bemylittlegoodluckcharm ; -

neeeejdå, fyfan, det är lugnarN. jag tjillar, och säger att det blir nog inget hos tysken i veckan. måste hålla tiden öppet för annat känner jag.

>: - uh       <- hahahahhaa, vet ni vad jag tycker det där ser ut som? en sjukt arg gubbe med en k-pist. kom på det nyss. min intelligens går åt nyttiga saker i sommar kan jag lova =)

everything'sgonnabealright ; -



håll ut, vännen.
något riktigt bra ligger och lurkar någonstans.

I'vemetsomeonethatmakes... ; -

     

ssssska jag? jagmenar, jag skulle lätt se mer sofistikerad ut? och såna bågar är assnygga och det har jag alltid tyckt. de där är pappas för tillfället, men han hade någon konstig idé om att ta ut glaset och sätta i nya, sen justera dem så att de passar mig. annars så är han sjukt på att boka tid så jag får fara och kolla på några. jag vet att jag inte har råd, men jag tror det är en sån här punkt som ändå ligger fader min ömt om hjärtat eftersom han mer än hjärtligt typ vill sponsra, eller 'hjälpa' mig med det.

lewl, ge mig anledning varför inte?

jag har ett skäl. alla har såna. jag kommer bara tas som en wannabe.

feellikeI'velostmymission ; -

jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det är sant.

hewokeupfromdreaming ; -

det verkligen, verkligen värsta är att det börjar kännas som förra sommaren. dock så vet jag att det här är en helt annan sak och att jag förmodligen bara oroar mig i onödan. eller gör jag? hehu, annars så har jag väl ungefär inget för mig idag, det är molnigt, och alla jag känner verkar jobba eller har lämnat stan av olika orsaker.

komsi komsi, va med me.



ps. bellzor har lugnat ner mig...


yshouldn'tletthemmakeyoumad ; -

I've had it easy now you see;
when I'm down you're always there,
standing by to comfort me.

du är så sjukt bra att jag vet inte vad jag ska säga.

gottastandupformylife ; -



17 maj var en bra dag.

nja, inte speciellt glad, inte efter att man har insett hur riktigt illa man själv beter sig omedvetet mot andra. jag ursäktar mig själv.

I'm sorry.



BTW.

ellen bernardsson (former osei-fofie) fyller 18 bast idag, och bor nödvändigtvis nere i västerås, så det blir inget av med kramar här inte, men senare i sommar hälsar hon på, dååååååni.



den bjuder jag på. 16 augusti 2006 :')

dowhatyou'retold ; -

hehå, tjeill med paato, ben och jerry vid älven =)

       



duärvårkonungvorden ; -

haha, statistiken sjunker. vem bryr sig? lewl. jag vet inte. nu äntligen när det fina vädret tittar fram så kanske man ska slå på stort och typ steeeka lite? jag är lite sugen på att köpa en B&J, tvinga patrik ner till älven och låtsas bli brun =) men först ska jag förbi sara's jobb och betrakta henne i hennes tristess. mmm.. längtar.

igår så spenderade jag ett antal timmar med anna, vilket var typ egentligen bäst i världen för jag har inte pratat med henne på riktigt sen vi fick sommarlov. vi hade samtal om allt viktigt för oss etc. det är typ fascinerande att vi tänker så lika, smått läskigt, men jag älskar henne i alla fall.

sen togs det en buss till ursviken för lite filmkväll i bella's källare sådär. bojkotta festivalen alltså =) men det blev bra. frukosten blev riktigt nyttig alltså. bild ses nedan. och nu är jag lugn. borde bege mig. mobilen är laddad, så slå en pling ^^

annaaww =) min lilla guldbrutta.
frukost som sagt...
och jag kan smygfota riktigt bra.

tjing då.

thankyouforallthatyou'vedone ; -

jag är osäker på om jag skulle ha gjort det eller inte, det är problemet, där har ni det.



idag blir det sweet confirmation och sen raveparty med a. diamond. den bruden kommer alltid vara 13 bast, hon kommer aldrig få känna av hur det är att vara gift och ha barn, och hon kommer föralltid vara sveriges lilla pop-prinsessa. nåmen guwman då.

