itisn'thardtodo ; -

åh, dagen-efter-håret. världens bästa grej. på något sätt så har som vaxet och hårsprayen fått bearbeta under natten så att man vaknar upp med en perfekt kalufs till morgonfrilla som kan hålla i sig hela dagen. så nöjd är jag över gårkvällen också.

låt mig förklara att jag har jobbat natt två helger i rad nu. kanske inte något man tycker är kanonkulers. speciellt inte när man mår skit under i stort sett hela helgen, ont överallt och dylikt. men igår hade det mesta lagt sig, och det var med nöje som jag och mina medarbetare satt inne på subway och påbörjade en otroligt trevlig kväll. 4 pizzor från dallas, och roliga samtal blev det innan vi begav oss mot the place to be at. inne på o'learys var det några man kände, några man inte kände, och ett underbart coverband.

jag är medskyldig till att ha använt carro's kamera vilt under kvällen, så så fort jag får tag på dem, så hamnar några här, så vänta bara! espri om någon timme. hörs sen.

intheirmits,puttinontheritz ; -

jag har insett att jag skulle göra allt i världen för att gå upp från sängen och faktiskt må bra fysiskt. dels slås jag av en äcklig huvudvärk, direkt när jag kliver upp. sen gör min rygg ont hela tiden. slutligen så växer det en jävla visdomstand i min mun, och visserligen är det ju något som man ska genomlida någon gång i sitt liv, men allt kom som på en våg. åhh vill bara må braaaa.


hejmen coldplay kan ju göra allt kanoners igen?

nowthey'reallstraingatyou ; -

vill bara meddela att man nu kan lyssna på kanske världens härligaste introriff på spotify (L)

pandora's box

she'saheroforthelostcause ; -

enkel matte;

hosta

+

växande visdomstand

+

huvudvärk

=

ABSOLUT INTE OKEJ

there'sawildwindblowing ; -

SCREW ALLT JAG SA OM EMO TIDIGARE! FÖR JAG HAR BOKAT EN RESA TILL KINA OCH DET KÄNNS SÅ OTROLIGT OVERKLIGT ATT JAG FAKTISKT SKA DIT. NU ÄR JAG ÖVERTAGGAD FÖR ATT JAG HAR BOKAT ALLT FÖRUTOM INRIKESFLYG MELLAN PEKING OCH SHANGHAI, EVENTUELLT KANSKE HOTELL(?) OCH ANNAT, MEN FATTA, DET BLIR AAAAV.

(caps lock är underskattat, said chinaboy)

Ifinishedwithmyman ; -

 

när jag lyssnar på det här så saknar jag skolan. när jag lyssnar på det här önskar jag att jag inte slutade sjunga. nu vet jag inte vad jag ska göra av det. det är som att jag skäms när jag öppnar munnen, för jag vet att jag inte är "duktig" längre. kanske är det för att jag har varit sjuk konstant i några veckor. men jag behöver någon som eggar mig, som pushar, jag behöver finna min "mike", som vet vad jag tänker när jag tänker det och är villig att vara min partner in crime resten av livet. var finns de människorna? eller hörde det till den gamla goda tiden? eller ska man bara vara lyckligt lottad?

 

emo resten av dagen.


Iwantagirlwithlipslikemorphine ; -

 

den här bilden är rolig på ett specifikt sätt, som jag kom att tänka på efter att ha tittat på den en stund. varför är det tre olika dansgrupper? den första, bestående av mig själv, sofia hed och våran alldeles egna the_wolf har just intagit slutposen efter att ha framfört en ganska löjlig dans, säkert broadway eller nåt. caroline och simon, till vänster är mitt uppe i en stämningsfylld modern dans, där han är påväg att lämna henne, medan hon febrilt försöker få honom att stanna. den sista och kanske lite otippade ser vi på byggnadställningen. olov och johanna drar en ascool hiphop-rutin. bara jag som tänkte på det? happ.

vifårdesåtrevligt,trevligt,trevligt ; -


det går rykten om att personen ovan kommer till stan i helgen. ingen vet om det är sant, men vem kan motstå skyltsöndag i skellefteå stad sista helgen i november? jag vet inte vad jag ska göra av mig själv nu, såsom jag fryser och har ont överallt. slutdestinationen blir nog sängen.

