hereshecomesagain ; -

varför kan inte jag vara spännande.
varför kan inte jag vara intressant.
varför kan inte jag vara vacker.
varför kan inte jag kunna utan att försöka.
varför kan inte jag ha drivkraft.
varför kan inte jag jag vara något.

jag blir så sjukt less att vara mig själv. så sjukt less att se på alla omkring mig varje dag och bara känna osäkerheten flöda emot mig samtidigt. varför kunde jag inte få lite mer av det där speciella som gör att jag kan våga skitsaker. men, nej, jag blev fröken samvete. jag försöker inte se på saker som om de vorde andras fel, utan det är ju faktiskt mitt fel alltihopa. mitt fel att jag blev som jag blev. tur för det att de blev som de blev. jag pallar inte att se mig själv i spegeln och fundera om jag kan visa mig i allmänhet klädd såhär, eller om jag kanske borde byta tröja, för det ser så risigt ut annars. vad vet jag. jag pallar inte heller att se mig själv i spegeln och fundera över om folk skulle tycka om mig mer om jag provade att ha eyeliner en dag på skolan. jag väljer inte att skriva det i min blogg för att ni som läser ska känna en äcklig sympati för min skull. nä, jag är en jäkligt öppen person, i alla fall när jag skriver. jag skiter väl i att folk vet hur jag mår sent på kvällarna. se det som att ni lär känna mig lite mer, men på ett sämre sätt. jag vill bara få det ur mig, läs på eget ansvar. helst vill jag att det ska vara lov imorgon, så jag slipper gå upp och möta en ny jävla dag som säkert kommer ha en massa skit i åtanke. jag är en riktig pessimist i vissa lägen. och jag kommer säkert ångra det här i morgon när jag vaknar, men det gör jag inte nu.

men tack ES3a för att ni gjorde min kväll lite mer än ett misslyckande.

update ; -

åhfan, sen såg jag saras nya porträttbild och blev ännu mer ledsen i hjärtat av att jag inte kan lyckas med sånt själv, och ännu argare över att jag är en sån avundsjuk människa. men jag vill också vara fager.

Kommentarer
Postat av: c

asså, vad händer? har du hackat dig in på min dator och snokat eller vad? hahah jag har skrivit ett NÄSTAN exakt likadant inlägg som det du skrivit nu, fast inte hett det på bloggen då;P shit, jag blir typ rädd. gumman

2007-10-25 @ 22:53:37
Postat av: c

"

2007-10-25 @ 22:54:23
Postat av: CCC

MEN KAN DEN TA HELA KOMMENTAREN NÅN GÅNG?!?! "

2007-10-25 @ 22:54:57
Postat av: C

MEN!!!!

2007-10-25 @ 22:55:33
Postat av: CCCCCCCCC

HJÄRTASKADEVA!!!!

2007-10-25 @ 22:56:06
Postat av: c...

jaggerupp=(

2007-10-25 @ 22:57:12
Postat av: s

jag undrar hur alla känner i princip samma sak om kvällarna? för när lamporna släckts sitter vi här och ältar våra bekymmer och svagheter i ensamheten..
men sanningen är den att alla är vi olika.
alla har sina egenskaper, och du är en otroligt fin människa som inte behöver oroa sig över något!
var bara du, och när du känner att det inte räcker till, andas och inse hur bra du är och var dig själv!

2007-10-25 @ 23:12:09
Postat av: karro

jag hade egentligen inte tänkt kommentera det här inlägget, för jag tror du vet mycket väl att jag tycker att du är BRA som du är! men nu gör jag det ändå, bara för att jag såg vad du kommenterade till mitt inlägg. jo, mitt senaste blogginlägg var en liten del till dig måste jag erkänna, fast också till många andra.

sista raden om att allt blir vad man gör det till tänker jag på, för det är något som är sjukt viktigt att tänka på. men om jag tänker på gårkvällen så såg jag på dig att du inte trivdes, men såna gånger har jag svårt att veta vad man ska göra i min situation. jag förstår PRECIS hur du känner dig, för jag brukar ocskå känna så, man är ju inte mer än människa. och jag tänkte mig in i din situation, vad skulle jag vilja att andra gör mot mig? och ärligt talat; jag vet inte. man sitter liksom fast i en roll som man inte vill vara i och det är skitsvårt att ta sig ur den.
men å andra sidan så är det bara en själv man kan förändra. det går inte få andra att ändra på sig, det är sig själv man kan förändra. och jag säger inte att du ska ändra på dig för du är sjukt bra som du är, men det är bara något att tänka på. har man tråkigt eller känner att man inte trivs så är det bara en själv som kan påverka sin situation. bara en liten tanke och jag skule kunna skriva så mycket mer, men det absolut VIKTIGASTE är att känna att man DUGER som man är, och det gör du så bra. Du behöver inte spela, inte förändra dig ingenting, för du är BRA.
dessutom kan man ju inte alltid vara på topphumör, det vet vi ju båda två!
du gör mitt liv en anings ljusare bara genom att finnas, det hoppas jag du vet!
SKÖT OM DIG. vi ses på lovet!

2007-10-26 @ 16:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0