blablabla ; -



det sög ju seriöst. ovanför har vi en någorlunda peppad-på-stadsfesten tjej. blev det bra? nja. jag vet inte vad som gick snett, men något var det. kanske gjorde jag fel val. kanske skulle jag ha plankat mig in, gått runt och känt av musiken. men nej, jag blev lämnad med bara ett alternativ; fara hem. jag klandrar ingen, men jag är ledsen, och det är bara så det är.

och nu känns det förstås ännu bättre efter två samtal från folk som säger att de vill träffa en på stadsfesten. jävligt värt. gudförbannat, jag blir så trött på att vara ett jävla paininthefuckingass som bara klagar på allt runtomkring. argt inlägg, jag vet. det behövs, för mitt huvud sprängs.

jag kan bara se framför mig hur kul alla inne i stan måste ha just nu. förneka mig inte min rätt att vara bitter, dåfan får ni se på fyrverkerier.

weusedtoturnourheads ; -

det är en sån här kväll jag saknar kameran, vädret och typ... närhet.



någon gång i april.




barajagserdig ; -



jag är ju hawt på photoshop.

jag börjar få slut på såna där djupa bilder som man kan associera med något. det suger. pappa har kameran i umeå, och har visst nu insett att 'du kan bara använda kameran när jag är i skellefteå, för den behöver jag ju själv när jag är i umeå.' jag fattar, jag vet vad jag ska önska mig i 18års-present.

Iamtheairinsideyou ; -

f'låt.

jag skaffar supporter på apberget, vilket måste betyda att jag har grymt tråkigt. hehum, tjänade in några slantar hon tysken idag, och ska tillbaka imorgon. nu är han sådär lurig igen, och pratar om att han ska sticka vid 1, och att jag ska vara där själv till 4? och varje dag, jag menar det, varje dag jag är där så säger han;

'Jaha Amanda, det kanske kan bli något av det här.'

som om jag inte har visat nog att jag kan. men han köper munkar, och har trevliga barn, wazzup.

centreofthedark ; -

bråka inte med mig. inget verkar funka. ångesten kryper sig in åde. TBTB på repeat framöver ser det ut som nu. jag klagar egentligen inte. de är bra. nu kommer mamma in i rummet och pratar om att 'drunkna i musiken', att bara försvinna i det, sånt som man inte kan göra som vuxen, och hur fascinerad hon är av det. hennes ord gjorde mig plötsligt lite bättre till mods, hon satte ord till mina tankar.

men seriöst, tillbaka till att vara sådär arg. det finns vissa skäl till varför jag inte gillar folkmassor. de ser sig inte för? vissa tycker att det är en bra idé att cykla fram mellan alla? varför tar man med sig barn på kvällarna? så många arga frågor, så få svar.

inga fler kommentarer skulle jag tro. bara ångesten lägger sig så småningom...

pz, köpte beztishjärtan med såwfia. BFF lixxom.

viärtregossarsomsågärnavillva ; -



vi kör en favorit i repris, eller vad.
notera karro's "WOH!" i slutet =)

inacceptingyourdefeat ; -



allow me to exaggerate a memory or two,
where summer's laster longer than, longer than we do.
when nothing really mattered except for me to be with you.
but in time we all forgot and we all grew.

your melody sounds as sweet as the first time it was sung,
with a little bit more character for show.
and by the time your father's heard of all the wrong you've done,
then I'm putting out the lantern, find your own way home.

if I've forgotten how to sing before I've sung this song,
I'll write it all across the wall before my job is done.
and I'll even hade the courtesy of admitting I was wrong,
as the final word before I'm dead and gone.

you've never been so divine in accepting your defeat,
and I've never been so scared to be alone.
if love is not enough to put my enemies to sleep,
then I'm putting out the lantern, find your own way home.

så cleant.


justalittle ; -

jag är fanimej bara såhär lycklig när jag lyssnar på panic. jag vet inte exakt vad det är, typ något i musiken som bara får mig att vilja dansa, glömma bort alla bekymmer och bara vara värlcdens bästa människa. får inte ni också den känslan ibland? nu ser jag också att molnen dra förbi med en hastig fart, och KANSKE får vi blå himmel imorgon? jag tvivlar, men vem kan tvivla när jag har sån underbar musik. seriöst, jag skulle ge allt för att få gå tillbaka till den 26e februari, så jag kunde uppleva allt igen, kanske äta lite mer, ställa mig på en bättre plats, men veta att de verkligen finns på riktigt. oh fucking hallelujah.



