dooodobodoo ; -

alright. fredag då. klockan halv tio var vi, fyra glada ungdomar, ute på vägarna; bobban bakom ratten, caroline vid hans sida, och 'barnen' amdy och erik i baksätet. 1½ timme senare var vi förmodligen i luleå stad. vi hittade ett flashigt parkeringshus, med ett flashigt namn; karpen, (olivia undrade om vi var i rätt stad när vi förklarade var vi befann oss).

våra vägar skildes åt till slut. jag och erik mötte underbara, rödhåriga olivia, åt en random-macka på ett place som hette Sub&Co, och följde henne till hennes workplace; en mysig kaffe/té-shop.

(nu börjar jag tröttna på att skriva vad vi gjorde och hur exakt vi gjorde det.) vi träffade fanny @ diva, gick med henne till takeaway, fikade, myste, pratade, väntade på henrik å allt det där.

flashiga henrik dök upp till slut, och vi gick till en secondhand-butik och chillade där ett litet tag bland gamla LPskivor och VHSband. till slut började det bli dags att dra sig. henrik skulle hem. vi hade träffat alla vi skulle träffa. så vi gick en sista gång till olivias workplace, och sen mötte vi upp med carrooow och bobban å sen lämnade vi staden luleå.

MEN VI VAR IN PÅ VÄRLDENS BÄSTA TOYS'R'US I ALLA FALL. ÄNTLIIIIIIGEN!


gangstern?

(och nu verkar det som att det är omöjligt att lägga upp fler bilder....
...så jag göre sen.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0