ååhh men det gnager i mitt bakhuvud, och det går inte att sluta tänkas på. why oh why.

förresten chinaboy, jag har hittat ännu billigare biljetter till peking. 18 februari till 1 eller 2 mars, funkar det för dig? hörs på skype eller nåt. sista bokningsdatumet är 30 november =) nu väntar min säng, 08-13 imorgon. vi hörs.

blessmelordforIhavesinned ; -

fingrarna kliar. jag vill skriva något som påverkar dig. men det enda jag kan komma fram till nu är att mina fötter är onödigt kalla, och jag känner mig onödigt sjuk, som jag har varit de senaste två veckorna. jag vill ha mer tid till att fara till umeå, men man bör vara tacksam för jobb. men just nu kunde jag ha mått lite bättre. och haft lite mer möjligheter att fara till umeå.


thesearenewflooooors ; -

 

hahahahahahaha, se detta! (kan vara reklam före, men det är värt att genomlida!) jimmy fallon som nuförtiden är talkshow-värd gestaltar ett x antal aktuella artister och gör om deras texter så att det gynnar miljön. bl,a så ger han sig på jay-z, justin timberlake, lady gaga, och den som jag tycker är mest klockren; billie joe. det är just det att han fångar allt som har med billie joe att göra när han spelar/sjunger live, han kan inte artikulera alls. det ser himla fånigt ut. men se det! ni kommer inte ångra er!

 

"THESE ARE NEW FLOOOORS! JUST LOOK WHAT THEY'RE MADE OF!"


fötternaharfåttnog ; -

det var en sommar för många år sen. jag, mami och askel tog en tripp till kreta som vi sent skulle glömma. där träffade jag en liten skitunge från samma stad, eller, hon bodde en bit utanför, i myckle. henne älskar jag att träffa än idag. det känns så awesome att vi har känt varandra så länge ändå, i snart 9 år. hon heter emma, och är den enda av mina vänner som kallar mig för mandy. problemet är att emma är rädd för kameror, och det har resulterat i att jag inte har några bilder alls som jag vågar lägga ut, för att jag skulle få en kommentar som säger "TA BOOOOORT!" men ja, min emma i ett nötskal.

därför lägger jag ut en bild från hotellet vi bodde på istället! efter lite sökning på google så hittade jag det till slut, tropicana hette det, och där jobbade det två bartenders, en michel och en george (som även liknade george clooney väldigt mycket.) minnen sköljer över mig nu! och jag vet att klockan är halv 7! ska gå och lägga mig snart!


tiredofbeingaloneatnight ; -

hej hallå! jag har just fyllt min kalender med jobbdatum och jag är hur taggad som helst. det mesta ligger i att 1, jag kan fara till umeå på min födelsedag, utan problem, och 2, jag jobbar inte natt den helgen! det säger typ allt. you see where I am going??


asecondtosetthingsstraight ; -

hej, ni kan kalla mig uppstyrarN igen, på emmas initiativ. ikväll kommer ett x ental fina flickor förbi för att testa, mingla och prova smink i otaliga mängder. nej men serri, det blir inte en vanlig datakväll efter att jag har slutat jobba i alla fall. men åh, jag är rastlös. jag vill inte sitta hemma i skellefteå och se livet flyta förbi medan jag jobbar på subway. jag har en plan nu, och jag ber till Gud för att den ska bli av till slut. vill ni veta vad det är? i sinom tid, i sinom tid. men det har ingenting med skellefteå att göra!


why does one and one make two?

 

foto; herr bertrand

that'ssomesadsoultokeep ; -

 

she sits late at night, in the light of a candle,
her wishes that never came true.
her hopes gets so high, they're too hard to handle,
she stares as they face out of view.
and these songwords have led her to nowhere,
cept a slow, slow song.

now she's waiting at the stoplight,
with nowhere to go.
but in our town there's just one stoplight.
oh I wish she would know.

jag vill vara i detta state of mind.

puttin'ontheritz ; -

paper lanterns

nu ska det funka hoppas jag!