   +   

= så sjukt sant.

heymoonpleaseforget ; -

PANIC FUCKING LIVE!

just nu i detta skede. jag kunde ha varit där? i fucking norge? bara en låt kvar nu... jag döööörr.

jag vill tillbaka!

yougaveussomeplacetogo ; -

hellåw =) idag har varit alldeles extraordinärt. jag gick på stan med sofia, eller, vi spenderade tid på kupan. jag köpte en till sån där snusnäsduk. jag älskar såna, av någon anledning, kanske för att jag tycker det är snyggt. lewl. sen så stötte vi på barney, gick till subway och åt.... amenfan, jag ger upp det här. låt oss bara säga att jag fick med mig lite saker hem...

det jag har insett de senaste dagarna är; jag tycker att the breeze the breath's musik är asskön. jag måste typ köpa skivan. hehu. och förövrigt; ikväll blir det pizza.



hälsning från en 16-årig (ej cool) dreadsbrud (<-) och en ledsen afrikan/kines (->)

takemealltheway ; -

caroline gjorde't =) bloggen ser ut som den en gång gjorde, och jag kan vara någorlunda lugn.

tjena,  hejsan, tjobre, 'zup? jag har häagen-dazs, så jag är så grymt nöjd som man kan bli. CSI NY börjar om ca 40 minuter, så komsi komsi.

åter igen till molnen. vad vill de? de ligger där och lurar som det täcke det är just nu. kommer det försvinna inom kort? eller kommer det ligga kvar till den jävla festivalhelgen som kommer. jag är förövrigt hyfsat otaggad på den, men jag har ändå som tur är bättre saker för mig.

herå =)

I'mfallingdown ; -



och förövrigt så har jag hittat en man till esther (<-).

caaanyouflyy? ; -

LOL!

canyoufly? ; -

carro, vi måste prata om designen :(

becameasmadasrabbits ; -

okej ES2/3a, jag har tänkt, faktiskt mycket. visserligen är det kanske 4-5 st som läser det här ur klassen, om ens det, men jag får det inte ur huvudet.

jag har ett förslag till sista låten på projektkonserten. shoot me, det är en panic at the disco-låt, mad as rabbits, who cares. varje gång jag hör den på iPoden så kan jag se det framför mig hur vi framför den, och det där sista, när vi alla sjunger tillsammans;

we must reinvent love.

sorry, men jag tycker det skulle vara ett sånt sjukt hallelujah-moment att göra den. och jag vet att det är ett tag kvar, men tanken kommer aldrig att släppa mitt huvud.



när ni hör låten, kan ni inte se det framför er också.
det är bara ett förslag.

confusioninhereyessaysitall ; -

she's lost control på högsta volym.

låt oss inte ens prata om det.

soIcanrestmyhead ; -

tja. jag ska vara med björn ikväll, se one piece och allmänt tjocka.

so fuck this, and fuck you. but thank you, ladies.



jag tror jag behöver bohemian raspberry själv snart.


anditnevergaveadamnaboutme ; -

clouds are singing a song, moving along, just like they do.
if the clouds were singing a song, I'd sing along, wouldn't you too?
if you just knew what they could do.
oh, if you just knew, what would they do?

jag har aldrig tittat på molnen så mycket i hela mitt liv förut som jag har gjort under den här veckan. jag vet inte vad det är, men jag försöker som analysera dem, se var de ska bege sig härnäst. just nu är det inte så farligt, man skymtar lite blått där under. ibland fascineras jag över hur det kan se så konstigt ut, formen på dem och allting. tänk om man kunde gå på molnen? skulle inte det vara awesome?

uh, moln alltså. jag gillare ändå.

you'vegotmebeggingyouformercy ; -

HAHAHHAHAHHAHA, så sjuuuuuukt. dagens sjukaste! så fucking scary.

axel och jag hade ett sånt där litet syskon-moment. han var helt till sig och ville att jag skulle höra foo fighter's låt home, så han gick och hämtade sin ipod, kom tillbaba och drog ut högtalarna ur datorn och kopplade in ipoden i dem. home börjar spela.

