt och amerikan (HOUSTOOON), till sist var det till och med en kanadensare med i bilden. men det var en annan typ av frihet jag aldrig känt förr. det var också möjligt att sitta ute utan jacka efter midnatt utan att frysa så hiskerligt. och just ja, jag träffade min dröm-man, han jag på något sätt drömmer om. houston, kom ba till me...

jag är i drömlandet nu, ska avrunda med glass och jordgubbar. aaaahhh, att man kunde känna såhär i kina också? det är riktigt awesome. ursäkta bara mitt flummiga beteende. nu blir annat dirr, harehoj.


andIcouldwriteasong ; -

att besöka jonatans jobb är en bra grej. folk är vänliga, söta, och slänger ur sig "what a beautiful guurl" både på engelska och kinesiska. ville bara pussa och krama om dem allihop, men det kanske hade blivit lite konstig stämning. nåja, tillbaka från KFC och Auchan, kina's största supermarket om jag inte minns helt fel. 110 kassor, varav 97 var öppna idag. crazy shit. karro, det som inte finns på AUCHAN är inte värt att ha från och med nu. klår maxi med hästlängder.

tjingtjong åter igen.


moneymoneytwothousandtwenty ; -

det är en härlig känsla att se på datorn att vädret ute är klar himmel (dock disigt, men vad gör man) och ca 19 grader i luften. en känsla av att vara utomlands alltså, thank god for that. klockan är halv två här, halv sju hos er, ni ligger alltså och sover antar jag. förutom amiri som förmodligen är på väg till subway. nu beger vi oss ut iallafall, jag ska slåss med mina nya skor, och så. ni får ha en bra morgon, jag ska ha en bra eftermiddag i chinatown, KFC ikväll, och sen the gig @ bookworm =)=)


andbroughtitbacktome ; -

dag fem i kina! dag två som jag har varit helt själv medan jonatan har varit på jobbet under dagen. jag tog världens bästa beslut inatt om att jag skulle ta en taxi "downtown" och försöka prova på shopping-livet själv. sagt och gjort, jag använde mig av ett taxi-kort jag fått, med adressen som de kör till. trafiken ser väl inte riktigt ut som den gör i sverige. t.ex, för att komma dit jag skulle var chauffören tvungen att byta riktning. han kör inte tills det är möjligt enligt trafiken att byta håll, utan han vänder där och då, kör på övergångsstället och tränger sig in där det går. ganska kul, men man känner sig ändå trygg.

att gå runt där bland kineserna var rätt roligt, och jag har hittat skor till olov och lillsofia, även till mig själv, och nu håller jag på med den plågsamma processen att "gå in dem." tog en taxi tillbaka när jag väl hade tröttnat, och såg ett x antal scrubs-avsnitt, säsong 8 (vi håller på med resten as I speak,) innan jonatan kom tillbaka från nordic light. till middag blev det mat på äkta kinesiskt vis, man beställer in små maträtter och delar på det, t.ex vårrullar, dumplings, ägg och fläsk. superdupermegagott, hehe, om man nu ska beskriva det på något sätt. sen gick vi till starbucks, som jag önskar fanns i skellefteå.

avrunda kvällen med scrubs som sagt, imorgon blir det besök på nordic light, dvs tidigare uppstigning. det är även prat om något slags "mall", anchan, anchun, vette tusan hur det stavas.


the bookwork i söndags. sommarvärme i luften, shack på bordet och bara massa chill. foto by the jst.


yougotmeaddictedtoyourlife ; -

okej, som hard facts nu. jag är alltså en dålig köpare, en dålig shoppare. hittills under 4 dagar så har jag spenderat ca 500 kronor, en fjärdedel av det jag tog ut när jag kom hit. det är som, jag ser saker, som jag kan köpa, men jag väljer att inte köpa det eftersom att det inte känns "rätt". sen så har vi den här dealen med alla skor som är "beställda", har letat lite, och tanken är ju att jag själv ska hitta i första hand. jag jobbar på det, låt oss säga så.

idag var jag faktiskt ensam, men en dag att spendera hur jag än ville. jag tog tillfället i akt och gav mig ut på en liten promenad till ett köpcentrum lite längre bort. det var kul att vara annorlunda, och den folk ser på. jag hittade inget där, men en park längre bort hittade jag, gick runt, tog lite kort, svettades p.g.a det otroligt varma vädret (jag måste ha tagit det med mig när jag kom hit). jag tog mig tillbaka längs vägen och gick till en annan del av kvarteret där ett starbucks låg. köpte en god classic iced chocolate, och hittade ett ställe där familjer matade vita duvor. det var riktigt mysigt.

