Itrysohard,andgotsofar ; -

under loppet av halv minut, från matsalen och några meter framåt fick amdy alltså... 3 kommentarer.

varför?

jag har the_wolf's keps ;___;

"ändå gulligt..."

"ändå sexig..."

"skitcool..."

alltså va?


nowyouseeme,nowyoudon't ; -

übersnälla karro har nu lärt mig hela den här skiten med youtube-fönster. kyss på dig, gumman.

foocking crazy bra....




itgoeslikethis;theforththefifth ; -

oook, pratade med martin idag sisådär en halvtimme. fick fram att jag som går i lås när det kommer till att höra ackord och sånt. det gäller bara för mig att nöta, nöta och nöta. finns som inget annat egentligen. och för ett litet tag sen hade jag verkligen en hel del att skriva, men nu har det som tagit stopp helt enkelt.

jag har inget liv heller, men källan är visst inget att lita på, så vi ignorerar det helt enkelt, fastän det finns lite sanning. men jag gillar verkligen när man kan skriva till folk som verkar vara på min nivå, eller hur man nu ska förklara detta konstiga fenomen. aoow, jag försöker väl komma fram till någonting.

nu tänkte jag ha ett liv och ge mig ut i kylan, ta mig ända bort till ainas och verkligen bara mysa med flickorna.

kyss.

jagärkungkungkungmenkanskebaraförendag ; -

det blev bliggen dirr då . . . .

afahlgren i arbete.

mästerverk nästan fullbordat.

friggin' awesome.


anledningen till varför anton fick sin skatt.
sofia hade visst inte gett honom nog komplimanger.
så, han fick godis...

butthat'sokaybecauseI'vebeentired ; -

suck....
vad ska man göra.... ?

dan är ju sjuk, han kan få en att må bra på nolltid. "om jag är underbar är du en gudinna". hur kommer man undan med en sån kommentar så att den inte låter sliskig? jag känner en, men han har börjat gå över gränse--, ahhh, men vaaa..... hur gör han? "varje kväll jag skriver med dig är underbar!" uuhhh?? "såna här saker man kan inte vara oseriös med :) komplimanger är alltid grundade i sanning. :D" förbannat att de ska bo därnere. vad är det bra för? kan inte säga att kvällen var någorlunda dålig, men konstig var den. fint folk runtomkring, men inte fin innerst inne. jag hatar när jag ska vara asocial och grinig. lika känslig som en gravid kvinna på speed, vad är det för skitsnack? aoow, jag ska prata klart med dan på msn snart, och sen typ gå och lägga mig, för det är vanlig tid imorgon.

det känns gaaanska konstigt faktiskt att caroline typ har 70 sidvisning per dag, och jag har..... 5? det är inte det här avundsjuk-köret, utan..... det är bara sån stor skillnad. kan fatta varför hennes blogg är sjukt poppis, den är ju rånice att läsa ;D

howlong,howlongwillIslide? ; -

alternativt solo på lucian nurå. vill bara konstatera att det inte är säkert än. det fanns visst några andra som visst var intresserade också. gillar tanken att zappe ska sjunga baryton-delen också. hoppas att han klarar det.

spenderade några timmar på balder, och lekte med deras vägg och sheit. skrev på skåp, på; marias, elins och hampus.

och imorgon, kl 13.30 fick jag en halvtimme med martin, för att prata gemu och ackord och annat lol. kan säga att det känns rätt bra faktiskt. + att jag ska ge honom pengar för julskivorna.

bra dag hittills, och så ska jag vara med sofia efter skolan.

det enda som jag inte trivs i är dagens outfit . men.... what do to?

anditbreaksthroughmysoul ; -

image187

hihih, jag kan också göra mig själv.

ah men vafaaan ;___;

withyourfeetintheairandyourheadontheground ; -

where is my mind? börjar snurra i huvudet nu när jag lyssnar på den.

egentligen ska jag få in min sångläxa. texten gör mig emotionell.

det växer en blomma så skön, i ett spår av en ängels fot.
O, skönhet, blott se den, o du, den blomma har i himlen sin rot.
är det tröttsamt att buga för vinden, blomma säj, blomma säj.
är det tröttsamt att gunga en fjäril, blomma säj, blomma säj.

det växer en blomma så skön, eck, en ängel har gråtit där.
o, skönhet så stilla och tyst; en guds, ja Guds andedräkt är.
är det tröttsamt att kyssas av solen, blomma säj, blomma säj.
är det tröttsamt att vänta på handen, som ska bryta just dig.

jag älskar livet.

jagvillkännajulensfrid ; -

sjukt underbar dag faktiskt. inte nog med sovmorgon, så var det varken ensemble eller KuHi (som det heter). iihk, det är bara att älska livet. termins-uppsjungningen gick faktiskt riktigt, riktigt bra med. kul att smyglyssna med dig också, karro. mindre kul med matte B dock. mer kul med stan efter skolan. mindre kul med äcklig sweet onion-sås på subway-mackan. mer kul att vara med emma några timmar. helheten blev en hel del mer än okej. nu ska jag bara tillbringa kvällen med att öva sång-läxan och ensemble/piano-läxan, och sen bara vara.