PLÖTSLIGT så börjar min dator (!) spela 'mercy' med duffy, någon konstig live-version. ingen av oss visste var det kom från egentligen, eller varför min dator helt plötsligt började låta, eller varför det var just den låten. jag fick panik, axel fick lite panik. jag kopplade in högtalarna i datorn, och det började låta där. jag hade visst bara öppnat någon konstig sida. mysteriet var löst, men axel hade lyckats bli på något konstigt humör under den tiden, så nu är han bara jobbig igen.

bella hade rätt, molnen skingrar sig och det är en liten blå filt därborta på himelen. ikväll ska jag leka samhällsare. pusshej.

makeitasweet,sweetgoodbye ; -

announcement!

erik 'ekis' engberg har officiellt en egen blogg;

http://deadtree.blogg.se

high-five!



och vafan, mitt dator tror inte att jag har ljud installerat på datorn??

ettärmånen,ettärsolen ; -

informerar nu om att 'handens fem fingrar' nu har fått mer än 7.000 spelningar på youtube, och 'gå inte förbi' har passerat 1.000 :')

de e ganska nice ändå.

itcanonlygetbetter ; -

 MONEY! efter idag så är jag ganska nöjd. 8 timmars hårt slit hos kocken. eller slit och slit. jag har börjat komma in i hur det är nu, och förstår mig mer och mer på honom. och han är verkligen snäll i grund och botten, även fast han verkligen är 'tysk' ibland. t.ex när jag slutade idag så sa han att jag kunde gå in på rancho imorgon och skriva upp pizzan jag beställde på honom? jag tror det var så i alla fall...

annars så behöver jag inte jobba imorgon, och ska eventuellt in några timmar under fredagen. sen får jag ännu mer caaaash. det här arbetarlivet lönar sig i alla fall!

och just ja, renzo tyckte att jag skulle ta kort på mitt första fruktfat;


Ileavethistownforabetterone ; -

happ. eventuellt besök av kusinerna på midsommar. det är ändå nice. som det ser ut nu så känner jag mig lite som en arbetsnarkoman. okej, kanske överdrivet. pratade nyss med tysken, och jag ska jobba imorgon, och på torsdag. MONEY! kanske får jag 1000 spänn den här gången? fattar ni hur mycket det är för mig.

idag ska det STORSTÄDAS! jag är på krigsstigen.

Iopenthebook ; -

det sjunker ändå inte in. köra åt TBTB på PDOL (typ trästocks också?!). jag får ändå inte panik, som jag skulle kunna få, för jag vet att jag inte gör det ensam, för jag har i alla fall carro, dalle och micke =) tillsammans gör vi nog något bra. pratade nyss med landström på msn, och han sa 'gärna gladgospel blandat med klagokör blandat med 10stämmigt'. visst kan vi göra något sånt? elllllller? aja, jag är lugn =) men paniken kommer att slå så småningom, när vi inser hur stressade vi kommer att bli. men seriöst, TAGGA!

lightsseemtoburnoutfaster ; -

jag beklagar för layouten!

den försvann som bara helt plötsligt, typ gone, lost :O. carro, skulle jag prata med dig om det?

whenthelightsbrunout ; -



haha :'D humorn. 'he's not dead, but he's really fat..... hasselnötter.' jag döööör varje gång!

då är frågan; är det tors son??!?!?!

baby,I'mtheworryingkind ; -

jag får helt seriöst inte klart för mig om den tyske kocken gillar mig eller inte. ibland är han assnäll, och då menar jag det verkligen. han bjuder på saker, och skämtar med en, skämt som man verkligen kan förstå. och han bjöd på en halv pizza från rancho idag.

