youareallIlongfor ; -

jag har fått så många lyckorus idag. det är smått inte sant.

1. jag hittade den där bilddagboken. yes, ett poäng till mig.

2. sofia sms:ade sekunder efter att jag hade fått mitt första lyckorus (anledning kommer strax) och sa att en viss person var singel. egentligen spelade det ingen större roll alls, men det var lite smått roligt.

3. lol;
image475






ehm, jag skrev nördiga saker om att jag tyckte att han var awesome, att jag skulle fortsätta få in fly me to the moon i skallen, och att han skulle ha ett bra liv.

please, snälla gud, kom inte med 'är du dum eller, det är inte han'. är det fejk så görs det riktigt bra. just nu bryr jag mig inte, för jag ska leva på lycka lite till.

hej bästa vädret i världen, nu ska jag dra på mig shorts, köpa kött på ica och ta mig till elinpelin på något vänster. hih. det ska bli myspys ikväll. pusshej.

whataman,whataman ; -

image474

akta er för att vi var med i NVTV, om än bara för några sekunder. 04.15 och till slutet.

fromacabininthemiddle ; -

lol åt dagen i all ära. det blev inte alls dåligt. girlsen vet nog vad jag syftar på, eller rättare sagt... vem jag syftar på! gjorde som allt lite lättare. och sen att vädret var det bästa som fanns. det var den där perfekta värmen som man bara vill ska vara kvar hela året runt. jag hoppas det blir lika underbart imorgon.

uhhh, måste få klart mejlet till food. det är svårt att försöka låta så professionell som möjligt så att de överväger att kanske ge mig en plats (A). så, då var det klart. önska mig lyyyycka till.

sen så fick jag valborgs-planerna bestämda också! BbQ hos elinpelin imorgon. jag tror att jag måste ta med mina fingrar dit. och lite kött.

ensemble och piano-läxa ikväll alltså. kanske stan med?

Idon'twannadietonight ; -

de kan inte hålla tyst. axel kan inte sluta prata och hålla på med allt och nu lyser han med en jävla lampa också. jag.... doeeerrr ;___; keeeeften...

allwasgoldenwhenthedaymetthenight ; -

steeeka i solen. det var vad vi gjorde idag. jag och tobb3 köpte magnum och satt utanför skolan med sofiax2, karro och johanna och chillade och lyssnade på musik. eftersom jag bara har panic på min mobil så blev det bara det. idag var ingen joy division-dag. helt ärligt så påverkar vädret mitt humör.

espri-repet blev dubbelt så roligt när maja kom efter halva. jag förstår att martin blir trött på oss, men det är enda gången vi ses på hela veckan och då måste vi få skratta lite tillsammans.

nu ska jag visst ha ett skäl till simon varför han inte är på ensemblen imorgon? det är som ett sjukt skämt på alla sätt och vis. och jag ska försöka dra mig till att göra något som jag nog egentligen inte vågar. tjarrå.

räckmigdeälskadehänderna ; -



som jag sa, att musicera med simon är något speciellt.
det är typ ett alternativ till termins ändå, någon av ensemble-låtarna.
åhw, jag blir alldeles glad :')

afallingoutwewon'ttiptoeabout ; -

en ganska kul detalj är att pappa och fausta just kom hem från göran eriksson's 50-års-fest, och fausta erkände att hon hade druckit 6 vinglas, vilket gjorde henne lite drucken. pappa verkade också helnöjd.

och han började prata om hur han försökt nässla till sig ett extrajobb åt mig. han är visst god vän med mannen som har hand om catering-firman 'food', och de behöver extrapersonal. jag ska få hans nummer, och sen ska jag försöka dra in lite kosing. jag behöver det.

jao, kanske man ska dra sig till mamma snart? eller så sover jag här...

hundraartonetthundra ; -

jag inser att jag saknar polengänget och den veckan vi hade tillsammans, men jag vet att det aldrig kommer att bli som det var där igen...




det var bra. bättre. bäst.

littledeathsinmusicalbeds ; -

...och sen då?

nej, jag ska inte ge upp. varför skulle man det. men nu har jag fortfarande den där klumpen i magen som inte vill förvinna fastän jag äter. jag vill inte till isladan, jag vill inte! men jag har inget val. och jag vill inte vara ensam efteråt heller, men det kommer att bli så. varje sekunde vill jag börja gråta, bara för att.

jag trodde det skulle bli lättare, vilket det tydligen inte blev.

