theykeepcallingme ; -

ok, en sak;

under lärarkonserten idag (vilket var en salig blandning av både gammalt, mycket gammalt och 'nytt') så inträffade en sjukt otäck sak. alla lärare stod uppradade där framme och skulle sjunga något körarr för att bevisa att de alla hade fått någon sorts skolning inom körsång eller något. erik lind skakade lite smått om händerna, det var nästan så att man inte märkte det. men, han började bara skaka mer och mer. jag var helt säker på att han skulle få en hjärtinfark, i alla fall svimma, kanske dö...! paniken. vad skulle man göra? märkte någon annan av lärarna? herregud, ja, i alla fall så gick det bra, han kunde gå av scenen, oavsvimmad.

utöver det så får nemo mest eloge från mig. bara det att se kixan så utspökad, översminkad, i såna kläder? åh, och att åke släppte lös där bredvid linda var priceless, så att säga. sen så lät det mäktigt också.

åh, jag är stolt över våra lärare, dels för att de är så grymt duktiga på vad de gör, men också p.g.a deras underbara personligheter, att de vill peppa oss så mycket som de gör, vilket bara egentligen behöver vara en konsert såhär i början av året.

sista året.... ja......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0