nu verkar det i alla fall bli så att jag ska vara hos bella på nyår; criminal minds, MGG, SPF, ostkrokar och prat hela natten. jag längtar på något konstigt vänster.


tjena


andnowI'mtryingtogetback ; -

jag VET att g är tvåan i F-durs skala. jag är inte dum. det är jsut det där "nu vill jag att boström ska svara på den här frågan." sen när så har vi gemu seriöst på espri? jag vill bara ta pärmen och trycka ner den i min egen hals. har dock aldrig skrattat så mycket under den här helgen (sry, jag har söndag idag) som under andra versen av När vi lider av jul. jag vet inte riktigt varför. jag tittade på johanna, och hon tittade på mig, och vi bara skrattade. det var sjukt kul.

sen så erkände jag för martin mina problem med att höra ackord. eller, jag vet som att det bara är att lyssna på bastonerna, men sen missar jag hela tanken med att räkna upp från grundtonen. så vi bestämde helt enkelt att vi skulle hitta någon tid i veckan när vi kunde sitta ner och gå igenom lite saker. skönt att han tycker att jag har gehör i alla fall. en sten lyftes i stort sett från mina axlar.

iihhk, termins imorgon, + att jag ska repa med VK och drömkompet. skulle nog sjunga låten utantill, och jag lär väl klara av det. just början av andra versen är lite krånglig. och en liten instickare bara... ska jag baka en till kladdkaka? som inte ska bli bränd.

Itriedtobechill ; -

jag ser på criminal minds,
jag har kollat in MGG's hemsida, visst uppdaterad,
jag har kollat the killers nya musikvideo,
jag har hittat filmen jag vill se när den kommer på bio,

jag har gjort allt för att bli nostalgisk.....

varför känns det som att alla glider ifrån mig? speciellt du, du som jag bara vill kunna ringa direkt, men du verkar vara så inne i att lära känna henne, så du glömmer bort mig helt och hållet. jag är inte avundsjuk på henne för att hon får en massa tid med dig, utan att du verkar tro att bara för att jag är dig evigt trogen så behöver jag ingen uppmärksamhet eller tid. ring mig nån gång, eller tyck att vi ska göra något. jag pallar inte att ta intiativ. annars är vi tillbaka till ruta ett.

you'regonnabetheonethatsavesme ; -

det kanske börjar bli uttjatat nu, men jag ska bli faster igen, fast den här gången inte riktigt på riktigt, utan mer låtsasfaster. för jag har ju faktiskt två låtsassyskon (stryk över det faktumet att pappa och fausta inte är gifta ännu). jag har bara inte tänkt på det eftersom de är så mycket äldre än mig själv.

hihi, han ska bli pappa.

jagstårhärviddinsida ; -

tro det eller ej, men peter vidmark gjorde just min kväll.

nu ska jag göra ett fint nytt album på apberget.

harjagchanspådig? ; -

mitt livs värsta halva dag.

allt gick ju i princip bra på öppet hus imorse. majoriteten spelade som de skulle, och majoriteten gjorde succe. bra det. jag gjorde.... ingenting. eller, jag och bella satt och såg ut som guider i början och tog barnen och föräldrarna till C11. men allt kanske inte var världens bästa eftersom jag har en hiskerlig mensvärk. ja, nu skulle jag allt ha tappat ut min choklad och utbrustit; 'JAG HAR MENSVÄRK!' fniss. skulle ha varit kul. alla gjorde hursomhelst riktigt, riktigt bra ifrån sig idag.

http://www.youtube.com/watch?v=HrQDrKU6OO0
http://www.youtube.com/watch?v=61B6mepr4tw
http://www.youtube.com/watch?v=UsdQ0kL1To4 - ljudet är förskräckligt. kan försäkra att det låter bättre i verkligheten.

jag for till stan, ringde bella och sa att jag skulle fara till kaplan. hon blev glad, så jag for dit. när jag kom satt hon och erik i matsalen och väntade. vad är dealen med att erik alltid ska vara sur när han ser mig? varför kan han inte bara bete sig som att han faktiskt tycker att det är kul att jag kommer och hälsar på. jag må ha PMS nu, men han har PMS konstant. så jag blev lite ledsen för det. sen så framstod det att det inte blir någon stockholms resan. så, ja, jag blev lite mer ledsen då.....
sen så läste jag en sak på apberget, vilket kändes som ett knivhugg i hjärtat. så jag tog ett djupt andetag, loggade ut från skoldatorn och gick därifrån med ett litet 'hejdå'. kan inte bara erik fråga vad som är så jävla fel och inte vara så jävla osympatisk. 'varför sitter du inte med bella?' kunde inte 'varför är du så tyst?' ha funkat bättre? ne, skit i det. var inte en av mina bästa vänner dårå.

vad jag läste har att göra med att jag verkligen måste sluta tro att jag lära känna någon riktigt bra. allt var värt en vecka, men sen var man bara luft. vad spelar ett år för roll? vad är det som är fel med mig egentligen?  allt kanske.

fever,fever,leavemyheartalone ; -

fan

fan

fan

FAN


det är fanimej alltid mig det är fel på.


thisistherestofourlivesonholiday ; -

jag gillar min klass.... jättemycket. verkligen. jag vill inte sluta efter trean. jag vill att det bara ska vara vi, vi och vi för resten av våra liv. lått oss sitta och chilla på mcdonalds (be till Gud att det får vara kvar) tills vi blir gamla och skröppliga och skratta tillsammans. då skulle jag vara lycklig.
.
.
.
.
.
.

jagsågsjälvalivetitdignärdukom ; -

time for pictures (både jag och pappa agerade fotografer)




carro, min bror är helt fast i Myggan-serien.