men sen så var det en sån där cepedag. jag visste inte alls vad jag skulle göra, han var tvungen att visa mig typ hela tiden hur jag skulle göra. och att bli tillsags vad jag inte fick göra heller efter att jag hade gjort det. åhnäää, jag mådde dåligt. jag vet inte, ska jag fortsätta?

och pappa kommer tvinga oss till att städa ikväll med. jag orkar inte ens med det. nu börjar det ju ändå bli varmt? alla moln här nästan försvunnit. jag vill bara ner till älven eller något, med någon. jag vet exakt vem, men jag vågar aldrig fråga om sånt.

tjadå.

Ihopeyouhadthetimeofyourlife ; -

TBTB?
 
PDOL?

ändå!



dufårintegånu ; -

det suger helt enkelt och vakna klockan två en lördagmorgon. man har ju sovit borta mer än halva dagen. det som suger lite mer är att man inte vet vad man ska göra. Joypeak? jag vet att sofia, elin och korre skulle dit, och visst,  att jag fick följa, men I dunno. det sög förra året är egentligen allt jag vet om det.

åh, jag måste typ dras ut ur huset idag, så opepp är jag. det kan ha att göra med tiden jag steg upp, eller kanske något annat. äh, jag ska gå och äta frukost nu. herrå.

skyarnafallerpågammalsomung ; -

helå bilder på axel's skolavslutning. de är så fina, jag döör;

  (<-kolla barney!)

min brosha i centrum nudå. du vet att jag är stolt över dig.



bilder säger mer än tusen ord.

gåinteförbi ; -



LOL!

I'llfollowyouintothedark ; -



lillpojken håller på att bli stor, men solo på skolavslutningen och allt.
love you bro <3

youcan'tseeshinycars ; -



typ bästbästbästbästbästetc.

hushnow,Iseealightinthesky ; -

jag måste lära mig.... ;___;

låsa det fuckingjävlalåset på den fuckingjävlacykeln.

soitseemsI'msomeone ; -

näe, fyfan vad bra den här dagen blev  i slutändan. jag tänkter inte berätta exakt vad som hände, för jag tycker sånt är skitdrygt att skriva. men ja, jag är glad. nästan så att det inte går att beskriva. bella är bra på alla sätt och vis, speciellt när det kommer till att förstå vad jag tänker. det är inte alltid lätt, men jag älskar henne för det. näe, jag skulle kunna få ur mig en massa sentimentalitet nu, men never, det blir inget av.

men.... jag bubblar. det kanske inte märks. men jag är så glad. ibland så är allt lugnt, och man kan som bara chilla, för man vet exakt var man har vissa personer, och jag gillllllare.

'Äkta :)'



youaremywoman ; -

hejhopp. det syns lite blått på himelen, och jag är peppad för en dag i ursviken med fina personer. hoppas ni har en bra dag med =) puss.

there'snooneintownIknow ; -

lite sådär chill dag idag, fastän vädret får mig på mitt allra sämsta humör. seriöst, det är det närmaste jag kommer till att vilja strypa någon med mina bara händer. ingen dog som tur var.

hängde litegranna på stan med trevliga människor, bl.a ello's nya flickvän; bea. ashärlig tjej, I say. sen följde olivia med hem till mig och åt middag =) nu sitter jag mest här, ser någon crazy sexmovie, och typ.... inte så mycket mer.

jag vet inte, det känns som att det inte kommer bli så mycket bloggande, mer nu och då. dunno why that is. kanske p.g.a vädret. kanske för att jag känner mig tråkig. kanske för att... öhm.... ja. jag återkommer.

imorgon blir nog bra. jag ska möta erik på stan och sen ska vi ta bussen till ursviken för att spendera tid med bella så hon äntligen får den där bohemian raspberryn. + alvin & the chipmunks. kanske lite austin powers. längtar.

we'regoingstraighttohell ; -

morgondagen får mig bara att må dåligt.

tänk om det värsta sker?

då blir det psykbryt 2008. är det bara något jag har fått för mig, eller avlivar veterinärer typ djur för minsta lilla sak?