äh, nu ska jag duscha, göra mig iordning, bli glad och låtsas som att ingenting har hänt.

whoisthatloseraroundyou ; -

jag pallar inte ens hitta ord.

låt oss säga att det sög.

låt oss säga att det nog inte är värt det.

låt oss inte säga något mer.

suckin'toohardonyourlollipop ; -

okioki, minusen nu;

- jag är hungrig fastän jag har ätit.
- mensvärk.
- motvind hem.

så, jag ser det såhär; jag har ett ägg i huset, vilket betyder typ att jag kan göra en halv kladdkakesmet, och sen bara äääääta egentligen. shit, vad nice det skulle vara :') smet och so you think you can dance skulle inte sitta helt fel.

behöver jag säga att jag är sjukt nervös inför imorgon? och jag pratar inte om soundchecken. uhh ;___;

boneonmybone ; -

så underbar dag. fo sho. en svenska-lektion som var så oseriös som bara svenska-lektioner kan vara. rep i aulan inför tankens trädgård sen, och gemun visade sig visst vara inställd helt. det drog ut över engelskan med. minuterna gick. jag hade en sånglektion på 20 minuter innan jag sprang iväg mot aulan.

nervositeten blev värre och värre ju närmare vi kom vårat uppträdande. det blev vi till slut. och... det gick bra. riktigt bra faktiskt. jag blev så glad efteråt när simon's kommentar var: 'perfekt samspel, det var perfekt samspel!' jag vet att det är dumt att tro att man är bra och så, men jag mådde faktiskt bra av att höra från folk att jag lyckades, vi lyckades med det.

och maja får tro vad hon vill.

han är bra att ha att göra med när det gäller musik.

fuckthepainaway ; -

en sån där solig dag igen. jag hoppas det aldrig tar slut. klockan 09.15 slutade vi från ensemblen och runt tio så satt jag sofia där på torget med våra glassar och mina nyinköppta brillor. det var braaaa chill. jag har också upptäckt att jag måste göra något åt mina converse. typ stoppa in en sula eller så. mina fötter stinker nu.


youremindmeofaformerlove ; -

jag vaknade klockan sex och var asrädd. jag har ett sånt där lock för örat som kommer lite då och då, och jag har fått för mig att det typ ska vara nedsatt hörsel, vilket jag egentligen inte tror att det är. det är väl bara en vaxpropp påväg igen. kom gärna på söndag, tack.

det går verkligen inte att vara sjuk på musikprogrammet, har jag kommit på, runt lucia tror jag.

piejesu,piejesu ; -



himmel. den killen. jag finner inga ord.
all min respekt. lyssna bara.

duhadeavklipptabyxor ; -

jag vaknade och var sur, surare, surast, och min far märkte det helt klart. men han säger ingenting, som alltid. jag kom till skolan och var sur, surare, surast, och ingen sa någonting. som typ alltid. det blev kutte-hitte, och då slutade jag ändå vara sur, surare, surast för det visade sig att vi fick sticka en halvtimme tidigare om vi var klara.

det betydde att jag fick fara till stan och träffa bella. och jag träffade elin. och jossan och bf. och simon. det blev wayne's, dallas och sen hem till sofia för att spendera kvällen med att hjälpa henne inför hennes historieprov, spela kort och se en massa TV. det var en sån kväll som jag har saknat, det som typ gick förlorat under vintern.

breaking news. jag och elin ska typ vara med hampus på fredag? och idol-adam? jag tror det blev så, för han var som på, sen sa han 'kanske' av någon anledning. jag fattar ingenting. jag har i alla fall för mig en sak; det kommer blir väääärldens sämsta stämning. men jag ska försöka få elin att intala mig att inte tänka så. uhh. jag är nervös ;__;

en sista hälsning;


I'mashamedofthepersonIam : -

image453

det känns som att det inte är värt att tro saker längre. inte värt att tro att det någonsin skulle hända ändå. jag föreställde mig aldrig att jag skulle använda den frasen, från one tree hill tror jag det är, men jag sitter och tänker på den ändå. återfall gånger jag vet inte vad. jag ska lösa all jävla skit själv. orka inte bry er.

people always leave.

cutmylifeintopieces ; -

varför kan du inte bara tycka om dig själv? tror du inte jag märker att du hatar varenda centimeter av din egen kropp, och att du helst av allt skulle vilja vara någon annan. du har aldrig velat lägga dina problem på oss, någonsin, och du ska ha jävligt mycket cred för det. men jag är inte blind, och kunde jag göra något så skulle jag lätt göra det.

uuhhhh, faaaiiil.