väl tillbaka i lägenheten gjorde jag nudlar, (lät kinesiskt va?) såg scrubs säsong sju, väntade på att jonatan skulle komma hem från jobbet, vilket han gjorde till slut. till middag blev det mexikansk mat och ett besök på en DVD-affär. verkligen alla serier finns att köpa, men nu har det där med att köpa igen, tänker mest bara att det finns att ladda ner också.

iallafall, det som har hållit mig uppe nu är först samtal med pappa, sen mamma, och till sist med sofia (och elin) som fick igång sitt skype, och det var som en frisk fläkt från ovan. visar sig också att jag missar michael jackson-konserten som är vecka 8, inte vecka 9 som jag trodde. vad gör man...

jag orkar verkligen inte lägga in bilder, det tar för lång tid. funderar på att vänta med det tills jag kommer hem istället, så kan jag redigera också =)

nu måste jag sova, och ni ska väl ha en bra måndagkväll med läxor och sånt, medan min tisdag redan har börjat. på fredag far vi till peking, can't wait. harehoj så länge!


inabulletproofvest ; -

bloggar live från jst's sovrum i kina. en vinflska är öppnad och nu sitter vi och har ett slags rep inför open mic-night på bookworm denna onsdag som kommer, om två dagar alltså. sjukt chill, see you soon och hey there delilah står på spellistan and they're gonna love us.

detta kommer bli king!


causeIknowhowIfeelaboutyounow ; -

pixxxx (redigering får the jst göra om han önskar)







från templet vi var i idag, statyn och tavlan som ni ser över föreställer denne dude confucius, som vi såg en film på bion om as well. alltså, jag vet inte om ni fattar hur STORT allt är. tavlan, den ni ser på en liten fjuttig bild här, är egentligen ca 7,33 meter hög i verkligheten. det är därför man ska fara till kina själv, se det med egna ögon, då skulle ni förstå. och jag vet att jag inte kan ta raka bilder.

försökte ladda upp några mer men jag blir bokstavligt talat tokig på att det inte går. så istället tänkte jag gå och lägga mig. faktumet är att imorgon kommer jag att vara ensam, pröva min lycka eller vad man nu ska säga. nej, tänkte väl gå runt lite, se vad som finns, fota typ, njuta av miljön. det blir nog en dag, alla dagar i kina är bra dagar, har varit hittills. så, godnatt!




shouttothelordandyouwillbesaved ; -

kina, dag 3! inga bilder blir det nu. jag gjorde visst det ultimate mistake att inte stänga av datorn inatt, så det går sjukt segt att ladda upp bilder. the jst har slagit igång sweeney todd på TV:n, en billig DVDfilm med riktigt bra kvalité. utanför så avfyras fyrverkerier ibland, och vi väntar på att tiden ska gå. ikväll ska vi nämligen fara på... BIO! kinesisk bio med engelsk text. längtar litegrann.

imorse så trodde jag att det skulle bli en dag all alone, men så var icket fallet. när jag gick upp vid elva så satt jonatan snällt vid denna dator och redigerade lite bilder. efter lite frukost sådär så bestämde vi oss för att fara till "tempel confucius" som visst skulle ha en sunday antique market. vi tog en taxi (prisa taxibilarna typ, de är lätta att få tag i, kostar kanske 11-13 kronor att ta sig dit man vill, och helt enkelt kung,) till templet, vilket visade sig vara sjukt vackert (bilder kommer, men ni kommer ändå inte förstå) och med tur så hittade vi marknaden med antika ting på en gömd bakgård.

resten av eftermiddagen satt vi på det omnämnda "the bookworm". jag fick en komplimang om mitt hår, så jag var nöjd. måste även säga att det har varit riktigt varmt idag, 17 grader nu mot kvällen till och med. sommar i luften, och jag gillar det så himla mycket.

som sagt så ska vi på bio ikväll, och se en FILM om denne confucius, mannen som templet var tillängnat. sägs vara en riktig actionrulle. men nu ska jag fokusera på sweeney todd istället, tror det inte var något mer att skriva, bara bilder sen. hoppas ni har det bra =)


peanutbutterjellytime ; -

dag 2 i kina. jag blev väckt av jonatan klockan ett ungefär, sen så... får väl bilderna berätta.


frukost på subway/starbucks.


ja gillar husen.


hitta nå fåglar.