strikeuptheband,woah ; -



den här låten tar mig tillbaka till förra sommaren och kyrkhomen.
bra shit.

it'sahardworkwork ; -

det är underbart att få pengar i sin hand efter det att man verkligen har förtjänat det, så nu är jag lugnast i världen. 600 kronor ligger i min ficka, och bara pressar där =) förstå, och det är för 3 jobbtillfällen. ska in på söndag igen, och typ fara och hjälpa till med en buffé. någon snubbe fyller 90 år och har beställt kycklingspett etc.

jag som trodde att jag inte skulle få jobba någonting i sommar.

boraboradelamtoratoranemichaaad ; -

det här är en ny dröm;

jag överväger att följa med bella till uppsala efter att vi har tagit studenten, och efter att jag har varit i spanien några veckor. hon ska gå någon tolkutbildning. där ska vi flytta in i en lägenhet, dela den systerligt, och bara ha en trevligt liv med varandra. hon pluggar som sagt, och jag öppnar ett fik =D i alla fall skaffar ett jobb någonstans i den stilen. det ska vara ett sånt fik som de har i 'vänner'. där man bara kan sitta och chilla, typ plugga tills man dör (->erikerikerik), och prata med... MIG =). shit vad chill det kommer bli. jag ska inte alls ha bråttom, men det känns lugnande att i alla fall ha någon bild på sin framtid.



det blev en mysnatt hemma hos bella. vi somnade vid 4 efter en massa snack, youtube-filmer och cola. ikväll ska jag träffa olivia (ovanligt), för det blev visst ingen stuga för hennes del, efter någon glömd insulinspruta. amen jag är glad, ganska nöjd. ha en bra kväll.

where'sthedreamsthatI'vebeenafter ; -

jag klagar inte, för hittills har jag tjänat ca 500 spänn, om inte jag och den tyska kocken har missförstått varandra. han gillar ju som vi alla vet att skämta en massa. dock så fick jag med mig en sallad och en bunt med grillad kyckling hem, vilket vara assnällt, så det blir min middag ikväll :D

uh, jag måste ut och vara social ikväll, och bloggen börjar kännas överflödig. den fyller som inte en funktion. vad hände med tiden då jag faktiskt hade något att skriva om.

näe, jag ska äta, sen fara och träffa olivia, känna mig smått överflödig själv, och typ fara förbi josse och se vad som händer där. pusskramhej.

666,thenumberofthebeast ; -

det känns som om jag har gått längst i världen ikväll, då på grund av att jag för tillfället inte kan använda mig av någon cykel. uhm, i alla fall. chill med olivia och erik nere vid älven i alla fall. sen lite spårat party. I dunno. jag är inte gjord för sånt där. nu ska jag bara... dö. sen upp och jobba imorgon (tänka sig). sen... hitta på något med olivia och folke, typ grilla.

har är tråkig. hejdå.

comingoutofmycage ; -

nu läser jag att sofialu och sofiahed's cyklar också har blivit stulna.

vad vill världen?

maktensomblirmelodi ; -

min cykel blev stulen; en av anledningarna till mitt psykbryt igårkväll. jag blir så arg. jag ställde den vid brinken, jag är nästan säker att jag låste den, för jag brukar alltid låsa sen, men jag hade visst inte gjort det? jag var så sjukt sur. jag ville slå någon. jag trodde mamma skulle bli sur också, och jag orkade inte med det. jag orkar inte ens söka runt på stan efter den. erik erbjöd sig att skjutsa mig en bit, vilket slutade med att vi hamnade bredvid brännanskolan.

sen ringde mamma när jag gick sista biten. hon var lite smått irriterande, ville att vi skulle fara ut direkt och söka, men som sagt, jag orkade inte. hon for ut på en tripp själv. jag ringde bella och dampade lös smått. jag fick ett sms från mamma lite senare om att fixa en gammal cykel, som jag ändå har velat ha i några år nu.

