nothingreallymattered ; -

hoppa statistiken går upp igen nästa år. ses då = )

summerlastelongerthanwedo ; -

oh, spotify, min nya kärlek tror jag,
om det inte är twilight, jag vet ej.

hoppas på att vara sådär(!) glad imorgonkväll. det nya året skall skålas in med diverse klasskompisar och andra fina/random människor i carro's lilla lya. jag längtar och hoppas verkligen på det bästa. jag är rädd, samtidigt förväntasfull när det kommer till år 2009. allt kommer förändras på så drastiska sätt. nej, jag vill inte tänka, bara njuta av tiden som är kvar.
ring, klocka, ring!

dufinnsiljusetochhoppet ; -



ja, vi går musik, och vi vet att vi kan det där med stämmor och sånt. så tycker som att ni ska luta er tillbaka, och bara njuta av denna vackert framförda luciasång;
'lucia stiger in'.

don'tgochangingyouremotions ; -

foer faen, jag behöver ta det lugnt, över allt annat, inse att det är lov? det sista jag behöver är att ta på mig saker nu.jag vill bara läsa klart twilight, gå på sta, fika på waynes, vara med vänner. det här blir sista gången, siiiista gången. åh, jag önskar att nyårs gör mig på så mycket bättre humör.

förövrigt så gjorde jag det, jag föll för det, fastän det inte var tänkt alls; jag köpte kläder på mellandagsrean. ni kan se dem här till vänster, t-shirten och hoodien. en konstig 'kvällens outfit' för fredagen. sandra köpte jag också.

carlings måste vara det bästa skellefteå har att erbjuda, klädesmässigt.

sen vill jag bara berätta att lilla söta mozart, som har varit med oss i 7 långa månader nu, är "äntligen" påväg in i tonåren. tänka sig, det var bara igår han var sådär (<--) liten, låg i mitt knä, och pep hjärtskärande. nu ylar han bokstavligt talat på kvällarna, men han ser till att göra det så att ingen ser, annars piper han som vanligt. crazy katt må jag säga.
men fin.

jag fortsätter att länga till nyårsafton, som förhoppningsvis hamnar i samma fack som födelsedagsfredagen? tjing.

layallyourloveonme ; -

det är dig jag vill ha.

det är du som gör mig galen.

jag vet inte vad jag ska göra.

det är

du

du

du

hela tiden.

för en gångs skull, snälla?

snälla.


tiden går, men samtidigt står den fan still. jag mår himmelskt, men samtidigt vet jag fan varken ut eller in. kan du inte bara hjälpa mig, som jag vet att du skulle kunna göra? få mig att må sådär bra igen som jag vet att jag gör, när jag till och med tänker på dig. ibland, ganska ofta, känns det som att jag lever i en drömvärld, och ibland, ganska ofta, känns det som att jag ska vakna upp till något helt annat. ibland, ganska ofta, är jag rädd, och så är det. närheten känns alltför långt bort.

men sånt här ångras väl dagen efter. vi får se. sov gott åde.

dufrälsningåtossgav ; -

för en timme sen var jag obeskrivligt lycklig.

...sen vaknade jag?

fan också.

likeacandlethatlightstheworld ; -


finns nog inte ord som förklara hur vacker du får mig att känna mig.
det stod högre än allt annat. högre än tjocksockarna från farmor. högre än boken twilight på engelska.

den bästa julklappen som gwen kunde få.

mariagårirosengård ; -

GOD JUUUL ALLIHOPA!


Iamaloneinthisbedroom ; -

det slog mig. det slog mig så plötsligt. jag vill ha de små barnen i mina armar igen. helst av allt tar jag nästa 100-buss söderut. jag skulle kunna gråta, så mycket saknar jag dem. är det såhär det känns att ha moderskänslor? jag vet att det kommer vara otroligt mycket starkare när det väl händer för mig, men just nu är jag nöjd med att känna på det här viset. jag vill ha en beso av kike igen.

och nyss var jag så grymt inspirerad, skulle kunna göra vadsomhelst, eller, precis det. what sucks är att jag började fokusera på annat, och nu vet jag inte riktigt var jag ska göra för att få tillbaka motivationen. kanske lyssna på panic at the disco live in denver på youtube. jag tror dock att julstämningen börjar smyga sig in på mig. totally awesome.