detärjulochdetfinnsettbarnimig ; -

alltså, jag lyssnar på julmusik at the moment. men inte längre. jag är opepp på att skriva blogg och jag blev opepp på det mesta just nu. bah. jag berättar något nån annan dag.

youarethesonofamotherfucker ; -

geme bara sommar, bella, en bil och pixies så är alla problem lösta.

youcanputtheloadrightonme ; -

bilger skickade just det här till vår klass på FC;

Provet i ljudteknik är framflyttat till 2 maj. Läs er klassmapp för mer info
/BWE

men jag undrar, är inte vi lediga den dagen? hut tänkte birger? kommer han att tvinga sin ljudteknik-grupp till skolan ändå? det är frågor man vill ha svar på.

sekärlekenjäsa,ochingentingförstöra ; -

awesome, verkligen awesome. vissa människor blir man bara lycklig av att träffa. som olivia. hon är så sjukt underbar att ha och göra med att det inte är sant. typ att man kan prata om allt, och om något blir pinsamt så skrattar man bara åt det. puss på dig, baby.

jag ska lägga in bilderna på sofia från idag när jag vaknar om några timmar, och sen så kommer bella och ska leva livet med mig ett tag. den här helgen blev så mycket bättre än förväntat, eller, kanske inte, vem vet.

takemyobsessions ; -

hihi. sofia är söt över allt annat, för hon målar av gwen och brendon nu, vilket förmodligen kommer ge mig inspiration till kanske ett nytt kapitel? yeah. och nu är den klar. :'')

livi ringde igår och sa att hon var påväg mot skellhell, och idag ska jag träffa henne och ta en fika, vilket alltid är bäst ^^ jag känner att idag har bara varit en bra dag hittills, och jag hoppas att den slutar lika bra med. ehm, jag ska sluta skriva på det här sättet nu. det känns för konstigt. pusshej.

likesomehowyoujustdon'tbelong ; -

jag vet som bara inte vad jag ska säga. jag har nog inte riktigt hittat tillbaka än. eller, varför skulle jag hitta tillbaka? jag borde hitta en ny människa istället. någon som kan stå upp för sig själv lite bättre. som inte känner sig påhoppad av minsta lilla. någon som kan utstråla enorm självkänsla.

jag vet inte vad jag själv håller på med.

that'swhentheaudiencedied ; -

fortfarande jag, pappas kamera och joy division;


nya jackan. jag är redo för våren. dessamma gäller skorna. kom bara.

'Iloveyou'isnotenough ; -

image445

älsklings-sara blir 18 år idag.
så ikväll blir det födelsedagskalas och mys hemma hos henne. tihi =)

grattis :,*

somedayI'llhavepyjamasinthedaytime ; -

image444

jag vet att jag inte borde bry mig. att jag borde vara glad för alla andras skull.
varför skulle man inte vara det?

loveisaskingtobeloved ; -

jag gillar foto, och fina föremål att fota;




durodnadenärjagsa'jagtyckerduservackerut' ; -

tjobre. jag drog mig tillbaka till mina gamla teaterrötter och följde med sara och hennes familj på nordanå och såg 'den inbillade sjuke'. den var så otroligt bäst på alla sätt och vis. jag tror nog majoriteten av folket ser den just för att det är claes malmberg, dock så fascinerades jag mest av mannen som först spelade Lillebror, och i akt II farbrodern.

det var samma sak i 'en midsommarnattsdröm' med niklas larsson (älvakungen). karaktären med det snyggaste kroppspråket blir min favorit. den här mannen, som heter fredrik evers, hade så grymt härliga ben. missförstå mig inte. han hade otrolig kontoll över dem, och visade på något sätt sina känslor genom bara sättet han gick på. oh, ne, han var grym.

snart blir min lilla sara stor.

ohundelutedheadyescense ; -

jag tog mod till mig och pratade med martin efter gemun. jag hade som en konstig bild om att han typ skulle bli besviken? det blev han i alla fall inte. han förstår egentligen inte varför jag har sån ångest för han tycker att jag klarar lektionerna bra. jag brukar låtsas som att jag klarar mig på lektionerna, men jag blev glad över att han förstod mig ändå.

så, vi ska fundera över hur vi ska göra, och han ska typ prata med erik burstrand. han snackade om att jag ändå skulle få göra något som fick hålla uppe det jag kunde, om det nu var någon harmoniläxa som vi kunde prata senare om eller nåt. det känns bra i alla fall.

