ladymyladyareyou? ; -

hejhej, vädret och lyckan ler mot oss. igår var en varm dag, idag var en varm dag, imorgon kanske är lika lyckosam? sara har öppnat en fotoutställning på nordanåområdet så om ni har lite för er så tycker jag att ni ska gå dit och kika in. riktigt bra grejer, som vi såg på igår på premiären. sedan så höll vi sommarkvällen vid liv genom att åka ner till älven, ba sitta där först, och sen bli överraskade av en sara som hade med sig jordgubbar och vispgrädde. ibland är allt livet gött.


denna kväll ser jag också fram emot. jag och mina brudar, eller, två av dem, ska köpa middag på wook'n'roll, sen blev det prat om vin vid älven, och jag har bara bra erfarenheter om det. gudars, för exakt ett år sen så hade vi himmelveckan, och det kändes som om att allt var perfekt. nu är det också perfekt, på något sätt och vis. jamen jamen, måste springa nu.


och om någon undrar varför det är svårt att ringa simon så är det för att han BADADE med mobilen.

butIjustcan'twalkaway ; -

jag känner mig på något sätt annorlunda, och det är något som jag omöjligtvis kan sätta fingret på. måhända kan det vara för att jag är trött och nästan lyckades somna i soffan nyss, kanske att jag inte lyckades med vad jag hade hoppats på, kanske att sommaren aldrig verkar bli ett faktum ändå?

jag kan inte bestämma mig om jag vill att allting ska vara planerat eller inte. jag har alltid varit en sån organiserad typ, om inte någon annan styrde upp det så valde jag att göra det, men nu har jag varit ganska nöjd med att ta allt som det kommer. det jag inte är säker på är om jag verkligen att det ska vara så. och nu vet jag att det jag skriver makes less sense än vad jag hade tänkt mig från början, om jag ens hade tänkt mig något.

och jag är en sån som blir irriterad över att alla paragrafer börjar med samma ord hela tiden, så därför bryter jag det mönstret nu och börjar med ett "och". och ibland kan jag bli jättesugen på att bara lyssna på en spellista på spotify och sluta tänka. då är det bra att ha en vän som jonatan. hans spellistor, hur genomtänkta de än må vara, gör det betydligt lättare att slappna av. det blir lovers in sverige ett tag framöver denna natt.


shakeituuuuuuup,shakeituuuuuuuuup ; -











kalla det för del två.

stuckinreplay-ayayayay ; -

 

är det sådär jag låter på riktigt när jag pratar? en oseriös videoblogg från danmark iallafall.

 

hehe, det kommer två till i sinom tid.

 

 

idag är det midsommar, och ikväll kommer bli en bra kväll. det är en sån sak man kan känna.


guuldpengar,guuldpengar,guuldpengarpunktse ; -

 

엉뚱한 얘기 날씨 바뀌듯 때론 짐작도 할 수 없어

 

eongddoonghan yegi nalsshi bakkwideut ddaeron jimjakdo.

 

your random conversations, changing like the weather.


womanizerwomanizeryou'reawomanizerbaby ; -

detta är bara för att it makes me crazy.

 

 

ja alltså gudars VA SÅN. se UT SÅDÄR. gör DETTA MOT MIG.


detta är INTE RIKTIGT OKEJ.


men jag gillar det....

mwolsalggasalggasalggasalgganeoreul ; -

nu är det ju så att jag och min kära vän och kollega sara tog en vecka ledigt och for till danmark för att koppla av. så blev halverst fallet, men vi kom hem mindre utvilade än vad vi var när vi for. var det värt det? absolut. vill ni ha några gobitar? ni ska fåre, vi kallar det för del ett...









del två kommer när jag har lust/tid/önskan/whatever =D

ghosts'n'stuff ; -

taggad tjej på jobbet idag. idag fick jag äntligen igen min dator, som jag från och med nu ska ta hand om riktigt väl. det betyder typ att det snart kommer en bildbomb från danmark och lite dittan och dattan!

längtar!

notthewordsIwanttohearfromyou ; -

motivation, inspiration till denna blogg, har jag det? just nu är jag bara så trött, och vet inte ens varför. varför känns det inte som förra sommaren? varför är inte vädret bättre? varför kan jag inte KÄNNA att det är sommar? är det hej och välkommen till hur det är att vara vuxen? jag har insett att det innebär en helt annan frihet, fast också ett helt annat sätt att känna sig inlåst på.

igår var karolina här. eller, det var ett litet äventyr @ first. jag fortsatte bygga på mina körskills genom att köra och hämta upp henne. tanken var att vi skulle slå oss ner på waynes tills det stängde, men så var icket fallet och vi hyrde film på hemmakväll istället, "allt för min syster" och tog en promenad hem till mig. det blev ett vanligt scenario; vi pratar lite under alla trailers som visas innan man får tillgång till menyn, vi fortsätter prata medan jag söker efter "play"-knappen. när jag hittar den, filmen går igång, så fortsätter vi att prata, och inser efter tre minuter att vi båda har missat början av filmen. så, det blev en paus för att prata ut om verkligen allt som vi har missat under tre veckor. värt.

filmen var också värd, otroligt tänkvärd. vacker, fin, gråtvänlig, en sån som man mår ganska bra efter att ha sett, så den rekommenderar vi starkt.