sokeepyourlovelifedown ; -

befinner mig för tillfället i umeå med två små fascinerande gullungar. svenska, engelska och spanska blandas hejvilt i konversationerna, och det är som en ren och skär gissningslek om man ska svara '' eller 'no' angående enriques åsikter. vuxna kan ha precis lika roligt som barn i leo's lekland. jag funderar på en till promenad i vinternatten i umeå 2night. alla ljus som är uppsatta nu inför julen får mig fundera över att kanske bo i umeå någon gång ändå.

kram på dig.

butthoumaystnotknow ; -

två timmar i hanterbar kyla.

en cola på shell för 19 jävla spänn.

samtal som inte tas upp i alla situationer.

jag tror det var det som behövdes (se 17/12).

tack.


I'mattheentrance ; -

jonatan. säger:
SINUSKURVA! DU ÄR ESTETARE! JAG ÄR MER IMPONERAD ÖVER DEJ ÄN JAG NÅGONSIN VARIT ÖVER NÅGON!

hahahahahaha, made my day....

nu ska jag iväg och slita hos kocken, typ servera någonstans. peace.

merryxmas,Iloveyoubaby ; -

det måste vara vädret. det måste. det jävliga humöret vägrar att gå över.

ge mig nåt som tar mig någonstans...


det jag just nu vill ha är någon att prata med, som inte är en 49-årig tant på ungdomshälsan som i princip är gråhårig. nä, en vän just nu skulle sitta fint i hjärtat. utöver det så tror jag det blir en dålig kväll.

voicestearingmeapart ; -

jag vet att jag måste packa ihop mitt rum, rensa garderoben, bestämma vad som ska slängas och vad som ska tas till mamma. jag vet att jag måste börja någonstans, men jag vet absolut inte vars. tanken att vi snart inte bor här gör lite ont ändå, fastän jag har klagat på allt runt att pendla fram och tillbaka. men på något sätt är ett "stort" hus frihet, och nu kommer det bara att finnas en liten lägenhet, som visserligen innehåller en supermamma, men jag ska inte ljuga och säga att det inte blir en helt annan sak. no more sleepovers (om ni allergiska mot katter. är ni inte så blir det definitivt mer sleepovers.)

så passa på att ta farväl av huset nu när lovet börjar. annandag jul kommer det dewds och fraktar bort möbler till umeå.


oh, ma favourite gaiizzz.
(foto; papi)

Iwantyoutowantme ; -











fredagschill och birthdaysparty på mobacken.
mmm, vill som bara att det ska vara så varje helg.

pleasedon'tkeepmewating ; -

ok, jag ljög.
inga bilder nu.
kanske sen.
när jag återfår...
något, livsglädjen kanske.
men 6 av 9 luciatåg avklarade.
snart lov.

ta mig...

dropitlikeitshot! ; -

jag känner att det här inte riktigt håller.

luciatågen i fredags gick bra och smärtfritt fram. att basta var lika outhärdligt som vanligt, men man svettades, fick en känsla av att det kanske skulle få en att må bättre i själen, och det luktade rostat bröd i hela bastun ett tag av någon konstig anledning. till slut så befann sig en salig skara människor på timotejvägen, och tio pers skulle försöka tränga ihop sig vid ett bord som vanligtvis rymmer fem, men vi klarade det galant, och skålar kunde utbringas och 'ja må hon leva' kunde sjungas, dock så var det mer falsksång då lite alkohol var inblandat. men jag älskar dem ändå, kunde gråta där och då, men jag höll mig från det.

det blev en grymt mysig tillställning med charader, skattjakt, idol och samma fråga om och om igen från olle; 'amanda.. mår du bra?'. så sjukt grymt. sedan lyckades alla få sig till balzac till slut, ett place som jag faktiskt fann sjukt trevligt, efter att alla hade sagt att jag skulle bli besviken. vad hade jag att jämföra med? nova? ne, det var supernice. och jag fick min födelsedagspresent av simon och joel i baren. vi dansade natten lååååång!

men vid två fick jag och lu skjuts hem till timotej av bobban, och vi kunde städa upp, dammsuga och skura. så, idag blir det pant-dag, samt att en valfri långpanna ska bakas och allt ska kirras inför imorgon.

förresten så tjänade vi cash igår, så nu avslutningskonserterns budget blir mer stabil för varje dag som går. fyra luciatåg kvar nu. och jag måste börja kirra julklappar. gooosh.

sorry för all text. nästa inlägg blir nästan bara bilder!