 

ohlalala ; -

vad är det för påhitt med "HEJ! IIHIHIHIHIH". bara sjukt runtom. he blir inget av. jag orkar inte med den här dagen. låt er inte luras av min brors sliskiga charm. det gömmer sig en djävel under. jag upptäcker till min fasa när jag ska fara från skolan att jag inte har min nycklar, för en viss person lånade min cykel igår. tur för honom att han hade glömt att låsa cykeln, men ändå oerhört dumt gjort. så jag for till hans skola, klampade in på hans lektion och bad att få igen mina nycklar. HAN ÄR DUM I HUVE PÅ RIKTIGT! är jag klar nog?

nu ska jag bara ha gemu och sen så ska jag....... dö. 

whyhaveyougoneaway? ; -

bara två ensliga sidor kvar nu, och sen är Steffe II över för min del. det hjälpte faktiskt att göra bort först intervallerna, och sen ackorden i slutet. det blev plötsligt så mycket mindre. som tur är gör det mig inte lika stressad. tanken var ju att jag skulle göra bort det här, och sen lyckas bege mig till canalen, men det är visst svinigt kallt ute just nu. så, det blire inget av. jag gör klart den här skiten, och sen så kanske jag ska ta och baka en kladdkaka. kanske gör det axel lite glad också.
suicide kings är egentligen ingen film man ska rekomendera för att den är så jäkla bra. den är rent sagt bara underhållande under 1 timmer och 40 minuter, och sen inget annat, förutom massa ögongodis. så, se den inte om ni inte har samma skäl som jag hade. jag och bella har dock date med den, har jag bestämt och hon har inget val.

fick veta av tor idag att musiklektionerna under tisdag, onsdag och torsdag kommer att utgå på grund av termins, dvs att jag har sovmorgon till 15.05 nästa onsdag. den satt fint tycker jag. det som dock bränner är luciarepet mellan 12.00 och 16.00 på nästa fredag. planet till stockholm går typ 16.50, och jag be till gud att det ska funka med pengar och så, men om kommunen ska vara jävliga och bara ge oss hälften av studiebidraget blir jag deifnitivt ond på dem, eftersom det betyder att sofia inte har råd, och det blir inget av. fuckfuckingfuckshit.

man börjar faktiskt fundera om folk på canalen saknar mig ikväll. jag brukar ju bara där varje onsdag, verkligen.nåja, må Gud gå med er och allt det där snacket. jag ska göra klart gemu-skiten nu. men jag är tacksam.
 

athoughtburstinmyhead ; -

jag gillar verkligen hela den här idén med att ha mobil med en hyfsat bra kamera. sjukt mycket man kan föreviga från lektioner och dylikt.
som till exempel;
tobias som sover bort en lektion.
karros mössa (och en vaken tobias i bakgrunden, fast han kanske bara sover i en annan ställning.
love. (jag vet, smygfotarN)
.
.
.
.
.



ikväll blire film + gemu.

butI'mnotgay ; -

vad händer med livet? min hud håller på att flagna. och jag vet inte varför den är så sjukt torr. vad ska jag gööööööra?

I'mreadytogivemyselfsomethingtobelievein ; -

image169

sheeit vad kul vi hade.
dan försöker faktiskt nå daniel med sin tunga.

foraloveInevercouldbetray ; -

the master of PC är visst in the house.

whisper'areyoudying'inmyear ; -

den här dagen gick ju bara upp och ner. tack älskade gud för sovmorgonen. vid 11.24 kom jag till skolan, gode 6 minuter innan körrepet skulle starta. vem är den första jag möter när jag kliver in i skolan? connor såklart. trodde att jag faktiskt inte skulle se honom under den här veckan. körrepet gick som väntat, och jag kom på att det kanske inte var så smart att bara äta några mackor innan jag for. så vi gick till dorran för att köpa macka, och jag körde på stort med varm choklad. big mistake. av någon anledning så märkte inte johanna att jag stod just bakom henne, med min varma choklad förstås. hon tog något steg bakåt, vilket var perfekt för att hon skulle stöta in i min arm så att all choklad förutom litegrann vällde ut över mig och sen på golvet. yes, där stod jag, och kände först hur huden under tröjan brändes, och sen blev iskall. jag var helt i chock, och johanna hade ju inte märkt något.

sen när hon väl märkte något så fick hon någorlunda panik, för jag var ju inte jättetrevlig efter det hon hade gjort. men hon sa att vi kunde gå till omklädningsrummet och tvätta tröjan. kunde inte säga nej. så vi gick dit, blötte tröjan och johanna satte igång med att torka den med hårblåsen. doris hade varit bussig nog att ge mig ny choklad efter den utspillda, så jag satt där på bänken, i BH och byxor och åt min macka och drack min choklad. det måste ha sett jätteroligt ut om man ryckte upp dörren och bara såg mig och inte johanna, vilket hände några sekunder senare. lyckades få tag i pappa och han var en ängel som kunde komma med nya byxor och tröja.
det var faktiskt en riktigt rolig tanke, det där om att bara se mig där sitta och fika i min ensamhet.