och sen en bro.


vi hyrde en tandemcykel, chillade runt och detta hade jag framför mig.


såg häftiga hus!


jonatan köpte något lustigt som gick att äta.


ja vad tror ni?


jonatan vad cool i sina nya.


och jag var typ cool i mina.


förstod inte ett dugg av vad det stod eller vad de sa, men middan vi fick var riktigt god!


vi tog en taxi tillbaka till sjön och såg en frän ljusshow med extremt hög musik och mycket spektakel.


till sist, levande grodor i matvaruaffären? visst så man gör i kina.


det var bilderna. och det har varit en bra dag, en riktigt bra dag. inte alltför planerat, och det som har hänt har mest bara fallit oss in. till exempel det att hyra en tantemcykel, sjukt spännande grej att göra bara sådär. inte gjorda för våra långa kroppar dock. sen att plötsligt bli tillfrågad om man vill vara med på bild är också en ny grej. vi är rätt spännande för dem, bara när det är mer än en iallafall, kan jonatan konstatera. så, nu kan en till kinesisk familj glädja sig över att ha våra fräscha nunnor i deras fotoalbum.

det som jag glädjer mig över, litegrann fortfarande, var att få en komplimang på ett språk som jag inte förstår. vi kollade på skor i en liten affär "downtown" och efter att jag gått ut så sa killen i affären något till jonatan som jag sjävklart inte förstod. det var visst något som betydde "vacker flicka", himal king!

nu har jag slagits med det här inlägget på tok för länge (1, tangentbord på bärbara är något som jag inte är speciellt van vid, och 2, kan inte få till det estetiska på inlägget såsom jag vill ha det, antingen så är allt i mitten eller på kanten, inte både och.) jonatan har redan gått och lagt sig, arme stackarn(?) ska upp och jobba imorgon, vilket lämnar mig ensam hela dagen. MEN, jag tror att jag ändå ska utnyttja det. han lämnade s.k taxikort, där det står adresser till bl.a supermarket, pub street och downtown, även tillbaka till lägenheten, så om jag har lust så kan jag bara sätta mig i en taxi och se vars jag hamnar i suzhou.

så, du ska ha den här datorn på jobbet imorgon, jonatan, så du kommer mest troligt att läsa det här. nu vet du ungefär vad jag tänker, åså ses vi runt halv 6-6? blir kanoners. nu ska jag nog lägga ifrån mig den, stänga av AC:n, gå och läsa eller något, sova, jag vet inte.

hoppas ni i sverige har en bra lördagkväll, för här är det natt, jag har ett försprång, heh egd. nej men, jag saknar er såklart, y know who y are =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

ps, min mobil är död på det sättet att det inte går att ringa eller smsa. halebop når nog inte till kina. men ni får väl ringa/smsa till jonatan om ni har hans nummer, eller tycka att det är roligt om jag loggar in på msn någon gång!


soyoulostyourtrust ; -

nihao, som man säger i kina. efter 17 långa timmar var jag framme på en av flygplatserna i shanghai, och blev bemött av en glad jonatan och en glad samuel. det är svårt att formulera hur själva resan har varit att göra själv, alldeles för vanlig om jag ska vara ärlig. med förseningar mellan stockholm och köpenhamn, så har jag aldrig haft så mycket panik förut ifall att jag skulle missa flyget till peking (typ nästan värre än när vi trodde att vi inte skulle få komma in på green day-konserten.) flyget till peking var betydligt bättre än vad jag hade väntat mig, med en lite tv-monitor i stolsryggen framför och möjlighet att spela tetris eller något att kewl spel.

när jag skulle ta "domestic depatures" från peking till shanghai var det en himla märklig känsla att känna att JAG var den som var annorlunda i mängden, JAG var den alla tittade på. fick en halvkompis på det flyget och kom fram välbehållen. träffade jonatan och samuel som sagt, åkte dödstaxi till tunnelbanan, blev "smygfotad" av en fjortonårig kinesisk flicka, jag och jonatan fick vara med på en "fan-bild" med en liten flicka sittandes mellan oss, och åkte tåget till suzhou. nu har jag sett en del av de ting, typ hus, som jonatan har fotat, live alltså, plus själva lägenheten. kingeling.

vi åt på ett café en bit bort, chicken teriyaki! betydligt godare än den vi gör på subway om jag ska vara ärlig. här dricker man varmt vatten till maten också. men, ja, klockan är ju snart halv ett på natten här, och eran kväll har inte ens börjat. nu vette tusan vad vi ska göra, jonatan har stämt om sin gitarr, jag har pratat med mami + bror via skype, och ett alternativ är väl att.... diska.

hoppas ni en trevlig kweeeel! =)

ps, det är kallt i lägenheterna här, vet jag av egen erfarenhet nu. tofflor på fötterna åde. då vet ni.