han har ändå rätt. jag fick MVG i gemu A, och då kan jag egentligen luta mig tillbaka för att jag har en stabil grund. jag känner väl bara att jag fortfarande inte är samma nivå som alla de andra i gruppen.

hihi, ett långt inlägg om gehörs- och musiklära. nu väntar bara en helvetisk sånglektion, och en himmelsk fotolektion.

fyfan ; -

min iPod har typ dött på riktigt? helt seriöst. den är död. datorn känner inte igen den. den går inte att starta om. klockan är ställd på 00.00. kan detta vara slutet? kanske behöver den bara vila och tänka under natten? jag ska se om den vaknar imorgon. allt försvinner för mig. helt spårlöst.

uhh för att kixan ger mig alldeles för svåra sångläxor. jag vet att hon tycker att jag börjar komma upp i en högre nivå, men den här skulle jag inte ens ha klarat om jag hade övat någorlunda bra? det är toner som far hit och dit, konstiga rytmer och det finns ingen paus. jag är inte redo.

typ uhh också för att jag har gjort klart fyra sjättedelar av gemun. det slutar alltid såhär, vilket innebär att jag måste omprioritera i mitt liv. men jag orkar inte att prestera med den energi som martin verkar kräva av oss nu. jag vet inte ens om jag vill ha gemu B? vi gled som bara in i det. jag vet att jag funderade på musikhögskola, men jag vet inte om det är något för mig ändå. all teori och sånt. jag gillar känsla, och att det ska komma innifrån och att man ska skita i all den där teorin. jag vet inte. nu vill jag bara sova.

jag gillar det inte...

oncetherewasagirl ; -

åååhhhh, jag måste ta taaaag i mitt liiiiiv. i alla fall sångläxorna.....

comeandtakemebythehand ; -

image441

vafan vill du mig för ont?

I'm off, bitches.

whocouldloveme,Iamoutofmymind ; -

jag gillar när jag lyckas göra pappa glad;

image440




nu pratar han om att jag ska bli medlem på fotosidan.se, som jag har blivit nu. han blir alltid lika lyrisk. jag lovar han skryter för fausta just i detta ögonblick.

tur att man gör någon glad idag i alla fall.

loveisyou.youandme ; -

ursäkta mig. allt barkade. jag har mått dåligt idag. varit allmänt sur, irriterad, arg, förutom de gångerna jag har kostat på mig att vara glad. en dålig människa. min inställning har var där nere. jag orkar inte ens förklara det. tror att jag är uppe i två veckor snart. krama mig bara... eller skit i det.

min terapi finns i joy division och fotografi;



they'llsuckyourblood ; -

angående Engla. jag känner att jag måste kommentera det. egentligne behöver jag nog inte. men min blogg, mina tankar.

det är hemskt, det gör en äcklad att han kunde göra något sådant, det måste vara en förälders värsta mardröm. ett faktum är också att det händer varenda jävla dag. det här fallet är en i mängden. det är bara det att aftonbladet och expressen skriver om det som gör det till sveriges viktigaste händelse. hade de skrivit om varje försvunnet barn så hade vi haft en tidning på 1259 sidor varje dag. förlåt för att jag tänker på det här sättet. det kommer komma tillbaka och slå mig i ansiktet på något sätt, jag känner det på mig. som sagt, tyck att jag är dum i huvudet för mitt tankesätt, men ska jag tända ljus i kyrkan nästa gång så ska det vara för alla försvunna/mördade barn i sverige, inkluderat Engla.

diskutera inte. det finns som ingen anledning.

wellI'mafraidthatI... ; -



folk hatar dem för att de gjorde den där covern. men de gjorde den så jävla bra. kom igen, 2.05, känslan. jag vill bara gå lös. på någonting. jag vill ha ett psykbryt så att all den här skiten kan försvinna. jag vill få allt bra igen.  kom igen.

youandmearefloatingonatideaway ; -

någon som har något hett tips hur man bantar ner sina fingrar....?

Itriedtogettoyou ; -

det blev helt ok. nu har jag bara massa att göra. en muntlig engelsk redovisnng till imorgon, men jag hörde att kabben var borta idag, undrar om hon kommer vara det imorgon med? ensemblen ska jag också försöka lista ut. och så måste jag dra mig att fota en massa. vind och vatten är temat. någon som har något förslag när det gäller vind?