sen hade vi matte, vilket inte var så speciellt egentligen, men det är värt att nämna VK, adams och simons uppvisning ->
liten notis är att skolkatalogen äntligen har kommit till slut. nu kommer det inte ut något mer typ.

youcloseyoureyes ; -

jag ska kontra med karro om det roligaste sinsemellan nicklas och afahlgren ;

nickelito ; alltså, märkte du i början av ettan hur gustav bara hängde efter alla. han kan ju som inte gå själv!
afahlgren ; ah men du, jag har hört om en kille; nicklas... å... åström.

hahahahahhaha, jag höll på att dö. så himla ägd kille.

jag var faktiskt inte så rädd inför långrepet som ägde rum ikväll med espri. kände som på mig att det skulle gå någorlunda rätt. sen att sopranen i mig riktigt fanns där hjälpte mig ju till max också. tacka vet jag maja, och så underbart att ha hedvig bredvid mig. har aldrig riktigt lyssnat på hennes körröst, men det är ju sjukt vackert. iiikh, nu ska jag vara se till att få någon sömn, och typ sova ut till tio imorgon. kanske tidigare så att jag hinner öva in luciasångerna som vi skulle kunna utantill.

simma lugnt. puss.

ifthat'salrightwithmoma ; -

jag måste skaffa lite självkontroll, som det ser ut nu. vaknade av mobilalarmet typ exakt 6.30, vilket sorgligt nog störde en dröm som just var i process. jag la mig ner på sängen igen och tänkte bara vila ögonen. vips, var klockan tio i åtta, och jag hade bråttom. kom bara 5 minuter försent vad jag vet. så, nu har jag, viktor, victor och davv3 gått runt i estetarhörnan och fotat och haft oss. och nu läser jag på tavlan att man ska ha tagit alla bilder idag. vilken katastrof. kom på när jag cyklade till skolan i princip att jag ville ta kort på fötter/skor i olika sammanhang, och sen har jag en idé om redigering också, men jag kan ju ingenting om photoshop. med tanke på det så har jag version 7.0 hemma nu, tack vare sara.

jag är fortfarande i någon slags extas att jag hade 35 sidvisningar igår. random människor kanske läser min blogg? men det hade jag bevis på förr också. nu ser jag bara till att korten från kameran kommer in i datorn rätt, vilket gör att jag kommer att bifoga snart.

snart....

väldigt snart...

när som helst nu....

ok, två minuter kvar....

   

ihhk..


isn'tsomeonemissingme? ; -

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
fan, känslorna finns kvar.

thisisnotthegreatestsongintheworld ; -

hihi, nu har jag och johanna gjort klart våran workout till gympan imorgon.

hej hej monika - fast det är inte med nicke and the family tror jag. någon tecno-version.

hihi igen, justin timberlake är ju kanske roligaste musikern i världen. hahaha, råsöt kille.



gjorde jag fel igår? borde jag ha farit till dig istället? jag vet ändå själv på något sätt att jag skulle ha skitit i canalen för att vara med dig istället. vad ska jag göra, för det är försent nu. mitt löfte blir helt enkelt att försöka förbättra mig. förlåt.

Idon'tdance,no ; -



skulle man kunna gissa att min syster födde för kanske någon månad sen?
sjukt stark kvinna.




sheit, att man kan vara så cool.
för jag älskar hur min höft och mitt knä böjer sig perfekt tillsammans.

hihi, justja, connor svarade på apberget; "äre så?"

thethingsthatshouldnotbe ; -


Ässpri nudå. tidningskändisar.

det första fausta säger när hon ser mig och maja är att jag ser ut som en amerikans tonårsskådelspelare. alltså, inte som någon speciell, men ungefär en sån i allmänhet. och när hon hittar mig på den stora bilden så säger hon dels att jag ser ut som en italienska och att jag är jättevacker. hur tänkte hon då? jag har en jättekonstig min + jag blundar tror jag. jag ser bara sjuk ut. just i såna tillfällen kan man bara inte ta till sig av komplimanger.

varför hittar jag inte karro och carro, vars höll ni hus?

somebodytoldmeyouhadaboyfriend ; -

jag tänkte bli rockstjärna när kah blir stor. vad säger ni om det?



haha, elin, du är ju en stjärna. 


nu kommer den här frågan tillbaka om jobb cånt shit. borde verkligen ligga i.
men jag hatar det över allt annat. kan inte ungdomar få t.o.m 5000 kr på att leva på i måndagen?




ossärenfrälsarefödd ; -

jag är inte van när folk bryr sig. och speciellt inte när så mångra bryr sig samtidigt. det kanske inte är så dumt ändå. vissa personer kan verkligen dra ner mig på riktigt. samma personer verkar också kunna damma av sig det lika snabbt, som om det aldrig hade hänt.

verkar jag osäker?

har jag blivit mer dämpad?