I'mfreeee,freefallin' ; -

packar det sista, laddar det sista, mobilen, iPoden, är det något jag har glömt? något som jag verkligen inte får missa? faktiskt så har jag stenkoll, tror jag nog. det mesta är på sin plats, allt det uppenbara. passet, plånboken, biljetterna är i väskan. nu myser jag lite smått med mozart som för tillfället är världens gosigaste. imorgon blir nog en bra dag på stan i stockholm, och sen en bra avresa, om jag bara tar allt som det kommer, inte stressar, inte stressar. och jag har ett telefonnummer nerskriver på handflatan om något skulle skita sig, gud förbjude typ. men ja, sista jag hinner skriva tror jag. nästa gång lär väl bli från suzhou, om jag nu får låna jonatans dator.

 

ses i kina?

theworldbecomesfame ; -


ååååh, slutkörd på känslor. vill ba bege mig mot kina, där jag bara behöver tänka på nuet och verkligen känna flowet. känna hur det känns att vara närmast självständig, i sällskap av en nära vän. imorgon jobbar jag 11 till 20, och efter det tänkte jag gå till sofiahed's lägenhet där visst några fina ska vara. allt för att lämna landet med ett gott humör. åh gud vad snart det är. MEN JAAAAAAAAAA! =D=D=D=D

ifyou'rethebird ; -

hej, jag gillar när jag har planer framför mig, speciellt när de går ihop som handen i handsken. ta till exempel att vi ska till danmark i sommar.

  • den första juni anländer vi till skive.
  • den andra så spelar våra favoriter.
  • den tredje juni chillar vi bara på campingen.
  • den fjärde drar vi mot göteborg.
  • den femte spelar MINA favoriter på ullevi.
  • den sjätte så kanske det chillas lite i göteborg stad?
  • den sjunde kanske vi drar mot skell igen.

hur BRA låter inte min plan? den här sommaren kommer bli legendarisk. I can feel it. resten av mitt liv kommer bli legendariskt. bättre att göra något drastiskt än att ångra sig i efterhand. nu vet jag inte om jag ska packa eller om jag bara ska lägga mig i soffan. åh, det närmar sig i all hast, men jag är redo!

ofthebibleofnoneoftheabove ; -


blir _ ju _ av _ ?

Iamfloatingaway ; -

nejgud, nu har jag bestämt mig. nu ska det blir förändring här. nu ska jag ta tag i det jag har trott är för svårt. ni ska banne mig få se en förändring. jag ska göra något åt den här äckliga kroppsformen som får mig att vilja spy varje gång jag ser den. jag vill kunna känna mig bekväm i leggings, och slippa att måsta jämföra mina egna ben med andras varje gång jag får tillfälle. det är väl nöjd man ska vara för att må bra. så ja, det är det jag ska göra. äta bättre, skita i kakorna, dricka vatten, träna mer (simma carro?!), få kontroll. det här ska bli AV. svider bara lite att måsta erkänna att det sätter igång så fort jag har kommit hem igen. men då kör vi så det ryker.

 

förövrigt kung blogg.


lostinstereolostinstereo ; -

imorgon har espri konsert i atorp-aulan. jag har inte bestämt mig om jag ska vara med eller inte än. visst, kul med konsert, men det är något jag har gjort i tre års tid, i en mix med att jag bara kan tänka på kina, och att jag jobbar slut på mig själv inatt. varför inte lyssna en gång. uuuhh vill inte att allt ska kännas jobbigt att göra de sista dagarna....

lookhowtheyshineforyou ; -

på datorn har jag en mapp som jag döpte till "trästock09". ni kan ju gissa vad den var till för. men av någon anledning så hamnar alla bilder jag sparar ner där. och vet ni vad det bästa är? varje gång jag öppnar mappen som översköljs jag av vad som gör livet värt att leva. det är minnen från förr, bilder på personer jag älskar, händelser jag aldrig kommer glömma, personer jag ser upp till, internskämt. jag mår så bra varje gång jag bara öppnar mappen. det är en äkta salig blandning.