I'mnotaperfectperson ; -


här är vi i alla fall, hela härliga skalan, sommaren 2007.
sofialu tyckte att jag var så hemlighetsfull angående mina äldre syskon.

Iwon'tletthesungodown ; -

okej, följande gjort min dag ungefär. jag fick ett grattis-sms från sofiahed runt halv 1 på natten. sen på morgonen fick jag denna lilla pryl, den i mitten. innan tovl befann vi oss på lands för att gå ett vackert luciatåg och jag visar lite snabbt upp den nya "leksaken" ;

amdy; kolla vad jag fick!
sofia; vadå fick? för att den andra blev stulen eller?
amdy; njää, alltså... jag fick den.
sofia; vadå FICK!? bara sådär?
amdy; meeeen, duvet, jag fick den, idag.
sofia; *gör en sjukt frågande min*
amdy; sofia, vad är det för dag idag?
sofia; .......................... ÅÅÅHHH :'D

ååhh, love u girl.

Idon'tletitgetmedown ; -

åh, jag är helt överväldigad. det har varit den bästa födelsedagen någonsin. grattis-sms/telefonsamtal/gästboksinlägg på apberget har rullat in från världens finaste vänner. kusinerna ringde nyss, sjöng 'ja må hon leva' sådär sjukt gulligt att man bara vill gråta av tanken. klassen sjöng också på kören. man vet som inte hur man ska bete sig. klappa med? rikta tacksamma blickar mot varenda en? men det var så otroligt fint. sofia och elin hade tjingat mig för kvällen, och jag fick de mest eftertänksamma presenterna någonsin! första dagen som 'vuxen' är nästan avklarad. jag tror pappa är lite stolt ändå.

imorgon väntar en hel dag med spårat körrep. allt krockar med vårat individuella. det suger verkligen, för jag vill dit. men för engelskans skull? jag vet inte... kanske av någon annan anledning också. det har som bara varit så konstigt de senaste veckorna, men ändå rätt också. uhm, svårt. sen att vi får skit för att vi har andra skolaktiviteter som vi måste ta itu med, det är verkligen great...

förövrigt så börjar jag inse finessen med facebook smått. jag kan skriva med min syster i spanien? inte dåligt alls.


tack för vänner.

weshallovercome ; -

hur kan det gå så bra? det här måste betyda att allt kommer gå snett i sinom tid? hope not. efter en trög dag blev det staden, för att finna en mening med livet. kolla bara vad jag lyckades ådstakomma efter klockan fyra;
  • hitta teh perfect friday-dress! på HM, den sista i rätt storlek. min nya kärlek. blir nog till nyår med.
  • köpa balzac-biljetter. om det blir ball eller inte får vi se.
  • bli förvånad över att pappa faktiskt uppmuntrade till att vi skulle ha någon slags förfest på timotej på fredag. (allt handlar om fredag.) mitt livs chock. men å andra sidan så behöver han inte behandla mig som ett litet barn längre.
  • 500 kronor av kocken för de timmar jag jobbat sen helgen. yeaaaahhh.
  • förundrats över hur konstigt det känns att bli myndig inom en timme.

mm, jag har varit liten ja me.

sogotohellifwhatyou'rethinking ; -

STJYUPP!

det är ju bara sorgligt egentligen. skärpning!

rikedomenhållerhov ; -

HOJ, NI MISSAR VÄL INTE;
espri's julkonsert, den 19:e december i landskyrkan.
vuxna; 80 kr.
studerande; 40 kr.
biljetter kan bl.a köpas vid portarna då dagen är kommen.

nöjd martin?