kan jag inte stå upp för mig själv?


jag blir bara arg, irriterad och ledsen när jag lyssnar om hennes teorier om mina vänner. såklart har jag bytt spår otaliga gånger, men vafan, jag vet fortfarande vilka som står mig närmast.

jagvilltroatthanföddesochfinnsmedosshäritiden ; -

jag kommer gråta ikväll.

eller.....

förmodligen.

kanske.

kanske inte.


blinkalillastjärnadär ; -

okok, gemulextionen spårade på riktigt.
först ser vi till så att vi har skrivit rätt steganalys och etc, sen så börjar martin och karolina käbbla om II-V-I:an, vilket slutar med att karro verkar bli råsur och nästan skriker "MEN LYSSNA;" hahaha, jag fattade aldrig vad som hände, men roligt var det i alla fall.
och martin var snäll nog att låna mig steffe":skivan. =)

inte sett connor en enda gång idag.

och inga planer för ikväll, för det är för kallt för att fara någonstans. mormors fiiiika. puss.

UPDATE ; gissa vem jag såg 30 sekunder efter att jag hade skrivit klart/gått, Fanny.

donweknowourgayappearal ; -



officiellt nu skivartist, inte illa eller vad?

låtar som spirar för mycket ;
  • deck the hall.
  • o helga natt.
  • ding dong.
  • this joy.
låtar du ska lyssna på ;
  • vem väljer köld och ensamhet.
  • koppången.
  • maria
ah men va, tvärs över?

rättfärdighetensfurste,avDavidshusdenstörste ;

that's it, aldrig mer "klänning" på skolan under vintertid. bara onödigt, och obekvämt också. gihhh, inte min dag idag tror jag. vad ska man göra åt saken egentligen. min slutsats av vinterns klädsel blir detta; så bekvämt som möjligt, vilket betyder att det blir pappas jeans, t-shirt etc, palestinasjal, och kanske gömma mitt för långa hår under mössan majoriteten av veckorna. vi kör på laid back. ja, då mår jag bra. sen får folk tycka om jag är cool som de vill.

och godmorgon ångest. inte blockad va?

här är stillhet och tystnad, nu när psalmen tonat ut,
men jag bär de gamla orden i mitt hjärta som förut.
och jag sjunger för himlen, kanske någon mer hör på.
Hosianna i höjden, sen så börjar jag att gå.

låt oss tillbringa resten av kvällen med läxövning, godis och kanske lite television. gud, ge mig styrka att skriva ett CV.


fastawaytheoldyearpasses ; -

Ä n t l i g e n !

image154

c o m m e n t ;
ni som aldrig trodde att jag skulle uppdatera modelbloggen, ni tog visst fel. banne mig, ni tog fel. dett är det som gäller i vår. du ska vara l ä t t k l ä d d. det enda riktiga är att våga visa lite hud. kylan ska inte bita. början den göra det så ser du bara till att skaka av dig den. bästa sättet och tipset är att dansa, samt att söka kroppsvärme hos den närmaste. på detta sätt har du all världens skäl till att stöta på karlen du har haft ett öga på den senaste månaden. känner du dig allt för naken så se till att skaffa fram lite fetsmink, och måla mönster som du känner passar. ingen kan motså dig när du är så sockersöt.

o f f ;
okok, sådär så jag ut under narnia-lajvet. kan ni tänka er en trädsjälv så? dock gjorde jag några ändringar, då det tunna tyget som skulle vara som en längre kjol råkade lossna. jag ska säga att det var någorlunda obehagligt att vara klädd i en väldigt kort klänning då jag har extrema komplex (har för mig att man kan säga så) för mina lår. men jag fick till bilden i alla fall. bilden är lite photoshoppad så att midjan ska synas mer. men jag suger ju på photoshop som sagt. men det var kväll, och inte alltför varmt. alla hade sagt att vi skulle frysa, vi höll med och sen; action! kände du att du började frysa var det bara att röra sig, och till slut glömde du bort allt det där. händerna blev dock ett problem, men det fanns alltid en mantel till hands att krypa in under. i slutändan hade alla fel; inte hade vi frysit inte. faktiskt rätt uppfriskande kväll, och ingen förkylning som påföljd. we are the nymphs from da hood.

youaretheuniverse ; -

sitter och växlar mellan you are the universe och skivan som jag nu äger; dvs, espri's julskiva. förbaskat vad vi är bra alltså. nästan så att vi ska ha en heeeel eloge. och jag har ont i huvudet, mest troligt på grund av de här hörlurarna som tynger ner allting. och den stora frågan nu är ju om det blir buss imorgon? också det mest troligt eftersom cykeln är hos far för tillfället. kanske kvällens i-landproblem, allt det här med busspengarna och så. varför får vi mobacken-barn egentligen inte ett jäkla busskort? jag blir sjukt förbannat. jag tror att jag ska strejka.

och det börjar bli uttjatat att förklara vars och när jag har träffat connor varje dag, för han är där likaväl alltid, så vi spolar det. någon dag kanske...

keeptellingyourselfthat'I'madiva' ; -

gissa vem som sitter bredvid mig i datasalen....