Iknowit'ssad ; -

fyfanihelvete, så glad är jag idag. ingenting går som det ska. jag har borta saker som jag håller kärt eller verkligen behöver. jag får höra saker som gör mig ledsen. bloggen tar bort det jag har skrivit.

ja, ska det vara en jävligt emo dag så ska det väl vara det.

discoverthingsinmyownway ; -

nu ska jag alltså pulsa hem i snön, över vägen, och gå in till värmen hos min mamma. blir det lätt? nej, jag ska ha en 183713 kg tung bag på ryggen med + kameran. och förövrigt så har mina unika besökare typ skjutit ihöjden idag. hela 28 st. det är typ bra för att vara mig. och 145 sidöppningar :'O jag blir lite glad.

nu ska jag lämna datorn, slut för idag. puss.

it'snosecret ; -

imorgon.

fotolektion som nog blir lugn.

idrotssprov som inte tar tid.

lunch på balder.

teater på nordanå kl tretton noll noll.

middag vemvetvars.

espri klockan halv sex.

= bra dag.

takeapicture,'causeit'lllastlonger ; -

vad hände med myspace idag? jag addade all time low, och nu har jag fått minst 10 requests från en massa random-band? vissa bra, och vissa mindre bra. jag har väl addat typ 4 av dem. ja, det har som bara varit konstigt idag. senaste var ett band från new jersey. det är bara 14-15 år? O.o men de är riktigt duktiga redan nu, och kan säkert bli något stort i framtiden. jag tror på dem.

carro skickade just bilder på idrott-papperet, så jag lär spendera kvällen med att skriva kvar till dem. bara foto, idrottsprov, teater och så espri klockan halv 6 imorgon. men ja, jag har ont i huvudet...

ps, vafan, jag fick just en till request?


canIgetanencore ; -

(jag tyckte den där kepsen var så jäkla ball.) (tänkte jag att jag var cool eller vad?)
(omg en glad.)

ok, efter att ha tittat igenom bilder som är 3-4 år gamla, tagna med webbkamera så inser man ju att det var allvarliga miner som gällde. och hur tänkte man? det är nästan inte ens kul, fastän det bara är det.

men den får ni, för vi var cool.

en annan sak som inte är kul är vädret. jag ska gå från pappa till mamma i snöstormen? jag strejkar...

Itriedtohelpyouonce ; -


hjälp, hur ska jag göra? ska jag spendera pengar på att följa med sofia till stockholm och se all time low? biljetterna kostar 195 kr, och sen så ska hon typ åka buss ner. jag lyssnade på deras myspace (länkad där i namnet) och de verkar verkligen grymt bra, och de verkar verkligen vara grymt härliga. jag vet inte riktigt hur mycket pengar jag har kvar på mitt sparkonto, men det skulle typ räcka. men då kommer mamma att ifrågasätta mitt val. det är i alla fall 30 maj, och jag har kollat våran kalender, och vi har typ inget speciellt med skolan just då. och jag får ju träffa julia igen. det är egentigen inte så många minus förutom att jag mister lite pengar och missa nån dag skola. hjälp mig?

men nu visar det sig att jag inte kan träffa julia heller för hon är visst i spanien då. minus.

I,Ifeelsoalive ; -

hih, klockan är halv två på natten och jag sitter och leker med ett nytt program; adobe lightroom. laddade hem det främst för att kunna formatera om de himla raw-bilderna till jpeg, och det var inte så farligt ändå. nu ska jag lewl med det i 30 dagar framöver.



image429

det var i alla fall den här bilden jag ville åt.

everfalleninlovewithsomeone ; -

kan jag bara sluta upp med att tappa bort alla mina saker? i övrigt så spenderade jag kvällen med lilla sara, och det blir alltid en massa prat, vilket är trevligt, eftersom man som måste ta igen den tid som gick lite förlorad. innan jag for så såg vi 'systrar i jeans', vilket är typ 'vår' film. hursomhelst ^^ jag ska banne mig försöka hitta något sätt att formatera om raw till jpeg nu. önska mig lycka till...



I'mnotafraidanymore ; -

det spirar bara. bussen fick motorstopp på vägen från ursviken, så vi fick sitta där i en halvtimme. till slut kom en ny. vilken buss tror ni drar från hållplatsen just när vi anländer? jo, medlebussen som jag ska med. så mamma fick hämta mig.

jag tänkte sticka till sara ikväll och bara vara. tjo, tjing och tjeng.




wingardium leviosa. *svooosch*

we'regonnapartylikeit'syabirthday ; -

image425

du är helt awesome. och grattis, 21 idag. jag hade tänkt ta en buss som gick tillbaka till skellhell klockan 8, men jag vaknade en timme senare och upptäckte att det inte blev av. så nu ska jag ta en om en halvtimme istället och fara hem till bella och äta tårta. tjarrå.

