vigåröverdaggstänktabergfallera(?) ; -

semesterlivet, som jag väljer att kalla det, funkar riktigt bra än så länge. jag och sara har infunnit oss i pappas lägenhet här i umeå, och eftermiddagen spenderades med en liten kis på två år som har uppfunnit ett helt eget språk. sol, rosévin, bosniska, subwaybesök och för tillfället en facebook-chatt med en australienare. inte så mycket mer har jag att säga förutom att jag ser fram emot veckan som kommer så grymt mycket. och nu ska jag och papi bege oss mot ida, och se hur det är med henne, spanjorerna och barnen.

hopeyou'llsteptome,steptome ; -


이동해

it'stechnologic ; -

var uppe otroligt länge. sov otroligt länge. värt? nja. tog mig iallafall upp och till stan där jag hjälpte axel fixa in några nya plagg i sin garderob. ser ni honom i en blå rutig snygg skjorta så ska ni veta att hans syster hittade den i ett hörn på HM. nöjd verkade han vara iallafall, och det är också jag.

sedan bjöd jag honom på en chailatte @ okänt centralt café. det var en smakupplevelse utan dess like. tror han kommer börja hänga där i fortsättningen. vi pratade iallafall om allt mellan himmel och jord, jag delgav lite info om några koreaner osv, och det blev även family business. det är tur att jag har en förståndig bror. vi behöver varandra när det vankas oroligheter, och även alltid annars.

SMS:a ROSA till 72988 så bidrar du med 50 kronor till Cancerfonden.

denvackrastestundenilivet ; -

Gud, det är inte ofta jag verkligen ber dig om något,

men den här gången...

fårettsvar;duärseddavGud ; -

Min lilla dotter som för bara några år sen var oändligt gullig och liten. Hon är nu en vuxen kvinna; vacker, stark och redo att ta sig an själva livet. Tänk att få vara arton igen, att ha alla erfarenheter ogjorda, att få brottas, lyckas, misslyckas, och tills sist lyckas igen. Det är ingen lätt resa, livet. Men den enda och den bästa av resor.


Allt blir bra till slut, min dotter. Livet har till sist en happy end. Men just nu framförallt en happy beginning. Vaya con Dios.

 

 

de orden kommer jag förmodligen bära närmast hjärtat resten av dagarna jag lever.


shadowsdancinguponthewall ; -

 

vi kan ju ta en paus ifrån vad allt koreaner heter och förundras över hur fantastisk salem är istället!


tickitickitata ; -

häromkvällen var det världens sommarväder, såsom det har varit hela veckan. hemma hos sofia hedlund samlades en liten skara människor för att umgås, dricka gott och skratta tillsammans. faktumet blev att träden redan har blommat ut och nu verkar allting vara grönt! och vilka fina bilder det blev sen!

det jag älskar med sommaren är kvällarna, då temperaturen har sjunkit lite, det är alldeles behagligt, men solen ligger ändå och finns där på våran hud. det känns som om att det inte finns några problem i hela världen. det är också något med att vara uppe runt 3-4 på morgonen. när jag cyklade hem från jobbet inatt så var det bara jag, bara jag på vägarna, solen höll just på att gå upp, temperaturen var absolut perfekt, och jag kände mig fri som en fågel. det är en känsla som jag inte skulle byta mot allt guld i hela världen ens.

utantvivelharjagskapatalltjaghar ; -

solen skiner åter igen idag, och vem vill sitta inne. att jag börjar ett inatt innebär bara att jag har hela dagen/kvällen till att fördriva som jag vill, och det ska vara i solen och med vänner. låter inte det som en bra idé? vi säger så! =D

boomboombooboomboom ; -


yeotaekkeo jal ttwideon shimangi...

my heart that used to beat well is going...

bringit,signtome,signtome ; -

första gången det kändes som riktig sommar. nu kommer updaten NI ALLA har väntat på, för jag har äntligen fått bilder från carro, och lagt in bilder på datorn själv! OCH på toppen av allt det så har jag bokat både teori och uppkörning idag! spårar ur, juni kommer bli en väldigt, väldigt, väldigt bra månad känner jag.