Iknowweain'tgotmuchtosay ; -

jag spenderar dagarna och timmarna jag inte jobbar med att drömma och mixtra ihop en spellista på spotify med låtar som jag anser att folk ska lyssna på för att förstå mig. det är alltså den enda och aktuella spellistan som jag kommer ge mig i kast med. om den är någe bra? jag vette tusan. håller i alla fall på as we speak, och kanske är den klar när jag har fått ur orden här.

"YOU FUCKING AMERICAN IDIOT!"
"that's mister american idiot to you."

!paper lanterns!
om pinhead gunpowder hade funnits på spotify hade denna playlist varit komplett,
för tillfället.

faceititdoesn'tmeanshit ; -

ibland önskar jag att jag var född betydligt tidgare, och i oakland.


isabelle,youknowmeisabelle ; -

bilder, bilder, bilder i tusen. det gillar ni va? inte i tusen kanske, men ett antal.

vad gör johan palm på atorp? vet ej?

slickat på den riktiga stulna hjorten, check.

bella vet hur man seglar.

rädd katt.

obefogad närbild.

svart svamp.

det bästa.

slutligen, en sliten pirat!

Icouldn'tfindareasonwhy ; -

efter denna helg är jag nöjd. och jag vet inte om det var för att jag hade tur eller för att det var arrangerat och jag var inställd, men nöjd är jag banne mig. har ni haft det bra? yadayadayada. önskar att jag ville skriva mer, men det vill jag inte. jag vill fara till klas och se film, vilket jag ska göra nu!

 

=)


didIevermakeitthrough? ; -

 

det känns sjukt att kunna säga att bara för någon månad sen så stod jag i samma rum som personerna på scenen. avståndet var stort när väl sången kom, men det förändrar inte faktumet att jag grät, och grät, och grät, samtidigt som jag mådde bättre än någonsin. läktarna var fyllda av stjärnor som gnistrade. en otrolig syn och upplevelse.


thenit'sjustasimplematter ; -

Dear Amanda Bostrom.

We have detected supicious activity on your Facebook account and have temporarily suspended your account as a secutiry percaution. It is possible that malicious software was downloaded to your computer or that your password was stolen by a phishing website designed to look like Facebook.

You can regain control of your account by logging into Facebook and following the on-screen instructions.

Please be sure to visit the Facebook Help Center (http://www.facebook.com/help.php) for further information regarding these security issues and let us know if you need assistance.

Thanks,
Facebook Security Team.

tryinghardtolooklikegarycooper ; -

 

finn ett fel =)

somehoursahead.blogg.se

hecan'treadmypokerface ; -

 

oredigerat. missade ansiktet på första. funkar ju ändå? vanlig. dagens outfit får carro ta cred för. en av hennes gåvor är att när hon inte hittar kläder åt sig själv så hittar hon åt andra. denna gång var det 20 kronor på kupan. värd skjorta. vad jag gör nu? namen lyssnar på foxboro hottubs och försöker spela med. ja, jag ska ge mig på den där egna spellistan så fort som möjligt, och när jag har lust.

åh, pratar med jonatan och kina-resan is looking gooooood! åh, ser ut att bli one night in beijing, och ett besök till kinesiska muren. åh, det är sånt som får en att verkligen veta att man lever.

ikväll blir jag bjuden på tacos av svenska kyrkan. tack och hej.

I'vebeenlookinforfreedom ; -


hallå, vem ska jag se new moon med?

eller är det vem som vill se den med mig?

likealikealikeariot ; -

i helgen har jag lust att gå ut.
i helgen har jag lust att ha roligt.
i helgen har jag lust att göra mig fin.
i helgen har jag lust att vara med vänner.
i helgen har jag lust att drömma om framtiden.
i helgen har jag lust att bli berusad på det bästa sättet.
i helgen har jag lust att berätta för de jag älskar att jag älskar dem.
i helgen har jag lust att använda kameran på något sätt, fastän det nog inte blir.
i helgen har jag lust att göra allt som jag inte har kunnat göra de senaste veckorna av dåliga skäl.

ser ni att det blir ett mönster? det var verkligen inte tänkt i början, men det är någonting i mitt huvud som banne mig ska jävlas och gör sånt där ändå. men ja, jobbar inte så mycket i helgen för en gångs skull. inte obekväma tider i alla fall. så jag TÄNKER spendera helgen med folk, vare sig de vill det eller inte. söndagkväll är inbokad med klas. check. lördag kommer det också hända något. check. fredag någon? planer? ring mig.