she'slostcontrolagain ; -

confusion in her eyes that says it all; she's lost control.
and she clinging to nearest passer by; she's lost control.

and she gave away the secrets of her past an said; I've lost control again.
and a voice that told her when and where to act, she said; I've lost control.

and she turned around and took me by the hand and said; I've lost control again.
and how I'll never know just why and understand, she said; I've lost control again.

and she screamedout kicking on her side, she said; I've lost control again.
and seized up on the floor, I thought she's died, she said; I've lost control again.

 well I had to phone her friend to state my case and say; she's lost control again.
and she showed up all the errors and mistakes and said; I've lost control again.

but she expressed herself in many different ways until she lost control again.
and walked upon the edge of no escape and laughed; I've lost control.

sugmin...... ; -

det här barkar ju. jag pallar inte att bli indragen, men helvete att jag ska bli det med. därför nu kommer allt jag har sagt att vändas mot mig. ja, jag sa i stort sett till alla som lämnade pengar i skålen att dett var ett 'bidrag till nästa års konsert.' nej alltså, jag bryr mig egentligen inte. det här är bara en till jävla sak som drar ner mig. vad fick jag höra igår? 'du har verkat vara så deprimerad på senaste tiden.' visst fan har jag det. jag väntar bara på ett break. får jag det inte ikväll så vet jag inte vad. umeå får lugna ner mig... hoppas jag. jag flyr alltid när det blir för jobbigt, men jag vet inte om det är något bra eller dåligt. som sagt, det barkar...

durodnadenärjagsaattjatyckerduservackerut ; -

händelserik dag, minst sagt.

jag har ont i magen, vilket inte är kakornas fel, eller kanske lite.

treorna är så jävla bra.

nu har jag gjort halva gitarrläxan. herrå.

someonetakethesedreamsaway ; -

förlåt ES2a, men mina snickerskakor blev ett skämt. och nu har jag bränt mig på tummen och pekfingret också. fucking smält choklad. jag tar med mig cookies istället......

wheneverybodystartedtodoherwrong ; -

image424

by far den bästa filmen jag någonsin sett.
mycket mer finns det inte att säga.

dels så är treornas projektkonsert ett mästerverk i högsta grad med, och dels så hade vi den slappaste dagen idag. nu är jag bara stressad. faith hill's 'this kiss' ska spelas några gånger så att jag ska kunna lära mig små saker. 'till dig' har jag bara orkat öva en gång. svenskaskiten ska jag göra medan jag bakar den där jäkla snickerskakan. äh, jag ska spela joy division högt då.

jag måste lära mig att inte skjuta upp allt...

youcantakeapitcureofsomethingyousee ; -

LOL. alla minns vi den där natten. jag ska kolla upp datumet. 18 JUNI PEOPLE. den natten, så fick amdy... heeeela jävla wow-världen att stanna upp. och för att bevisa det så tänker jag kopiera något som elin skrev på msn för några minuter sen, om vad som hände idag på deras fysiklektion idag, när hon, bf, per och johan satt och pratade;

"HAHAHA erm jag och bf pratade om dig typ vi nämnde "amdy" han ba hon vet jag ju vem det är"glassätarNNN" per ba " JAHA HAHAHAHA mitt inatten typ halv 1 " jag ba "oja det var lite skojj för hela wow- världen stannade som till där ett tag" per och johan samtdigit " AHAHHA JA FAN typ enda gången den gör det är när någon wow nörd säger att dom bjudit hem en tjej då blir det som typ w000000000000000000000000t""

ja, som sagt, stannat upp hela wow världen, det är helt seriöst inte dåligt gjort. jag kommer aldrig någonsin att glömma den natten, (och nej, det var inte lika porrigt som alla trodde). och jag kommer aldrig glömma midsommar heller för den delen.

image423

gospincirclesforme ; -

en morotskaka i ugnen, en inställd snickerskaka och en nötätande pappa där nere.

och allt jag kan längta till är imorgon, för då får jag äntligen se control, och jag ska klämma sönder eriks hand. som vi har längtat så länge. 25 personer har bokat plats, så vi kan ändå ta stort plats.

nuuuu ska jag göra mina cookies =') tjarrå.

ps, så upptäckte jag nu att klockan går rätt! ->

ps2, äh fan, jag lovar att den gick rätt för ett ögonblick....

ps3, NU GÅR DEN RÄTT IGEN.