 

nu; ut i solen!


howtokeeplovingyou ; -

är det bara jag som ser meningslösheten? att jag inte har känt för att skriva något på fem dagar, och det finns världens bästa förklaring till det.
  • jag hade gärna berättat hur awesome det var att sitta utanför carros lägenhet, dricka cider i solen, hur det för första gången kändes som sommar, men jag hade gärna haft bilder att visa till.
  • jag hade gärna förklarat hur kul en personalfest med fem pers kan vara, hur man kan trivas så bra, men jag hade gärna haft bilder att visa till.
  • mer än gärna hade jag berättat om världens roligaste temafest som karolina och anna styrde med bravur, hur fina alla var i sina 20-talsinspirerade kläder, men jag har gärna haft bilder att visa till.
  • självklart skulle jag vilja berätta om sommarens första sanna grillparty hos caroline, där solen lyste varmt på oss längre än vad den någonsin har gjort förut detta år. men... jag hade som sagt gärna haft bilder att visa till.
ser ni den onda röda tråden? det är dessa bilder som förstör det för mig. borde det spela någon roll? borde inte mina ord väga lika tungt? inte i min värld, folk kan inte fokusera på samma sätt.

sen så är 70% av mina tankegångar just nu totalt ointressanta för absolut alla er, nästan alla er, så varför ens nämna det? =) nej, jag återgår till mina dagdrömmar, att längta bort till norge, en mer smickrande kropp, världens vackraste man och någon som sjunger "cause you, you are so beautiful" i mitt öra.


breakitdowntoyou,downtoyou ; -

 

ord är som överflödiga, så sjukt jäkla nice. men några timmars sömn p.g.a anledningen ovan så for jag till stan från ursviken, misslyckades med repetitionen tre gånger, hade en vanlig körlektion med urban, misslyckades åter igen med repetitionen, fick veta att det blir middag på olles ikväll, störde de som städade på subway, gick slutligen med carro och sara hem till carro, vi satte oss i solen och drack cider för att inleda kvällen.

 

subway kör alltså sin tredje personalfest, under min tid, och med denna feeling i kroppen kan det inte bli annat än bra, eller vad säger ni? bra people, bra musik helst, bra stämning =D


m.o.t.i.v.a.t.i.o.n ; -


saranghaesaranghaeneulsaranghae ; -

det inte värt att skriva något, firefox lägger av, och när man startar om har texten försvunnit. jag har aldrig mått bättre i alla fall. 100% sanning. idag var jag ute och sprang, för tredje gången i mitt liv, självmant, utan att bli tvingad på idrottslektionen. och jag sprang, och sprang, och sprang? nu är jag iallafall nöjd med mig själv.

det har varit en helg av jobb, nattarbete mellan 19-03, en slapp lördag med min bella och ett skådespel utan dess like med jonas. ikväll så bjuder danstreorna på sin avslutningskonsert, och jag ser mig själv, karolina och olov som VIP, med undanlagda biljetter och allt. jag rekommenderar att ni far dit och kollar! jag ser fram emot det som tusan! senare kommer sara hit, och det kommer förmodligen inte bli mycket sömn inatt =)

vi säger så?


s.e.o.u.lhamkkebulleobwayokkumiirweojil ; -


I can haz fishy kiss?

comehererudeboyboyisyoubigenough ; -

två av de personer som jag tycker mest om i hela världen har båda sin födelsedag idag, och man kan ju tänka att det är riktigt praktiskt, med gemensam födelsedagsfest och allt. men det sparar vi till nästa vecka, då vi åker tillbaka till 1920 och ser vad som hände då. jag tänker iallafall mest på er idag, när jag simmar, när jag går på stan och när jag jobbar. ni kom in i mitt liv och förändrade det drastiskt, och jag kan inte vara mer glad över det.

jag tror att jag vågar säga för alltid här.

mankeummankeumneoreulneomusaranghae ; -


kan jag vara mer taggad?

tror inte det...

beforeIputonmymakeup ; -

tänk er att ni är som i en slummer, ni är väl medvetna om att ni inte riktigt är vakna, men också att ni inte riktigt sover än. och sen börjar mardrömmarna, och allt ni önskar om är sätta er upp i sängen och inse att det inte alls var på riktigt, men det är något jävulskap som håller er kvar.

det var den sjukaste känslan jag någonsin haft. aldrig någonsin har jag varit så rädd. aldrig har jag velat vakna så mycket som då. jag förstår verkligen inte vad som hände, vad som var så farligt egentligen. det är konstigt, det där med drömmar, som om att de vore av en helt annan värld.

hursomhaver, umeå för tillfället, här tänkte jag ta det lite lugnt, mer än vad jag brukar göra. pappa har lånat ut ett objektiv till mig, som visserligen har fast zoom (känns bättre fastän det är det som inte funkar med det andra objektivet,) och sheila ska göra något av mitt hår, äntligen. förhoppningsvis kan jag träffa ida m.fl, men alla vet ju hur spanjorer är...

frukost nu om jag får bestämma. och nae nunbo yaegihae.

oooohhhereshecomes ; -

världens skönaste natt på subway har det då varit. ingen i skellefteå var nog partysugen, och runt halv tre kunde vi börja stänga ner. och det här känns egentligen bara onödigt att skriva. idag har espri två konserter och runt 9 ikväll så far jag till umeå, för att jag kan! och för att träffa familj och så. jag kanske till och med tar itu med mitt kameraobjektiv. vi får väl se. umeå nästa då. hoj!

RSS 2.0