AH MEN VAFAAN

ödet säger jag bara....

nowthatI'mstrongI'vefiguredout ; -

alltså vafaan?
vad gör camilla egentligen?
vi har ju fotolektion nu och vi borde slippa henne för en kort stund, men neeej, hon ska vara här också och gå bakom ryggarna på oss och se till så att vi inte gör något annat än just fototjoffsan. okej hon kanske inte är en dålig person, men hon går mig verkligen på nerverna... för det mesta. och nu sitter victor och pratar om heroes, så hon lär väl rycka in till slut. giiiih, jag får hjärnblödning, fastän hon inte har gjort någonting än.

sett connor en gång idag, så jag börjar väl bli en stalker?

Iwannahearyousingthepraise ; -

sara + promenix + systemkamera + kåffe in = heaven.


mayIhaveallyoureyesandears ; -

allt är bara konstigt.
min hjärna går i virrvarr, hit och dit.
jag som trodde att jag var så säker.
helt plötsligt så......

ja, vad?

drömmen jag hade måste ju tyda på något annat.
jag tror det var i en kyrka, i alla fall utanför.
och jag fick äntligen min filmkyss, och av vem?

jaru...

nu har jag bara ångest av någon konstig anledning.
vågar inte ens skriva, men vad skulle jag förlora?

inget.

jag är bara en dum jävel som inte vet vad jag vill.


iblandärdetbaraförmycket ; -

jag börjar tro på ödet. det är bara för mycket att förstå.
minns början av veckan; bastuträsk, taxin och sen matsalen (+ en ögonkontakt som glömdes bli nämnt).
jag lyckades faktiskt inte se connor någon gång på skolan idag (och nu kommer namnet in av någon konstig anledning. vissa har privilegiumet att veta exakt vem personen i fråga är). fine, tänkte jag, det kanske inte var meningen. lalala, vi avslutar dagen, jag blir rastlös och till slut kommer en liten sofia och räddar mig. vi beger oss in mot stan, fyller på min mobil, träffar trevliga människor och beslutar oss för en middag på dallas. fortfarande fine. därefter tänker vi att vi faktiskt far till canalen en½ timme i förväg och vara chillar innan bowlingen. måste också nämna att st olovs ungdomkör boktavligt talat  S U G E R ! christer är underbar sen och skjutsar oss till bowlingkompaniet, där vi skulle tillbringa två extremt äckliga timmar. bowling är verkligen en väldigt överskattat, speciellt om man är påväg att bli sjuk. jag och sofia spenderar tid med att se på först ugly betty och sen csi; miami. helt okej.

det var ungefär här någonstans jag blev rädd. jag står med ryggen mot ingången (man måste som gå runt ett hörn). jag tänker som att jag vänder mig om, av någon konstig anledning. jag ser en av connor's kompisar gå runt hörnet. aldrig i livet, tänker jag, ofta här. såja, poff, två sekunder senare kommer faktiskt connor med, haltandes. skönt för honom att bli av med kryckorna kanske. men seriöst? ofta det sker. det måste ju på något väldigt skumt sätt vara ödet? hjälp mig, flickor som har privilegiet att veta vem han är.

för er som har stannat med mig ända hit, så tänkte jag fortsätta med lite småprat. småprat gällande vissa personer som jag väldigt gärna skulle vilja ha runtomkring mig. vi kan kalla honom för han. jag insåg egentligen för några dagar sen att jag är alldeles för orättvis mot mig själv. han har på ett konstigt sätt övertag över mig även fastän han inte har någon som helst aning hur mycket jag käbblar med mig själv över honom. vafaan, varför måste jag tro att jag ska få en andra chans egentligen? det kanske aldrig händer. vi kanske lägger in en stöt på ödet istället. det känns mer lovande, vilket egenligen inte är lika mycket som det verkar.

ja, jag är banne mig lite rädd. jag ska kosta på mig ett leende någon dag med. (och snälla, tro inte att jag försöker vara något, eftersom jag faktiskt tror att jag har en chans, för det vet jag redan själv att jag inte förtjänar det.)

D e c k  t h e  h a l l  förövrigt. känns mycket lovande.

justgivemeacall ; -


peter vidmark är duktig som gör gemuläxan (som vi fick idag) redan nu.
jag märker att jag lär mig saker på martins lektioner ändå.

karolina får givetvis rätta mig om jag är ute och cyklar.

sowouldn'tyouliketocomewithme ; -



ibland inser man saker.

she's got a lipring and five colors in her hair.
not into fashion but I love the clothes she wears.
her tattoo's always hidden by her underwear,
but she don't care...

everybody wants to know here name.
I threw a house party and she came.
everyone asked me; 'who the hell is she?
that weirdo with five colors in her hair.'

she's just a loner with a sexy attitude.
I'd like to phone her 'cause she puts me in the mood.
the rumour' spreading now that she cooks in the nude,
but I don't care...

everybody wants to know here name.
I threw a house party and she came.
everyone asked me; 'who the hell is she?
that weirdo with five colors in her hair.'

fanvagay.

welcometochernobyl ; -

t h e  m o d e b l o g g  s p i r a r . . .

image149

jag har nu insett att man blir för seriös efter ett tag, så jag ska trappa ner på att ta kort på mig själv i spegeln i löjliga poser (fastän det är svårt att hålla sig med den nya kameran.)
 