men men, natten var den lugnaste någonsin tror jag. kanske tack vare OS-invigningen som folk hellre valde framför en himla macka från subway. så, resten av denna dag ska jag provpacka hade jag tänkt, det känns som om att resväskan kommer vara i princip tom på vägen ner, så stor är den. kanske är bra.

men duscha nu? kung.







från trästock09

I'vegotarock'n'rollcar ; -

alltså alla dessa SMÅ DETALJER så är så SJUKA. och jag är GLAD över att vara från denna STAD. för det första att självaste anton corbijn har varit här. och för det andra så producerades green day's 21st century breakdown av en snubbe som kallas för butch vig. vad är det för speciellt med det säger ni? jo, denne butch vig har spelat trummor i ett band som heter garbage. fortfarande, vad är det som är så speciellt? jo, detta himla band garbage har spelat på, vad tror ni, skellefteåfestivalen. mannen som producerade deras album har varit i skellefteå av alla jävla städer i sverige. det är i min mening så sjukt häftigt. men bara i min, och bellas. nu ska jag göra annat. TJING.

putupaparkinglot ; -

Having band practice with PHGP today! Can't wait for friday night show! -Billie

varför bor jag inte i kalifornien?

butitdon'tmeanshit ; -

jaha människor, om en vecka är jag på arlanda, kanske till och med inne i stockholm stad för att hitta petter i vimlet. nu återstår bara en fråga till er, mina vänner: någon som har en bra CD, eller riktigt bra låtar på datorn, kan ni GE TILL MIG/SKICKA? det kan behövas inför min långa, fantastiska resa i ensamhet. får just nu i detta ögonblick hem owl city's coola album ocean eyes, och det känns awesome. någon som har viva la vida? så, nu kan jag inte ödsla mer tid här. måste springa. vi ses åde!

foto; anton corbijn.

dreamsonlylastsforanight ; -

[x] tagit den andra twinrix-sprutan mot hepatit B.
[x] skrivit ut "flygbiljetterna."
[ ] skrivit mail till pappa stålhös.

ja håll på med det sista, cool down lixom. snart är det bara en vecka kvar. so fucking close I can taste it. kan någon påminna mig om saker som jag kanske glömmer att göra innan jag far?

hursomhaver, när jag hade tagit sprutan idag, skrivit ut allt och hängt på subway i brist på annat att göra så bestämde jag mig för att fara hem till caroline. väl hos henne så gjorde vi våfflor (ses här under) och, om du inte har läst det på hennes blogg redan, så tog vi oss en liten "powernap" på två timmar på hennes himla stora, underbara säng. jag orkar egentligen inte summera resten av dagen/kvällen i detalj men det jag säger är pasta carbonara, bobban, hemmakväll, "relative strangers", godis, skällande hundar och slutligen ett fint farväl med kramar. imorgon ska jag äta lunch med sara på dagen, och se control med bella på kvällen.

bild lånad från världens bästa caroline.

Ifeelitclosingin ; -

jag har gillat joy division sen sommaren mellan åttan och nian. anledningen till att jag började lyssna var ärligt talat för att jag hade en liten "thing" för erik engberg på den tiden. han var helt inne i dem, gav mig tips och dylikt om låtar, och det visade sig att min mamma och morbror var gamla joy division-lovers, så skivorna fanns att tillgå. den sommaren fann jag mycket ny musik.

iallafall, min bror avskyr musiken. han kan knappt lyssna några sekunder innan det blir för stor påfrestelse för hans öron. i don't care. jag vet inte vad det är som gör min kärlek till just den musiken så stor. jag vet inte om det är ian curtis unika sätt att vara, hans texter, den lite mörka approachen när det gäller melodierna, trummorna, gitarren, basen, faktumet att alla kan hata den, men att man ändå kan fastna så djupt.


tack vare dem upptäckte jag anton corbijn också, min absoluta absoluta favorit-fotograf. hans bilder får mig bara att må bra, på ett härligt sätt. det handlar inte om tekniken, det handlar om känslan. (pz, jonteee, han gjorde viva la viva-videon om du inte visste det.) checka för allt i världen in vad han har gjort här. han har fotat så häftiga och annorlunda bilder på celebriteter. och han var visst i skellefteå 2003.. FFFFFFUUUUUUUUUUUUU.

nog om detta. imorgon är en ny, ledig dag, och jag ska ta den andra sprutan i twinrix-serien. vet inte om det känns bra eller dåligt, men jag kan se fram emot en bortdomnad arm för resten av dagen. på tal om dagar så är det bara 8 kvar.