maytherainfallsoft ; -

söndag var en bra dag. till sjukt viss del. två timmar hos tysken. tre timmar på nordanå i kyla och lite mys inomhus. sedan en awesome timme inne på waynes med ett fantastiskt sällskap. frågan kommer alltid upp; varför styrs inte mer fik tillsammans? k, vi har inte tid, jag köper det, men nödvändigheten att bara få samtala är stor.

fhenks för bästa klasskompisarna i alla fall. mm, simon, vi vet att du läser nu.

kan också säga att vi drog på världens bästa twilight efteråt, jag, sofia och miken. inte ett öga torrt efteråt, eller jo; mitt, which sucked. men det är den bästa filmen på länge, väldigt länge. men vi kör på det. sjukt bra.

efter det; några helvetestimmar i kockens diskrum. fastbränd gröt och över hundra skålar, alla ska diskas minst en gång, kanske två om det inte går bort. en jävligt lång process, och små olyckor inträffade. runt två AM var jag klart där. så ikväll planerar jag tidig sänggång. önska mig lycka till.

Idon'twannahurtyou ; -

(N.B; kommer mest troligt ångras när jag sovit.)

för trött.
för grinig.
för less.


ja, jag kommer sluta som en störd, bitter gammal gumma som sitter i ett fönster, smuttar på sin kopp té, och suckar över hur dagens ungdom har blivit som den blivit. för jag är ju på god väg redan? ja, jag är en bitter person. nej, jag kan inte se positivt på världen. prata inte med mig om jag är så jävla tråkig då. med tanke på att alla märker det så måste det vara ett faktum. pessimismen personifierad. alltid negg. nästan lite dryg av sig. det är världens skämt, men tas med en gnutta allvar i alla diskussioner. nä, jag kanske ska sova, ta en paus, hoppas på bättre dagar.

som imorgon; tysken -> nordanå -> TWILIGHT.

life'stooshortforyoutodie ; -

ångest igen. varför finns bloggen till egentligen. vad finns det att skriva. robin bengtsson åkte ut. darn it, han var min favorit av de tre kvar. har en killswitch engaged-låt någonsin spelats på möjligheternas torg förut? det är sjukt ballt. blir nästan lite glad i själen.

waynes med emma idag, och som jag har längtat efter den bruden. att prata med henne släpper ut allt eftersom det hela går i 210, och ärligheten är total. med tanke på att förra samtal ägde rum någon gång förra terminen så börjar det nästan vara på tiden nu. så kom darling, make me complete.

och min julklapp till madre gillar jag. första gången jag verkligen tänkt till tror jag. och alla andra julklappar ska inhandlas. guh. men i år satsar jag på saker som betyder något, istället för hur högt priset är. det kanske blir en lite mer personlig feeling då.

4 dagar kvar. men jag vill inte vara den som räknar ner (A).


hoj från tired_girl in ETUNA.

whowouldimagineaking ; -

nu ger jag årets julkalender en chans. hoj.

hewokeupfromdreaming ; -



det är så vi rullar.

remembering sunday - all time low.

breakingmesofarfromreality ; -

jag saknar det. jag saknar den där kittlande känslan i magen när konversationen kunde komma igång på riktigt. jag kände mig speciell, som om det jag sa var det enda som spelade roll just då. hur jag tog alla konstiga, originella smeknamn seriöst, och att det nästan värmde lite. jag saknar att vara arg och tjurig på grund av det, och märka att allt ändå vände hastigt när jag insåg vem det var. jag saknar en sån där natt, då det bara är jag och min cykel på vägen, klockan 3, halv 4 på morgonen. det börjar höra juni-juli till.
det var sommaren.

nu är vintern här. allt händer samtidigt, eller nära inpå allting, men alla vet att det hör julen till. men drygheten gräver sig djupare ner, fastän jag intalar mig själv att det inte är värt att bry sig. allt jag vill nu är att känna mig speciell på något slags sätt, som kändes som en liten dröm i somras. måste jag vänta till nästa sommar på någon slags förändring? alla flyger ju sin kos ändå.

snart en vecka kvar, och jag funderar mer och mer över vad som kommer hända den helgen. utgång? jaadå. fylla? aspelut inte. an awesome time? hoppas innerligt. help me..........


känn taggen.

RSS 2.0