I'mjustkillingtimenow ; -


bloggtorka, hört talats om det? skulle helst av allt vilja skriva något som väcker tankar, men det gör min vän sofiahed så fint. vad ska man skriva om? det händer inget speciellt. förutom att jag är mer taggad än någonsin på kina. ja mina damer och herrar, jag har tänkt fara till kina. det blir ingen längre vistelse, kanske två veckor - 10 dagar, för att se hur våran käre kines jonatan har det, och för att få lite mer livserfarenhet, resa själv och så. det känns skrämmande, men mest kul.

klockan är bara barnet. natter har ännu mer att erbjuda. ska jag försöka mig på en egen spellista på spotify? vilka skulle vilja ha den?

wakemeupwhenseptemberends ; -

 

gåshud sköljer över armarna. "this song goes out to the victims of hurricane katrina." den är mycket närmre ett mästerverk än vad man tror. den berör lättare än vad man tror också. det handlar bara om att ge efter. om det är sånt som faller en i smaken det vill säga.

jag sov till fyra idag, som sagt. stor chans att jag kommer gå och lägga mig i tid?

ifIwereabooooy ; -

jag slår upp ögonen och mobilen visar att klockan är fyra, FYRA på eftermiddan. det här var ju helt klart en ovärd dag. men ikväll kommer bella hit. and it's gonna be awesome. peaceout.

I'mslippingaway ; -


att jobba natt är, tro det eller ej, kul. speciellt när alla kunder är nöjda sådär vid kvart i tre-tiden, och man kan äntligen börja avrunda kvällen. då händer det att man tappar fokus lite, blir lite slapp i fingrarna. det finns bara några få gurkskivor kvar, klart att jag ska ta fram en ny kantin då, självklart. men kantinen glider ur mina händer, gurkorna bokstavligt talat flyger i slowmotion genom luften, för att sen landa och välla ut över golvet (ses ovan). men tack vare humöret, och att det bara står några få i kön så blir allt bara lite roligt egentligen. halva kantinen räddas av emma, och kvällen kan få ett gott slut. mycket gurka som packas ner i kantinerna må jag säga. det var nattens äventyr.

whenyou'reinNewYork ; -

det är faktiskt sjukt hur nattjobb kan fucka upp allting. till exempel så kom jag hem halv fem imorse, kunde inte sova förrän sju, och vaknade klockan två. nu har jag äntligen börjat tänka på att tvätta håret i alla fall. MTV EMA går i repris och jag tog tillfället i akt att fundera mer över green day's öppningsnummer. vette tusan alltså, från know your enemy till minority, det var för mycket. istället för två bra låtar så spelade de två dåliga låtar efter varandra, och allt kändes egentligen ganska drygt. nej, jag behöver inte tycka att allt de gör är bra. tur att deras tacktal var befriande i alla fall. galan behövde några dryga skitstövlar till rockstjärnor.

vet ni vad, 19-04 inatt igen.


gloriastepoutofyourprison ; -

 

vill int va seriös. bam bam bam, look at me!

19-04, ses på subway.

Iwannabetheminority ; -

Europe Music Awards är i full gång på MTV och jag sitter och zappar mellan TV-läge och data-läge i pauserna. paus nu alltså. sara och fausta är ute och röker. green day har tagit hem priset för bästa rock, så där andades jag ut. nämnde jag att de öppnade hela galan också? oh yeah, respekt. sägs att de ska göra en cover på lady gaga med? ingen vet vad som händer när EMA är i stan. tillbaka till TV-läge nu, hörs sen.