ohcomeletusadorethee ; -

 

jag VET att det inte är juletider alls, men det här var så OTROLIGT coolt. att man ens kan sätta ihop något så professionellt. den här wade johnston har gjort ett x antal sammarbeten med andra youtubemusiker och spelat in just jullåtar, och jag blir bara fascinerad.


it'sjusttoomuchpressuretotake ; -

 

=)


withwishesthatnevercametrue ; -


alltså en fredag. känner mig så sliten på så många olika sätt. när jag kom hem från jobbet idag så låg ett avi och väntade på mig. jag hade alltså något som visst tillhörde mig på kvantum, och tada, mitt pass är tillbaka, och det säger att jag får vara i kina fram till första maj, av någon anledning, men jag ju tillbaka i sverige första mars ändå.

färglös, sliten och bla denna kväll. taggar imorgon istället, men jag HATAR att vara missnöjd med allt. nej, ska styra upp det här som kallas lugg. kanske gå och lägga sig? ska ändå stämpla in klockan 07.00 med amiri, all you fuckers out there. det ska bli kung. alltid kung att jobba med kungen.

måste förresten anordna ett shoutout till dagens bästa emma. därkring lunch kommer hon intrippandes på jobbet, hennes före detta, för att säga farväl och lämna en makalös paj. det var så fiiint. hoppas ni får det kung i norge! skall följa eran blogg mycket noga och sakna er som aldrig förr.

näe, gosh, grått och tråkigt inlägg, men jag blev ÄNDÅ nöjd. jo gudars, sånt blir jag nöjd över, när jag har uttryckt mig som jag hade tänkt mig. förhandsgranskar säkert tusen gånger innan jag trycker på "spara&publicera". och nu jävlar ska du känna mig lite bättre. gör du det? vavavaVAAAA? chill peace out, hoppas du hälsade pat metheny från mig (du vet vem du är.)

underbeaththechristmasrug ; -

[x] fått tillbaka mitt pass med visum!

theworldistakingover ; -

14 dagar.

 

ps,

 


Iknowthateverything'snotlost ; -

"Vi har ændret en smuie i spilltiderne for onsdagen, da Green Day aller nådigst har bedt om at få lov til at spille i hele 2½ time. FANTASTISKT. Tjek de æandrede tider ud here: http//skivefestival.dk/#/spilltider-scene-1"

jag förstår inte danska, men jag ser Green Day och 2½, vilket betyder att de kör det som en vanlig konsert, detta kommer bli AWSM.


unitedstatesofeurasia ; -

mission completed. det var meningen att jag skulle fylla raderna med något värt, men jag hittade helt enkelt inte ord nog för det. jag går igenom något tungt, som ingen egentligen vet något om eftersom att jag mest håller det för mig själv. oftast tänker jag inte på det, men ibland är det det enda som fyller mitt huvud. men det är inget som stör vardagen, inget som stör.

annars vill jag bara tänka på kina. det är 16 dagar kvar tills jag far till stockholm, och sen vidare i världen. längtan innefattar att komma bort ett tag, vara med om något som utöver det vanliga, något extraordinärt, OCH att spendera tid med någon jag verkligen trivs med. det känns så skönt att planera både utekvällar i suzhou, hemmakvällar med film, vin, en massa skitsnack, samt att se hur läget verkligen är i peking. 16 dagar kvar, nyss var det 65. helt sick. vi hörs sen.

sothatIcanrestmyhead ; -

i lördags så färdades vi en skock med människor i minusgrader för att bevittna ett fint besök från framnäs folkhögskola, en drös med jazzare imponerade stort på jazzvetare och ickejazzvetare, om man nu ens kan vara det. nu tog jag jävlart tag i mitt liv och redigerade (se drog upp ljuset och kontrasten lite) några utvalda bilder.

så, kort sagt om spelningen så var de riktigt riktigt duktiga, simon och hans lugg kickade väl ass som alltid och sandra mådde som hon förtjänade (syns på bilden ovan.) jag och karolina delade på ett stycke god kladdkaka och ett stycke äckligt jag-vet-inte-vad. gång på gång blev vi ivägblåsta av solon med instrument av alla dess slag, gitarr, kontra, trummor, piano, trumpet, saxofon, fick jag med allt nu?

väl spenderad lördag, fastän jag aldrig har hatat kylan så mycket som när jag cyklade dit. och så var det trevligt att få klämma på simon lite, eftersom att han försvinner i 4 veckor till. och ps, 17 dagar kvar till KINAA.

RSS 2.0