tur att jag har vänner som får mig att le varje dag.

här,idenstillagryningen ; -

jag har inte träffat karro på tre veckor minst. det är på tok för lång tid, och fastän jag måste vänja mig vid att det kommer bli längre mellanrum i framtiden så har jag ändå abstinens nu. så därför, mina damer och herrar, på något sätt denna söndag som kommer så kommer vi att mötas igen. vet inte hur, när eller var, men det ska bli av.

you'remyangel,whispersoftly ; -

såhär är det. det är fakta. ren och skär och otrolig fakta. får jag chansen, och jag kräver att få den, så ska jag/vi få tag på biljetter till denna konsert, i helst shanghai eller beijing. och med en insider i självaste kina så kan det bli betydligt lättare än vad ni tror. åååååååhhhh jag gillar dem så myckeeeeeet! jonatan, hälsa emma tack av hela mitt hjärta!!!

gidarindamalya(baby,youturnitupnow) ; -


livet blir allt bra mycket roligare med en webbkamera.
här har ni våran kväll.

saranghaesaranghaeneulsaranghae ; -

jag känner mig som pånyttfödd. jag sitter här med min alldeles egna bärbara dator, en såndär toshiba, och jag gillar den grymt mycket. det blev av en slump världens bästa bakgrundsbild, jag hittade världens bästa hemsida i svepet och denna webbkamera är tusen gånger bättre än den jag har haft tillgång till. no more använda mina vänners, denna är min!

 

ikväll kommer carolina hit för lite ugly betty och sedan världens bästa mentalist. hur kan detta gå fel. och snart kanske jag kan få tag i de himla bilderna från danmark, så även jag får se. kanske väcks denna blogg till liv. vi går mot ljusare tider, och super junior är ett faktum i mitt liv. sommaren är kommen.

geunuganugamworaedonaneunsanggwaneopttago ; -

 

ps.


aquickonewhileshe'saway ; -

jag rapporterar snabbt från min brors rum. min egen dator är inne på någon slags lagning efter att den äntligen(?) har gett upp. så, inga bilder från danmarksresan förrän den är klar. varför känns det som om att det oftast brukar bli såhär?

hursomhelst så tog jag en buss till skelleftehamn efter jobbet idag, till jonatans lya. det var planerat att vi skulle spela in något ballt, vilket vi också gjorde. coldplay är some serious shit. om han sparar filmen i 20 år så återser jag den gärna då, för att se hur vi betedde oss, hur vi pratade, jag kanske inte ens minns vad vi pratade om. jag fick lite how I met your mother-känsla över det (inget med karaktärerna att göra, bara själva konceptet med att titta tillbaka i tiden.)

imorgon är fullspäckad. alla tar studenten, jag ska jobba natt och det ska bli spännande. och inte att förglömma; KÖRLEKTIOOOON! ses urban!

Iwannawatchthetiderollin ; -

"Du kommer alltid vara det lilla extra,
alltid finnas där, 
längst bak i mina tankar,
när du far ut i världen,
när vi tar över nya platser,
när våra gamla jag tar ett steg tillbaka,
och gör väg för nya äventyr,
när du når upp till allt
du vet att du har potential till,
den dagen jag ser dig fånga mannen du alltid drömt om,
när jag sentimentalsvamlar ut ett tal,
och du sitter i vitt och skrattar åt hur jävla mycket idiotiskt vi gjort,
med tårar i ögonen för alla saker vi överlevt,
och när jag ser hur du dansar helt i din egen (och hans) värld,
när jag sitter barnvakt åt dina kariesgivande barn,
och lär dem hur man äter glass igenom att bita hål längst ner i struten först,
och de får träffa mina illbattingar,
och de växer upp,
när vi grillar och pratar strunt över ett glas vin,
när våra tonåringar är ute och gör stan osäker precis som vi gör nu,
eller när vi ser dem ta stundenten,
ger dem kloka råd och kramar när de behöver,
en famn att gömma sig i när de inte orkar med världen runtom,
eller musik att drömma sig bort i,
när du nojjar för att de ska flytta hemifrån,
när vi blir gamla kärringar som gör livet surt för andra,
eller för oss själva,
eller helt enkelt bara njuter av livet,
dagen som den kommer,

oavsett var i denhär historien det slutar,
så kommer vi aldrig riktigt ta slut.
du har gjort ett intryck på mig som ingen annan lyckats med,
sareulhae."

om du kunde skriva min framtid skulle jag låta dig göra det.
sareulhae.

you'dbehome ; -

inte så mycket alls har förändrats men ändå var det över en vecka sen jag och sara lämnade denna lägenhet i umeå. nu är vi tillbaka igen, jag är väl lite hemma, sara får låtsas, men imorgon ser ni henne i skellefteå igen.

när jag väl är tillbaka på riktigt så ska jag göra något av detta, men veckan har varit himla värd, men en drös olika nya upplevelser,  erfarenheter, lärdomar, vitsar, skämt, ET CETERA.

ja, skellefteå ja. dit kommer jag på tisdag. men imorgon ska min syster spöa skiten ur cancern, och jag tänker stötta henne. jag hoppas att allt är bra med er.

RSS 2.0