staringattheblankpagebeforeyou ; -

ikväll ska jag göra;
  • en morotskaka i långpanna.
  • en snickerskaka i långpanna.
  • cookies
de två första har jag inte gjort förr, men cookies gjorde jag på kyrkholmen när vi hade lite tråkigt. långpannorna är också till på torsdag. vi måste ju kirra lite pengar till klasskassan. teh cookies är till mig och pappa ikväll =D de är asgoda, tro mig. shit vad ball jag är som har kyrkholmen-recept hemma ^^.

burningalivefromtheinside ; -

det här blev typ ungefär officiellt den skönaste veckan, mycket skönare än vad jag hade kunnat förvänta mig i alla fall. martin är hemma idag igen, vilket betyder no kuttehitte. och gissa vad? vi ska på projektmässa på torsdag, vilket betyder no english och no gemu. lewl lol lol. och det kan hända att vi inte har ensemble B imorgon, eftersom treorna är borta, och vår jazzgrupp behöver verkligen julia, seriöst, inga trummor går inte. alltså börjar jag ett imorgon med treornas projektkonsert.

så, idag när jag kommer hem blir det typ att baka morotskaka i långpanna och nästan bara njuta av livet litegrann, för jag ska verkligen försöka att ta det lugnt.

fan, jag börjar låta som en sån är person som bara vill ha 2031587 besökare per dag, men vad ska jag göra åt det egentligen.....

och förövrigt så är jag asrädd för ensemblen idag.

Itearmyheartopen ; -

tur att axel har nog långa ben i alla fall, för så går det när man tar fel jeans. martin kan gärna kurera sig idag med, för jag orkar egentligen inte. jag vet att det är fel att hoppas på att lärare ska vara sjuka, men give me a break, jag är en tonåring, typ.

nu ska vi springa till bussen ^^.

komigenkomigennurökervi! ; -

alright, erik var sjukt, men nu är han frisk igen. inget ska komma ivägen för onsdag.

och alltså, jag längtade ändå till espri, mest för känslan etc, men nu har martin skickat ut mejl om att det inte blir någonting, för han är 'hemma och kurerar sig', så det blir tidigare middag med pappa. lewl. svenska snart. hejdå ^^

 som kända bloggare skulle säga; jag slänger in en bild på mig själv när jag väl är igång. hoppas ni gillar den. puss puss.

ofcourseyou'reinit ; -

image421
 
för carro så du har en till bild att dreggla över.

youwashyourhands,comeoutclean ; -

åh, mammas säng. den är så sjukt skön, fastän jag hade ett kattskrälle som gjorde allt för att jag skulle bli irriterad, gå upp och ge dem mat. jag ville ligga kvar hela mitt liv.

nu är jag bara rädd för jag har tusen saker att göra i veckan och jag vet inte om jag kommer hinna med allt. och då hade jag inte räknat med heller att vi ska se control, och baka(kirra fika att sälja) till treornas projektkonsert. vad har vi gett oss in på, ES2a?

nu, vidare till en fotolektion, där jag kaanske måste redovisa något, som jag absolut inte är redo för. det här kommer inte bli lätt.

you'vebeensearchingforthatsomeone ; -



sry, men det var superduper roligt, tycker jag i alla fall.
"this record is a little bit more amish."

we'relivinginrepetition ; -

image419 elin har lätt en dålig hårdag.
image420 och jag och vissa pajkar är typ släkt på riktigt på något konstigt vänster? så sjukt cepe.


I'myourvenus,I'myourfire ; -

seriöst, det känns jättekonstigt att inte ens mamma är hemma. hon lämnar nästan aldrig skellhell. och ja, jag är världens segaste människa idag, men efter att top model har slutat så ska jag ta och cykla till mbkyrkan och träffa folk. så får jag röra på mig lite idag i alla fall.

tjarrå.

instantkarma'sgonnagetyou ; -

insert bild på bullens korv-burk.

image418

:(

noIdon'thaveagun ; -

jag provade spruta axel's axe i rummet, bara för att se vad som hände (haha, jag hör själv hur dumt det låter),

och nu luktar hela rummet axe. : /

butohthatgirlhadsomuchlove ; -

ja, gissa vad? jag är helt ensam. ensam hemma det vill säga. mamma och axel stack till hemavan imorse med axel's klass, och pappa har tänkt att komma till skellhell imorgon för att jag ska sova här. jag fattar egentligen inte varför jag sa det till honom, för jag behöver kameran, och gissa vars den är? jo, umelume. så, nu kan jag inte ta det slutgiltiga kortet med ljus ovanifrån. vadsomhelst.