varken mamma eller pappa blev arga över cykeln, vilket är skönt, de skulle kunna bli det. tänkte bara berätta att olivia kommer till stan på några timmar, och jag längtar som sär :D jag har bestämt att vi ska vänta in henne på busstationen, och sen gå till max och käka.



likeacandleyouburnedout ; -



make it a sweet, sweet goodbye.
it could be for the last time and it's not right.
'don't let yourself get in over your head' he said.
alone and far from home we'll find you...

sing me to sleep. I'll see you in my dreams,
wainting to say 'I miss you, I'm so sorry.'

sheheldtheworlduponastring ; -

psyk. seriöst. jag orkar inte.

erik gjorde min kväll, eller, han ryckte upp mig. när jag var som mest nära att börja grina så kramade han mig, sådär tröstande, vilket gjorde mig någorlunda lugn. damp-ungen kommer aldrig förstå hur mycket han verkligen betyder.



bästbästbäst.





nästa år. större? snyggare? bättre?

singmetosleep ; -

fucking amazing!

jag är så uppspelt! den här dagen kunde itne bli mycket bättre. som alla andra dagar så glassade vi ju som sagt vid älven, men det var något speciellt; officiell skolavslutning! vi gjorde våran sak på skolan. bella tog kommandot och ansåg att vi alla skulle sätta oss vid älven och bara mysa, eftersom det inte hade blivit någon klassfest tidigare under veckan.

det kanske blev halva klassen som kom, men gissa om det var mys. sen var olovl världens ballaste och kom med motorbåten åde =D så vi tog oss en sväng på älven, och sen låg vi bara och pressade, som det så fint kallas ^^ nu känner jag att jag är bränd på axlarna. annars så har mina armar fått en fin färg.

sen var det någon snubbe som verkligen ville bli polare med vårat gäng, det var i alla fall så det verkade. det var en massa tjaffs om tändare, och han fick i alla fall igång en konverstion till slut, om musik.

åh, hela dagen var så ballballball, och ikväll blir det att äta pizza nere vid älven igen =) sommaren kan verkligen komma till mig nu.




lightitupliketheforthofJuly ; -

jag städar....

varför kan man tänka sig. jag gör det för faustas skull. men det ser inte bättre ut fastän jag har fått bort en massa saker, och golvet behöver dammsugas. jag skulle ju vara dum om jag satte igång med det nu.

nu har jag valt vilka kläder jag ska ha på skolavslutningen;



det var egentligen meningen att jag skulle ha en klänning som pappa hade köpt i thailand, men jag provade den nu, och jag ser helt seriöst gravid ut i den. inget skämt. jag vill inte att folk ska gå runt och fråga vilken månad jag är i. och jag vill kunna ha den högklackade, fastän jag fortfarande får ont i fötterna. omg, jag dreglar nästan bara av att se på dem, jag älskar dem verkligen.

uhm, mitt huvud bankar, jag borde sova nu.

saidI'llalwaysbeyourfriend ; -

trött. idag har jag stått ca 7 timmar i ett kök och hackat saker, lagt upp mackor på fat och trätt kyckling och fläskfilé på pinnar. den tyskte kocken är lite lurig, man vet som inte när han skämtar med en. idag sa han t.ex att jag skulle ha tre veckors praktik, och de pengar jag skulle ha tjänat skulle gå till rädda barnen. jag fick smått panik. han sa ju att han inte skämtade, dock när jag frågade om det.

tim var in lite då och då också. det är fortfarande den där storebrors-viben på honom, eftersom jag har känt honom i mer än halva mitt liv ändå. han frågade hur det gick för mig, och sa att jag skulle ta nästan allt som sas med en nya salt, inte ta åt mig för mycket alltså. men nu drar han till lycksele, så ingen vet när jag kommer få träffa honom igen.

det jobbar en snubbe där som heter renzo, och är från colombia. han är ashärlig, och skojar hela tiden om att han är invandrare, och y'know, det gör ju som att jag kan skoja med honom också. och nästan varje gång man kommer in i ett rum som han står i så säger han 'åååhh, det var länge sen vi sågs,' som om det skulle vara år och dar sen sist.

nejmen, jag gillar ändå stället. ska in på lördag med, och se vad jag kan göra. nu vill jag ha glass..... geme häagen dazs bara.