i a f  D a g e n s ;

l i n n e ; men ett vanligt svart linne från h&m, vad mer vill du veta?
h o o d i e ; man ska stå för sin sak, och det är hela sanningen, så om jag har en hoodie där det står estetiska programmet - musik så är det banne mig något som berättar om mig om vem jag är. inse fakta.
b y x o r ; pappas gamla.
h å r ; men fy, det är vanligt, lite hårspray, annars inget annorlunda, ofta kul.
s m i n k ; jaaa, amdy började väl använda smink för lite mer än drygt en veckan sen. hon tänkte att 'nämen, lite eyeliner kan man väl ha, det är väl inte så farligt.' men nu verkar det som om det syns jättemycket att jag har börjat med detta lilla tillskott. jag visste inte att det skulle bli en sån big deal.
a s s e c c o a r e r ; 'A.S.S'-pin; anledningen till att jag kan kalla mig själv ett 'riktigt jävla ass.'

jag funderar om jag inte ska ta och ligga lågt med min modeblogg för ett tag nu. meningen var att jag tänkte driva med hela skiten, men jag sugs som mer och mer in i det. så vi tar ett break här nu alltså.

tur att axel är snygg i alla fall.

sen kom jag att tänka på en annan jätte-emo sak; jag är typ kass på att göra saker rätt. alltså, impulsiva handlingar pratar jag om då. typ ta tjuvdansen; jag skulle flörta med killen mittemot, men han började flörta med min kille istället, så... jaha, då blev jag ensam dårå. sen när sofia skulle flörta med min pojke så drog jag henne till mig som någon slags hämnd. men det var visst helt fel sak att göra eftersom hon ville flörta med honom och inte med mig. fattar ni? försöker jag göra någonting för mig själv så fuckar jag helt enkelt upp det för andra. jag är verkligen inte en rolig människa. mest bra på att vara i vägen. jätteemo, jag vet.

yes, ungdomsfullmäktige imorgon med sofiahed. vi får fika i alla fall. suger det drar vi till med ett matteprov. ha ett bra liv.


jagkännerdig,jagkännerdigsåväl ; -

VARS ÄR FLICKORNA NÄR MAN MEST BEHÖVER DEM?
logga in för helvete. jag har news!
fast ni kanske vet om det ändå.

Fy, vad jag saknar er...

att det bara tog några dagar att verkligen lära känna er som personer på riktigt. jag har sjukt mycket tillit och respekt för er som individer. frågar ni mig kan jag berätta om och om igen hur mycket jag älskar er, flickor.
lilla pojken som egentligen var stor.
verkligen lilla pojken som faktiskt inte var så stor.
när vissa personer ger en komplimanger kan det verkligen värma. du är precis en sån person.

sen så har jag inte bilder på folk jag vill ha bilder på. andreas måste skicka gruppbilderna etc, men det kommer han väl aldrig göra. nu peppar vi för att vi ska hitta ett extremt billigt ressätt ner till stockholm för att träffa folk till jul. jag vill verkligen.

canalen ikväll, och berätta historier för hans-jörgen.





freudensonderzahlblünimhimmelssaal; -

jag kom på mig själv med att tänka på vilken patetisk människa du är.
jag köper att människor skriver ut sina känslor om livet och hur mycket ångest de har.
men därefter beundrar jag dem som faktiskt gör någonting åt sina problem och inte gräver ner sig med dessamma.
du grävde ner dig dagen jag kom och har fan inte tagit dig upp än.
prata inte om hur mycket ditt liv suger om du inte har tänkt att göra något åt saken.
ibland vill jag bara läxa upp dig.

jag är grymt peppad på julgröten nere i stockholm 1:a december.
vi får sova hos andreas och allt. nu gäller det bara att hitta billigt tåg dit.

nenu ska jag ta tag i mitt liv så att jag inte missar bussen.

Iknownowyou'remyonlyhope ; -

u p d a t e  o f  t h e  m o d e b l o g g  o f  d o o m - eller nåt.

image141
(här kan man se ett typiskt exempel på hur man gör sig extremt till i spegeln och nästan ser för dum ut för att vara sann.)
D a g e n s ;

t r ö j a ; vissa människor här i världen skall ha bravur för att de uppskattar kläder som de faktiskt vinner i ett lotteri på skolan, som just denna tröja som förespråkar anti-tobak. bara det ger helheten ett plus.
c a r d i g a n ; har ni köpt den som jag sa, tjejor?
b y x o r ; idag kör vi på manchester (ingen vet hur det stavas). även denna gång så har dessa par byxor tillhört en tidigare version av min far.
a c c e s s o a r e r ; att vara rebell är inne. klä dig i palestinasjal så får du allas blickar på dig som taliban.
h å r ; men vafaan (nya favvo-ordet).
OBS! s m i n k ; foundation (GIIH!) och eyeliner, just för att markera ögonen lite bättre. svishsvosh.

h ä r n ä s t  f ö l j e r . . . EGOBILDER!



geesh vad kul man kan ha med en bra mobilkamera. min nya älskling efter iPoden. jag tänkte dra mig till ica snart, typ för att förstöra min självdiciplin ännu mer och köpa goooodis! puss, ring om ni nu mot förmodan skulle vilja något (ni kan ringa även om ni inte vill något). då får jag dansa till The blood of Chu Chulian.

