Iwasaimingforthesky ; -

den här känslan av att inte kunna sätta fingret på just _det_. att det är något som är fel, men hur mycket du än funderar över det så kommer du ändå ingenvart. du vet inte om du ens har rätten att tänka just _så_, p.g.a vem det skulle kränka, fastän ingen annan har något att göra med dina tankar än bara du själv.

 

du gör mig galen, amanda, vad fan vill du med ditt liv. egentligen har du aldrig varit mer säker än vad du är just nu, men det är för långt utom räckhåll för att du ska känna dig riktigt nöjd ändå. men ska du ändå inte bara ta och se fram emot det, och inte tänka för mycket, för vi vet båda att när du tänker för mycket så börjar du tvivla, vet inte vilka dina riktiga vänner är, och kommer förmodligen sluta som en ensam gammal catlady som ingen vill veta av. varför ska du vara sådan. du har fått en försmak av vad världen har att erbjuda, och gud love att det ska bli mer.

 

ge dig, sluta vara rädd för de du tycker om, för de tycker ju om dig så himla mycket. herregud, sluta vara rädd för livet, och sluta gömma dig, och sluta vilja vara mulan bara för att hon är så sjukt cool, och sluta bara upp med det! no more bullshit, du förtjänar bättre. sova nu eller?

 

känslan av att bara vara.

 


Kommentarer
Postat av: soffan



bara en liten bit, somnade sist för att jag grinade så hårt.. haha!

GRYMT snygg bild och fruktansvärt bra covers!

du behöver inte tvivla på något, oavsett om du inte känner dig stabil så vet alla vi andra att du alltid finns där och det om något borde räcka (F)

allt annat som tillkommer är en fet julbonus lagom till sommaren ;)

2010-03-08 @ 23:58:52
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: soffan

ja, jag följde inte ens med..

men det var ju egentligen bara tänkt att karro och typ hennes classmates skulle dit, sen vart det nåt strul med bilar och någon var sjuk och ja.. jag vet inte riktigt hur det blev=S



alltså du får ju inte ta det personligt om du inte blir tillfrågad, just den här gången vart det ju så knäppt med platser i bilen och allt. det handlar ju inte om att det är någon som inte vill ha med dig och det vet du ju! du får inte ens tänka så, även om jag tror att du gör det ibland.



när ska vi ses, btw? jag har ju inte fått alla smaskiga detaljer från china-land;)

2010-03-09 @ 13:38:18
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: soffan

en sån som du kommer aldrig bli ensam och övergiven, även om det många gånger känns så för alla:)



jamen vad sägs om att vi styr en kväll med "brudarna" och så fotar vi lite nu i den tidiga våren? skulle väl vara hur mysigt som helst! och så kör vi lite fika och glass på det? =)

2010-03-09 @ 14:34:58
URL: http://sofiahed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0