Iknowthateverything'snotlost ; -

"Vi har ændret en smuie i spilltiderne for onsdagen, da Green Day aller nådigst har bedt om at få lov til at spille i hele 2½ time. FANTASTISKT. Tjek de æandrede tider ud here: http//skivefestival.dk/#/spilltider-scene-1"

jag förstår inte danska, men jag ser Green Day och 2½, vilket betyder att de kör det som en vanlig konsert, detta kommer bli AWSM.


Kommentarer
Postat av: Emelie

ÅHHH!! Detta gör ju bara att jag vill gå ännu mera!! GAH!! Det jobbiga är att min skolbal är dagen efter, dagen efter.. Vafan det är väl inte helt omöjligt då eller? ;)

2010-02-03 @ 17:55:36
Postat av: Anna

"vi har ändrat en smula i speltiderna på onsdagen då Green Day....(?),...har bett om att få spela hela 2 och en halv timma. Kolla in de andra tiderna här." haha du kanske förstod det med men jag kände för att översätta xD Om det är nåt du undrar över är det ju bara att du slår en pling så kan jag fråga en nära bekant halvdansk ;) haha!

Fan va kul gumman! :D

2010-02-03 @ 19:05:49
URL: http://ahstrom91.blogg.se/
Postat av: jonatan

alltså densk er hemsk-t



tror "da Green Day aller nådigst har bedt " är att dom bett "allra nådigast" om längre speltid. Ett väldigt ödmjukt och sympatiskt band alltså =D

2010-02-04 @ 08:22:29
URL: http://somehoursahead.blogg.se/
Postat av: Sofia

men gud så avis jag blir!!! vill också se dem igen, vill också på festival, GAAAAAH! ring mig under någon låt? :)

2010-02-04 @ 15:39:11
URL: http://bunnyhoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0