it'sagodawfulsmallaffair ; -

jag blir så sjukt less på msn ibland. man sitter där och vill ha kontakt med vissa personer, men det är faktiskt INTE som att prata i verkliga livet. jag hatar det!

jag ska försöka sluta vara så himla emo och göra något vettigt istället. typ lära in melodin till min jäkla sångläxa. tyska är den på också. men det blir rätt ballt när den väl sitter.

men vafaan, jag kan inte släppa det. jag hatar msn nästan över allt annat. kanske inte. jag kan inte bestämma mig. det suger fortfarande.

you'rewaytoobeautifulgirl ; -

okok, dagens äckliga upplevelser.
alltså, ni vet han som jag stalkar/han stalkar mig?

dels så såg jag ju som honom igår när vi kom av tåget i BASTUTRÄSK. vad är det egentligen? ofta stor chans. hursomhelst. sen idag skulle jag gå till mitt skåp vilket ligger i andra huset av skolan. då ser jag alltså honom hoppa ut uir en bil eftersom han har kryckor (visst blitt skadad på något fotbolls-läger-lol). i alla fall, stor chans att han kommer när jag är där också. jag lämnar min pärm, och när jag ska gå tillbaka måste jag hålla upp dörren för honom så att han kan komma in, och han mumlar tyst 'tack'.
sen när vi ska gå efter att vi har ätit så kommer ju han och hans kompisar. jag blir tvungen att gå just förbi honom, och karro, sofiahed och sofialu står på andra sidan och skrattar åt incidenten. karro säger att han vände sig om för att kolla vad de skrattade åt och skrattade visst själv också.
VAD HÄNDER? när man väl börjar lägga märke till folk så är det som ödet att de ska vara på exakt samma ställen som en själv. jag ska försöka att inte klaga.

fromtheeasttothewest,fromthenorthandsouth ; -

sheit, vad bra han ser ut att må. då slipper jag oroa mig.
image140

lyckat att man glömde bort sovmorgonen för andra gången den här terminen.

leavemeoutwiththerest ; -

jaha, nu kan jag döpa mobilen också, för jag är så hichtec så jag har laddat hem program så jag kan koppla in teflonen i datorn. sara ska komma på ett namn och sen så är min telefon i stort sett mitt barn. och nu heter han andreas. vet ej varför. lol. jag är lätt l33t på den här alltså.

AARGHH, jag känner mig ur form =(

weweremeanttoliveforsomuchmore ; -

jag verkar vara hemma i skellhell nu as it seems. och helt plötsligt blev allting vitt. jag kan lugnt säga att jag hade mitt livs bästa tid i stort sett. andra dagen man tillbringade på finnåkers kursgård så hade man pratat med kanske hälften av alla underbara människor som var där. det var så otänkbart. tänk om jag inte hade farit? vad hade hänt då? då hade jag varken träffat sandra eller mikaela och inte johan och andreas. ajdå.

sofia hade kameran så jag ska nog lägga upp bilder sen, mest troligt på bilddagboken.
aow, shit, jag har inte suttit vid en dator på 5 dagar, så jag känner mig helt ur form när det gäller bloggandet.

i alla fall, vi träffade så mycket underbara människor. och det mest fascinerande var att alla var typ så mycket yngre än vad vi trodde att de var. typ sandra, mikaela och johan; jagt trodde de var i typ min ålder, minst, och sen visar det sig att sandra och mikaela går i nian och johan går i åttan! vafaaaan.

och sen den där andreas. jag var jätte, jätte, jättesäker på att han var minst 20 bast, eftersom han såg lite äldre ut och var väldigt mogen i sig själv. sen när han typ far runt i jacke's rum och hänger typ uppochner med ansiktet några centimeter ifrån mitt så frågar jag hur gammal han är, och han svarar; '18'. jag var jättechockad!

daniel (som förövrigt nästan är en avbild av sångaren i all-american rejects) och dan (som förövrigt rakade bort ena ögonbrynet typ näst sista kvällen) med, jag trodde de var runt 23 kanske, men de var också 18. det är något konstigt med folk nere i söndra sverige.

lol. en kväll körde vi heta stolen, och i början var frågorna typ "gillar du svart eller vitt bäst?" och sen gick det in på det mer sexuella, så frågan blev "är du oskuld?" och sånt kan man väl vara ärlig med? så typ såhär lät det;
sofia; ja.
andreas; va?
det tyckte han som ändå var lugnt eftersom hon var 16.
amanda; ja.
andreas;VA?!
amanda; VAD TÄNKTE DU OM MIG DÅ?!
och det var visst mindre lugnt eftersom han trodde att om man var 17 skulle man väl ha gjort det. men mikaela var snäll nog att stå upp för mig.
det var typ det jag kommer att minnas bäst. men kanske också narnia-lajvet som typ var 3 timmar på en kväll. sheit, det går inte att skriva om, det låter för lamt. jag uppdaterar sen. ska typ duscha och kanske dra mig till skolan.

kyss.

just ja, jag har en ny mobil nu.

RSS 2.0