och jag upptäckte nyss vilken jävla frihet det var att mamma inte kan komma hem vilken sekund som helst, för hon sitter på en 11 timmars lång bussresa. så nu ska jag... chilla. inte mycket gjort här inte. är jag nog duktig så kanske jag börjar på svenska och engelska-grejen om APU-platsen. go me.

mbkyrkan ikväll. så jag ska slippa känna mig ännu mer ensam.

whenroutinebiteshard ; -

image417

oh, my fucking God. äntligen. äntligen. äntligen. äntligen!
onsdag kl 20.00
faen va nice!

justmadehermoreinteresting ; -

mary med scissor sisters ska få gå runt i mitt huvud. repeat och shit. ord kommer aldrig att räcka till. tacktacktacktack.

och just det, det började såhär;

och slutade såhär;

gimme green. efter några tvättar kommer det se ut som första bilden igen. jag är ändå lite alternativ nu. hoho, ball kväll ändå, fastän mitt psykbryt på vägen till elin. jag trodde det skulle bli så mycket värre. tur som var blev det inte så. utan det slutade underbart. lewl. jag ska fortsätta tjocka.

hetastelikeyouonlysweeter ; -

image414

taaackkk icccaaaa =D
nice working for ya.

I'vebeenchanging ; -

hej.
jag har egentligen inte lust att skriva blogg på något sätt. men på ett annat så är det bara det jag vill göra. praktik på ica går typ suveränt, dock så vet jag inte vad de tycker om min insats såhär långt. jag ska iallafall visst ha en liten konsert på lagret, med gitarr och sådär. ja, det krävs en gyllene rabattkupong för att komma in. börja leta i hyllorna.

ja, angående snygga killen på ica då. jag jobbar med en annan praktikant, som är där genom arbetsförmedlingen, som heter marcus, och genom honom tog jag reda på att snygga killen heter anton. att han ser sur ut vet jag själv av egna erfarenheter, och han hade visst sönder en dörr idag. han har flickvän också, jo, men bara han är lycklig, visst var det så?

anyhow. det var awesome när elin och bf kom förbi, fastän jag sårade bf's känslor. uhm, och bella gav mig ett oroligt besked; hon skulle äta på balder. happ, det ville säga att jag inte visste säkert om jag skulle ha någon att äta med. på vägen till kaplan träffade jag LuddeB, som av någon konstig anledning kallade erik för 'engan'? varför? jag vet inte.

i alla fall. jag hittade erik, han ställde sig i matkön med mig, alla hans vänner gick, sara lämnade också matsalen, så det blev bara jag och erik. men det var det bästa som kunde ha hänt, för vi fick gång värsta snacket om allting. allt från att jag var förälskad i honom under konfirmationen till att erik blev rädd för att ludde kallade honom för 'engan'. såna där snack brukar vi aldrig ha. han följde med tillbaka till ica och fick förundras över hur sjukt bra jag var på att packa upp hushållspapper. jag älskar den killen, helt seriöst, som min egen bror.

livskraft 06-07 <3


anotehrheadhangslowly ; -

 kom hem nu, tack.
 
jag ska inte ens försöka att förklara vad som försigår sig i mitt huvud just nu. jag kan säga att det finns tankar om att dels fly typ landet? i alla fall skellefteå. jag tänker inte fara på canalen imorgon. varför? jag orkar inte. jag är nerbryten. jag har ingen s.k spirit kvar. jag tror inte ens jag existerar längre. ett tomt skal.

men ja, kom förbi på ica kvantum, alla de som har ett hål över eller något. jag kan inte lova gratis varor, men någon lite sten kanske ni kan få. nu kallar moderskeppet, så jag får fortsätta längta tills björn kommer hem på vägen till uppfinnarvägen. jag saknar pajkens kramar.

amen, ha det kul.

hetookthedaysforpaegant ; -


jag kan inte säga så mycket mer än....

k     ä     r     l     e    k

yourmeoldysoundsassweetasthefirsttimeiswassung ; -

jävla blogg.se. jag har så mycket jag har velat skriva men nu kommer ingenting ut.

förutom att det är kul att paketera upp varor på kvantum.

och jag är lite pissed för att min pappa krävde tillbaka kameran.

jag har glass. hehu. Häagen-Dazs - Choc Choc Chip. gief.

jag vill verkligen bara komma bort härifrån. ett tag i alla fall. typ bo en vecka i umeå.

hoppas ni har ett bra liv.

RSS 2.0