Istandalone ; -

jag vet att jag sa; inge mer gnäll, men man kan inte blir annat än frustrerad när VLC funkar ena natten, och andra morgonen så hörs det bara ljud, men ingen bild. det är som om att Gud vill bråk med mig idag. inte mycket går som det ska. förutom att axel blev överlycklig över sin födelsedagspresent.

hoppas att vi inte krockar med bussen till umeå idag. herra.

jaglängtarbortmenaldrighem ; -

alright, nu slutar jag upp med gnäll. imorgon har jag tänkt simma, kanske träffar jag på karolina, kanske inte. men sen så far jag och sara till umeå, kanske för att komma iväg, kanske inte. men främst av allt så är imorgon en mycket speciell dag (vi kan också kalla det för idag). min älskade bror har nämligen funnits till i 17 år. det är nästan lite sjukt när jag tänker på det. om ett år kanske vi ses ute på krogen, vilket är en ännu sjukare känsla. nej, som sagt, inge mer gnäll. vi ses någon annan gång.

 

tur att du är bra, för ditt eget bästa.

Iwannahangmyheadandcry ; -

 

we want, we need and we'll take it.

notquiteafembot ; -

 

jag skulle verkligen vilja säga att allting är tiptop just nu, men starten på november var inte alls en höjdare. jag har mest befunnit mig hemma i lägenheten och inte sett många skäl till något slags socialt liv. idag försökte jag på mig det, men det var bara halverst värt. jag vet inte vad det är som gör det? är det verkligen vädret? det enda jag är inställd på är att vara hemma, och ibland vara på jobbet för att tjäna välbehövda pengar. det jag INTE är inställd på är att styra upp grejer, men det är SYND att man har ett ingrott rum i hjärnan som alltid ska slutföra ideér som andra har kommit på. varför kommer du aldrig på tanken att dyka upp någon gång och säga hej utan att jag ska be om det? (detta är inte riktat till alla, så känner du att du gör ditt jobb som bästa vän så ta inte åt dig.) egentligen kan jag väl inte säga något, för jag är förmodligen minst lika dålig själv på att höra av mig/hitta på roligheter/vara till hands. men fanimej, visst är jag ändå perfekt...

nej gud nej, självförtroendet finns nog inte alls. helst vill jag bara gå ner några kilon på vissa ställen, få en s.k perfekt "body" som alla verkar ha runtomkring mig. alla är vackra runtomkring mig. jag är för guds skull oproportionell, om det nu kallas så. vad andra säger spelar ingen större roll eftersom den ett svårt jobb att övertyga någon som redan har en klar bild över sig själv. och vem du nu än är som läser detta, bli för guds skull inte orolig. jag känner bara det alla känner ibland.

slutligen så vill jag dela med mig av något lite mer konstnärligt. aldrig har tyskar varit så sexiga;
http://open.spotify.com/album/59TQiawUy8mt9J4wgyz5GM

inabiggerperspective ; -

Postat av: Lisa

Var har ni fått de röda muggarna från? :O Har letat sånna i en evighet snart!

 

svar (har alltid velat göra detta):

jadu Lisa, inte är det sverige iallafall. vill du ha tag på dessa så får du allt pallra ditt ass till det stora landet bortom havet, nämligen USA. en av mina bästa vänner begav sig dit och det enda jag bad om att hon skulle ta med sig tillbaka var just ett pack med de där röda muggarna som man ser på varje fest i en vanlig amerikansk tonårsfilm. sagt och gjort så kom hon hem med såna. och det är inte konstigt varför man ser dem överallt, kostar typ 20 svenska kronor för 50 stycken. skål på den.


hållmighårtensistagång ; -


kom hem va?

weneverchange ; -

 

tänker inte ge mig på någon slags summering av gårkvällen, men folk gjorde ett bra bra jobb med att klä ut sig i alla fall. plus att jag fick mig två pirat-brudar med. score för mig alltså. och ser ni muggen på bilden? lova har jag aldrig sett så lyrisk som hon var över dem. men men, gotta go. carro väntar mig på subway på en kvart. det blir frukost/lunch där med. herra.

RSS 2.0