I'mgonnaaskhertomarryme ; -



I'm not coming back, I've done something so terrible.
I'm terrified to speak, but you'd expect that from me.
I'm mixed up, I'll be blunt; now the rain is washing you out of my hair
and out of my mind.

remembering sunday - all time low. den var på repeat i ca 1 h och 30 minuter medan jag fotade. det kom typ inte ut så mycket bra. jag har tur ibland och då lyckas jag verkligen. annars blir det mest skit. åh, jag måste sova. nununu.

she'sbeenrunningthroughmydreams ; -



åh, min bror är en sån skådespelar-talang. se bara 3.03.

thisthingcalledlove ; -

alltså................. egentligen, palla fara på balen, jag har ändå ingen att sitta och uggla med. fast, ändå eventuell grillning på vitberget. åh, jag vill fota, bara fota, vilket gör att jag måste ta mig ut. uhm... jag arbetar på det.

 




makeitcountwhenI'mseelingyouout ; -





cepe-skärpa. skorna i alla fall. nu ska jag switcha kläder till något mer bekvämt, som typ shortsen, och sen är jag out, maten får bli någon annan gång. och karro ringde nyss och pratade om en lol-klassfest ikväll, så ja, blir kanske att titta förbi där en sekund. ha en bra kväll ändå. peuss.

school'soutforsummer ; -

nja, inte riktigt.

skavsår... måste ju vara det bästa som finns. det blev i alla fall resultatet av mina nyinköpta högklackade skor. jag har aldrig gått seriöst i högklackade förr, men nu äger jag i alla fall ett par, som variation =) blir att gå av och an här i huset antar jag.

jag har sett två skolavslutning idag. dels var det balder-ettorna som hade avslutning klockan nio i lands, och det blev så roligt att se mitt lilla barn, elin, äntligen gå ut ettan. sen så var kaplan-ettornas avslutning direkt efter, och jag tog en plats längst fram bredvid erik, och njöt av den vackra sången, eller något i den stilen. sen blev det att lokalisera sofia, korre och elin för att köpa lunch på wook'n'roll.

och tänka sig, sen blev det chill vid älven. nu är det alltså tänkt att jag ska få i mig något att äta innan jag far och kollar på alla fina balklänning på folkparken, men jag vet inte hur pappa har tänkt...

blir nog att byta kläder också.

she'samaniac,maniac ; -

...............................sömn

jag förstår inte. jag är så sjukt trött, men det kanske kan bero på för sena nätter. för att förklara i korta drag vad jag tyckte om karnevalen så sög den faktiskt... sen blev det någon timme eller så vid älven igen. just nu vill jag helt seriöst sova, men det skulle typ inte vara en bra idé ändå.

imorgon så blir det att crasha balder-ettornas skolavslutning lite sådär oskyldigt, och visst är det balen också? alright, det ska nog bli bra =)

just ja, MVG i foto A också =)

dufårståkvar ; -

någon konstig fotosession under en bro i skellefteå stad.

fotograf; sara.
modell; duh, jag.



lite övrigt;



theysayI'mallaboutthewordplay ; -

5:e dagen i rad som jag har legat och stekt i solen kanske? lite halvstekt i alla fall. idag var det ändå bikini som gällde, och visst var det skönt alltid. åh, jag suger verkligen när det gäller att återberätta en dag, därför försöker jag undvika det, men det går egentligen inte. jag hatar att återanvända orden 'och sen...' men kvällen slutade i alla fall hemma hos sara, along with maja och karolina. inte dåligt alls.

diskussioner hit och dit om bloggar etc. jag visste inte vad jag skulle säga egentligen. (kul att ni, sara och karro, får läsa det här då.) jag har som inget problem med att folk läser om hur jag mår, det är väl de själva som får bestämma om de vill ta till sig det eller inte. jag har dock vett om att inte skriva alltför detaljerat, om jag nu inte verkligen måste. äh, jag vet inte. jag gillar bloggandet. punkt.


ready for concert. eller nåt.

RSS 2.0